Nu mina vänner finns ljusboxen att förhandsboka igen i webbutiken =)=) Perfekta piffet till både stora och små. Kolla in i Webbutiken ... http://www.inmyhouse.se/


Gillar

Kommentarer

Vad tiden går fort!!!!


Just nu ÖSregnar det ute - grrrrr så trist väder! folk blir juh inte sugna på att strosa runt på stan och shoppa precis... Alla kommer nog samtidigt veckan innan Jul.

Men så galet att det redan är Fredag!

Igår va Måns-Melker tomte i luciatåget på förskolan! Fast så fort jag kom dit, så såg jag och framförallt kände att han va varm som en liten spis =(( Febrig liten kille. Men han gick tåget, sen kilade vi hem och bäddade ner oss framför Pippi Långstrump.

Idag är Eas och Mumse hemma, feber från och till, liten snuttetrasa.... Längtar hem nu, kl är 16,45 - så snart åker jag hem till älsklingen!

Om ni tillhör dom som shoppar julklapparna på nätet, så kommer här lite tips från vår Butik...Gillar

Kommentarer

Hej Hopp alla glada!!!!


Idag är det veckans BÄSTA dag,,, fredag! Trots att vi har öppet Lördag - Söndag - Måndag och sen varje dag fram tills jul, så är Fredagens kväll extra skön!

Ikväll är det Idol final, men får juh erkänna att idol är juh inte så viktigt som det va förut, måste vara åldern =))) Har fått hem nya tyger, så då vill jag helst sitta och sy ikväll, när Måns-Melker har somnat såklart! Först Myspys med familjen - sen myspys med symaskinen =)

Detta krysstyget har jag fått påfyllning av, men oxå i en annan variant "Rosa kryss"


​Det får nog bli klänningar av det rosa krysstyget, eller vad tycker ni??


Det ska bli lite halv storm ute, så det ska bli spännande å se om tåget går hem.... 

Annars blir det en svajjig buss i blåsten!


Ha det gott

Gillar

Kommentarer