View tracker

Oj här var det ett tag sedan jag skrev något. Varit rätt upptagen med mig själv det senaste antingen legat i sängen eller försökt umgås med folk. Även så klart tagit hand om mina barn!

Idag var jag hos läkaren på morgonen, fick en tredje sömntablett 🙄 jag lyckas somna men ej stanna i sovande läge eller så lyckas jag inte somna alls:/
Förhoppningsvis får jag sova inatt på denna medicinen då!

Mycket har väl hänt sedan senast, läkarbesök mm vart med barnen och vänner.
Minns inte så mycket över vad jag gjort heller så sätt då mitt minne är typ borta 😂 konstant trött eftersom jag ej får någon sömn och även mima mediciner som gör mig trött vilket inte hjälper så mycket !

Men jag är så glad att jag har tagit tag i detta själv och sökt hjälp. Redan fått vara hos läkaren två gånger och sedan har jag mitt första möte med psykoterapiinstitut den 13:onde december, värsta dagen i världen att ha den på men men 😔.

Jag försöker ta hand om mig själv och tänka på mig själv så mycket det går men är faktiskt väldigt svårt 😨 inte lätt att få ihop dagarna speciellt då jag är för det mesta själv med barnen hela dagarna. Förutom när Olivia är på förskolan och Vidar i skolan. Har som tur fått beviljat att Olivia går på förskolan under min sjukskrivning så jag kan få må bättre och avlastning.! Väldigt viktigt .

Fredag kväll nu då och inte mycket som händer , Vidar är på kalas till 19 och Pierre slutar jobba 18. Blir nog en lugn kväll ikväll. I morgon skall jag och Vidar va själva då Olivia ska till farmor och sova där till söndag :) så i morgon blir det mys med Vidar 😍


Nu ska jag ta och vila på soffan 👌🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 25 readers

Likes

Comments

View tracker

I morgon bitti ökar jag min dos dubbelt upp. Kommer bli tufft med andra ord, vart så otroligt trött med denna dosen men trots det har jag inte kunnat sova ordentligt.
Även om jag fick sömnmedicin, den fungerade enbart i en dag. Vilket sög ordentligt måste jag säga.
Vaknar konstant under natten, vaknar sedan tidigt på morgonen men orkar inte ta mig ur sängen ens så slutar med att jag somnar om och sover till lunch ungefär.
Vet att jag inte ska göra det men vad ska man göra då? :/

Inte hänt så jätte mycket sedan senast direkt , vart hos svärföräldrarna samt på körskolan för att betala för handledarkursen 🙂 så jag kan börja köra med Pierre 🙌🏻
Annars har jag för det mesta tagit det lugnt och njutit av att haft Pierre hemma 😍. Tråkigt bara att han ska jobba onsdag tills fredag nästa vecka 😫 man ses inte så mycket förutom på kvällen liksom. Är kvällsmat och sedan sova typ 😅

Sitter i soffan och flor på i död och lust, med min lilla Sigge! Sedan ska jag krypa ner i sängen! Jag måste !!

Haha 😂🙈

  • 60 readers

Likes

Comments

View tracker

Kom inte ur sängen förens runt 12 tiden idag 😴herregud dessa tabletter alltså😅 mot kvällen piggnas jag oftast till och då är givetvis alla andra trötta. Idag kom jag hela vägen ut till älmestad för att se på Tonys nya hus 🙂 väldigt fint är det 👌🏻.
Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket mer än att legat i sängen/soffan samt duschat...

Idag flyttade även Eva tillbaka till Ulricehamn 🙂 kul att ha tillbaka henne också!
I morgon ska vi ta en tur till fristad och äta mat med svärföräldrarna 👌🏻 får se hur dagen går i morgon 😂 är som sagt hög för det mesta under dag tid.. men det ska nog gå bra tror jag.

Ligger i soffan och kollar på film, Pierre ligger och sover för han fick migrän stackaren 😞 usch vad jag tycker synd om han när han blir så dålig. Så jobbigt att inte kunna hjälpa honom :/


Har väl inte så mycket att skriva nu så ska kolla vidare på filmen och sedan sova.

