Style

Dress Alexander Wang - Boots Nelly - Choker EBay

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Style

Suit Nelly - Earrings Gift from babe Mari

( In France for the Holidays )

Likes

Comments

Style

Blazer dress Rodebjer - Boots Nelly - Necklaces Jane Kønig - Bracelet Marc Jacobs

Likes

Comments

Mind

( deler av innlegget er sponset )

Som vi nordmenn ofte gjør, har vi adoptert amerikansk skikk; BLACK FRIDAY. Enten du er student, moteinterressert, har en lidenskap for brunevarer trebarnsmor eller alle de nevnte, er det helt klart fristende å benytte seg av muligheten til å få ting til en rimelig penge. I get it! Prisene er jo helt vanvittige, så hvorfor ikke slå til nå?

Jeg har i årevis følt meg som en hykler når det kommer til retail: På den ene siden er det en stor lidenskap for meg, og en viktig del av hverdagen min. På den andre siden åpner jeg kjeften om miljø åsånn. Jeg lukker ikke øynene for miljøet, naturen og det faktum at mine kjøp påvirker dette. Brukttrenden var derfor en velsignelse for meg og mange andre. Apper som Tise og Shpock gjør det mulig for oss moteinterresserte å skaffe oss nye skatter men på en miljøvennlig måte. Jeg kjøper nesten utelukkende brukt, og jeg selger det igjen når det ikke brukes mer.

Norge ligger i toppen hva gjelder forbruk i verden. Jenny Skavlan, kjent miljøforkjemper og moteikon - et soleklart forbilde - skriver at 27% sier at de kjøper ting kun fordi det er på tilbud. Og sånn er det jo; Black Friday blir til Black weekend, som blir til Black week som blir til dagstilbud og timestilbud og gudene vet hva, og folk går fem på og kjøper ting de ikke ville kjøpt ellers.Det er direkte galskap: På nyhetene i morges så jeg hundrevis av mennesker vente i timesvis utenfor en lokal outlet, røske ned plagg på timestilbud, presse seg forbi hverandre og indirekte misshandle de stakkarene som jobber i butikk (etter fire år i butikk selv sender jeg alle gode tanker til dere i dag, hverdagshelter!). Hvor typisk er det ikke å høre "Jeg fikk den hundre kroner billigere, det er jo nesten GRATIS!".

Vi er helt rå på denne bruk-og-kast-skikken, og det er dét man skal ta avstand til. Herregud, jeg skal ikke spille martyr, klokken er ikke elleve en gang, og jeg har allerede bestilt meg noen helt fantastiske støvletter. Som jeg har sett på lenge. Og det er nettopp dét som er poenget mitt: Kjøp ting du har lyst på, kjøp ting du vet du kommer til å bruke. Men om to uker eller to år, når du det du fikk tak i i dag har ligget bakerst i skapet en stund, og du ikke lenger synes den toppen eller de skoene er fine som du synes i dag; selg. bytt.

I dag skal jeg kjøpe alle julegavene mine, og sikkert litt ekstra;--) Jeg oppfordrer alle til å handle, men å handle med måte. Kjøp den TVen du har ventet på skal komme på tilbud, men ikke kjøp ti andre duppedingser som "kan komme til nytte en dag". Kjøp de to kjolene som skriker mot deg, men ikke kjøp fire til fordi de er på 30% avslag og "kanskje passer hvis jeg går ned tre kilo".

Når dette er sagt: her er noen steder du bør sjekke ut:

IDEAL OF SWEDEN
iDeal of Sweden har 50% på alt hele helgen. Trenger du et nytt deksel, en ny lader eller som meg har kjøpt den nye iPhonen og ingen deksler passer (fader Apple, hvorfor så vrange?!) bør du ta en titt på
www.idealofsweden.no


NELLY
Seee på disse A! Endelig mine. Nelly er selve dronningen hva gjelder mote, De har diverse timestilbud, og 20% på hele nettbutikken, hele dagen. Kjøp juleantrekket i dag davel?

SABEL INK LILLESTRØM
Her jobber jeg, og vi har 50% på droping piercing i hele dag, og 30% på gavekort. Fin julegave, eller til og med investering i deg selv. Og hva varer vel lenger enn en tattovering?

Happy shopping!

Likes

Comments

Style

Knit BikBok - Skirt Ebay - Purse Louis Vuitton - Boots Bluntstone (advertisment)

My relationship to the Norwegian weather is kind of duplex; It´s so cold and dark it can make anyone go insane, but still soooo beautiful and charming it makes me happy on days like these. My Blundstone boots are the f*ckin shit by the way. I've always adored Dr. Martens, and these are the only ones I've ever come across that matches the quality or even comes close to it! I care about not only style, but comfort and to keep myself warm and healthy throughout the winter and these baby's got it all. Plus, they look fab and will look even more fab over the years ;--) Check out the whole collection at www.blundstone.com

(advertisment)

Likes

Comments

Style


Agenda Mulberry - Purse Prada - Necklace Jane Kønig - Phone Case Malene Birger - Boots Blundstone (ad)

My winter essentials; Accessories that spices up the long wool coats etc, agenda to keep myself structured and at all sane, high quality boots for the forever changing weather, of course my phone (ad for addicted) and maybe most importantly; travel magazine subscription to get lost in dreams about warmer destinations.

Likes

Comments

Style

Jumpsuit Floyd - Jacket BikBok - Necklaces Bjørg Jewelry

Likes

Comments

Style

Fur Vintage - Tee Acne Studios - Skirt BikBok - Boots Alexander Wang - Purse Louis Vuitton - Case iDeal of Sweden (advertisment)

Likes

Comments

Style

www.idealofsweden.no | code "Ingvild20" for 20% off

Ah, I can't deal with how gorgeous these cases are ! iDeal of Sweden has so many amazing designs on cases, wallets and even chargers and powerbanks. Go check out all designs on their website. Right now you can get 20% off everything by using code "Ingvild20" . Shop 'til yah drop babes.

(sponsored)

Likes

Comments