Velkommen til min blog, læs mere til venstre

Jeg fik et kæmpe chok, da det gik op for mig, at jeg nu altså er gravid. Jeg havde ikke tænkt på det overhovedet, og troede faktisk ikke, at det var rigtigt, da jeg tog testen.

Jeg begyndte at blive enorm træt og det plejer overhovedet ikke ligne mig, da jeg er en person, som altid er så meget energi. Jeg forandrede mig bare en del og kunne ikke rigtig kende mig selv mere. Jeg kunne ikke forstå, hvad der sker med mig, det er forfærdeligt, men nu er der jo så en grund til det.

Jeg begyndte at tænke over min cyklus, da jeg faktisk skulle til at handle ind til min næste menstruation, men da jeg tjekkede, hvor meget som jeg havde i forvejen og hvad jeg skulle købe. Derefter gik det op for mig, at jeg var da gået langt over tid, men det kan også godt ske, fordi jeg har en fuckt up cyklus, den er bare slet ikke, som jeg ønsker nogle gange.

Efter at jeg havde ventet lidt på min menstruation, så tænkte jeg, hvorfor kommer den ikke? Den er jo snart gået to uger over tid, det er lang tid siden, at den har gjordt det, ihvertfald et år. Jeg blev enig med mig selv for en sikkerhed skyld, så tager jeg bare en test, jeg havde alligevel en til at lægge i skabet, så det vil ikke skade noget.

Efter jeg havde taget testen, så gik der ca. 25 sekunder maks, så var der to streger på min graviditetstest, som var virkelig hurtigt, synes jeg selv. Jeg smilte helt vildt, da jeg så det og tænkte wtf hvad nu, det var en lidt underlig følelse med de to tanker i hovedet.

Jeg ved faktisk ikke helt, hvad jeg skal gøre lige pt, da jeg går på en ungdomsuddannelse, men bliver godt nok færdig til sommer. Men der har været virkelig mange overvejelser i det her også selve der hvor man skal vende sig til, at jeg skal være mor og så også i sådan en ung alder. Jeg er kun 19 år, men min mor var også ung, da hun fik mig, faktisk ca. samme alder, det ligger nok til familien.

Men jeg har ikke været meget aktiv her på min blog, da jeg har haft det virkelig dårligt, som man nu har det i starten af ens graviditet. Men nu er jeg måske ved at være lidt mere ovenpå, så nu kan jeg begynde at blogge lidt igen og nu kommer der også en hel masse jeg også kan blogge om udover det som jeg havde tænkt i forvejen.

Kærlige hilsner mig, håber du vil læse med igen.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Heeey duuu!

Nu er det snart ved at være jul og det glæder du dig sikkert helt vildt meget til. Men julen er også en dejlig tid. Men nu er det sådan, at jeg ikke glæder mig til jul, jeg ville ønske, at jeg kunne sove det hele væk, men det kan jeg bare ikke. Jeg har altid elsket julen og det er den bedste måned hvert år. Men i år er det ikke, som det plejer at være og derfor er det bare ikke sjovt i år. 

Mine forældre er skilt og de har fået hver deres på hæng, hvis man kan sige det sådan (en kæreste hvis du forstår). Men i år er det gået helt i kludder med, at det kører hvad anden, altså hvor man skal være, det vil sige, at hvis jeg er ved min mor den 23 december, så skal jeg være ved min far den 24 december, året efter bytter de så og sådan fortsætter det. 

Min mor har haft en mand, som hun er gået fra på grund af vold, hvor så hun har fået tre børn med. Nu hvor de ikke er sammen mere, så skal det også gå hver anden ligesom mig. Men det gået helt i kaos, da mine søskende kun er ved min den 24 december og med sin far den 23 december, fordi det valgte de lige pludselig. Det rammer så mig i år, da jeg ikke vil være sammen med min mors tidligere eksmand i år. Hvor jeg så skal være ved min mor den 23 december og min far den 24 december. Men det går ikke op, da jeg ikke vil være ved min mor den 23 december, på grund af den tidligere eksmand. 

Jeg står og skal vælge mellem min fars familie og min mors familie, det er ikke et sjovt valg og jeg kan kun vælge en af dem, desværre. Efter lange overvejere og tårer på kinderne har jeg valgt min mor. Men det var overhovedet ikke sjovt, at sige til sin far som har glædet sig i to år på, at jeg kom, at jeg altså ikke kom til jul i år desværre. 

I december har jeg ikke haft det så godt. Jeg har været meget sur og især ked af det. Men det er bare noget som skal overståes. Det er snart slut og så er der et år igen og det passer meget bedre næste år, da det så kører igen, lige indtil næste år igen, men så er jeg også ældre, så det kan være, at det går bedre og kan tackle det bedre til den tid. 

