Innehåller affiliate-länkar

Ibland har man tur hehe,,,, Vi håller juh på att renovera på övervåningen just nu,,, så det va väldigt lämpligt med lite regn *hehe*

Som sagt, just nu är det vårat sovrum plus Måns-Melkers rum. Vi har öppnat upp en dörröppning mellan rummen, och vi tapetserar, målar element, lister och tak!

Man tycker att man har vita lister, element men sen när man börjar måla då blir man chockad och jag mår nästan dåligt *hmmm* av att se hur det har gulnat.... Sån befrielse, men det är väl så man känner när man är intresserad av inredning, och tur är väl det =)

Vi vet inte ännu, om vi ska lägga in nya golv, eller lägga in trägolv, eller måla dom gamla som vi har!


Sladd och List fix kvar. Och då komma på hur vi ska göra med golven!

När dessa rum är klara, tror jag att vi börjar med trappuppgången, eller lilla hallen! Spännande!

Till helgen blir det ikea, ska köpa en tv bänk till Måns rum och ev skjutdörrar till entre hallen!


Uppföljning kommer =)

Här under ser ni tapeten, tryck på bilden, för att komma till shoppen om du också vill ändra om =)


Kram kram

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon fina ni!

Är ni pigga och vakna! Det blåser för fullt ute, men än så länge inget regn! Det blir till att hålla sig inomhus och pyssla med nåt!

Gårdagens tur till stan - då provade jag dessa plagg, men kom inte hem med något =) haha,,, fast jag gillade alla plaggen - men det blev till barnen istället!Jag älskar halvlånga kjolar! Så enkelt att bara sätta en T-shirt till, ... Så jag dog juh lite över denna glansiga kjolen! Men kände att jag hade en ljusrosa likadan fast i tyll =) Och så har jag en grå och svart! Så det får väl räcka *haha* måste juh hinna använda dom med! Man tänker juh lite vettigare idag än för 15år sen,, =)

Klicka på din favvis om du vill shoppa nåt av plaggen!


Kram kram

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Godkväll mina vänner,,, som jag skrev innan så fyndade jag några bra sommarplagg till Maxen idag! Jag letar sällan bland rea stängerna, men dessa kläderna hängde på sin "vanliga" plats i ordning och reda!

Alltså mycket lättare att se, än att behöva rota och dra!

Tänkte visa er, och länka till dom plaggen som jag hittade idag! Och som kommer att pryda min lille pojk!Denna munkiströjan fanns tyvärr inte på nätet!

Och så blev det en gul body också! Ni kan trycka på några av bilderna, annars så va det många plagg som va slut online!

Rolig shopping

Kram josse

Gillar

Kommentarer