Header

I dag er det 1. Mai (Wohoo), og akkurat en måned til flyet mitt letter fra Lafayette Airport med kurs mot Washington, før jeg reiser hjem igjen til Norge et par dager senere. Jeg tenker skikkelig mye for tiden, og humøret mitt endrer seg veldig med tanke på hvor mye jeg gleder meg til å reise hjem, og hvor trist det kommer til å bli å reise. Året har helt seriøst flydd forbi, og de siste månedene har hvert fall gått utrolig fort. Jeg prøver mitt beste på å bare nyte det livet jeg lever nå, og samtidig akseptere at det snart er over, og at jeg skal tilbake til en helt annen hverdag. Når jeg reiste fra Bergen i fjor hadde jeg aldri trodd at jeg skulle sitte med så mange minner og følelser som det jeg gjør nå, og det føles egentlig veldig bra, selv om det er vanskelig på samme tid. Men jeg angrer så absolutt ikke på at jeg dro på utveksling, og synes alle som har muligheten og vurdere det bør ta sjangsen når man har den.

Siden sist oppdatering har vel egentlig livet bare gått sin vante gang, med et par spennende happenings i ny og ne. Jeg har blant annet vært i bryllup, hatt soccer banquet, hatt spring break og fisket krabber for første gang. I tillegg hadde vi skoleball 8. April, og det var en helt fantastisk gøy kveld, som jeg er utrolig glad for at jeg fikk være en del av. Jeg har tenkt å lage et eget lite innlegg der jeg deler bilder fra Prom, for vi tok mange fine bilder som jeg elsker å se tilbake på. Ellers så dro meg og jentene mine på jentetur til New Orleans denne helgen, på dagstur. Det var utrolig gøy, og jeg koser meg masse i deres selskap, så jeg tenkte å inkludere litt bilder fra turen i dette innlegget.


Happiness

Dette ble et litt kort innlegg, men jeg følte bare får å poste en liten oppdatering akkurat i dag, så da gjorde jeg det. Håper alle som stikker innom har en fin dag/kveld!

-Ing <3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Heihei! Forrige helg reiste jeg, Camille, Emma, Mackenzie, Hailey og moren til Camille en liten tur til Avery Island. Dette er da stedet hvor all Tobasco sauce i verden blir produsert, så vi reiste dit for å lære litt om produksjonen samt lære litt om historien. Vi endte også opp med å få tatt mange fine bilder, og jeg redigerte også sammen en liten, koselig videosnutt fra turen. Vi kjøpte combo biletter som inkluderte både å kunne gå rundt på selve tabasco-museumet, og reise til jungle gardens, som var en slags park man kunne kjøre/gå rundt i, og bare nyte naturen. Det var utrolig fint der, og i tillegg var været helt nydelig, så det ble en veldig suksessfull og koselig dag.


-Ing <3

Likes

Comments

Heihei and welcome back. I dag er det akkurat 200 dager siden jeg ankom Lafayette,LA, og akkurat 100 dager til flyet mitt går hjemover fra Washington D.C. Så jeg følte altså at denne dagen fortjente en liten bloggoppdatering, i og med at jeg faktisk har vært her 2/3 av utvekslingsåret i dag.

Nå er det jo ikke altfor lenge siden jeg skrev litt her sist, men det har skjedd et par småting siden det.

Først og fremst har jeg blitt en "real cajun", i og med at jeg har prøvd crawfish for første OG andre gang. Louisiana er liksom the crawfish-state, så derfor var det en ganske big deal. Helt siden jeg kom hit i august har folk mast om crawfish-season, og endelig er den her. Så for noen uker siden tok Mackenzie med meg på crawfish boil hos besteforeldrene sine, og jeg fikk endelig smakt på det. Det er litt som reker, man må skrelle de før man spiser, og det tar ganske lang tid, men det er utrolig godt og jeg er veldig glad for kulturopplevelsen.


