Header
View tracker
BEST OF BUDGET

HEELS/HERE

Veckans budgettips är dessa fantastiska klackar från H&M. Hur gulliga? Älskar att klacken är i perfekt höjd för att orka bära dem en hel dag. Tycker också att det är så himla fint med volanger, här gör de verkligen hela skon!

Som sagt – ni hittar dem på H&M och de blir dina för 299 pix! KAP!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
CELEBRATIONS

YESTERDAYS LUNCH AT TUGG

Igår stack vi till Tugg och åt burgarlunch mellan två föreläsningar. Så himla smarrigt! Älskar att det öppnat så bra matställen här i stan, har ju inte haft många alternativ innan direkt, haha!

Vi skulle iallafall ha lite avskedslunch då Carro åker till Thailand snart, och kommer inte hem förrän efter nyår! Det låter verkligen så sjukt härligt, hade gärna åkt i väg på en resa jag med.

Nu ska jag tvätta av mig sminket och lägga mig i sängen och kolla på någon julfilm, mys! Hörs imorgon<3

Likes

Comments

View tracker
CELEBRATIONS

Idag när jag vaknade tänkte jag att det kommer att bli en måndag, lik de flesta andra måndagar. Inte särskilt revolutionerande, inte något i världsklass. Jag trodde definitivt inte att jag vid dagens slut skulle vara en biljett till Guns N’ Roses konsert rikare. Men det är jag.

För förutom mode, har musik länge varit mitt stora intresse. Jag hör inte musiken, jag lyssnar på den. Jag pausar, spolar tillbaka, analyserar vart enda ord.

När jag var yngre var min storasyster min stora idol, särskilt när det kom till musik. Och jag var nog en av de få 7-åringarna i min klass som lyssnade på Ebba Grön och Nationalteatern, något som hon såklart påverkat.

Hur som helst, en dag smög jag in på hennes rum för att lyssna på musik via hennes cd-spelare, vilket givetvis var strikt förbjudet. När jag tryckte på play dånade tonerna av introt till Welcome to the Jungle ut ur högtalarna, och det var kärlek vid första öronkastet.

När man pratar om sin första kärlek brukar man ofta referera till en viss person, men inte jag. Min första kärlek heter Guns N' Roses, och i juni ska vi äntligen ses för första gången.

Likes

Comments

BEST OF BUDGET

BACKPACK / HERE

Veckans budgettips är denna ryggsäck från Mango. Älskar verkligen modellen, känns rolig och lite annorlunda. Passar till både vardags och fest. Hade varit både kul och oväntat att matcha den med en riktig feststass, fint när det bryter av lite. Hur som helst, ni hittar den på Mango för 449 pix!

Likes

Comments

TRAVEL

PINTEREST

Kanske inte helt oväntat att jag redan börjat kika på en New York-resa igen? Av alla platser jag besökt är det verkligen min favorit, känner mig så otroligt fri i den staden alltså!

Jag har varit inne på att åka i mitten av september, men efter att sett dessa bilderna på ett julpyntat New York har jag börjat tänka om. HUR mysigt vore det inte att promenera i ett juligt New York och se alla magiska julskyltningar? Så himla fint!<3

Likes

Comments

FASHION, INSPO

1. MANGO 2. H&M 3. H&M 4. MANGO 5. H&M

Hjälp, ingen hemlis att jag gått och blivit en sucker för örhängen, haha! Vill verkligen ha på mig det varje dag, till i princip allt. Så jäkla snyggt! Köpte faktiskt ett par stycken på Black Friday, visar dem när de kommer!

Nu ska jag fortsätta preppa inför morgondagens seminarium! Hörs<3

Likes

Comments