Kolla in dessa små små tjuvkikar på mina nya kommande tyger " wiiieee så fina!

Längtar att få sy fina Outfit's till mina små kunder!

Gillar

Kommentarer

Blogg Josefine öppnar Butik......

- Jodå, så stod det i tidningen för 6år sedan....
Och om och oj, vad det har hänt saker sen dess....

Jag får sååååå ofta mail och frågor av tjejer som vill öppna eget, hur man gör, hur man tänker, kan man plocka lön!!! Jaaaaa, alla olika frågor!

Oftast har jag inte tid att maila tillbaka, för om jag väl ska börja prata i det, så blir det så mycket som man vill säga - och där känner jag inte att tiden räcker till.

Dom som har följt mig oss på Vår resa, vet juh säkert mycket. Men tänkte ändå skriva lite.

Varför heter butiken In My House???
Jo, Eas och jag köpte hus, samtidigt som jag va sjuk (magproblem) som vi började renovera, det blev som en härlig terapi att få tänka, måla, dona och att sy! Och just då, startade jag min blogg!
För så länge jag minns så har min dröm varit att ha en egen butik, men kände pga att jag inte mådde bra - kanske aldrig skulle kunna jobba så som jag ville eller ens tänka tanken att jag skulle kunna öppna en butik.
- Men kanske en liten liten butik, i vårat garage, eller i ett rum i vårat hus, det kanske jag kunde klara av... ???? hmmmm,
- Så bloggen måste juh heta In My House, om jag någon gång kan öppna min lilla Butik.... I vårat "nuvarande" vardagsrum....

Efter många år, mycket hit å dit, gjorde jag mig lite bättre.... Kände lite hopp om att kanske kanske kunna jobba.... Kanske vågade jag öppna något litet, i min takt, där jag kunde bestämma, om och hur mycket jag kunde jobba!

Vi forskade, med starta eget, bank, försäkringskassan m,m. m,m m,m ....
- Nu i efterhand kan jag säga att Eas och jag fixade allting själv... Vi fick fasen ingen hjälp av någon starta eget grejjs förenings kunskaper m,m.
Jag letade och letade efter en lokal, som skulle passa mig, och hittade min lokal som det kändes kanon, den låg på övervåningen och där kändes det tryggt på nåt sätt!!!!

Sen rullade allt på,..... Och jag kan säga att vi ångrar ingenting, och då har vi flyttat butiken 2gånger - just för att utvecklas! på varat vis.

- Jag känner mig stolt över VÅR butik In My House,,, jag känner mig tacksam, jag känner mig stolt över Eas och mig själv - att vi liksom klarar detta ihop.
Och när jag tänker på In My House, så ler jag extra i hjärtat, för jag glömmer aldrig hur dåligt jag har mått och fortfarande jobbar jag med mig själv för att må bra.
Men jag tänker lite att Yes, josse det gick att öppna en Butik. Tänk om jag visste detta när jag va som sjukast!

- Och visst är det kämpigt, allting handlar om att sälja, att kunder ska komma och trivas!
Vi är inte rika, men vi trivs med livet och är friska....

Och att umgås med Måns-Melker så mycket vi bara kan, det är det viktigaste för oss...

Däremot så har jag många drömmar och mål, och klurar heeeela tiden på framtiden....
Vi får väl se vad som händer och sker.....

Som sagt jag både skriver som jag pratar och särskriver - men jag kan sy dig en klänning eller virka en kofta!
Jag är praktisk och inte teoretisk...
Så läs detta med ett halvt öga :))))

Josse

Gillar

Kommentarer