Innehåller affiliate-länkar

Är jag i rensartagen - HUR HÄRLIGT???? det finns inget bättre än att slänga saker som man har och inte använder eller tycker om.... Man har gamla Örngott som ligger vikta, men som man aldrig använder ändå.... Igår började jag min rensning "REJÄLT" en skön FRID infinner sig i min kropp.....

haha...…

Just nu handlar jag nya Örngott och Handdukar HÄR (dom har super REA just nu) så passa på ni också....


Mina favoriter hittar ni HÄR under!


Just nu kommer det bara finnas Grå handdukar i olika nyanser. Tråkigt kanske många tycker, men såååå härligt tycker jag. Plus superskönt när man ska tvätta, att slippa ha 10 olika färger att sortera!


Idag ska det bli en fantastisk dag, med SOL SOL SOL,,,, jag jobbar men slutar lite tidigare - då ska Lisa och jag plus kidsen sticka till stranden!


Njut av dagen

Gillar

Kommentarer

Att plocka in "Fredags buketter" från trädgården - varje dag.....

= L Y X

Detta är nog dom sista Pionerna från min trädgård för i år..... Dessa maffiga blommor, helt otroliga!

Att placera ut olika små vaser med en eller två blommor i, det gör hela hemmet mycket mysigare!

Just nu i skrivande stund, så sitter jag här - Med LYX nr: 2..... JORDGUBBAR, våra plantor ger mig en skål med gubbar och mjölk varje dag. Det är fasiken lyxigt!

Alltså får vi njuta av denna "gratis" Lyxen... Blommor och Jordgubbar!


- Vet ni?? jag vågar knappt säga detta, men nu smattrar regnet på rutan och det känns lite mysigt. Jag har tänt lampor och nåt ljus på köksbänken! Man kan tro att det är en Höstdag - med inomhus mys, faktiskt så gillar jag det också!

- Men självklart mer sol och sommardagar...


Njut av kvällen vänner!

Gillar

Kommentarer

En liten febrig Max - Men mamman vill ändå ta ett fint foto...… Gick sådär =)

Haha, man kan ju inte alltid få det som man vill..... Efter några feber dagar hos Max så ligger nu Måns i feber! Dom små kropparna som blir varma som en spis.

- Nu skiner solen efter en regnig dag, som verkligen behövdes! Jag har inte klippt våran gräsmatta på flera veckor, den är brun och ledsen.

- Det är Midsommar och vi ska till hotell för en natts avkoppling - hela familjen! Barnen älskar att sova på hotell och som tur är så blir det ju lugnt och skönt för Måns.... Jag ser redan fram emot frukosten =)Vår fina stora goding - innan sommarfesten på Förskolan!


Min blyga FIS pratade under dagen med mig att han inte ville stå framför alla och sjunga,,,,... Men när vi sedan va på plats så blev jag så otroligt stolt och skör i mitt hjärta när han stod där fram, sjöng och gjorde alla rörelser och danser! Jag mös av hela mitt hjärta, Det va stort för Måns.
Mormor & Morfar och kusinerna ville självklart vara med på Måns sista sommarfest!
Dom allra finaste och bästa fröknarna - som jag verkligen litar på.... Det är bra gjort, att få mig *haha* att kunna lita på någon annan när det gäller ens barn.... Dom är så snälla och goa!

Måns fick sin pärm med sina teckningar och en GULD medalj, som han helst hade velat sova med!

Att stå på stenen är stort! och läskigt tyckte Måns här hemma, men även detta gjorde han galant. Jag blev så OTROLIGT stolt samtidigt som det känns jättesorgligt att han nu är så stor och faktiskt inte tillhör kotten längre!

En tid som är förbi nu på nåt sätt....

Denna lilla plutt som nyss låg på min mage och vägde 2800 g.....

Sen blir det alltid Anettes goda Tårta!

En Mysig men Sorgsen dag!

Gillar

Kommentarer