Kjennes ut for  noen trakk ut en topp. Og luften gikk ut av meg.

Skrev jo et innlegg i går, som kostet litt energi å få ned. Mulig det var det siste Om  fortiden.  Selvfølgelig må jeg regne med å bli påminnet om fortiden i tide og utide.
Nå vet jeg å takle det på en bra måte.  Uten å la det gå inn på meg. Jeg kan ikke noe for oppførselen til andre mennesker.

Var en langtur i marka i dag. Det var godt å kjenne snøen piske mot ansiktet. Det er nå jeg vet at jeg lever. Og følelser har jeg også.  Selv om  mange tråkker på meg.

Jeg orker ikke bruke mer energi på andre mennesker  som ikke vil meg vel.
De får finne ut av sitt eget liv. Jeg er fritatt for den jobben resten av mitt liv.

Nå har jeg fått en ny oppgave. Den oppgaven omhandler å Ta vare på meg selv.

Likes

Comments

Hadde profesjonell arbeidsfolk her i går.
Og du vet alle kjenner alle i en " liten " dal som jeg har bodd i nå siden 1998. Vel har flytta til nabo kommunen i 2009.

Nok om det. Det ble snakk om hvem som har vært sammen med hvem i mitt forrige bosted. Og joda jeg har vært forlovet i 4 år på 2000 tallet.  Skal ikke rippe så mye opp i mitt forhold.  Det ble slutt mellom oss i 2006. Min X fant seg andre kvinnfolk som forsørget ham. Ja jeg og forsørget han i noen år, til jeg innså at jeg var ikke mora hans. Og oppdaget litt annen merkelig oppførsel, som jeg har blogget om før.  Nok om det. 
Jeg har vært singel siden det bruddet. I 2012 fikk jeg en tlf fra en daværende venn. Han fortalte at min X hadde valgt å ende sitt liv.   For mellom 2006 til 2012 så var det mye som skjedde som ikke jeg visste om  før i etterkant. Jeg endte jo bl.a opp som  kronvitne i 1 rettsak i forbindelse med en meget alvorlig sak, som min X var innblandet i.

Nå skal ikke jeg skrive mer om det. Jeg ble jo beskyldt for ikke og holde ut med noen som utnyttet meg. Og på toppen gjorde 3 forsøk på å ende sitt liv fra 1999 og frem til 2002. Ifølge alle disse 3 gangene så holdt jeg liv i han , reddet han alle 3 gangene. Kom ikke å skylde på meg at ikke jeg brydde meg i 7,5 år. Jeg er faktisk KUN 1 MENNESKE AV KJØTT OG BLOD. Det er begrenset hva jeg skal finne meg i .

Og etter at han valgte og ende sitt liv.   Så er det helt uvirkelig hvorden folk oppfører seg i min gamle bo bygd. Mange av mine såkalt gamle venner går nå omveier når de ser meg.  Ja de kan godt ha litt dårlig samvete for sin oppførsel. Man tror det ikke før man opplever folk sin oppførsel. jeg er ikke skyld i hans valg.  Langt der i fra.

Tilbake til i går. Jo da han hadde hørt snakk om dette. Og håpet jeg hadde det bra nå. Ja det har jeg.  har endelig funnet fred i livet

Nå nyter jeg endelig livet. Det tok meg 10 år og fortelle mine nærmeste hva jeg hadde opplevd også. jeg ville verne dem. De har spurt mange ganger, jeg har ikke klart å fortelle dem hva jeg har måtte tåle siden 1999 og frem til 2015. I fare for ikke å bli trodd, for det høres helt utrolig ut. Det er nok sant.

Der fikk jeg skrevet ned det siste . Nå er det nok. Har fortrengt mye for å overleve denne psykiske terroren jeg måtte stå i. Jeg møtte veggen.  Brukte tid på og arbeide meg opp igjen. Nå står jeg tilbake klokere en flere.  Med arr i kropp og sjel. Merkene forsvinner ikke. De blekner med årene.

Likes

Comments

Mobil kamerater sluttet å fungere. Da fikk jeg dette bildet.😂😂😂

Likes

Comments

Da er dusj dørene reparert. og fikk ordnet nyere dusjsett.  Sksl bare betale for durjsettet  og jobben.så nå kan jeg bruke dusjen normalt.

Likes

Comments

Har flere ganger møtt løse hunder. Med eieren hakk i hæl. Men da kan jeg love at eieren ser ikke på meg heller når han passerer meg.. jeg skuler på hunden, og deretter på eieren, som å befeste hva jeg mener om den saken.

Likes

Comments

Mener masse kos er lov.
Ja, jeg tar vare på meg selv.
Livet er for kort en å gå på akkord  med seg selv.  Det har jeg gjort noen ganger for mye.

Det kribler i magen.
Hva skjer? Tror noe som kommer til og gjøre meg godt, kommer til og komme inni mitt liv snart. For å gi meg den kjærligheten jeg fortjener til livet. uten å forlange noe jeg ikke kan være med på.  Noen som lar meg få være meg selv, uten å forlange for mye igjen. Jeg gir masse av meg selv når jeg føler meg trygg.

Den følelsen jeg har. Er mageføelsen som snakker.

Likes

Comments

Nouw Magazine