Hej!

Det är lite svårt att möblera som man vill ha i Williams rum när sängen inte står där inne. Men tycker ändå vi fått till det mysigt. :) han sover ju knappt i spjälsängen alls, sen någon månad tillbaka ska han bara sova i vår säng. Han är en riktig myskille och man får faktiskt passa på för att man märker mer och mer att han blir självständigare och växer. Tänk när han inte vill somna i min famn eller mysa längre!!

Idag blir han sex månader min lilla kille, tiden går så fort!! Nu ska vi njuta i Göteborg och fira min syster som fyller 30 imorgon. William ska på sin första hotellvistelse, lyxigt!! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


I samarbete med @skiphop har jag fått äran att tävla ut en ursnygg skötväska i valfri färg värde 1299kr.

För att delta ska ni kommentera i kommentarsfältet med vilken färg ni önskar vinna.

Färgerna är BLUSH, STEEL GREY & OLIVE.

Tävlingen pågår till och med den 11/7 och då dras vinnaren och publiceras här på bloggen!


Inlägget är i samarbete med skiphop.

Likes

Comments

INLÄGGET INNEHÅLLER AD LINKS.

När vi valde barnvagn var jag fast besluten om att en bugaboo skulle vi inte ha. Det var delvis för att jag tyckte den var låg, delvis för principen ja.. så vi snöade in helt på britax (som är en bra vagn!) och köpte den.

Däremot nu när det snart är dags för William att börja sitta i sittdelen är jag inte så nöjd med britax, William sitter som en hösäck och sittdelen är väldigt stor till han. Han har ingen lust att hänga i liggdelen längre och därav behöver vi byta till sittdelen. Så vi testade lite olika vagnar för att hitta en som passade William (det är ju egentligen svårt att köpa vagn innan man ens fött, he ska man veta att den passar liksom) iallafall testade vi bugaboo Buffalo och han satt väldigt bra i sittdelen och vi gillade den. Så vi har med andra ord beställt en ny bugaboo Buffalo. 😅 sambon var sådär glad men samtidigt så satt William verkligen inte bra i vår nuvarande vagn så vi var i behov att det. 😁

Vi kollade faktiskt upp att beställa direkt från Holland eftersom vagnarna är billigare men också tillverkas där. Vi mailade med babyplus som är en återförsäljare och fick så bra service där att vi bestämde oss för att beställa därifrån! Vi känner oss väldigt nöjda hittills och väntar med spänning på vagnen, iallafall jag. 😂

Vi valde en bugaboo Buffalo svart efter mycket velade av färg och modell, tror vi kommer bli väldigt nöjda. Kan rekommendera er att beställa av babyplus då det är snabbleverans och ni får er vagn betydligt billigare än i Sverige!

Vagnen vi valde hittar ni här bugaboo Buffalo.

Likes

Comments

I samarbete med skiphop har jag fått hem en skötväska!

Jag var ganska nöjd med den vi hade, alltså den var inte så smidig då det bara var ett stort fack i den men tänkte inte på det så mycket utan letade varje gång vi skulle ha något.

Sen fick vi hem denna snygga skötväskan från skiphop och jag hade ingen aning hur mycket vi behövde den!! Haha, alltså den är ju så smidig med alla sina olika fack, smarta lösningar etc. Tex hur smart är det inte med en liten väska som hänger på skötväskan där man lägger nappen, vilket gör att den alltid är lätt tillgänglig. Sen finns det ett fack som håller kyla eller värme, dom har verkligen tänkt på allt! :)

Är så nöjd med denna väskan och tänk att jag inte hade någon aning att vi hade så stort behov av den, kan verkligen rekommendera att välja skiphops skötväska! :)

Likes

Comments

Hej!

Här är man inte för aktiv, haha. Men måste tipsa er om vår kökslampa som jag köpt! Eftersom serie ganska vitt vårt kök är det ju snyggt att bryta av med mässing! Så hittade jag denna ursnygga lampa och till ett riktigt bra pris dessutom! I vanliga fall brukar ju liknande lampor kosta flera tusen men denna köpte jag för ca 1300kr och då ingick det lampor, hur bra!!!

Ni hittar lampan hos lamp24, klicka här!
(INGET samarbete)

KRAM

Likes

Comments

Hej!

Om det är något som jag märkt sen vi fick lilla W är det att man hinner absolut ingenting, särskilt inte när man har en bebis som gillar närhet. :)
Första tiden är det ju så och det förstår jag också men ibland så kan det vara skönt att få ha två lediga händer samtidigt som han får närheten han behöver. Därför har jag valt att testa en bärsele för att underlätta både för mig och honom.

Jag har fått hem en Ergobaby Adapt Grafisk Grå från Ergobaby. Vi har testat denna bärselen i ungefär två månader och är väldigt nöjda.

Denna bärselen funkar från spädbarn till litet barn. (3,2kg - 20kg), man justerar enkelt bärselen efter barnet. Att justera bärselen till de olika lägena är väldigt enkelt, likaså att sätta han i själva bärselen.

Jag gillar bärselen då den är ergonomisk för både mig och och William, sen är den skön att ha på vilket är viktigt för mig då jag vill kunna ha den på längre stunder. Vi har testat den från att han var två månader tills nu, så vi har även hunnit ändra från nyfödd läget till "mellan läget" vilket är väldigt enkelt. Jag har testat andra bärselar också men kan helt klart rekommendera denna!

Ni hittar alla bärselar på Ergobabys hemsida.Likes

Comments

Hej på er!

Passa på att köpa er egna twistshakeflaska, i samarbete med twistshake kan jag erbjuda er 20% rabatt på www.twistshake.com med koden INLIVING20 :)

På bilden är också deras bästa spoutnappar, som inte läcker och är spillfria. Det lär vi behöva någon månad. ;)


Ha en bra dag:)
KRAM

Likes

Comments

Att köpa presenter är inte alltid det lättaste, men något jag tycker är kul att ge bort är personliga presenter. På lördag blir vår lilla w två månader och då ville jag ge honom något fint och personligt. Så jag hittade giftstory, där kan man välja olika kategorier exempelvis presenter till dop, bröllop, nyfödda osv.

Jag beställde en Teddy filt med w's namn på, den är både gosig och sen kan han ha den som en snutte också!

Ni hittar filten och massa andra bra presenter eller gåvor hos giftstory.se.

Likes

Comments

Hej!

Nu börjar det närma sig dop för w! Eller ja, om två månader, men det är iallafall dags att skicka ut inbjudan! Så inbjudningskorten är klara och för att göra inbjudan lite mer personlig så beställde jag egengjorda klistermärken hos stickerapp.se.

Kvalitén är så himla bra, så jag gjorde några större foton på w också samt väggdekor som vi kan sätta i w's rum i huset. 😍

Nu får ni 20% hos stickerapp med koden JENNYSTICKERS20. Så passa på att göra egna klistermärken eller väggdekorer! :)

Likes

Comments