Håber i får en god jul og håber det gav mening, ville bare lige dele det, knuzzz fra mig af. 

Likes

Comments

Hej, håber du har en god dag.

I dag vil jeg fortælle min behandling af en sag i Bilka. Som der faktisk har stået på et stykke tid, men den er endelig blevet færdig, som jeg går stærkt ud fra.

Nyt fjernsyn
Men nu til sagen, det startede med at jeg fik en vild ide. Sådan en vild ide at jeg bare skulle have et fjernsyn nu og det kunne kun gå for langsomt. Jeg valgte med glæde et fjernsyn, som jeg havde forelsket mig i længe. Ham der solgte mig fjernsynet gav mig den bedste behandling og fik endda en forsikring med til fjernsynet. Når jeg havde fået sådan en god behandling, så var jeg bare endnu mere glad for, at tage i Bilka for at handle om det var lige fra elektronik til mad, så synes jeg at deres udvalg var godt og endda servicen

14 dage efter
Ja, 14 dage efter, at jeg havde købt mit fjernsyn, som jeg var så glad for, da det er et stort en af slagsen. Men efter, så går fjernbetjening i stykker, gud hvor var det træls, men det er hvad der kan ske. Troede bare det var nogle dårlige batterier, men jeg begyndte at tvivle efter jeg havde skiftet dem tre gange. Jeg blev træt af det, da jeg var blevet afhængige af fjernsynet, nu når man havde det. Jeg startede bilen omkring klokken 21:30 for, at tage ind og snakke med dem i Bilka om situationen, bare fordi det er mig, så kunne jeg finde på at gøre det i stedet for at vente til dagen efter.

inden det havde jeg ringede til min forsikring og fortalte, at min fjernbetjening var gået i stykker og den var så og så gammel osv. De sagde, at det havde de ikke noget med at gøre, det skal være Bilka, som tager sig af det på grund af fjernsynets alder. Jeg tænkte fint, det er fair. Bilka skulle bare åbne en af de kasser, som de har så mange af og give mig en ny fjernbetjening

Den bedste service
Jeg stod og ventede en del tid i Bilka ved deres elektronikafdeling, men der var kun en mand på og der var et par mennekser. Men den mand kæmpede alt hvad han kunne. Man det var godt nok lidt træls at stå og vente, men sådan er det bare en gang i mellem. Da det bliver min tur, så fortæller jeg manden, hvad der er sket og hvad der er galt. Han siger med det samme må jeg ikke lige prøve din fjernbetjening, hvor han gik rundt og prøvede at få fjernbetjening til at virke. Han kom så tilbage, hvor han heller ikke havde noget som helst held med sig, men han siger det kan vi så ikke have, det er nederen, at fjernbetjening ikke virker, når man har et fjernsyn, som virker helt uden problemer. Manden tænkte hurtigt og sagde alle fjernbetjeninger til samsung passer til hinanden og vi har masser af samsung fjernsyn, så i for bare en med fra udstillingen af, dem kan vi sagtens undvære, da vi har så mange og de kan ikke rigtig bruges efter de har stået der. Fedt tænkte jeg, og gik med et smil ud af butikken med en ny fjernbetjening og så min gamle, som ikke virker, men det er lige meget.

Jeg trykke med glæde grøn smiley på deres bedømmelse.

Da jeg kommer hjem er jeg træt af, jeg glemte at stille et spørgsmål. Jeg vidste ikke, hvordan jeg fik fjernbetjeningen til at virke, jeg kunne kun tænde og slukke fjernsynet, men det var det eneste, jeg kunne ikke huske, hvordan man gjorde. Jeg kunne ikke nå derind igen på grund af ventetiden, kørslen og lukketiden. Men jeg tager bare derind dagen efter.

Den dårligste behandling
Jeg kom ind i Bilka dagen efter med min nye fjernbetjening og jeg havde min gamle med bare for en sikkerheds skyld, da jeg har langt vej, men kan godt lide den Bilka i Herning. Men kommer ind og siger, at jeg har fået denne her i går og kan ikke huske, hvordan den virker. Så kigger ham manden som så er en ny på mig, som om jeg er dum. Han spørger, har du fået den her inde i går? og jeg siger ja, din kollega sagde, at jeg skulle have en ny, da min egen ikke virkede, så han gav mig den service, at give mig en fjernbetjening fra udstilling. Han tog min fjernbetjening og vidste mig, hvordan den virkede, og efter det så sagde jeg tak, men han ville ikke give mig udstillingsmodellen fjernbetjening tilbage, da det ikke var noget som de måtte, men er det ikke lidt for sent, når de har givet mig den og endda i går? Han sagde du har ikke brug for denne her, du gør bare det samme med den, som du allerede har i forvejen. Men den er fuldstændig defekt, det konstaterede ham i går jo. Men endte ud med, at komme hjem med min egen defekte fjernbetjening, hvor han beholdt den anden, som jeg havde fået, da han ikke måtte give den tilbage til mig. Fuck jeg var sur og ked af det, jeg synes ikke de kunne tillade mig det.

