Header

SHIRT WITH TWIST/HERE

Här har ni veckans budgettips! En tröja med en fin detalj som passar de flesta tillfällen! Ber om ursäkt för världens kortaste inlägg, men har åkt på både feber och förkylning, och ska jobba imorgon, så hela min kväll ägnas åt att kurera mig. Next up: Ingefärashot och varma mackor!

Ha en fin kväll <3

Likes

Comments

PHOTOS FROM PINTEREST

Rosa hår, rosa skor, rosa väskor, i vår vill jag ha rosa på allt, allt. allt. Jag vill även ha weekends i storstäder och peppiga citat. Men det vill man väl alltid, haha!

Emilia kommer snart förbi, så ska vi ner till stan och catcha-up över en frukost, så himla mysigt! Älskar vardagslyx. Vi hörs senare <3

Likes

Comments

Let there be light

Imorse snörade jag på mig träningsskorna och gick ut på en långpromenad. För första gången på hur länge som helst gick jag upp till promenadspåren vid Kypesjön, och jag ångrade verkligen inte mitt beslut! Ser ni hur fantastiskt fint det var när solen gick upp mellan träden? Helt magiskt! Jag stannade flera gånger för att ta kort, haha! Hur som helst, jag gick ungefär 10km, så härligt och bra variation till min "vanliga" träning. Jag är riktigt nöjd!

Likes

Comments

VIA PINTEREST

Varsågoda – en dos modeinspiration! Varje gång jag har idétorka går jag in på Pinterest och bläddrar igenom alla inspobilder. Allra bäst är flödet efter modeveckorna, finns mängder av härliga street style-bilder då, hejjaaa! Det gillas!

Är ni lika laddade som mig på vårmode och varmare temperaturer?

Likes

Comments

Det känns som om många av kedjorna verkligen fått in en fullträff vad gäller deras klänningsutbud just nu, jag menar, titta bara på de ovan, hur fina?

Jag hade ju mer än gärna klickat hem allihopa, men favoriterna är helt klart två, sex och åtta, helt perfekta!

-adlinks

Likes

Comments

PHOTOS FROM PINTEREST

Jag är så otroligt motiverad för den här våren. Jag vill lägga mer ner tid och energi än någonsin på min framtida karriär och saker som för mig närmare mina mål – jag vet vad jag vill, och jag kämpar för det.

Jag säger ofta att jag gärna haft en framtidskikare, för att kunna se vart jag befinner mig om ett par år, men det är på något sätt kul och pirrigt att inte riktigt veta. Just nu planerar jag så många roliga saker att jag känner mig sprängfylld med energi. Jag skickar över energi till er, och hoppas att ni blir lika laddade för framtiden som jag är!

Välkommen måndag! <3

Likes

Comments