Jeg mangler noen timer i døgnet, bare to-tre lyse timer til hadde gjort mye!!

Jeg føler ikke at jeg strekker til, så det er ett lite hint av dårlig samvittighet når jeg legger meg. Men om man skal ha 5 baller i lufta hele tiden så må man nesten regne med at dagene blir korte.

Denne uka her altså, den har gitt meg mye. Det har vært så mange fine meldinger og kommentarer på artikkelen i avisa og ikke minst -fineste blogginnlegget til Lars Zachariassen. Link; FantastiskDepresjonsDame


Det satt langt inne å fortelle min egen historie, men jeg har sagt at året 2018 er året for en forandring. Etter mandagens møte var jeg mildt sagt ett nervevrak -nå hadde jeg tross alt åpna boka opp og fortalt. Men jeg har fått så mange fine ord tilbake! Jeg er så motivert til å være her, være meg, skrive blogg og hjelpe andre!

Jeg har mange tema jeg gjerne vil ta opp med dere, men om dere har innspill om noen tema dere vil at jeg skal ta opp, noe dere lurer på, så ta gjerne kontakt!

Ha en fin fredag!

Ingvild

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Fysøren.. sist uke ble noe hektisk for å si det mildt. Vi gikk ifra å ha en helt vanlig hverdag til å snu alt på hodet.

Vi har bestemt oss for at vårt kjære hjem skal legges ut for salg, så vi har akkurat nok å gjøre for å få ting på plass før salg. Helga mi gikk med til å rydde og male. Sakte men sikkert kommer ting seg så nå er det bare småplukk igjen å fikse.

Shit. Tenk å flytte fra det som ble vårt første hjem som familie, stedet vi har skapt minner gjennom 6 år. Det sitter langt inne å tenke på at en dag i nærmeste framtid skal vi gi fra oss nøklene til det som har vært vårt trygge sted. Men, nye minner skal skapes ett annet sted å jeg gleder meg til tiden fremover.

Jeg vil også bare få takke for responsen på første innlegg på bloggen, jeg har fått så mange fine meldinger å kommentarer. Jeg er helt overveldet. Det er fint å vite at det finnes så fine mennesker som vil følge meg på min vei. 

Mye som skjer denne uka, men jeg er så klar som jeg kan bli!

Ønsker dere en superfin mandag!

Ingvild

Likes

Comments

Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at jeg skulle starte en blogg, Men nå er den her -Ganske lite pussa på, men en plass må man jo starte.

Jeg har ett ønske -ett ganske så stort ønske om å kunne se tilbake på 2018 som det året livet mitt ble bra. misforstå meg rett, jeg mange mennesker i livet mitt så gjør det bra, jeg er heldig og har en fantastisk god mann, jeg har to nydelige jenter, familie, venner -ja lista den er lang. Men min største "fiende" , om jeg skal kalle det for det, er megselv. meg og min kropp har ikke ett bra forhold sammen. Så for at totalen skal bli bra må jeg og megselv være på lag. 2018 har mye å by på å jeg kan forme det akkurat som jeg vil.

Bloggen vil være mitt sted til å kunne skrive å beskrive alt mellom himmel å jord av tanker og følelser som skulle dukke opp, jeg vil nå ut til andre som kanskje føler seg litt på samme båt, kunne skape nye relasjoner, rett å slett åpne døra mi å la verden der ute komme innenfor.

Jeg tror at 2018 kan bli ett ganske så bra eventyr!


Ingvild

Likes

Comments