HeaderSå här ligger det till. Imorgon börjar jag skolan, åttan. Bara skolan kommer att ta mycket av min lediga tid fram över + att jag kommer att dansa 2 gånger i veckan, spela tennis 2 gånger i veckan, jobba som assistent i en barngymnastik grupp och samtidigt gå en utbildning till att bli danslärare. Jag känner att tyvärr måste jag skala av med allt det som inte "måste" göras eller hur jag nu ska förklara. Jag hade en annan blogg när jag gick i sjuan och bara dom läxorna och dom få aktiviteterna gjorde att jag inte hann med den bloggen. SÅ jag kommer att ha kvar den här bloggen men det kommer att bli mycket glesare med inlägg bara så ni vet. Hoppas att ni förstår och att ni får en bra hösttermin!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Detta är ett knep du kan ta till när du sitter där och pluggar och finner ingen motivation. 

-Googla på study quotes eller ta några av min och skriv med färgade pennor på lappar som du sen fäster på ett större papper som du sätter i någon fin ram.

-Häng upp ramen ovanför eller låt den stå på ditt skrivbord så när du blir trött på alla bokstäver och siffror slänger du en blick uppåt och förhoppningsvis finner inspiration igen!Likes

CommentsNu hade jag tänkt visa er en enkel men ändå väldigt smart DIY. Du kommer nämligen att göra dina trista och (vanligtvis) oranga blyertspennor mycket roligare och det finns ingen risk att du blandar ihop dina pennor med någon annans!


Du behöver pennor, decor tejp, färgat papper, dubbelhäftande tejp och sax.


Nu är det helt upp till dig hur du väljer att dekorera dina pennor.

Du kan göra ränder med olika färger eller mönster eller en färg på hela pennan, välj själv!


Likes

Comments

Basic Summer Nails 

Used Maybelline Dr. Rescue Base Coat and then HM Nail Polish "You had me at hello"Likes

Comments


I am so lucky, from my house it takes three minutes to walk here!Likes

Comments