I dag tidlig var alt som stod i fokus hos media den forferdelige hendelsen i Manchester og det er fortsatt det som står i fokus. Jeg er helt tom. Skjønner virkelig ikke hvordan kan gjøre noe sånn.

Det er trist, alle disse menneskene var ute på en konsert for å skape minner med noen de er glad i ,også kommer de aldri hjem igjen.

Det gjør meg vondt å lese at ei lita jente på 8år har dødd fordi hun dro på konsert med moren og søsteren for å skape et fint minne.

Mine tanker går til alle de pårørende, familie og venner av de som er rammet

Ta vare på hverandre, vis de du er glad i at du virkelig er glad i de! Gjerne si det en gang for mye enn for lite. Man vet aldri når og hvor disse tingene kan skje. 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Ååååå som jeg gleder meg til sommeren og forhåpentligvis sol og varmt vær! Lage masse gode nye sommer minner med de jeg er glad i og finne på masse kooos! Dette blir forhåpentligvis en superfin sommer.

Jeg har sett mye på sommer klær i det siste, badetøy og shorts, t-Shorter, ååå det er så utrolig mye fint! :D Jeg har klikket hjem 3 sett med badetøy fra Aliexpress og satser på at dette kommer før jeg reiser på ferie. Altså de tre settene til sammen kostet 270kr og ett sett her koster ca 300kr.... Penger å spare her altså. Så jeg håper bare settene passer. Er alltid vanskelig med det der på nettet, men det stod at M var 36-38 så da satser jeg på det. Shortser har jeg så ekstremt mye av så det bestilte jeg meg ikke selv om at de hadde veldig mange fine på Aliexpress, jeg har kjøpt meg noen kjoler derifra og de har jeg fått også! Superfine synes jeg!

Bilder hentet fra Aliexpress!

I tillegg har jeg sett på kofferter, for jeg har en super stor koffert også har vi jo sånne små kofferter som man kan ha som håndbagasje, men en koffert med sånn passe badeferie i en uke koffert det har vi ikke. Så da har jeg altså sett litt etter en koffert i sånn passe str så satser jeg på å finne en jeg liker utrolig godt!

Altså jeg har allerede funnet to på BAG som jeg synes er utrolig fin, men jeg syns det er så ekstremt vanskelig å bestemme seg for hvilken man skal velge.

Ha en fin dag alle sammen!

Likes

Comments

I dag stod jeg opp tidlig i å med at jeg nesten ikke har sovet i natt heller... så jeg bestemte meg like så godt for å dra til legen for å hente sykmeldingen min og dro også innom jobben med denne! Utrolig koselig å møte både barn og voksne igjen!
Gleder meg veldig mye til å kunne dra tilbake på jobb nå!

Etter at jeg hadde vært innom jobb en tur så dro jeg innom butikken for å kjøpe meg mat! Det jeg kjøpte var 2 bananer, en kurv med jordbær og vanilje kesam.
Jeg tok 4 store skjeer med vanilje kesam altså ca halve boksen i en skål også kuttet jeg opp en halv banan å la oppi skålen og tilslutt noen jordbær! Dette ble supergodt!

Så her ser dere noen bilder!
Håper alle får en fin dag😊

Likes

Comments

Hei, som overskriften sier blir det heller ikke noe jobb i dag. Da hoster har kommet tilbake og jeg har hoster så mye at jeg har fått store smerter i ribbeina.

Så jeg må nok mest sannsynlig ta det rolig noen dager til dessverre. Bare og gjespe gjør utrolig vondt også får jeg ikke sove noe mer enn kanskje en til to timer om gangen før jeg våkner av hoste eller smerter i ribbeina.

Så dagen i dag kommer vell til å gå med til å se på 13 gode grunner, som det har vært så mye snakk om i det siste. Så nå har jeg begynt å se på den serien. Jeg har ikke kommet så veldig langt er på episode 4.

Jeg satser også på at jeg i løpet av dagen orker å skrive litt faglig sånn at jeg får kommet litt lenger på innleveringene som jeg forhåpentligvis får levert innen den måneden her. Har heldigvis igjen bare 3 oppgaver så da satser jeg på at det går fint.

Håper alle har fått en superfin start på uken og at dere får en fin dag!

Slenger ved ett bilde av meg! 

