Mitt jobb på biblioteket

kära läsare

Idag hade jag tänkt att skriva om mitt volontär arbete på biblioteket här i stan. Jag jobbar måndagar, onsdagar, fredagar på förmiddagar efter frukosten. Jag brukar åka ditt kollektivt men ibland med bil, och börja kl:09 och sluta kl:11. På bibblan brukar jag ställa upp lånade böcker, och städa. Jag kan mycket om böcker då jag har varit svenska lärare många år. Jag började där efter 50 då jag slutade på mitt arbete och förtidspensionerade mig, Jörgen arbetar på ett väl betalt yrke. Jag kan verkligen rekommendera om som tycker om böcker som jag att börja på ett sådant ställe. Hälsa gärna på mig på Stockholms stadsbibliotek.

puss och kram/ Ingrid👵

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vårt sexliv

kära läsare

Jag och Jörgen tycker de är viktigt att hålla glöden i gång medans de fortfarande går🔥 Man måste ju smida järnet när de fortfarande är varmt😉 Jörgen är väldigt bra i sängen speciellt vid fullmåne, då blir han som en varulv🐺 Jag hade ett bra sexliv i tidig ålder, då jag blev förgripen av min lärare😠 Min lärare förgrep sig på sin katt, Majsan. Han gillrade verkligen sin katt. Han hette Jesper och var väldigt ful och lukta äckligt, som bajs💩 Han brukade ta mig på fifi🌸 och stoppa in sin slappa varmkorv i min egen Marianergrav🗻 Jörgen är i väldigt god form och hans falukorv är inte slapp som Jespers var. Innan jag träffade Jörgen bodde jag i ett kollektiv i Danmark där vi låg runt lite som vi ville. Sedan under 70-talet var de ine med trekant så vi träffade lite olika människor, vi följer gärna sex trender.

Vill ni att jag skriver mer tryck på illa knappen

puss och kram/ Ingrid👵

Likes

Comments

kära läsare

Jag måste förlåta för att jag inte skrivit så mycket på sistone. De är nämligen så här att Jörgen har beställt något som kallas fiber, de ska tydligen öka värdet på huset. Så våran så kallade vifi fungerade inte.

puss och kram /Ingrid👵

Likes

Comments

Godmorgon, kära läsare👵

Jag har tänkt att berika er med min upplevelse från frukosten🍎 När jag och Jörgen hade stigit upp så började jag laga våran frukost som vanligt🍜 Idag testade jag något nytt smutiball, jag hade i olika exotiska frukter, men jag hade också svenska eko frukter från ICA . Jag hade i syrliga tranbär och torkade melon klyftor och en skvätt rött🍉 Jag kan skriva ett inlägg med receptet. Gubben gillade iallafall smutin. När jag och Jörgen smakat i oss frullen så åkte jag till biblioteket där jag volontär arbetar. På biblioteket så brukar jag ställa tillbaks böcker på rätt hyllor och svara på ungdomarnas frågor👏 När jag kl 11 arbetat färdigt åkte jag och en väninna till stans egen pensionärs klubb och fika som lunch (bussigt)😃 Jag tog en punchrulle och en kaffe utan mjölk med socker.☕ När vi fikat färdig så kom Jörgen i vår ny inköpta Volvo v70 och hämta mig. Jag och Jörgen har ett väldigt aktivt sexliv och vi tycker de är jätte viktigt att man håller glöden i gång. Så i kväll (lördag) åt vi extra fin mat från stadens egna pizzeria och ett några glas rött🍸. Efter de sköljde jag munnen med lite vin, för då blir gubben glad och sedan hade vi vår intima stund över full måne natten, när de är full måne blir Jörgen som en varulv i sängen🐺

puss och kram/ Ingrid


Likes

Comments

Röda fylligare läppar

Att använda granatäppelkärnor är ett utmärkt sätt att ge läpparna en rödare nyans💋

Krossa upp granatäppelkärnor🍂

Blanda med en skvätt mjölk eller grädde😄

Gnid på läpparna varje dag☝

Nu kommer du snart lägga märke till dina röda fylliga läppar 👵

Puss och kram/ Ingrid👵😘

Likes

Comments

kära läsare
Jag provade även ett nytt läppstift fullproppat med onda kemikalier, och nu är mina läppar torra som hö och då blev gubben tjurig.Han tycker om mina mjuka läppar och saftiga läppar att pussa på. Det var bättre för då de fanns naturliga läppstift, kol, krossade lingon och blåbär

Tack för att ni vill läsa min blogg😘 hoppas ni fortsätter läsa nästa inlägg🔍📖

Puss och kram/ Ingrid

Likes

Comments