Innehåller affiliate-länkar

Vad sägs om Vasastan

Välkommen till en social sekelskiftestvåa med hög charmfaktor och rymlig balkong i sydväst mot pittoresk gård. Snyggt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med utrymme för stora middagar. Luftigt sovrum med plats för dubbelsäng och arbetsplats med mer. Välbevarade detaljer såsom vackra plankgolv, speglade nischer och fin stuckatur. Skuldfri förening i vackra hus från 1901 med attraktivt läge invid Vasaparken.

Jag gillar luckorna jättemycket men detta kaklet har vi själva i vårat kök, så tyvärr är jag väldans trött på just det!

Utan om jag fick välja (hmmmm) så vill jag att bordsskivan i denna ljuva vita marmorn ska stiga upp mot väggen. Att sätta ihop mässingsdetaljer till marmor är ju en klassisk look men jag tycker att ex som kranen här på bilden,,,,, *Alltså den kan bli så *ful* till ytan)

Men ni ser juh glansen på marmorskivan,,,, attans jäkla skit va fint - men hur fasen kan dom laga mat utan att få fläckar! Det är fortfarande min stora köks fråga - till inrednings-gudarna där uppe!!!
Ljusstaken här ovan är så fin, jag har faktiskt beställt en sån till mig själv, som ska komma i Mars,,,,, dryg men rolig väntan!

Andra fina ljusstakar är dessa här under! Klassiska modeller som är tidlösa! Ni hittar länk under ihop-plocket men ni hittar också ännu fler Ljusstakar HÄR både billiga och dyra!


Glasvaser är ju bra att ha i olika former, korta och långa blommor kräver olika vaser!


Här hittar ni fler fina vaser från olika märken!

Hur blommorna kommer att visas - oftast tätt packade i en halvcirkel form, blossade eller står rakt - spelar en roll i att använda ett visst format vas. Att välja rätt vasen gör blommorna att se sitt bästa.


En bukett blommor med höga tunna stjälkar är bäst i en hög vas, har man en vidare vas så är det bäst att välja blommor med hård fast stjälk,. Endel blommor vill eller behöver sättas ihop tätt tätt för att dom ska få stadighet och liksom bli sitt egna bästa, så som runda fluffiga Nejlikor, blir finast när dom får stå tätt ihop och som rosor ser eleganta ut både i en tät bukett som i en utsläppt.....

HÄR hittar ni fina vaser från olika märken!

Alltså detta är typiskt mig, från att visa ett inspirerande kök till att komma in på Blommor och vaser *haha* Alltså jag har 1000 tankar i huvudet ALLTID!!!!!

Jag känner mig som Gustav i Mandelmans *hehe* ett program som jag förövrigt ÄLSKAR......

- Ute öser regnet ner, men det stoppar inte mig, för kl: 18,30 är det dags för träning! Och då menar jag inte inomhus, nix najs gnajs - vi står ute mitt i regnet!

Ha det fint vänner och tack för att ni kikar in till tankspridda mig!

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Nu är iallafall vi redo för spring i benen och VÅR-väder.....

Dom absolut bästa pjucksen är från Nike, både skönast och finast!

Måns-Melker ville att Lille och han skulle ha likadana *så gulligt* tycker jag, Det blev röd/orange med blått Nike märke! Eas köpte ett par Löparskor o ett par street, jag köpte mörkgröna med en creme färgad sula - street modell, alltså skor att gå på stan med *hehe* Jag kände att jag hade två par träningsskor, får slita ut dom först!

HÄR hittar ni våra skor *klick länk*


Jag tycker att det är skönt att ha sånt klart kläder och skor.... Annars vet man att det blir utplockat direkt!

Måns valde även ett par svarta "original" skor- likadana som jag har innan! Så nu kan vi strosa extra fint ihop. Och svarta blir juh inte lika skitiga som röda!

Önskar er en Mysig kväll


Gillar

Kommentarer

Förr,,,,, yes jag menar för bara några år sedan, då va Jotex rätt så *ute* alltså inget ställe som man kollade vidare på.... Inte enligt mig i alla fall,,,, Men nu har dom ryckt upp sig och man kan hitta sååååå mycket fint`!!!

Just nu har dom 20% rabatt på ditt köp - när du köper sängkläder - är du sugen så kan du kika vidare HÄR


Jag plockade ihop några möbler - som passar fint in i sovrummet.... En bänk vid sängkanten, en gosig matta att ställa ner fötterna på, en stol att hänga kläder på osv..... Allt hittar ni HÄR

Gillar

Kommentarer