En annen big happening of this month, er at fotballsesongen er over. Vi begynte med sluttspillkamper første uken i februar, og vant vår første kamp mot Barbe. En uke senere spilte vi kvartfinale, som vi egentlig hadde forventet å vinne, men kampen endte i tap og slutten på sesongen. Det var utrolig mye tristere enn jeg hadde forestilt meg, å ikke lenger skulle reise på kamper og turer, og tilbringe timesvis sammen med laget jeg har blitt så glad i. Jeg har kost meg utrolig mye gjennom sesongen, og er så glad og takknemlig for at jeg fikk være en del av the Lady Rams soccer team dette året. Lady Rams forever in my heart <3


^følte for å inkludere dette veldig flatterende bildet av meg og tårene som ikke sluttet å renne etter den siste kampen </3

Ellers har det vært valentines day, jeg har prøvd Snow Cone for første gang, og jeg reiste til Covington for å se guttelaget spille semifinale(som de desverre tapte:/ ) Vi reiste innom Baton Rouge på veien dit, og kom oss helt på toppen av the state capitol building. Ellers er det også Mardi Gras season her i Louisiana nå, og på søndag var jeg på min første parade. Det var utrolig gøy selv om det eneste man egentlig gjør er å se paraden og prøve å fange så mange sånne smykker som mulig. Denne helgen som kommer + halve neste uke, er da Mardi Gras starter på ordentlig, så jeg håper på å få med meg noen flere parader da.

Jeg fikk skikkelig mange spørsmål om hva som hadde skjedd med armen min på det bilde over, og det store blåmerket fikk jeg i fotballkampen mot Barbe for noen uker tilbake, hvis dere skulle lure hahah :)

Så ja, det er vel for såvidt det som har skjedd de siste ukene. Nå har jeg rett og slett 100 dager igjen, som skal nytes til det fulle, og jeg skal prøve å oppleve så mye som overhodet mulig før jeg reiser hjem igjen. Jeg koser meg masse, og må selvfølgelig igjen nevne hvor takknemlig jeg er for at jeg har det så bra, og hvor heldig jeg er. Håper du som leser dette får en fin dag/kveld videre, så snakkes vi snart!

-Ing<3

Likes

Comments

Hei!

I dag er det 3. Februar, og akkurat 6 måneder siden jeg dro hjemmefra. Jeg synes det er helt sykt å tenke på hvor fort tiden har gått, og at det nå faktisk bare er 4 måneder til jeg setter kursen hjem igjen til alt og alle jeg har vært borte fra så lenge. 10 måneder føles så lenge, samtidig som jeg vet at det bare er en liten brøkdel av livet. Siden sist blogginnlegg har jeg feiret både jul og nyttårsaften og gått inn i et nytt år, jeg har funnet på gøye ting med vennene mine, spilt flere fotballkamper, og reflektert og tenkt mye over hvor heldig jeg er som får lov til å oppleve så mye som jeg gjør.

Juletiden i år/fjor (?), var veldig annerledes enn det jeg er vandt til. Jeg vet at mange utvekslingsstudenter synes julen er en tung tid, og jeg skal innrømme jeg savnet familien min og de norske juletradisjonene litt, men det var ikke sånn at jeg skulle ønske jeg heller var hjemme. Jeg satt pris på å oppleve en annerledes jul, selv om det ikke føltes like koselig og tradisjonelt som vanlig. Vertsfamilien min har ikke noen spesielle juletradisjoner, så på julaften reiste vi en tur i kirken før vi gikk på restaurant og spiste, som var veldig koselig. Dagen etter var det pakkeåpning om morgenen, før vi reiste og spiste med familien. Den dagen skjedde det ikke noe mer spennende, men på mandagen, 26., reiste jeg til Baton Rouge for å ha en christmas gathering med resten av utvekslintsstudentene som har samme koordinator som meg. Jeg er den eneste som bor ganske langt vekke, så jeg sov over hos koordinatoren min, og jeg koste med masse den kvelden. Jeg har ikke egentlig tilbrakt så mye tid med de andre studentene siden jeg bor så langt vekke fra de, men det var veldig koselig å tilbringe tid med de.