Likes

Comments

Hei, da begynner formen sakte men sikkert å bli bedre. Forhåpentligvis kan jeg dra på jobb i morgen, med mindre noe drastisk skjer.

Det verste jeg vet er å gå hjemme og ikke kunne gjøre noe, og sånn har det jo vært i en uke nå! Derfor gleder jeg meg veldig til å komme tilbake til hverdagen igjen.

På torsdag fikk jeg sykebesøk av min kjære Daniel og han hadde med verdens fineste hvite roser! Er ikke jeg heldig? Jeg føler meg superheldig som har en kjæreste som kommer på overraskelses besøk med roser <3

I helgen har vi bare vært hjemme til meg på grunn av min dårlige form. Uten om en liten tur på sirkus shopping i går for å finne bursdagsgave til min kjære bestis som blir 19år denne uken!! Som tiden flyr! Utrolig altså om ett år er vi 20! Sykt å tenke på.

Vi har også benyttet helgen til å begynne å glede oss virkelig til Hellas i sommer. Så nå har vi for alvor begynt å tenke på om det er noe spesielt vi vil gjøre der den ene uken vi skal være der!

En god del av sommeren kommer vi forhåpentligvis til å kunne ta oss båtturer med den fine båten foreldrene til Daniel akkurat har kjøpt og skal i vei å hente neste helg! Så vi satser på en sommer full av masse sooool!

Slenger ved ett bilde av Jonas, Daniel og meg fra Kroatia i fjor <3 

Ha en fin uke alle sammen! 

Likes

Comments

Hei, nå er det en liten stund siden jeg har vært inn å skrevet til dere, og grunnen for det er at jeg har vært og fremdeles er syk.

Jeg har siden mandag vært så å si bare i sengen min, og prøvd å slappe av. Spist lite og drukket lite da jeg har hovnet opp i halsen.

Det går nå litt bedre med meg etter å ha vært på legevakten i går 17. Mai å fått meg sterke smertestillende. Jeg har fortsatt feber og ligger rett ut, men klarer å få i meg litt mat og drikke om dagen.

Håper alle hadde en fin 17.Mai feiring, selv var jeg i byen ca 1 time og så russetog, før vi dro ut å spiste. Jeg fikk i meg 2 biter med mat før halsen hovnet voldsomt opp igjen..

I morgen må jeg til lege igjen for å ta nye prøver. Det fikk jeg beskjed om på legevakta. For jeg hadde noen verdier som var litt for høye.

Ønsker alle sammen en fortsatt fin uke. Så kommer jeg ordentlig tilbake når jeg er frisk!


Likes

Comments

I går var jeg på jobb som vanlig, våknet med hodepine, men drøyde litt med å stå opp så hodepina ga seg litt. Stod opp å gikk på jobb med innstillinga at dette går bra. Og dagen gjorde det, jeg hadde greit med energi hele dagen, selvfølgelig litt vondt i hodet men det gikk seg til. Alltid koselig å komme på jobb når barna roper navnet ditt eller kommer springende bort til deg. Da glemmes alt som er vondt.

Etter jobb dro jeg hjem, så kom Daniel også spiste vi middag med familien min. Etter middag slappet vi litt av før vi dro ut en tur på en liten "shopping" runde. Altså vi var på elektro butikker. Jeg kjøpte meg ny iPad, mens Daniel testet ut høyttalere i å med at han har bursdag snart og ønsker seg høyttaler!

Håper alle har en fin dag, og at den fortsetter å være super!

God helg

Likes

Comments

Kommunen sender ut melding til foresatte om advarsel på grunn av selvmord i Trondheim.

En ting er at ja, kanskje burde vi bli flinkere til å snakke om disse tingene som er vanskelige hjemme, med venner og tørre å være litt mer åpne. Men en annen ting er at det er så ufattelig vanskelig å oppdage at noen går rundt å tenker på selvmord.

De som tenker på å ta sitt eget liv er så ufattelig flinke til å skjule dette, rett å slett fordi at de har hatt det så tungt over lengre tid.

Det kan være flere grunner til at noen tenker at i dag vil jeg avslutte det hele, det kan være at de ikke får den hjelpen de trenger på skolen, altså at de virkelig trenger hjelp og at de blir lovt hjelp, men at skolen og helsetjenestene ikke strekker til. Vi må kanskje putte mer ressurser inn i skolen!

