Hej!

Är påväg till Viitaila för att visa upp mina marsvin! (Marsvinsutställning) Önska mig lycka till!


​Dessa två sötisar kommer med! <3 Make och Phoebe 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena!

Har jobbat my ass off dom senaste veckorna, hoppas kontot tycker om de!
Har dessutom fått ett nytt marsvin, böt ut Rachel mot mammas Pai. Pai behövde ett annat liv när hon inte kan användas till avel eller utställning i de allmänna klasserna, jag själv håller på med en klass som heter PET.

Jag har också tråkigare nyheter... Har krampat en gång förra veckan och följderna är följande: Inget körkort iår + dubbla upp medicindosen. Men det kan man leva med, är ännu osäkert om jag vågar fara på Justin Biebers konsert i höst, men de ser vi sen. Hoppas på det bästa! Och så har jag mistat min klasskompis också. Tyvärr! 

Imorgon bär det av till pargas då vi har släktträff på lördagen, det blir kul att se alla släktingar som man annars ALDRIG ser . Ser bara mina släktingar från Pappas sida egentligen.

Likes

Comments

Hej!

Tänkte skriva om mina marsvin födda 17.3.2016, när jag inte kommer på något annat att skriva om :) Så här kommer de:

Hej, jag är Phoebe Buffay. Jag är också av rasen teddy, enligt mig själv alltså. Mamma tycker jag är något annat när vi kan inte betee oss. Jag är jätte snäll, för det mesta lugn, men jag älskar att hoppa och rådda till det i buren så att vi ska få mera spån och hö... Jag pratar mycket, men tycker inte om att skrika i onödan så jag viskar sådär sött. Jag är busig när Inka (a.k.a mamma) släpper ut mig på golvet, kurragömma leker jag då med Rachel. Bästa leken, fast jag tycker också om att leka stafettkarneval, det är kul och man håller sig i form (förlåt Rachel). Jag älskar att vara i famnen och bli ompysslad. Jag ÄLSKAR vattenmelon och när vi får det så brukar jag poppa som ett popcorn, vi brukar poppa i kapp med Rachel för att få Inka att skratta.

Hej, jag är Rachel Green och är av rasen Teddy. Jag är en sprallig tjej (inka tycker att jag är vild) och har svårt att sitta (ligga) still. Jag tycker mycket om att prata, eller som Inka säger skrika. Jag för livliga konversationer med min kompis och med Inka varje dag, brukar sällan vara tyst. Om jag är tyst så sover jag, man får inte väcka mig. Jag älskar att springa och hoppa i buren, ibland brukar Inka släppa oss lösa på golvet och DÅ ska man leka kurragömma, det är den bästa leken som finns! Kurragömma brukar jag dessutom leka med Phoebe, då gömmer jag mig under höet... Mat är gott, helst vattenmelon och paprika, i värsta fall morot... Det som jag inte tycker om är när Phoebe är i Inkas famn, så känner jag mig så ensam. Jag brukar då skrika och då tar mamma mig med, hihi söt är jag. Inka brukar säga att varken jag eller Phoebe är av rasen teddy, vet inte vad hon menar....

Likes

Comments

Hej!

Har haft en liten paus i skrivandet som ni märker. Men har varken orkat eller iddats blogga. Har mått så konstigt och dåligt på den senaste tiden.

Men ja tycker så om att skriva, fast nu skriver jag på fel språk... Har mer och mer börjat bli "finskspråkig". Läser, skriver, pratar, tänker osv på finska. iPad, telefon och Macbooken är på finska. Jag känner mig inte som hemma när jag pratar svenska. Jag kan uttrycka mej själv bättre på finska och jag är mera jag på finska. Flummigt men sant. Jag stöter på många problem i skolan p.g.a detta. Hamnar fråga efter uppgifterna på finska eller så måste jag översätta så att jag förstår hela uppgiften. Blä. Har så svårt att läsa svenska, det går liksom inte. Och hamnar jag läsa så tar det sååååå länge... Som tur är det sommarlov och jag får umgås med mina kusiner och släkt/vänner som pratar finska men inte bor häråt alls.