  • 54 readers

Likes

Comments

Ja en del skulle väl kunna säga att jag nu blivit det. Jag känner absolut ingenting.. INGET! Helt sjukt är det.
Men som tur är så bet jag att det är pga mina antidepressiva mediciner. Skall dessutom öka dosen dubbelt på tisdag. Jag känner mig hög om man skulle förklara detta simpelt. Konstant trött och totalt borta ungefär. Men är också väldigt skönt att veta att så kommer jag enbart känna mig i ca 2-4 veckor. Jag får stöd av mina vänner som hjälper mig samt Pierre. Viktigt med stöd och positiva människor runt om kring mig nu!

Idag tig jag mig ut en sväng med Vidar, vi styr oss och tog en fika tillsammans innan vi skulle handla lite🙂 var mysigt att bara gå runt med han ett tag❤️
Olivia var med farmor idag och åkte massa pulka mm. 🙂👌🏻

Nu på kvällen har det inte hänt så mycket , bara sett på tv och tagit det lugnt. Får se vad morgondagen har att erbjuda också 🙂 nu skall jag försöka mig på att sova med 😴

  • 67 readers

Likes

Comments

Att för en gång skull någon faktiskt bara lyssnade och förstod hur jag har det. Läkaren va ganska chockad över att jag ens klarade av att öppna munnen där borta 🙄. Men jag lyckades! 🙌🏻
Har äntligen fått mina mediciner som jag behöver , antidepressiva , ångest/oro dämpande och sömntabletter 💪🏻 jag klarade att sitta där och fixa detta men inte utan att bryta ihop totalt.😢. Men jag är stolt över att jag klarade det!! Sjukt tufft var det...

Sjukskriven 100% tills 18:e januari 2017 sedan 75% i en månad sedan 50% i en månad osv osv. Tills jag klarar av att arbeta igen. Men först ska jag ta hand om mig själv.

Så skönt att få detta gjort. Idag händer det inte så mycket. Skall baka pepparkakor med barnen och Rebecka, Olivia ville baka dom igen 😂🙈 haha. Annars typ inget precis som vanligt😅.

Även vart på Arbetsförmedligen och lämnar papper där!

  • 71 readers

Likes

Comments

Usch vad jag avskyr pengar alltså jag lever på noll kronor precis som rubriken säger. Även om man kämpat som en jävla åsna med sitt jobb och betalt a-kassa i över ett år och sedan få ut i stort sätt noll kronor.? Pga en vidrig chef som inte kunde göra rätt för sig har det tagit allt för lång tid för att jag ska få något utbetalt. Har ännu inte fått ett skit utbetalt 😞. Och att mm betalar a-kassa är väl bara ett skämt enligt mig. För 5 veckor ska jag få ut lite över 3000 kr när det väl blir utbetalt ?!
Jag fick nästan 3 dubbla det när jag va sjukskriven 😱
Alltså allt är bara så jävla sjukt och jag förstår inte något. Det är tur att jag har goda vänner som säljer vinterkläder till mig och jag kan inte ens betal dem det ännu . Men jag är så tacksam att ni ej har bråttom med att få era pengar av mig. Känner mig hemsk som fan att behöva be om vinterkläder av vänner mm..
vi har 2000 kr kvar på vårt mat konto som skall räcka tills lön. Det kommer det inte göra för jag måste till läkaren på tisdag. Vilket kostar 100 kr. Sedan all medicin jag måste börja med för att kunna eventuellt få en bättre vardag och bättre mående. Kan väl gissa på iaf 500 kr bara till det .

Jag ger upp alltså. Vi kommer inte klara denna månaden med den ekonomi vi har. Jag blir eventuellt sjukskriven på tisdag men det spelar ingen roll för sjukskrivningen baserar ju på inkomsten man har vilket är typ noll kronor. Innan var det för att jag hade en anställning.