Fortryder så meget den grønne smiley, som jeg gav dem dagen før.

Gav dem en chance og prøvede lykken igen
Jeg tænkte det kan da ikke være rigtig, når jeg når jeg får en fjernbetjening udleveret, at de så bare tager den igen. Jeg kørte over til servicecentret, hvor de udleverer varerne også der hvor jeg hentede mit fjernsyn. Jeg fortælle ham, som stod der, hvad der lige var sket og hvilken service, som der var dagen før. Jeg sagde, min fjernbetjening er i stykker til mit fjernsyn og har snakket med min forsikring til fjernsynet. Forsikringen siger, at du skal åbne en af de papkasser, som du har til et samsung fjernsyn for at give mig fjernbetjeningen. Det ville han godt nok ikke, det må han simpelthen ikke. Det var da utroligt tænkte jeg, hvorfor skal man betale til en forsikring, når Bilka ikke gider lytte til forsikringen, som de endda samarbejder med, det er da utroligt. Men efter at have snakket frem og tilbage med ham, så gik jeg ikke noget ud af det, da han ikke var samarbejdsvillig heller. Det endte med at han kunne bestille en ny hjem til mig, da han ikke måtte tage en til mig fra en af de andre og heller ikke dem i udstillingsmodellerne, som de ikke skal bruge til noget.

Jeg endte min dag med at gå ind i Bilka for at få vejledning med min fjernbetjening til at gå ud med en fjernbetjening, som overhovedet ikke virker. Det er en god service Bilka laver, NEJ overhovedet ikke! Jeg synes, at det er synd, at nogle medarbejder i Bilka prøver at give en god service, og gør det virkelig godt, så man har lyst til at komme igen. Men så er der nogle andre, som skal ødelægge det helt vildt, det er ikke fair.

Jeg vil overhovedet ikke anbefalde Bilka i Herning til andre, så heller kører 15 minutter længere til et andet sted, hvor du er sikker på, at servicen er i top og du får nogle gode ting med på vejen.

Jeg endte med, at få den nye fjernbetjening 8 dage efter, så så ikke fjernsyn eller brugte den i over en uge. Da jeg kom for, at skulle hente min fjernbetjening, da jeg havde fået en sms, så skulle jeg vente i ca. 15 minutter, fordi de ikke kunne finde den, det er sådan en dårlig behandling, at jeg ikke har prøvet noget ligne.

Tak fordi du læste med, mange knuzzz fra mig af.

Likes

Comments

Heeey duuu!

Jeg har det virkelig svært lige her pt, men det er måske ikke på den måde, som du tror det er. Jeg har det på den måde, at jeg seriøst ikke magter skolen her for tiden. Jeg gider virkelig ikke stille mit vækkeur for at stå op og gå i skole. Jeg har snart ikke været i skole i en uge, det går altså ikke i det lange løb, men så er det godt, at det snart er juleferie. Men alligevel, så skal jeg altså i skole de sidste 2 dage.

Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke gider det. Jeg kan seriøst ikke overskue, at sidde så lang tid i skolen og bare lytte og en gang i mellem lave nogle opgaver. Jeg er så skoletræt, at det er helt vildt. Jeg gider ikke skolen, jeg vil bare gerne være færdig. Jeg føler at skolen, det er et stort pres for mig. Jeg bliver så nemt stresset eller ikke nemt, men jeg siger fra forsent og så ender jeg sådan her.

Jeg har været til læge, og vi er så ved at finde ud af, hvad der er sket eller hvad man siger. Det må være en begyndelse for, hvorfor jeg har det, som jeg har det. For jeg sover bl.a. heller ikke om natten. Gennemsnitlig, så sover jeg ikke så meget, så det er bare træls, når jeg bliver træt, så er det omkring klokken 6:45 og der skal jeg jo op, men falder i søvn, så jeg ikke kommer i skole.

Jeg skal til at gå noget mere i skole, da det tæller højt på fraværet, og kan så miste min SU, jeg håber, at jeg kan komme afsted i morgen! For det skal jeg altså. I morgen det er nem dag, jeg har fri omkring klokken 13:00 underligt nok.

Jeg håber i for en god dag, tak fordi du læste med! Ses.

Likes

Comments

Heeey duuu!

Jeg har her i den lange stykke tid og vi snakker flere måneder været på udkig efter en ny lejlighed.

