Heei!

På fredag hadde vi homecoming dance, noe som er veldig stort her i USA. Hele uken hadde vi ulike klestemaer. Mandag startet med klassefarger, og alle seniorene var kledd i sort. Tirsdag var tropical tuesday, onsdag - role model, throwback thursday og temaet for fredag var school spirit. I tillegg til dette arrangerer skolen en fotballkamp der juniors og seniors spiller mot hverandre. Denne fotballkampen kalles powder puff. Fra mandag til onsdag hadde vi trening, som ble ledet av fotballaget til seniorguttene. Torsdag var det klart for duell, og seniorene gikk av med seieren 6-0.

Fredag var en veldig annerledes skoledag siden det var dagen for homecoming. Vi hadde vanlig skole frem til lunsj, og etter lunsj var vi alle samlet i skolens sal. Skolen har forskjellige sanggrupper og alle opptredde med hvert sitt bidrag. Bandet spilte musikk, gamle og nye lærere holdt taler, cheerleaderne fikk opp stemningen for kveldens fotballkamp og ikke minst ble homecoming king and queen kåret. Deretter ble det holdt en parade hvor alle skolens klubber fikk vist seg frem gjennom gatene. Dette var en morsom dag, og morsomt å se alle tradisjonene skolen har.

Powder Puff - Amerikansk Fotball

En av sanggruppene på skolen

Homecoming king and Queen

Paraden

Homecoming Dance

- Ingvild

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei!

For ett par uker siden var alle utvekslingselevene fra Wyoming, Idaho og Utah samlet for en student orientation. Vi var i en vannpark hele dagen, og fikk servert tonnevis med typisk amerikansk mat. Etter litt informasjon om det kommende året var det tid for å teste elverafting. Selv om vi endte opp med både skrapsår og blåmerker, var det veldig morsomt. Det var studenter fra både Kina, Vietnam, Slovakia, Spania, Italia, Danmark, Sverige og Norge. Vi hadde en fin dag sammen, og jeg ser frem til å møte dem alle igjen i oktober.

Ellers har jeg og Esther vært i Wyoming i litt over en måned nå. Vertsmor hadde ordnet en kake til oss, og vi så amerikansk fotball for å feire dette forrige fredag. Hverdagen har startet for fullt med både skole og treninger. Sesongen for Cross Country er godt i gang. Vi har vært på 4 race til nå, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med jentene på laget. Det er en veldig bra gjeng og vi har det bare gøy sammen.

Jeg stortrives fortsatt, og har det supert sammen med vertsfamilien. De er veldig greie og vi gjør masse gøy sammen. Hver uke prøver vi å sette av en kveld til å spille brettspill eller se en film sammen. Vi reiser også mye rundt i nærområdet bare for å se hva som finnes her.


Student Orientation

1 måned i Wyoming


​- Ingvild

  • 277 Lesere

Likes

Comments

Hei!

Det er vell på tide å komme med en ny oppdatering, etter en måned i Wyoming. Siden sist har jeg begynt med Cross Country/løping, jeg har overlevd nesten en måned med skole og har virkelig kommet inn i den amerikanske hverdagen. Tiden flyver, og de få ukene jeg har vært her føles ut som måneder. Dagene er fylt opp med både skole, trening og tid med familie og venner.

Når jeg kommer hjem fra USA vil jeg tro jeg er klar for Marathon, med tanke på at vi trener både før og etter skolen med cross country laget, hver dag. Vi har allerede hatt tre race, i tillegg til mange andre i vente. Jeg er veldig fornøyd med laget vårt, og trives godt sammen med dem. Det første løpet vi hadde var "the mud run", hvor alle kledde seg i kostymer og sprang gjennom gjørme. Vi ble skikkelig gjørmete og skitne, men det var veldig morsomt å være med på. Sko forsvant og vi fikk sett både tårer og latter. Ett av de morsomste løpene i sesongen, vil jeg si.

Ellers har jeg hatt noen fine uker sammen med vertsfamilien. Vi har det supert sammen, og jeg er veldig takknemmelig for familien jeg har fått. Vi går til kirken hver søndag, noe som er uvant, men en fin ting å gjøre sammen. En gang i uken har vi "gamenight" og spiller brettspill eller ser en film sammen, veldig koselig. Denne helgen har vi ingen spesielle planer, noe jeg virkelig trenger. Hver dag går jeg hjemmefra 07.00 og er hjemme rundt 19.30, for så å gjøre lekser. Dermed blir det ikke mye avslapping og tid til serie, hehe.

Vertsmor, meg og Esther - i en park etter kirka

"The Mud Run"

Håper du vil følge med videre!
- Ingvild

  • 299 Lesere

Likes

Comments

Hei!

Nå er utvekslingsåret godt i gang. Jeg er trygt fremme hos vertsfamilien min, og har hatt noen herlige dager i New York sammen med andre studenter.

I New York hadde vi sightseeing to av dagene, der vi fikk sett store deler av Manhattan. Vi fikk blant annet besøke Times Square, Central Park, Wall Street, Grand Central og Chinatown. Siste dag før avreise var vi i Central Park, spilte fotball, spiste og hadde det veldig gøy sammen. Alle dagene ble avsluttet med shopping på de forskjellige plassene vi var. 

Programmet var veldig tett, og det var ganske slitsomt å gå rundt så mye, men som vi koste oss! New York var fantastisk; både opplevelsene og menneskene jeg fikk opplevd det sammen med.

Flyplassen - klare for NY

Mariah og meg

Vakre NY

Central Park

Piknik - Central Park

Central Park

slitne jenter


- Ingvild

  • 351 Lesere

Likes

Comments

Heisann!

Nå som jeg snart drar på utveksling har jeg bestemt meg for å starte en blogg, i hovedsak for at familie og venner hjemme i Norge kan følge med. Blogging har aldri vært helt min greie, men nå som jeg skal være borte i 10 måneder tenker jeg det er en fin plass å dele og samle alle minnene jeg får. Jeg har selv funnet andre utvekslingsblogger svært hjelpsomme, og ikke minst morsomme å lese.

Jeg har vært så heldig å få vertsfamilie i en liten by i Wyoming. Vertsfamilien består av vertsmor, vertsfar og datteren deres på fire år. I tillegg skal jeg dele rom med en annen utvekslingsstudent fra Brasil. Jeg har snakket litt med både vertsfamilien og vertssøster Esther. Det virker som en snill og hyggelig gjeng, som jeg virkelig ser frem til å bli kjent med. Jeg tror vi kommer til å få det veldig fint sammen! 

Det er et spennende år jeg har i vente, jeg både gruer og gleder meg. 6.august reiser jeg til New York på soft landing camp, så videre til Wyoming 10.august.

Vi får se hvor aktiv jeg faktisk kommer til å være, men skal selvfølgelig prøve mitt beste på å oppdatere jevnlig.

Håper du vil følge med!

Likes

Comments