Kan inte heller be om hjälp av soc då Pierre har för hög inkomst och får inget bostadsbidrag heller då vi har för hög inkomst tillsammans!..

Jag vet att jag inte kan arbeta ordentligt förens jag fått den hjälpen jag behöver, men detta ger mig mer ångest och stress. Det syns för jag äter inte , jag tappar mitt hår, jag ser sjuk ut.

Jag vill inte ha några negativa kommentarer eller någon sådant skit överhuvudtaget. Jag har ingen jag kan prata med om detta förutom Pierre. Så min blogg får vara lite som en dagbok ibland för det jag inte kan skriva rakt ut på fb mm. Jag vet vilka som läser min blogg och vet även vilka som bryr sig om mig och mitt mående , även dem som inte bryr sig utan bara läser för att sitta på andra sidan skärmen och skratta. Det gör inte mig något så länge jag slipper era kommentarer bara.

Jag vet att vi var på Liseberg med våra barn men det var något vi hade lovat våra barn, och lyckats spara undan på det lilla vi hade /fått. Vill inte heller ha några kommentarer om det heller. Våra barn är vårt allt och vi gör allt för dom! Även om jag ska behöva sluta äta eller göra saker .

Ge mig tisdag nu tack 🙌🏻

  • 108 readers

Likes

Comments

Här har det vart rätt dött på ett tag. Jag försöker ta en dag i tagen och leva i nuet och inte i det förflutna , även om det ständigt jagar mig!
Sitter i soffan och tar det lite lugnt efter maten, vi har börjat med så kallad vecko handling 😂 det har gått bra än så länge även om vi bara provat en vecka 💪🏻 har som krav att jag åtminstone lagar maten som skall göras för dagen eller om man vill byta dag går ju bra också. Börjar få lite känsla tillbaka för att baka osv. Idag blev det pepparkakor med barnen och Eva 🙂 barnen har fortfarande på sig sina pyjamas också 💤 haha. Har verkligen inte orkat be dem byta om då det vart en riktig slappar dag för oss.

I söndags var vi iväg till Liseberg med våra barn och farmor och farfar ! Vi (läs) mesta dels barnen , pappan och farmor åkte det mesta 😂 jag som knappt vågar åka något efter mitt sne fall från Öland. Men vi hade det otroligt mysigt och roligt, vi åt på stjärnornas krog inne på Liseberg och Omg vad god mat det fanns där alltså 😍😍 älskade den!!
Jag, svärfar och svärmor gick över till den mörka sidan där ett tag för att spela på lite godis hjul och bli skrämda av zombies 😂😂 herregud vad roligt det var !

Fredagen innan det så åt jag och min fantastiska man med våra vänner på jensens i Borås och bowlade sedan i en timme. Var skönt att komma ut och vara vuxna bara. Inte mamma och pappa utan Pierre och Inka 👌🏻

Som sagt så tar jag varje dag som den kommer just nu tills den 8:onde november då jag äntligen skall få mina mediciner igen!

Beställde hem en advent kalender till mig och Pierre också 😂😂😍 blir en rolig december månad alltså 👌🏻👌🏻

  • 76 readers

Likes

Comments

Jag tror jag har väntat med allt för länge. Jag är totalt borta i skallen, glömmer saker efter två sekunder 😳 jag är bara helt borta. Har haft det rätt tufft nu det senaste men jag håller på och få hjälp med allt. Försöker hålla allt lugnt för min egen del och försöker göra saker som får mig att må bra. Hitta på saker med barnen och Pierre är ett utav dem💕 även vara med vänner lite ibland hjälper också.