Julaften / Norske godsaker som jeg fikk til jul / Utvekslingsstudent-gjengen

Resten av romjulen gjorde jeg ikke noe spesielt, vi begynte igjen med treninger og hadde en fotballturnering, men ellers slappet jeg bare av og fant på litt forskjellig med venner. Dagen før nyttårsaften reiste jeg til et lite sted som heter Albany, for å feire nyttårsaften med en dansk utvekslingsstudent og hennes familie. Jeg ble kjent med de på julesamlingen vår, og når de inviterte meg til å feire nyttårsaften med de så jeg egentlig ingen grunn til å si nei. De er en utrolig hyggelig familie som jeg er utrolig glad for at jeg ble kjent med. Jeg var egentlig litt smånervøs, for å feire nyttårsaften med mange folk jeg ikke kjente i det hele tatt, men det føltes også veldig gøy å føle at jeg faktisk kan gjøre noe sånt. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men jeg føler virkelig at jeg startet2017 på riktig måte, med å gå inn i det nye året med helt nye mennesker jeg ble kjent med uken før. Det å være på utveksling har virkelig åpnet øynene mine opp for hvor gøy og spennende det er å bli kjent med nye mennesker, og at det å bare si ja til ting fører til mange nye opplevelser. Jeg koste med hvertfall veldig mye på nyttårsaften, med fireworks, god mat og god stemning!


Så kom Januar, en ny måned og et nytt år. Januar har egentlig bare flydd forbi uten at jeg helt har tenkt over det, og nå er vi allerede i februar. Jeg begynner egentlig å bli litt bekymret, fordi jeg føler at utvekslingsåret mitt forsvinner i og med at det sakte men sikkert går mot slutten. Jeg har hørt om mange utvekslingsstudenter som sier alt blir mye bedre etter jul, og det er jeg utrolig enig med. Jeg er blitt utrolig god venn med mange av jentene her, og vi finner på ting sammen ofte, både i ukedagene og helgene. Jeg trives så utrolig bra her, og føler meg kjempeheldig nå som jeg tenker tilbake på de første månedene, og hvor ensom jeg egentlig følte meg. Nå har jeg venner jeg kan være meg selv og ha det gøy med, og det gjør meg så trist å tenke på at det ikke er lenge til jeg skal reise hjem, og at jeg ikke vet når jeg får møtt de igjen neste gang..

Men anyways, Januar:

Jeg tror det for det meste har gått i skole, fotball og venner. Vi har spilt district games, som var 5 kamper totalt, og vi vant district og ble district champions, for 3. året på rad. (Mitt første år da obviously, men AHS har vunnet 3 år på rad). Det var utrolig gøy, og den siste kampen hadde vi også senior night, som jeg var så heldig å få være med på fordi jeg er utvekslingsstudent, og dette teknisk sett er mitt siste år her. Ellers har det skjedd litt forskjellig; Vi har vært å sett på mange av guttene sine fotballkamper, endelig fått våre egne lagbilder, hatt district dinners, jeg har stått på ekte amerikanske rulleskøyter(!!) for første gang, og egentlig bare kost meg og tilbringt tid med venner.


Meg og Hailey etter fotballkamp mot Suplhur / Rulleskøyter!! / Vi reiste og kjøpte donuts før skolen fordi Chantal hadde bursdag / Fikk blomster, et lite skilt og et deilig teppe senior night / District champss! / Emma fikk lappen!

I dag er det fredag, og jeg har akkurat vært med Mackenzie og Hailey for å se fotballkampen til kjæresten til Mackenzie, som de vant. Etter det reiste vi og spiste på taco bell (<3), og nå chiller jeg hjemme og skal snart legge meg. Neste uke begynner sluttspillet i fotball, og forhåpentligvis vinner vi den første kampen + alle kampene etter :P. Ellers har jeg ingen store planer denne helgen, jeg gleder meg for det meste til å slappe av. Det å stå opp 5.30 hver morgen og ikke komme hjem før 16 er faktisk ganske energikrevende, så jeg gleder meg masse til helgene.

Jeg ser at også dette innlegget ble ganske langt, men sånn går det når jeg først begynner å skrive. Jeg tenker på å blogge veldig ofte, men setter meg bare aldri ned for å gjøre det, så det blir utsatt. Men det er deilig å faktisk se tilbake på hva jeg har opplevd, om det så bare er den siste måneden. Jeg klarer ikke helt å formidle hvor takknemlig jeg faktisk er for å være her. Det er så mange av elevene på skolen min som aldri har reist utenfor Louisiana, og her er jeg på andre siden av jordkloden og får oppleve en helt annen kultur og får bli kjent med så mange herlige nye mennesker. Jeg er ubeskrivelig glad for å både ha fått og tatt denne muligheten, for når jeg tenker over det er det utrolig mange mennesker som bare kjenner til det rundt seg og aldri får opplevd noe nytt. Jeg gleder meg til å gjøre det meste og beste ut av de neste 4 månedene, før jeg vender hjem igjen til alt og alle jeg er så glad i, og som dette året har lært meg å sette mer pris på enn noen gang før.

