Topp: Vero Monda
Bukse: Monki
Sko: Old school Vans
Solbriller: Ray-Ban

Ønsker alle en riktig fin dag☀️

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

I dag startet vi dagen med å dra på en sykkeltur noe jeg elsker. Vi syklet innover en vei kalt Venabygdsveien og det var så sykt koselig å sykle langs den veien, lite trafikk og koselige bondegårder. Og ikke minst veldig fin natur. Jeg har gått tur der på vinteren men da gikk vi ikke så langt, og i tillegg så virket det så tomt og kjedelig. Men på sommeren, helt nydelig.

Vi syklet til sammen 2 mil og vi stoppet og grillet på turen, veldig koselig.

Såå nydelig!!

Yummy!

Ønsker dere alle en riktig god sommer!☀️

Likes

Comments

Jeg har helt  ærlig slitt med en del angst etter jeg sluttet på folkehøyskole. Og det har gjort meg så fysisk sliten og det går utover følesene mine. I dag opplevde jeg den ekle følelsen av angst og frykt da jeg var en tur i Oslo. Jeg  vet ikke hvorfor det kommer, men det bare gjør det.

Det gjorde såpass så mye med meg at når jeg kom hjem i dag, så var jeg så sliten og brøt helt sammen i gråt. Fordi jeg var sint og skuffet over meg selv.

Jeg har gått i noen år nå og har vært helt angst fri og det var en stor lettelse i livet mitt. Men nå så som ting begynner å snu opp ned for meg, så nekter jeg å komme tilbake der jeg var før.
Jeg skal kjempe for dette og jeg skal ikke la angsten vinne over meg. Det jeg er fast bestemt på!

Likes

Comments

Hei, nå er det en stund siden jeg har faktisk skrevet noe her. Og vet at jeg har postet litt mye vlogger her på bloggen i det siste, grunnen til det er at jeg prøver noe nytt. Noe nytt som jeg synes er faktisk er gøy å holde på med. Så håper dere liker vloggene mine. Og denne uken så har jeg vært i Bergen og besøkt min søster og det har vært kjempekoselig.

Enjoy min nye vlog! Håper dere liker det!

Gi den en 👍🏻 og husk å subscribe til min kanal!▶️

Likes

Comments

I dag har jeg ikke gjort så veldig mye stort, egentlig bare slappet av i hele dag. Siden jeg følte meg ikke helt i form på morgenen i dag. Så valgte å ta dagen helt med ro.

Akkurat nå så har jeg spist en god middag! Pappa kom med et forsalg om å grille ute i dag og det passet helt perfekt til det nydelige været vi har har hatt i dag.
Så ble ikke akkurat lei meg for det!

-Yummy!-
-God mat, godt humør!-
-Koselig søndagsmiddag -
-Ønsker alle en riktig god søndag videre!-🥂

Likes

Comments

Det på en måte litt godt å være ferdig med folkehøyskole, men på annen måte ikke. Har ikke ord på hvor mye faktisk jeg savner å ha folk rundt meg. Det så rart å komme hjem igjen til lille Hønefoss fra Oslo. Det er to helt forskjellige byer.

Og jeg merker savnet av byen allerede nå som det har gått en uke ca siden jeg sluttet. Det føles bare ut som jeg er på ferie også kommer jeg tilbake til skolen igjen. Men skjer ikke denne gangen.  Utrolig merkelig følelse, man blir fort knyttet til stedet og alle menneskene som har vært rundt deg de siste 9 månedene. Og det har gått alt for fort.

Men heldigvis så flytter en del av mine venner til Oslo, så da får jeg treffet dem. Det er jeg utrolig glad for! Siden det er kun 1 times busstur fra Oslo til Hønefoss.

Så håper det ikke blir for lenge til!❤️

Los Angeles 2016❤️ Et minne for livet❤️

Likes

Comments