Just nu sitter jag här i min lilla lägenhet med min hund och funderar på om jag orkar gå ut på lång länk eller inte.

haha.

Sommarens planer då?
RockDonna läger (inget FBK läger för mig i år..), jobba, fira midsommar, träffa kusiner, fara till Tallinn, jobba, fara till Linnanmäki, jobba och få ett nytt marsvin!!! Kul sommar!!! Väntar tills jag får mitt marsvin, som redan har ett namn men ingen vet förutom jag ;) Jo, kanske mamma..

Likes

Comments

​Är ledig från skolan idag, så det är skönt. Är så skönt att få sova efter att jag var på eeg på onsdagen. Var och rida igår, gick helt okej. Vi hade 2/4 gångarter men :'D Helt nöjd nog! Nästa gång går det bättre, tyvärr kan jag inte rida på lördag eftersom jag hamnar gå på denne fbk kursen... 

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!

Har haft min första Examens dag i dagiset, och det var lika kul som en vanlig dag. Så det tar jag ingen stress av. Ska bara fortsätta på samma sätt så klarar jag veckan :) Min vecka slutar på torsdagen, eftersom det är påsk gjorde vi såhär: fre-to :) Jag skulle kunna stanna på dagiset ännu länge!! Vill inte därifrån, kanske jag inriktar mig på barn? Haha, det trodde varken Du eller Jag ^^ IA:n har varit SÅÅ rolig! Har lärt mig en massor, både om dagis och om mig själv. Jag vågar mera nu, vilket var lite av mitt mål faktiskt! Nästa måndag ska jag ha en samling för barnen, med mina 2 marsvin, DET blir intressant :'D

Våren var här i 1 vecka, men nu vill vintern komma tillbaka så det är VÄLDIGT omväxlande väder, haha. Ena sekunden lyser solen och andra sekunden snöar det så vi ska se. Det föddes 4 teddy-ungar i går och för ca. en vecka sen föddes det 3 aby-ungar. Så vi har en hel del marsvin här... Jag vill inte räkna hur många egentligen :')

Jag har nu varit sjuk i 4 veckor, och friskare blir jag inte... Får nu hoppas på det bästa och att bli frisk till påsken.. Vill inte springa på läkar-besök helatiden...

Jag går faktiskt en brankiskurs nu, såm tar jävligt mycket av min fritid... Därför har bloggen dessutom varit i koma. Det är ännu 3 veckor kvar på den, efter den tror jag det blir FBK paus, då jag inte mår såå bra som förr. Och jag tror det gör gott åt mig att ta en liten paus och hitta på något annat att göra på måndagar :) Som att gymma, va med Lucy, marsvin osv. Något som gör mig riktigt glad! :)

Marsvinsutstälning för någon vecka sedan, Katinkas Lily (Potter)^^
​En liten throwback till Kreta år 2007(?) :'D Jag och min kompis Heidi ❤️

Likes

Comments

Veckan har varit fullspäckad!

Har varit på IA (den är allt för snart slut..) och så har jag sprungit på sjukhus. Var till neurologen och hon tyckte att jag skulle på sömn EEG, pga mina ryckningar jag har alltid nu och då. Så får hoppas på det bästa, annars blir det mera medicin... Sen var jag till läkare pga min snuva som inte vill gå iväg, det slutade med att vi tog svalgprov/odling och det visade att jag har Strepto A.. Så nu har jag en 10 dagars Penicillinkur på G. (Den smakar sååå äckligt!!!).

På Torsdagen var jag på brankis och gjorde lite övningar, igår var jag med Emmi och idag har jag varit 6h på mässa i Helsingfors. Roligt!

GodNatt!

Likes

Comments