Tusen takk for at du leste deg gjennom dette kaoset av en oppdatering og generelle tanker. Håper du får en nydelig dag/kveld videre, og sett pris på alt det positive du har i livet ditt akkurat nå!

-Ing

Likes

Comments

Hei. Det har gått opp for meg en stund nå at jeg ikke har skrevet noe her på over tre måneder, og det er jo litt meningsløst med tanke på at jeg lagde denne bloggen for å oppdatere om utvekslingsåret mitt. Så nå har jeg endelig satt meg ned og har tenkt å skrive om hvordan de siste månedene har vært. Det har skjedd masse gøy, men det har også vært litt tunge og vanskelige dager, som er en helt naturlig ting når man er på utveksling og flere tusen kilometer hjemmefra. Men jeg har lyst å skrive litt om det også, og vise at utveksling ikke nødvendigvis er et eventyr every second of the way. Men det skjer jo selvfølgelig masse gøy i tillegg, så jeg har generelt lyst å oppdatere litt og skrive om alt jeg har opplevd så langt.

September:

Sist gang jeg blogget var i midten av September, og resten av måneden skjedde det ikke så veldig mye spesielt egentlig. Jeg var på noen flere fotballkamper, kinoturer med vertsforeldrene mine og ellers gikk det for det meste i skole. Er en stund siden nå, men kan huske det var en litt trist måned, fordi det ikke skjedde så mye. Når jeg kom hit forventet jeg at det skulle skje ting hele tiden, og folk skulle invitere meg med på masse gøy, men de fleste helgene tilbrakte jeg hjemme med familien, noe som var veldig uvant og rart. Det er vanskelig å bli close venner med folk på så kort tid, og det føltes litt meningsløst å ha dratt ifra alle vennene mine hjemme, for så å ikke klare å få seg noen her. Men det kommer seg etterhvert, man må bare gi det litt tid.

Oktober:

Oktober var en mer innholdsrik måned, som startet med spirit week og homecoming dance. Spirit week er det gøyeste som har skjedd på skolen så langt, og det gikk ut på at man kunne kle seg ut til et satt tema hver dag, for å få opp "the spirit" fram til the homecoming game på fredagen. Jeg kledde meg ut hver dag, for jeg liker å ta muligheten til å gjøre noe gøy når jeg får den. På fredagen var det Pep ralley siste del av skoledagen, og da hadde skolen min en slags liten parade, som fotballlaget (soccer) mitt var en del av. På kvelden var det homecoming kampen, som fotballaget vant. På lørdagen var det tid for homecoming dance, og jeg gjorde meg klar og tok bilder med Camille, før vi pluss noen andre gikk ut for å spise før selve dansen. Om jeg skal være helt ærlig var ikke homecoming dansen sånn kjempegøy, men det var fortsatt spennende å oppleve. Etter homecoming reiste vi til Camille, hvor vi så på film og hadde sleepover, som var kjempekoselig. Noe annet jeg også gjorde i Oktober, var å "carve my first pumpkin", som var ganske interessant. Jeg hadde også et skoleprosjekt med to fra kjemiklassen min, og vi lagde en "stuffed mole" og "mole kake", med tema Norge. I tillegg begynte også fotballtreningene våre for real i oktober, for å gjøre oss klar til sesongstart i November. Sist men ikke minst, feiret vi Camille sin bursdag, i en stor park midt i byen. Vi kjøpte mat og hadde med oss tepper, og tilbrakte formiddagen i parken, som var veldig koselig. Dere forventet sikkert at jeg skulle skrive noe om Halloween, siden det er en veldig stor greie i USA, men helt ærlig feiret jeg ikke halloween, noe jeg angrer veldig på, men det er litt for seint nå. Det skjedde liksom ikke noe spesielt på selve dagen, så jeg gadd heller ikke kle meg ut, noe som jeg skulle ønske jeg gjorde, siden dette var min eneste halloween i USA. But oh well, sånn er livet noen ganger. Oktober var generelt en bra måned, med mange gøye opplevelser.


