View tracker
View tracker

Till Måns-Melker!!!

En sko/känga som är fodrad och lagom på kyliga höstdagar! och en Vattentät högre fodrad känga! Båda skorna va Måns-Melker med och provade/valde.... Tycker det är viktigt och roligt att han får vara med och bestämma! Han sa Nej till vissa,, =)

Ni hittar dom HÄR

Sen så ska dom juh vara lätta att ta på och av,, Så kardborre och dragkedja är juh kanon!​

Josse

Likes

Comments

View tracker

Idag behövde vi alla 4 frisk luft i näsan!

Skogspromenad, Svampletande och bara vara ute ihop,, hela familjen!

Måns-Melker älskar att gå i skogen 💚

jag,,, den gravida mamman med fogar som värker,,, men framåt ska jag 😂Efter skogen åkte vi hem och lagade middag, mös och donade!

Till Bror-Edvin kom!!!

Dags att vara barnvakt en liten stund 💚 Måns-Melker tycker det är såååå kul, att få leka, underhålla och mysa med honom.... Jag undrar vad han tänker inom sig!!!! Han viskar till mig!

- Mamma,,, vi låtsas att detta är vår Bebis 👶 💚💚💚 mitt fina älsklingshjärta!!!

Han letar fram leksaker och bäddar in Bror i gosedjur....


finaste hjärtat som har letat upp sin speldosa.


Vi hämtade upp den spelande gungan, som Måns-Melker älskade!!! 

Även Eas o Jag 🙈🙈🙈😂​

Likes

Comments

Igår bakade Måns-Melker o jag goa Fröknäcke!!! Månse gillar dom oxå, så det känns sådär nyttigt att han äter det ibland!!!

plus att det är såååå roligt att göra saker ihop, Måns-Melker är alltid med i köket!


MÅNDAG ny härlig LEDIG dag.... Då vi alla är hemma o lediga ihop... Sen vi öppnade Butiken för 7år sen, så har vi alltid haft Måndags stängt! Det ändrade vi i somras, men nu har vi gått tillbaka till Höst tiderna!!!

Älskar när hela familjen är hemma!!!!


Likes

Comments

Hejsan....

Nu när det smattrar regn på rutan och värmen både inne och ute försvann!! Då är det lätt att börja fundera på Julen och dom pyssliga traditioner som man har... Älskar att ex

Måns-Melker klär granen själv, precis så som han vill ha den... Julbaket, Julpysslet, Mysiga känslan! Och nu blir det en jul med Måns-Melker och en bebis,,, lillebror!!!!

Tänkte visa några gamla inredningsbilder från ett julreportage hos oss, för många år sen!

En färgsprakande stylad JUL 🎄


Likes

Comments

Eas och hans bror tävlar denna helgen i Gäddfestivalen....

Det har inte varit det perfekta fiskevädret, så nappen har varit få! Typiskt,, dom som annars drar upp fisk efter fisk!!!

Måns-Melker 💚 och jag har haft mysdagar! Fast nu saknar vi pappa Eas!!!

Gäddan simmar jämte båten, istället för att hugga 😤😤

Likes

Comments

Vi har bara haft kubkrukorna i svart innan,, numera finns dom även i vitt... Fotade lite inspirationsbilder - för att få ett hum om känslan. Perfekta till frukten, färska örter eller kanske som servett ställ. Finns i liten el stor - svart el vit...

Man kan juh passa på att köpa dom i julklapp till någon,, en perfekt sak att ge tycker jag. Funkar liksom ihop med de flesta stilar och rum....


Inmyhouse.se 💚 ​

Likes

Comments

Wiiiiiieeeer,,, Grrrrrr,, vi vet!!!! Kubkrukorna samt funkishyllor är försenade till oss i Butiken! Men vi hoppas att dom kommer denna veckan, annars får vi ringa och ryta på leverantören IGEN 🤗🤗

Några inspirerande bilder på den lilla svarta Kubkrukan.... Perfekt till frukten


Likes

Comments

Nu är vi redo för Hösten.... Altanen är tömd och allt är undanplockat... Känns skönt,,, ny tid på många sätt... Vi ska bli 4 i familjen - mysigt och lite skrämmande!!! Man är väl liksom så van vid ens livsstil och familj....

Det kommer att bli en spännande ny tid,,....

Det blir jag och mina 3 pojkar -

Eas 💚 Måns-Melker 💚lillebror M-M 💚Snuffe


Likes

Comments

Ni hittar snart dessa hyllorna i Webbutiken inmyhouse.se passar till olika stilar och rum. Som ett smidigt nattduksbord eller en liten prylhylla.... Eller sätt upp 3 olika stl som ett stilleben på väggen.

4 stl snart i Webbutiken inmyhouse.se i en fin grå färg.


Likes

Comments