Jeg vil virkelig gerne have en ny lejlighed, da jeg ikke er tilfreds med min mere. Den er ganske fin, men det er bare en 1 værelses lejlighed bl.a. Det synes jeg ikke lige, at der er så fedt mere. Jeg vil virkelig gerne i en større bare en 2 værelses lejlighed så. Jeg siger ikke, at jeg skal i en 5 værelses lejlighed, det behøver jeg slet ikke, det er helt sikkert alt for meget plads til lille mig, haha. Ej, jeg vil bare gerne have, at min stue og mit soveværelse ikke er i en. Det er seriøst træls, når man f.eks. har gæster men også generelt.

Min lejlighed har også skrå vægge og det er bare træls, når vi snakker om indretning. Indretning kan jeg godt lide, jeg synes der er et eller andet fedt over det, det er svært at forklare, men jeg kan godt lide indretning. Når jeg godt kan lide, at indrette værelser, stuer osv. det føler jeg ikke, at jeg kan få lov til der, hvor jeg er lige nu, så det er jeg ret træt af.

Men min lejlighed er bare dårlig til at folde sig ud i indretningen, selvom lejligheden i sig selv er indrettet godt, når den ikke er særlig stor. Min lejlighed er omkring 55 kvm, men den er i 2 plan, så det er et minus. Jeg vil gerne have en et plans, nu når det er en lejlighed. 2 plans boliger er nemmere, hvis det er et stort hus, men ikke en lejlighed det kommer til at virke får småt.

Jeg har skrevet mig op til over 100 lejligheder på lejehuset.dk, og jeg overdriver ikke, jeg er snart omkring de 150 ønsker om bolig. På lejehuset kommer man på en venteliste og så går det ellers bare efter tur eller behov. Men køerne er simpelthen så høje, at jeg snart opgiver det. Jeg ligger gennemsnitlig i kø nr. 300 til omkring 900, det er helt sindsygt. Jeg er inde og kigge på siden næsten hver dag måske hver anden dag, og jeg synes overhovedet ikke, at køen rykker sig eller forvinder. Jeg bliver bare ved med at stå det samme sted hele tiden. Det er træls, når man har været aktiv efter en lejlighed siden maj og vi er i december nu. Jeg er tæt på at miste modet, men det går ikke, det skal nok blive min tur. Jeg skal bare lige have styr på min tålmodighed. Jeg håber så meget, at jeg kan stå med en bolig til sommer, når jeg er færdig på min uddannelse og skal have et års pause.

Tusinde tak fordi du læste med, vi ses snart igen, knuzzz.

Likes

Comments

Heeey duuu!

I dag har jeg fundet noget inspiration til et nyt værelse måske, hvis du kan lide træsorter.
Hvis vi bare tager tingene fra en eller anden ende af, så er det nok nemmest.

Hylden: Den er fra LACK og er farven hvid, den koster kun 69 kr. Linket er her

Sovesofa: Den er fra FLOTTEBO og er farven lofallet beige, den koster 3.949 kr. Linket er her

Sofabord (den store): Den er fra LISABO og er farven "træ", den koster 699 kr. Linket er her

Sofabord (den lille): Den er fra LISABO og er farven "træ", den koster 449 kr. Linket er her

Pærene: De er fra LUNNOM og lyser guligt (hyggestemning), de koster 89 kr pr. stk. Linket er her

Gulvspejl: Den er fra IKORNNES og er farven "træ" i rammen, den koster 749 kr. Linket er her

Dekorativt timeglas: Den er fra TILLSYN og den er sandfarvet, den koster 59 kr. Linket er her

Dekoration, sæt med 2: Den er fra FÖRKORTA og den er farven guld, den koster 49 kr. Linket er her

Plante: Den er fra EUPHORBIA ACRURENSIS og er farven grøn, den koster 349 kr. Linket er her

Bloklys: Den er fra FÖRSÖKA og er farven beige (det er et sæt med tre), den koster 39 kr. Linket er her

Urtepotteskjuler: Den er fra VILDAPEL og er farven "træ", den koster 39 kr. Linket er her

Væguret: Den er fra SNAJDARE og er farven "træ", den koster 149 kr. Linket er her

Alle tingene er fra IKEA og ingen andre steder. Jeg har taget alle tingene fra deres hjemmeside også billederne.

Jeg håber I kunne lide det, vi ses snart igen, knuzzz fra mig af.

Likes

Comments

Heeey duuu!

I dag vil jeg skrive om min goodiebox, som jeg mod tog i november. Jeg er kommet lidt bagud, fordi jeg har lavet en ny blog. Så jeg skriver den bare nu og så kommer der snart en for december også.

I min goodiebox fik jeg nogle rigtige gode ting, synes jeg. Det er noget, som man altid kan bruge og især nu hvor det er begyndt at blive koldt.