November:

I november skjedde det også veldig mye forskjellig, og jeg sitter igjen med mange gode minner fra den måneden. Endelig begynte fotballsesongen vår, og vi hadde vår første treningskamp 7. november. Vi gjorde mye gøy sammen med laget, blandt annet et "Poboy sale" for å samle inn penger, "Spaghetti dinner" hvor de annonserte hvilket lag vi var på( junior varsity eller varsity), en "jamboree" som var en liten turnering hvor vi spilte våre første skikkelige kamper, og en "lock-in", der hele fotballlaget hadde sleepover i gymsalen på skolen. Jeg er skikkelig glad for at jeg ble med på fotballlaget, det har hjulpet meg veldig sosialt. Så det er noe jeg virkelig anbefaler til alle utvekslingsstudenter, å joine en sport eller annen organisasjon på skolen. Jeg har jo spilt fotball før, så det var derfor jeg valgte å prøve meg på det igjen. Varsity laget til skolen min er et veldig bra lag, og heldigvis fikk jeg bli en del av de. Det er der jeg har vennene mine, og vi har reist rundt flere steder i Louisiana på tournaments. Det har vært veldig travelt siden fotballsesongen begynte, med treninger hver dag, og ofte to kamper i uken, og turneringer i helgene. Selv om det er litt stressende, er jeg fortsatt veldig glad for å ha blitt med på laget, og koser meg masse sammen med jentene.

Noe annet gøy som skjedde i November, var selvfølgelig thanksgiving. Jeg har aldri feiret dette før, så var veldig spent på å se hva det innebar. I tillegg fikk vi fri fra skolen i en uke for "thanksgiving break", noe som var veldig deilig. På selve Thanksgiving dagen, 24. November, reise vi til datteren til Shelton for å spise. Jeg trodde at man spise middag på kvelden, men tydeligvis var det normalt her i Louisiana å spise ganske tidlig på dagen, så det var det vi gjorde. Jeg fikk servert masse god mat, blandt annet kalkun, mac-and-cheese, rise and gravy, forskjellig kjøtt, og brød. Til dessert spiste vi bjørnebær-pai, men folk lager mange forskjellige typer pai til thanksgiving. Etter vi hadde spist reiste vi for å besøke sønnen til Shelton, før vi reiste hjem. Vi gjorde ikke noe spessielt den kvelden egentlig, noe som var litt annerledes enn jeg hadde forventet, men jeg hadde ikke noe i mot å slappe av egentlig. Dagen etter var det jo black friday, som egentlig hadde gledet meg til å oppleve. Men vi reiste på en dagstur til Houston, Texas for å besøke sønnen til Merrie Chris, så fikk faktisk ikke gått i en eneste butikk den dagen. Men det gjør egentlig ikke så mye, for er ikke så big deal for meg å stå i kø i flere timer bare for å få kjøpt noe litt billigere.

Det var egentlig høydepunktene for november, selv om det skjedde annet gøy også. For eksempel var det jo election day 8. November, og som vi alle vet by now ble Trump president. Jeg har ikke så mye å si til det egentlig, for det vil jo ikke påvirke meg så veldig mye det halve året jeg er her etter han blir president. Ellers var jeg å bowlet en kveld med noen venninner, og ellers gikk det for det meste i skole og fotball. Overall var november en veldig bra måned, og i slutten begynte vi å pynte til jul, som egentlig starter helt fra første desember, og brings us over to the next month:

Desember

Okei, nå som jeg sitter og skriver dette innlegget, er det 22. desember, altså to dager før jul. Jeg begynte egentlig for over to uker siden, men kom aldri så langt at jeg fikk avlsuttet det, så det har jeg tenkt å gjøre i dag. Desember har vært en fantastisk måned så langt. Alle som kjenner meg vet jeg elsker alt som har med jul å gjøre, så jeg har virkelig enjoyed juleforberedelsene og rett og slett følelsen av desember. Først og fremst fikk jeg en pakkekalender i posten av min kjære, gode mamma, som jeg har kost meg med å åpne hver eneste dag. Vi pyntet juletreet helt i slutten av november, og begynte å dekorere til jul. Selv om vi har falskt juletre(For første gang i mitt liv :(), har vi pyntet det skikkelig "amerikansk", og jeg virkelig elsker det. Jeg har også vært på forskjellige steder med masse julelys. Acadian village som ligger her i Lafayette, er kjent for de fineste julelysene i byen, så vi reiste dit en kveld for å se på lysene, som var kjempekoselig. Og i går, onsdag, reiste vi til Natchitoches, som er en liten by litt over 2 timer nord for Lafayette. Det var en utrolig koselig liten by, og de hadde fantastisk nydelige lys som vi gikk for å se om kvelden. Vi bodde i en liten hytte 10 minutter utenfor byen, og det er et av de fineste stedene jeg har vært siden jeg kom hit. Det var så stille og det var deilig å tilbringe litt tid i nærheten av naturen. Denne turen er noe jeg setter skikkelig stor pris på at vi gjorde, det var en utrolig koselig liten getaway.

