Innehåller affiliate-länkar

HEJ - Hur har ni det i blåsten???

Alltså helt konstigt väder, Solen skiner för fullt men det blåser storm....

Igår plockade jag ihop en härlig Höst bukett till "kaffe bordet" Hösten är perfekt att plocka in - lika bra som på sommaren!

Igår gick jag bara en runda i trädgården! Plockade bla Jordgubbsblad som hade blivit helt röda och fina, de flesta buskar ändrar oftast färg till Senapsgult, Rostbrunt och härligt Röda....

- Så himla enkelt och fint, jag binder oftast ihop buketter med snöre, för att behålla den snygga formen man fixat till... Plus att det är lika fint att sätta blommor i en kruka som en vas!

Så mitt tips denna dag, plocka in kvistar och det man kan hitta i naturen och gör en härligt bukett - samt använd din favoritkruka som vas!

Alla stora Nypon-Rosor blir fina nyponkvistar nu till Hösten....

Ser ni dom röda stora Jordgubbsbladen - som bildar stommen i hela buketten! Jag tycker att man kan blanda in lite gräs även så som jag har gjort "Torkat" gräs.

Så himla enkelt och ljuvligt fräscht och fint - HELT GRATIS

Så ut med er och kika runt i trädgården eller ta en runda i skogen, jobba med olika höjder, längder, strukturer och färger! Bind ihop buketten med ett snöre för att få den precis så som du vill ha den!

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Här kommer ljuvlig inspiration, från Mimou's nya kollektion!

Ett uppbyggt rum i Butiken Minta, i grå mörka höstiga färger!

Kolla in mina fina foton därifrån! Grått är flottVisst ser allting superfint ut! jag har plockat ihop saker, om man vill sno stilen lite *hihi*

Nu ska vi köra och hämta pappa Eas på jobbet

tjing sålänge

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Hej alla FIna...

Har ni haft en bra dag?

Häromdagen sprang jag inom Åhlens, då hade dom bäddat upp en sån härlig säng med fina sandfärgade LInne påslakan! Jag har aldrig ägt just bäddset i linne, så jag vet inte om vi hade trivts i det! Men det ser så härligt ut (Om dom inte blir för skrynkliga) Gillar ni Linne el föredrar ni mjuk bomull??


Visst ser det fräscht ut! Naturnära färger i sovrummet är juh klockrent enligt Feng Shui.

Gillar även pläden som ligger sådär slarvigt.... Tummen upp för detta Åhlens!

Gillar

Kommentarer