Indhold i denne her box:

GLOSSWORKS - Nail Polish. Tanfastic Nude
Det er en neglelak, som er meget naturligt og passer ind i hverdagen. Farven 9-free, det vil sige, at der er taget meget hensyn til miljøet.

COFFEE AND SCRUB - Coconut Coffee Scrub
Dette er en scrub som er kaffe og olie, som er godt for huden, når vinden og kulden kommer og så dufter den af kokos.

SLEEK MAKEUP - Face Contour Kit
Dette er en lille contour palette, det kan man godt kalde den og det er selvfølgelig makeup. Man kan bruge den både til hverdag og til den vilde fest. Det er helt op til sig selv.

LUXIE BEAUTY - Flat Angled Blender Face Brush 538
Denne her børste kan man bruge til sin contour. Btw, jeg har en af de her børste i forvejen og jeg elsker designet med lyserød og rose gold og den er sygt god, en af mine mange favoritbørste.

MESAUDA - BB cream Radiant Skin Nude Skin Liquid Silk
Det er en foundations. Det er en foundation, som kan bruges af alle hudtyper og dækker.

OLE HENRIKSEN - Pore-Balance Facial Sauna Scrub
Den renser i dybden og fjerner døde hudceller. De speciele ved hans produkter er, at det er en kombination af glykolsyre og vulkansk sand, dette har tilsammen en varmene effekt.

Det var hvad, der var i denne her box i november måned. Alle kan modtage sådan en box og hvis du også gerne vil, så kan du tilmelde dig her, Du betaler kun 169 kr. (inkl. fragt) - uden binding, så modtager du en box hver måned ligesom mig.

Tusinde tak fordi du læste med, knuzzz

Likes

Comments

Heeey yooou

Today i'll write a little blog about my day. I'll start with the morning. I have not been to school today. I have free. I will not in school today so i play hooky, haha sorry. But sometimes will I very much have free from the school.

later I go to the hospital with my friend. He must have taken a blood test, ew! I hate that, I hate needles. I'm really afraid of needles and in general sharp objects. And I can´t the blood. When I see blood I'm getting it bad. We drive to the hospital but they have fucked it up. The person should not to the doctor. They have deleted him. Omg. They have not time and thay have also closed, wtf. Why do they send an email? The drive was waste of time but it was cozy.

I work at Mcdonald´s. At Mcdonald's we sometimes stand outside and accept orders, because it's faster. I think it´s the same but my manager think it´s going faster. I was outside the restaurant from 05:00 pm to 07:00 pm. It´s two hour and max two degrees. It was very cold. It´s was also very cold because I´m a girl and I have a skirt on. It´s not fun. The most troubled when the people in the cars ask: "Is it cold to stand outside in this weather?" of course, are you stupid? what do you think? It's cold and you're sitting in a fucking hot car and you will not have the window open. When it was 07:00 pm I ask my manager about I can come in soon. We got busy. I did not have to come in. I should stay out there. I first came in at 7:30 pm, 2.5 hours in cold, add, I do not forget that.

But I got free and it took a while before I got the heat back. So it was Christmas calendar with blanket and hot cocoa in bed. And yes, I see the Christmas calendar, it's so cozy.

Thank you for reading, see you again soon!

Likes

Comments

Omg, tandpasta og tandbørster er det værste!

Jeg ved ikke, om jeg er den eneste, men gud, hvor jeg bare synes, det er så ulækkert, men det er også ulækkert at lade være med at bruge det. Jeg kan virkelig ikke fordrage det.

Lyden

Lyden af tandbørsten der bare kører rundt i munden, ad! Jeg kan ikke have lyden. Jeg synes, at det er en af de værste lyde, som man kan udsætte mig for. Det er ikke kun, når jeg hører andre børste tænder, nej, det er også mig selv, jeg er ved, at kaste op når jeg børster mine tænder, gud hvor jeg synes, at det er ulækkert. Jeg ved ikke, om det er mig, som der er sart, det er det nok. Men hahahah, det er bare ikke lige den fedeste lyd ever.

Smagen

Smagen af tandpasta, som bare fylder din mund, ad, det kan jeg heller ikke fordrage, det er seriøst bare ulækkert. Uanset hvilket mærke det er, så smager det altså bare ikke godt. Jeg hader det.

Synet

Og så til sidst, så ser man bare ikke køn ud, når man børster tænder, jeg skal slet ikke se på det. Jeg kigger slet ikke mig selv i spejlet, jeg kan virkelig ikke fordrage det.

Jeg ved ikke, om det er mig, som der er mærkeligt, men jeg kan bare ikke fordrage tandpasta og ikke mindst tandbørsten. haha.

Det var min lille historie om, hvor jeg hader tandpasta og tandbørsten. Tak fordi du læste med!


Likes

Comments

Heeey duuu!