Här om dagen var Rebecka här och vi gjorde troll deg till barnen samt färgade dem 😂 Vidar ville inte va med oss och leka utan han spelade bara tv spel, men jag Olivia och Rebecka satt väl i 1-2 timmar och lekte med troll deg 🙂 efter det pt vi rester av tacosen från fredagskvällen. Sedan drog vi vidare till hemma kväll för att köpa lördagsgodis och gick hem för att se på film 😍👌🏻

Söndagen igår alltså var jag med Eva , vi åt lite mat på torgstallet och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan åkte vi till Borås och bara chilla tills Pierre slutade jobbet. Barnen var i fristad och lekte med farmor så länge 🙂

Samlade äntligen mod för att skriva ett mail till min handläggare på arbetsförmedlingen, var riktigt tufft att skriva det jag behövde skriva. Men nu är det gjort och hoppas jag får den hjälpen jag behöver av dem. Inte lätt att försöka ta tag i saker och ting men att jag faktist gör det är ganska så stort för min del. Det är tur att jag har min älskade fästman som stöttar mig igenom allt verkligen. Utan han vet jag inte vad jag hade gjort alltså. Även mina vänner stöttar mig också vilket är väldigt skönt. Får hoppas på det bästa nu bara helt enkelt 🙂

På fredag ska jag och min andra hälft ut och käka samt bowla 😍 sedan ska vi sova i fristad och bara njuta av att få va helt enkelt . Längtar som en galning 🙈😍

  • 104 readers

Likes

Comments

Fredags var en lugn kväll med film och godis med barnen! På lördag morgon fick pappan i familjen sin födelsedags present 😍 han fick ett par svarta byxor med hål i som han gärna ville ha 👌🏻 sedan städade bi och gick till bageriet för att köpa tårta 🙈 på vägen tillbaka bestämde jag mig för att gå in på Lindex snabbt för att köpa ett Linné för 50 kr... ehh haha jag kom ut med två Linnen och ett par BYXOR 😧 haha har hur svårt som helst med byxor men dessa var riktigt snygga och satt bra med 👌🏻 perfekt ju ! Väl hemma igen städade vi klart och sedan var det dags för kalas för familjen. Vi bjöd på frallor med pålägg så klart och tårta då. Fick räcka så tyckte vi denna gången 🙈.
Efteråt så var jag och Rebecka kvar hemma för att fixa oss mesans killarna åkte och kolla på Tonys nya hus som är i Byggnads tillstånd kan man väl säga :) .
På kvällen var några få vänner här , vi drack och gick till fiskebackens bowling för att spela biljard ! Riktigt kul var det. Sedan gick vi hem hit igen och spelade spel och drack lite till innan sov dags 😂😂

Söndagen bestod av chill och hämta barnen 🙂 vi gjorde inte mycket på söndagen direkt alltså😅

Nu ska jag vila på soffan en stund och Olivia ville se på mammas stora teve i sängen 👌🏻

  • 123 readers

Likes

Comments

Igår drog jag och min fantastiska man till Ullared för att köpa färdigt julklapparna till våra barn 🙌🏻 helt fantastiska saker hittade vi 😍


TILL VIDAR: en drönare med en kamera i 🙈, Pokémon kort, Uno kortlek och special glasögon som man lägger in telefonen i 🙈 han kommer även få en dator osv också 😍.

TILL OLIVIA: griffel/whiteboard tavla, roliga sand med lite leksaker, och lite andra saker, även hon ska få en wiggelkart och så med 😍🙌🏻

Sedan handlade vi saker hem lite kläder till Vidar och Pierre samt ett par byxor till Olivia.
Jag handlade inget till mig själv som vanligt.

Idag har jag och Olivia varigt i Borås för att fixa pappans födelsedagspresent då vi inte hunnit göra det i veckan🙈 köpte så klart den mest perfekta presenten 👌🏻 sedan har vi bara kollat runt och ätit mm. Försökte hitta en snygg topp till kalaset/ festen i morgon 🙄 ehh, finns ju inte ett jävla skit ju 😞 så tråkigt att aldrig hitta något nytt till sig själv. I morgon kommer det se ut som att jag ska gå på en begravning precis som vanligt . Yay!!

Ja annars händer det inte så mycket. Ska dra och handla sen för att äta tacos ikväll 🙂

  • 126 readers

Likes

Comments