Ellers i desember har jeg drukket mye kakao og spist cookies, vært på overnatting med Mackenzie, Chantal og Ainhoa, spilt mange fotballkamper, hadd christmas party med fotballlaget, og hatt midterms på skolen, som generelt gikk veldig bra, og så langt har jeg A på alle. I morgen skal jeg på kjøpesenteret og kjøpe inn de siste julegavene, og forhåpentligvis finner jeg også noe fint å gå med på julaften, når vi skal ut å spise og dra i kirken. Det blir veldig annerledes å ikke feire jul hjemme i år, og selvfølgelig savner jeg både familien min, vennene mine og alle tradisjonene som ligger i norsk jul. Men jeg gleder meg også veldig til å oppleve en helt annerledes jul enn noen gang før, og tror jeg kommer til å kose meg.


Jeg ser nå at dette innlegget ble veldig,veldig langt, så unnskyld til dere som har lest igjennom hele. Men jeg følte at jeg måtte oppdatere skikkelig nå når jeg først skulle skrive noe, så da inkluderte jeg rett og slett alt i et innlegg. Jeg skal prøve å oppdatere litt oftere framover, for det er jo tross alt gøy å ha noe å se tilbake på når utvekslingsåret er over. Det er også gøy å sitte her å skrive om alt jeg har opplevd, for det for meg virkelig til å reflektere over hvor heldig jeg er som har fått denne muligheten. Jeg har lært så mye nytt, blitt kjent med fantastiske mennesker, og skapt gode minner som jeg kommer til å ha med meg resten av livet. Jeg er utrolig heldig som endte opp på denne nydelig plassen, Lafayette, og er så takknemlig for alt dette året har gitt meg så langt.

Nå skal jeg slutte å bable, så håper jeg alle som leser dette får en nydelig julefeiring og koser dere i julen.

-Ing <3

Likes

Comments

Heihei, i dag er det søndag og jeg har derfor tenkt å skrive litt om uken som var. Det har ikke skjedd så mye spessielt denne uken, og det går fortsatt for det meste i skole og lekser.

Ukens opptur:

Siden jeg ikke har noen spesiell opptur for denne uken, har jeg tenkt å inkludere de nydelige sol-opp/nedgangene her., som er en generell opptur i hverdagen hver uke.


ukens nedtur:

Forrige uke hadde vi en test i first responder, som vi denne uken fikk beskjed om at hele klassen måtte ta om igjen fordi bare noen få hadde bestått testen. Så vi tok den igjen på onsdag og forhåpentligvis gikk det bedre denne gangen :P, men det er alltid kjedelig å måtte gjøre noe om igjen.

Ukens opplevelse:

På fredag dro jeg igjen på fotballkamp, denne gangen med noen jenter fra fotballaget. Det var bortekamp, og vi tapte desverre(igjen). Etter kampen dro vi for å spise på cane's. Siden jeg kom hit, har så og si alle jeg har snakket med, sagt at jeg må prøve cane's. Det er et slags fast food place, som selger fried chicken med tilbehør. Det var faktisk ganske godt, og det var gøy å endelig prøve noe alle ungdommene her snakker om.


Ukens innkjøp:

Denne uken har jeg kjøpt litt forskjellig, blant annet en bag jeg har gymklærene mine i, en ny treningshorts, og ikke minst litt tilbehør til homecoming for å pynte opp min litt kjedelige kjole. Jeg kjøpte matchende smykke, armbånd og øredobber, som jeg er veldig fornøyd med!

​Det var det jeg hadde for denne gang, enda en helt normal og hverdagslig uke. Håper jeg finner på litt mer ting framover, i og med at jeg føler ukene nå er veldig like. Men det kommer seg sikkert litt etter hvert :-) I dag har jeg vært i kirken, gjort litt lekser, og skal snart ut en tur for å besøke Ruby. Håper alle har hatt en fin uke, og nytt helgen før mandagen kommer i morgen!