I dag skal jeg fortælle lidt om mine fobier, som jeg har, det er nogle af de største jeg har, da jeg har mange!

Der er sikkert flere navne for alle dem her fobier. Men har bare skrevet en af navnene.

Aphenphosmfobi - Angst for at blive rørt ved
Jeg har meget svært ved at blive rørt fysisk ved, hvis andre mennesker som jeg ikke kender gør det. Jeg kan simpelthen ikke have. Jeg hader, hvis jeg er i en butik, hvor der er mange mennekser og især hvis man skal røre mig for at komme forbi. Det er små ting, men jeg kan simpelthen ikke have det.

Apifobi - Angst for bier
Jeg kan virkelig ikke have bier eller andre insekter som minder om dem, men jeg har også allergi overfor det, så det siger måske en del. Men jeg løber skrigene væk, hvis der kommer bier eller ligne.

Astrafobi - Angst for lyn og torden
Det virker måske underligt nu, når jeg er 19 år gammel, at jeg er bange for lyn og torden, men det er jeg. Jeg er så bange for det, når det er tæt på en. Jeg elsker hvis det er langt væk, lyn og torden er så hyggeligt. Fordi jeg ikke kan lide det, det er, fordi hvis det slår ned i mit hus, så ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre, jeg vil ikke af med mine ting, hvis huset brænder, jeg ved ikke hvilke hurtige småting, som jeg skal tage med ud af huset, hvis det sker.

Bacteriofobi - Angst for bakterier
Jeg får nogle flip en gang i mellem, og så kan jeg bare ikke fordrage bakterier, så bliver jeg bange for dem og skal have det væk. Jeg går virkelig meget i bad og vasker hænder meget. Jeg gør også virkelig meget rent på mit værelse og ligne, det er hverdag så. Når jeg er ude i byen, så har jeg håndsprit med.

Balenefobi - Angst for stoppenåle og synåle
Jeg er så bange for skrape genstande generelt. Jeg kan ikke have noget, som der er skrapt, nåle, knive osv. Jeg hader at lave mad, da man skal bruge en kniv, jeg hader at være til lægen, hvis man skal stikkes eller bare generelt. Jeg hader det ikke bare, jeg er virkelig bange for det, jeg kan slet ikke have det.

Clithrofobi/klaustrofobi - Angst for at være lukket inde/indelukket område.
Det kan jeg virkelig ikke klare, jeg går fuldstændig i panik. Jeg har så svært ved det. Jeg hader små rum f.eks. Jeg føler ikke, at jeg kan få luft, jeg føler ikke, at jeg kan bevæge mig. Har også svært ved, at gå på toilet et sted, hvor jeg skal låse døren og så der ikke er et vindue.

Hemafobi - Angst for blod

Jeg får det så dårligt, hvis jeg så blod, jeg kan ikke klarer det. Jeg bliver nød til at sætte mig ned eller ligge mig ned, da jeg bliver svimmel, jeg kan overhovedet ikke tåle det.

Misofobi - Angst for at blive snavset eller smittet af bakterier
Jeg er bange for at blive smittet af bakterier, da jeg bliver så syg. Min krop er ikke så god til det. Jeg hader at være syg, jeg kan ikke sidde stille til det. Så jeg vil helst undgå det og er blevet bange for det.

Musofobi - Angst for mus
Mus de er bare ulækre og skal holde sig langt væk fra mig, også rotter, føj. Jeg synes det er for klamt, og så har den en lang hale, ej den er bare ulækker.

Odynefobi - Angst for smerte
Jeg er altid bange for noget, det gør ondt. Jeg er så bange for, at det kommer til at gå ondt, da jeg er så let til tårer.

Pocresofobi - Angst for at tage på i vægt
Jeg vil helst ikke tage på i vægt eller jeg vil overhovedet ikke. Jeg har fundet den passene figurer, som jeg vil have. Så jeg er pænt bange for, at jeg skal ødelægge det og så komme ind i min spiseforstyrrelse igen, som jeg har fået styr på, har den stadig lidt, men jeg kan styre den, så siger stolt, at jeg har vundet!

Det var mange af mine fobier, tak fordi du læste med!

Mange knuzzz fra mig fra!

Likes

Comments

Heeey duuu!

Jeg var overhovedet ikke klar til at forlade min folkeskole og mange af vennerne. Jeg synes det med en gymnasial uddannelse var for meget til mit hovede. Det var et stort ord og mange mennesker, mange store mennesker. Folkeskolen var små børn der larmede, men det var til at overskue. Nu er det tusinde elever, føler jeg, som arbejder og er koncentreret. Det har jeg godt nok svært ved. Men jeg er på en gymnasial uddannelse og har klaret et år, men gjorde det ved hjælp at nogle tips.

