Innehåller affiliate-länkar

Träna!!!


Tränar ni! Det är mitt absoluta bästa MÅ BRA TIPS mentalt och fysiskt - Ämnen som utsöndras i hjärnan och i kroppen! Sååååå bra! Så om man känner sig lite nerstämd, deppig - BÖRJA då att gå ut och gå en runda varje dag, sen kan man börja med lite tyngder eller kanske kolla upp om det finns friskis och svettis i sin by / stad!!!! MÅr man bra och vill utvecklas ännu mer kolla då om det finns andra träningsformer/grupper!

PLus att det är så kul att göra saker FÖR sig själv, för ett friskt liv och liksom egentid. ett plus är juh att det finns så många fina träningskläder som ger en extra energi!

Mitt bästa tips till er som inte rör på sig eller mår dåligt inför det nya året! Börja med någon fysisk aktivitet!

Kram kram josse

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Man ser hela tiden olika inredningsprodukter som liknar design klassiker.... Eller ny design som inte är så gammal - men ändå snappas det upp av konkurrenter som försöker sig på en kopia. Dom märker väl att folk gillar just den prylen och vill tjäna en slant på designen. Sen så är det ju vi som konsument som väljer produkt. Och visst det är ju rättvist - men om jag hade varit en designer, så hade man nog blivit lite ledsen....

- Igår va vi på Rusta och då hittade jag dessa kannor - *Välj själv - Budget eller Lyx*
Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Då hade jag slagit till på denna urfina lägenheten, eller ja! Det är juh stylingen man gillar som duktiga Alvhem står för. Jag har plockat ihop endel av sakerna som ni kan hitta i detta hem. Så att du enkelt kan sno stilen lite!!!!

Nordhemsgatan 67 B

Välkommen till en ytterst välplanerad lägenhet med gott om förvaringsutrymmen. Varsamt & stilfullt har den renoverats. Fina originaldetaljer så som plankgolv, takrosett listverk mm. Öppen planlösning & rymlig takhöjd. Stort sovrum väl avskilt. Välskött Brf, bredband ingår i avgiften.
Klick klick om du gillar nåt!


Ses senare! Ha det gott

Gillar

Kommentarer