-Ing

Likes

Comments

Heihei :-) Jeg hadde tenkt å skrive et innlegg helgen som var, men det gikk rett og slett litt i glemmeboksen. Jeg følger med på mange forskjellige blogger, både hverdagsblogger og utvekslingsblogger, og har lyst til å stjele ideen om "ukens innlegg" hvor jeg ramser opp forskjellige happenings i løpet av uken. Jeg tror det er en fin måte å oppdatere på, og jeg får inkludert forskjellige aspekter av hverdagen min. Så dette innlegget blir da et slags review av forrige uke!

Ukens opptur:

Hmm, tror ikke jeg har noen spesiell opptur denne uken, men jeg føler jeg har kommet veldig godt inn i hverdagsrutinene, fått meg en del venner på skolen, og trives godt. Selv om skoledagene ofte føles veldig lange, synes jeg det går helt greit og det er gøy å bli kjent med folk på skolen. Så jeg føler det er en liten opptur i seg selv :)

Ukens nedtur:

Her har jeg egentlig ingenting å skrive, for det har ikke vært noen nedturer denne uken.

Ukens mat:

Ukens mat tror jeg rett og slett må bli cookies som jeg kjøpte på kjøpesenteret. They were DE-LICI-OUS!

Ukens innkjøp:

Denne uken har jeg gått til innkjøp av et nytt par sko, samt en kjole til homecoming, som er 8. oktober. Jeg har lenge hatt lyst på dette skoparet, som er all white adidas stan smith, og fikk endelig kjøpt de :-) Når det kommer til kjolen min, er den helt enkel og egentlig ikke en typisk homecoming kjole, men jeg likte den så jeg bare gikk for den :P

Ukens opplevelse:

Okei denne uken var jeg min første high school fotballkamp, og det var utrolig gøy!! De tar kampene utrolig serriøst, og det er skikkelig god stemning. Føler dette er det mest "amerikanske" jeg har opplevd så langt, og det var en utrolig gøy opplevelse. Gleder meg masse til å gå på flere kamper utover høsten!

​Det var alt jeg hadde for denne gang, skal prøve å skrive et slikt innlegg ukentlig, og håper noen der ute finner det interessant! 

-Ing <3

Likes

Comments

Heihei!

Det er ganske utrolig å tenke på at jeg har vært her en hel måned nå! Jeg har innsett at jeg ikke har skrevet noe på over to uker her, så føler det var på tide med en liten oppdatering igjen. I mitt forrige innlegg skrev jeg at vi hadde fri fra skolen mandag, men at jeg skulle på skolen på tirsdagen. Men sånn ble det ikke, og vi endte opp med en hel uke fri fra skolen på grunn av oversvømmelsene. Det var deilig med litt ekstra sommerferie, men det var også veldig gøy å begynne på skolen igjen. Siden sist har jeg egentlig ikke gjort sånn kjempemye, det har for det meste gått i lekser og skole. Jeg har begynt å bli bedre kjent med folk i klassene mine, og fått meg noen venner, så det er veldig gøy. Jeg har også begynt på fotball, og liker veldig godt jentene på laget.

Ellers, utenom skolen de to siste ukene har jeg feiret bursdagen min, vært på ICES møte hos koordinator, feiret bursdagen til en venninne og vært min første tur til New Orleans. Jeg opplever nye ting hver dag enten det er å snakke med nye mennesker, prøve ny mat, eller se noe nytt. Jeg føler det er akkurat dette utveksling handler om, og jeg koser meg masse. Skoledagene er ganske lange, og vi har en del lekser og tester, noe som er uvant fra Norge. Men jeg synes det går helt fint så langt, og både lekser og tester er lettere enn i Norge. I hverdagene etter skolen pleier jeg å enten trene, gjøre lekser eller slappe av, før jeg legger meg for å få nok søvn før jeg må stå opp 5.30 neste dag. Derfor gjør jeg ikke så veldig mye i hverdagene, men prøver heller å finne på ting i helgene. Neste fredag skal jeg på min første fotballkamp, og det er noe jeg gleder meg veldig masse til.