Jeg var åben: Uanset hvordan jeg havde det første skoledag, så prøvede jeg at være åben. Det var vigtigt for mig at få nogle, som jeg kunne snakke med. Jeg var snaksalig, åben og stillede spørgsmål til andre.

Valget af min linje: Det var vigtigt for mig at vælge den rigtige linje, da jeg skulle have fag som interessede mig, da jeg er meget skoletræt og synes at det er kedeligt. Men kan godt lide at være f.eks. kreativ, så jeg har nogle kreative fag på mit skema.

En kalender: Jeg har en kalender, så jeg har styr på skolen og mit arbejde og alt muligt andet. Jeg skal have et godt overblik ellers bliver jeg så presset og så fungerer det slet ikke, det hjælper min kalender med, hvor jeg skriver alt ned i.

Møde til tiden: Det er vigtigt at møde til tiden, da f.eks. på min skole giver det fravær, hvis vi ikke er der præcis, når timen starter, hvis vi ikke er der, så får vi fravær for hele timen. I den sidste ende hvis vi har for meget fravær, så kan vi ende med at blive smidt ud.

Fest og farver: Det er vigtigt at komme med til festerne og alt andet, da man får sådan et godt fællesskab og man går glip af så meget, hvis man ikke er med til det. Jeg har arbejdet nogle af de gange, hvor vi havde nogen af festerne og det er jeg så træt af, da jeg gerne ville have været med, da jeg er gået glip af så meget.

Karakterer: Jeg går ikke op i at få 12 i alt, men jeg går op i at bestå alt. Jeg er ligeglad om der kommer til at stå f.eks. 4 eller 12, det er ligemeget for mig, man har jo bestået uanset hvad. Det hjælper mig en hel del, da jeg ikke er den bedste i skolen, men jeg kan godt bestå og så er jeg glad.

Det var sådan, jeg kom i gang med en gymnasial uddannelse efter folkeskolen.

Mange knuzzz fra mig af! Tak fordi du læste med.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

​​​Heeey duuu!

Som du sikkert allerede har gættet dig frem til, så har jeg haft en spiseforstyrrelse. Der er mange forskellige slags spiseforstyrrelser, den som jeg havde, det var bulimi, der var en gang i mellem, at jeg godt kunne have lidt anoreksi, men det er bulimi, som jeg har haft allermest og har kæmpet en syg kamp med!

Hvad er bulimi?

Bulimi er en spiseforstyrrelse, som handler om at bruge mad til at håndtere sine følelser. Man spiser og spiser for at f.eks. trøste spise, så man tænker over noget andet og bliver "madglad", man spiser så meget, at det går hen at bliver en overspisning. Efter man har overspist, vil man så af med det mad man har spist, det gør man ved at f.eks. Faste eller kaste det op. Man fortsætter så den cirkel, som er en virkelig ond cirkel.

Venner og familie

Jeg synes det var sygt hårdt, at man skulle følge sin egen cirkel hele tiden. Jeg havde svært ved, at holde det hemmeligt for bl.a. Venner og familie. Jeg var flov over, at jeg ikke var som alle andre. Hvorfor kunne jeg ikke tage hjem til en veninde og spise noget mad? Det var pinligt, jeg kunne ikke sove med andre, da jeg ikke ville kunne spise noget og jeg vil ikke ud i den situation, at skulle sige nej til maden som var på bordet. Jeg spiste tit alene og næsten aldrig med familien. Jeg er gået glip af så mange stunder med venner og ikke mindst familien.

Jeg blev så ensom!

Da jeg holdte mig så meget tilbage og var aldrig sammen med nogen veninder, så mistede jeg alt det, jeg havde med dem. Jeg var så ked af det, men kosten styrede mit liv og jeg gik mere op i den end mine veninder og familie. Jeg var i skole og sad for det meste for mig selv, jeg snakkede ikke med nogen, jeg følte ikke jeg kendte dem mere. Når jeg så kom hjem, så holdte jeg mig inde på mit værelse med lukkede dør. Jeg var ensom og tilbageholdende hele tiden.

Hvordan kom jeg så nogenlunde ud af det?

1. Jeg lyttede til min krop! Jeg kunne mærke på min krop at det her bare ikke gik, hvorfor skulle den have skylden for nogen følelser jeg havde?

2. Jeg lyttede til mine følelser! Jeg fandt ud af, at det var okay at være ked af det, jeg skulle være ked af det og komme over det igen, jeg skulle ikke gemme på alle tingene, som jeg tænkte på.

3. Jeg begyndte at tro på mig selv!

4. Efter jeg begyndte at tro på mig selv, så accepterede jeg mig selv, som den jeg er.

5. Efter at jeg accepterede mig selv begyndte jeg at nyde livet.

Hvor er mine venner?