Dette er et veldig viktig tema, vi må snakke om dette. Det er trist å lese dødsannonse på dødsannonse om barn og unge ned i 12årsalderen som velger å ta sitt eget liv.

Vi må tørre å bry oss mer før det er for seint, tørre å være der for de som trenger det og tørre å si i fra.

Jeg har hørt at det er en serie på netflix som heter "13 reasons why" som altså skal handle om 13grunner for å ta sitt eget liv, og serien ender tydligvis med at hun jenta som da er 17 i serien tar sitt eget liv.

Denne serien skulle vært snudd altså endt om med at hun ikke gjorde det fordi hun fant ut at hun virkelig hadde noen grunner for å leve. Det er unge mennesker som ser på denne serien, og kanskje har de en av disse grunnene til at de vil ta sitt eget liv. Det er unge lovende mennesker som virkelig burde leve.

DU er verdt noe, og trenger du hjelp, ikke vær redd for å oppsøke hjelp.

Føler du deg alene og trenger en venn? Vell jeg er her, og det er det også mange andre som er.

Tror vi burde ha opprettet noe som heter frender, i stedet for tinder og de greiene der. Jeg tror det er like mange om ikke flere som er på leiting etter venner som en partner.

Vær så snill å se etter fare signaler, og det er bedre å spørre en person en gang for mye enn en gang for lite om hvordan den har det, enn å ikke spørre.

Ser du noen som står alene? Så inkluder, spør om han/ henne vil være med i leken.

Dette er viktig.

og til dere voksne, snakk med barna deres om inkludering. Vær ett forbilde, bry deg. Det kunne vært ditt barn som står alene!

Jeg er ikke perfekt på dette området selv, men jeg prøver å være inkluderende. Jeg prøver så godt jeg kan å være en god venn, jeg er meg.

Jeg gjør så godt jeg kan, og det er det jeg spør dere om også!


Takk for at DU leste!

Likes

Comments

Jeg selv er ikke russ i år da jeg var svart russ i 2016, men en god del av mine venner er russ i år. Kjæresten min og venne gjengen hans er russ i år! Og helt ærlig så synes jeg nesten det er mer stas at han er russ enn at jeg selv var russ. Altså jeg har aldri vært den største til å feste, av den enkle grunn at jeg ikke synes alkohol smaker godt, og jeg skjønner ikke grunnen med å drikke hvis man ikke liker det?

Jeg hadde en fin russetid selv om jeg ikke drakk, var på marinen og grillet med venner noen dager også var jeg litt ute noen kvelder og avsluttet med en superfin kveld/ natt på festningen natt til 17.Mai

Så derfor holder jeg meg heller unna alkohol som jeg ikke liker. Jeg er veldig sosial og kan godt være med på sosiale kvelder hjemme til andre, men for min del kan det skje uten alkohol til stedet.

Jeg har ikke noe i mot de som drikker, men plis drikk med måte! Jeg har vært med på fester der folk er dritings og blacker før 20...

Så over til overskriften, Russ 2017 jeg syns dere er gull! Hittil har det ikke vært STORE overskrifter i Adressa om at russen har gjort ditt og datt, altså jeg veit en del ting har skjedd, men som de jeg kjenner sier all russ er venner! Altså det er lite intriger og lite slåssing mellom russen enn så lenge og det er godt!

Jeg har også på følelsen av at drikke presset er mindre enn det har vært tidligere år? Eller er det bare meg?

Jeg har meldt meg som sjåfør og hittil har oppdragene gått smertefritt..

Ha ei fin russefeiring alle fine russ! :)

Likes

Comments

På det ene bildet over her ser dere at det virkelig er en del syklister i Amsterdam, det var i grunn der syklistene var. For i Rotterdam var det mange mindre syklister.

Vi lånte bil sånn at vi hadde bil fra Amsterdam til Rotterdam og tilbake til Amsterdam igjen så da fikk vi sett litt mer, enn om vi bare hadde hivd oss på et tog!

På vei tilbake til Amsterdam på hjemreise dagen, dro vi innom Den Haag bare for å se litt hvordan det er der, og det så veldig fint ut det vi fikk se den lille stunden vi var der! Så det er en plass jeg vil tilbake til!

Anbefaler virkelig å dra til Nederland.

Likes

Comments