Jeg skulle gjerne skrevet mer om alt jeg opplever, så skal prøve å få laget minst et innlegg på slutten av hver uke, der jeg oppsummerer litt hva som har skjedd. Håper alle får en fin kveld videre, så får dere holde øynene åpne for en oppdatering neste uke! :-)

Ing <3


Dette er Gabrielle, venninnen min som feiret bursdagen sin. Vi spiste på en resturant som het Tokyo, der maten ble laget rett foran deg. It was delicious!

Me and Juliane eating some lunch. Juliane er utvekslingsstudenten vertsfamilien min hadde for to år siden, som er tilbake på besøk. Hun er utrolig grei og vi har blitt gode venner. :-)

New Orleans:

Me enjoying my first beignet <33

Likes

Comments

Heihei!

Nå har det gått en uke siden jeg kom hit til Lafayette,og møtte vertsfamilien min for første gang. Familien min er utrolig hyggelig, og jeg trives godt her. De første dagene ble brukt på å komme litt til rette her i mitt nye hjem, besøke hesten, og slappe av før skolen startet på torsdag. Det var utrolig rart å begynne på en skole der jeg kjente absolutt ingen, men ble heldigvis kjent med noen, så var ikke all alone. Er litt uvant med skolen nå i begynnelsen, men tror det skal gå fint etterhvert.

Fredag var jeg klar for å reise på skolen igjen, men da vi kom fram ble vi stoppet og fikk beskjed om å dra hjem igjen, for skolen var stengt. Først synes jeg det var rart, i og med at det ikke var store mengder regn i forhold til hva jeg er vant med i Bergen. Men utover dagen viste det seg at det skulle regne ganske kraftig, og det utviklet seg til Flom i store deler av Louisiana. I byen min måtte over 1000 folk bli reddet ut av husene sine, så det var ganske ekstremt. Vi tilbrakte hele helgen innendørs, fordi vi ikke fikk lov å kjøre i gatene. I dag, søndag, stoppet det endelig å regne, og gatene er begynt å tørke opp igjen, så that's good. Vi lever heldigvis i et bra nabolag, og fikk ikke noe vann inn i huset vårt.

I dag har vi vært på kino, det var deilig å endelig komme seg litt ut av huset. Skolen er stengt i morgen også, men er spent på å komme tilbake på tirsdag. Kommer tilbake med update når jeg har noe mer å fortelle!

Ing <3


Likes

Comments

Heihei. Long time no see, men nå er jeg hvertfall kommet fram til USA(aka har vært her i fire dager:P), og har tenkt å prøve å oppdatere denne bloggen litt oftere.

Onsdag 3. August var det endelig tid for avreise, og turen gikk til New York på Soft landing camp, og her har jeg vært i fire dager. Første dagen kom vi på flyplassen rundt klokken ett, hvor vi spiste før vi reiste til hotellet. Her fikk vi tildelt rom, og jeg har bodd med en jente fra Danmark og en fra Spania. Etter det hadde vi infomøte og spiste, før vi la oss til å sove, (Merker nå jeg er elendig til å blogge, og dette blir kjedelig og informativt. jaja, will get better)

Første dagen i New York var vi innom Grand sentral station for å spise lunsj, før vi reiste på bus tour rundt på Upper Manhattan i fire timer. Etter det hadde vi fritid, og da tok vi turen opp i Empire State Building, and enjoyed the view. Vi var også innom Times Square, før vi spiste og reiste tilbake til hotellet.

Day two var det cirka samme opplegg, bare at vi reiste rundt på Lower Manhattan og Brooklyn. Etter det hadde vi igjen litt fritid, som vi brukte til å se litt i butikker og spise.

I dag, siste dagen, har vi vært i Central Park og spist lunsj, før vi reiste til et Outlet. Der gikk vi rundt i noen timer, og flink som jeg er kjøpte jeg ingenting, for jeg har allerede med meg altfor mye, og det frister lite å betale 100 dollar i overvekt. Men nå har jeg hvertfall pakket ferdig, og er veldig klar for å reise videre til Lafayette og møte vertsfamilien min i morgen. Gleder meg masse til å bli kjent med de, og tror det blir veldig bra.

Som sagt tidligere skal jeg prøve mitt beste på å 1. oppdatere oftere(for all my fans), og 2. bli bedre på dette siden jeg vet ikke helt hva man skal skrive. Men jaja, håper det er nyttig for noen anyways. Kanskje Mamma :-)

See you soon <3


Likes

Comments