Jeg havde svært ved at få kontakt med mine venner igen, jeg havde ødelagt mit liv, jeg havde så mange op- og nedture og jeg har grædt så meget. Jeg havde ingen venner, jeg havde ingen, som jeg kunne snakke med om alt, hvad jeg lige havde brug for, det var så hårdt, jeg vil hellere brække en arm på mig selv i stedet for at skulle igennem alt det.

Er det helt slut eller er der en anden vej?

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv. Det var helt sort og kunne ikke sp en udvej i alt det, som jeg har udsat mig selv for. Men men men... Lige pludselig kunne jeg se en lille udvej, jeg skulle nemlig begynde på en anden skole, så jeg havde en mulighed for at starte fuldstændig på en frisk.

Jeg fik den bedste start på et "nyt" liv, jeg har fået nogle virkelig gode venner og veninder, og jeg har i dag verdens bedste veninde, som jeg så kan snakke med om alt, jeg har også fortalt hende om denne her episode eller hvad man kalder det, og hun har accepteret det og støtter mig, hun er min engel.​

Mange knuzzz fra mig af!

Tusinde tak fordi du har valgt at læse med. I gør mig glade!

Likes

Comments

Heeey duuu!

Jeg er en pige, som er 19 år gammel. Jeg fik min menstruation rigtig sent, jeg fik den meget senere end alle andre, som jeg kender.

Jeg fik min menstruation i 9 klasse og alle andre fik deres omkring dengang vi skulle konfirmeres. Jeg var rigtig ked af, at jeg ikke kunne følge alle mine veninder. Jeg kunne ikke rigtig snakke om det, da jeg ikke havde mit og ikke havde nogen form for erfaring.

Min menstruation ville jeg så gerne have, jeg læste omkring 100 sider på nettet.. Okay jeg overdriver, men overdrivelsen fremmer forståelsen. Jeg læste mange sider om, hvornår den kom? Hvad det var for noget? Kunne man selv starte det? Osv.

Lige pludselig fik jeg det. Den dag jeg havde glædet mig til 100 år følte det som om. Men men men.. Det jeg havde glædet mig sådan til i så lang tid, det var faktisk det rent helvede, Gud hvor jeg hader det. Jeg ville faktisk ønske nu, at jeg ikke fik det som 16 årige, men måske længere hen i 20'erne.

Jeg er så glad for det i dag, jeg er så glad for, at min menstruation kom i 9 klasse. Jeg ville ikke have kunne klare at have det i "de små klasser" alt det med, at skifte bind, svømme, bløde igennem osv. I de klasser, hvor jeg måske kun var 13 år. Er så taknemlig for det. Jeg var ked af det dengang, men det var det hele værd.

Det at have menstruation det skal man kun bruge for at få børn og hvem skal det som f.eks. 13 årige? Ingen.. Eller ihvertfald ikke mig, så det gør da ikke noget, at man ikke får det der. Jeg kan slet ikke forstå den dag idag, at jeg var så ked af over det, fordi jeg er så lykkelig over det nu.

Hvis du ikke har fået din menstruation, så bare rolig du skal nok få den, jo senere den kommer, jo mere glad bliver du for det!

Mange knuzzz fra mig af.

Likes

Comments

Heeey duuu!

Kender du det med, at man ingen selvtillid har med sig? Man tror ikke på sig selv og man er bange for, hvad alle andre tænker om én selv. Det bliver bare ved og ved med alt det negative.
- Det kender jeg. Jeg havde ingenting, da jeg var mindre.

Margueritten

Sjovt nok er det en blomst. Det er en blomst som er gul i midten og har en masse aflange hvide blade.

Jeg plukkede tit en marguerit og begyndte at tage de hvide blade af en efter en, hver gang jeg tog en, så sagde jeg "alle kan lide mig" og det næste blad sagde jeg så "alle kan ikke lide mig" f.eks. Jeg kunne nemt sige noget andet og har også gjordt det. Det sidste blad udgav så hvilken en der passede. Hvis den endte med, alle kan ikke lide mig, så kunne ingen lide mig.

Jeg troede på, at blomsten havde ret, det endte tit med mange negative og få positive situationer i løbet af mine dage.
Men selvom blomsten "sagde" at f.eks. Alle kunne lide mig, så havde jeg alligevel ingen selvtillid og tænkte bare, at det bare var en dum blomst, som jeg havde fundet et eller andet sted på græsset, den kan jo ikke vide det.

Jeg havde og har stadigvæk ikke helt en selvtillid, jeg tror bare, at jeg brugte blomsten som tidsfordriv i stedet for, at være sammen med mine venner i pausen, da jeg var bange for, hvad de synes om mig.

Jeg ved godt, at det er mærkeligt, men jeg tror bare, at jeg er mærkelig.

Mange knuzzz fra mig af.

Likes

Comments