Jo här kommer ett träningstips till:
Jo ibland när jag kommer hem från skolan är jag dödstrött. Jag säger till mig själv att jag ska gå ner och cykla men jag är för trött när jag väl ska göra det och går och lägger mig i sängen. Men då när man känner den känslan så måste man bara göra det och få det gjort. Efter det så kan man ta en dusch och sen vila. Så tänk så nästa gång du kommer hem. Bit ihop och träna så att du mår bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jo att äta nyttigt är väldigt viktigt för kroppen. Man ska äta så lite kolhydrater som möjligt om dagen. 20 gram kolhydrater om dagen är det bästa som man kan äta om dagen. Så tänk på det nästa gång du äter så du inte äter för mycket kolhydrater.

Likes

Comments

Jo Intersport.se är en av mina andra favoritbutiker att handla sportgrejer på. Här är ett exempel på ett par shorts . Dom finns i storlekarna 134-164 i färgerna blå , svart , vit och röd. Dom kostar 129kr. Jag rekommenderar Intersport till er!!

Likes

Comments

Här är en väldigt fin gymnastikdräkt från Gymnastikshoppen.se . Den är lila med en leopardrand. Den kostar 459kr. Fin va?

Likes

Comments

Hej !!
Jo i kommentarerna så får ni gärna skriva massa frågor till mig. T.ex Kan du skriva receptet på en nyttig maträtt? Eller om andra grejer som typ Jag vill köpa en ny träningsjacka men vet inte var jag ska köpa den?
Jag kommer svara på alla frågor i antingen i kommentarerna eller i själva bloggen. Ni kan också maila frågor till mig som jag kan svara på.

Mail: Ingrid.rydell2004@gmail.com

Så fråga på

Likes

Comments

Jo det min favoritsida för att köpa gymnastik-kläder är Gymnastikshoppen.se . Där finns alla bra kläder för gymnastik så gå in där och shoppa loss.
Stadium.se är också en väldigt bra affär för sportkläder och utrustning så
SHOPPA LOSS!!!!!!!!

Likes

Comments

Bananer
Bananer innehåller kalium , ett mineral som motverkar att kroppen binder onödig vätska
Blåbär
Blåbär är naturligt rika på polyfenoler, antioxidanter som enligt en studie motverkar bildandet av fettceller i kroppen.
Grapefrukt
När personer fick äta en halv grapefrukt dagligen tappade de 1,8 kilo på 12 veckor- utan att de ändrade sin kost.
Hallon
Hallon ger mycket smak och har ett naturligt lågt GI-värde. De kan dessutom öka fettförbränningen med hela 30 procent under ett träningspass , visar en studie i Arizona. En näve, ca 100 gram, räcker för att frisättningen av fett från kroppens fettceller ska aktiveras fullt ut.

Likes

Comments

Hej !!!
Jag har börjat blogga nu här.
Jag kommer ge er massa bra tips på t.ex nyttiga recept eller tips på bra träningspass eller produkter som är bra . Så jag hoppas att alla gillar tipsen. Det blir kanske en varannan dag eller en varje dag

Likes

Comments