Header

På fredagen var det min tur til å ha morgensamling i klassen. Og det tema jeg hadde bestemt meg for å snakke om. Hadde jeg gått fram og tilbake og var litt usikker på om jeg skulle snakke om dette eller ikke. Siden det er et veldig vanskelig tema å snakke om. Men slutt så valgte jeg å snakke om det, og jeg er utrolig stolt over meg selv at jeg faktisk var åpen å snakket om det. Dere lurer sikker på hva det er. Og det skal dere få vite nå:
Angst

Det er noe jeg har slitt med store deler av livet. Alt fra det å være hjemme alene til dødsangst. Dødsangst er vel det verste jeg har opplevd og hatt. Det gikk utover mye ting i hverdagen. Jeg gikk blant annet på Ringerike Tensing på den tiden og det hendte under sang øvelsene at jeg måtte ut fordi jeg fikk panikkangst og måtte gå en tur for å roe meg ned. Det å ha angst i hverdagen er ikke lett, det mye utfordringer og mye ting å takle.

Det gikk utover matlyst, søvn og ikke minst gleden av livet. Til slutt ble angsten så ille at jeg måtte oppsøke hjelp ved psykolog. Der fikk jeg fortalt mine opplevelser om angsten min og ting ble litt lettere etterhvert å takle. Men ting tok tid. Uansett uten den gode hjelpen av familie, venner og ikke minst psykolog min, så tror jeg ikke hadde hatt så bra en dag i dag. Så hvis du sliter/ har hatt angst, så ikke mist troen og tenk at ingenting kommer til å forandre seg. Fordi tro meg, det gjør det. Spesielt når man har gode mennesker rundt seg som prøver sitt beste for å hjelper deg. Det er jeg evig takknemlig for!

You know there is a way out of the darkness. 

Men angst er noe du kan ikke styre, men du kan finne en måte å takle den bedre på. Noe jeg har gjort. :)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Herregud så fort denne uken har gått! Allerede i morgen er det siste forestilling av musikalen vår. Det har vært en utrolig fin reise og ikke minst kjempegøy! Jeg har storkost meg under alle forestillingene vi hatt og det har bare rett og slett vært ett minne for livet. Og i dag på morgenen så bestemte jeg meg brått for vlogge litt og vise dere bak kulissene og ikke minst ett par smakebiter fra musikalen vår Ploymer. Så håper dere liker den og tusen takk nok en gang til Max min gode venninne som filmet for meg under musikalen, siden jeg synger i koret og ikke kunne filme selv.

Så da gjenstår det bare å si; ENJOY! :)


Likes

Comments

Hei kjære lesere! Jeg har da gleden av presentere Musikalen Polymer!

En musikal som lyssetter samtidsrelevante problemstillinger på en vågal måte ved hjelp av musikk og underholdning. Det er en forestilling og ikke minst en opplevelse utenom det vanlige. Så kom og bli med på en reise gjennom en verden dekket av plast, der ingen planter gror og ingen dyr bor!

Musikalen er laget av elever og lærere ved Rønningen Folkehøgskole. Elevene har selv skrevet manus, komponert sanger og koreografert dans. Henrik Årdal står for regien.

Musikaloppsetninger

Torsdag 16 mars - 14.00 Førpremiere
Torsdag 16 mars - 18.00 Premiere
Fredag 17 mars - 14.00
Fredag 17 mars - 18.00
Lørdag 18 mars - 14.00
Lørdag 18 mars - 18.00
Søndag 19 mars - 14.00

Billettpriser:
Voksne: 150kr,-
Student/Barn: 75kr,-�

LINK til info og billetter finner dere her:

https://response.questback.com/isa/qbv.dll/ShowQuest?QuestID=4939158&sid=az5nn7Sve5


Så håper jeg vi sees! 

Likes

Comments

Pasta med laks!

Hei! Tenkte jeg skulle dele ett middagstips til dere! I dag hadde vi pasta med laks til middag. Noe som er kjempe enkelt å lage og ikke minst sunt og godt!

Middag til 4 personer! Du kan doble om det trengs!

Det du trenger er:

600 g laksefilet, uten skinn og bein
4 pors pasta
250 g erter, fryst
3 dl matfløte
1 dl parmesanost
2 ss olivenolje
2 ss basilikum, frisk
salt

Fremgangsmåte:

  • Skjær laks i terninger på ca. 2 cm og krydre med litt salt.
  • Kok pasta etter anvisning på pakken.
  • Tilsett erter i vannet de siste 3 minuttene av koketiden.
  • Ha matfløte i en kasserolle og gi den et oppkok. Ta kasserollen av varmen, tilsett revet parmesanost og rør godt om. Fløten må ikke koke etter at osten er tilsatt.
  • Når pastaen er ferdigkokt helles kokevannet ut, men la 2-3 ss kokevann være igjen.
  • Ha lakseterninger og olivenolje i pastaen, og bland forsiktig sammen.
  • Legg på lokk og sett kasserollen tilbake på komfyren på svak varme i 5 minutter til laksen er trekt ferdig. Rist på kasserollen 2-3 ganger i løpet av koketiden.
  • Strimle basilikum, og ha ostesaus og basilikum i kasserollen med laks, pasta og erter.

Server med brød ved siden av.

Tips: Istedenfor parmesan kan du prøve med vanlig ost, noen spiseskjeer pesto eller en liten mengde blåmuggost.

Håper det smaker! :)

Yum! <3 

Likes

Comments

I går gikk turen til den kjente skøytebanen midt i sentrum av Oslo, altså Spikersuppa skøytebane. Der dro vi fire fra klassen min og ei fra kunst linja på skøyter. Kjempekoselig! Det var en helt nydelig dag og bruke dagen ute på. Så angrer ikke ett sekund på at vi dro dit. Blir så utrolig godt humør når det er snø og nydelig vær, det hjelper masse. Og ikke minst ha herlige mennesker rundt seg. Det er så koselig!

Og jeg må si det er maaaange år siden sist jeg sto på skøyter. Så det var både litt skummelt og gøy samtidig å gå på det igjen.

Gjengen på skøyter! En herlig dag og nydelig vær😎☀️

Hva gjorde dere på søndag? Var det fint vær der dere bor?:)

Likes

Comments

Fredag dro jeg rett etter skolen var ferdig rett hjemover til Hønefoss. Noe jeg virkelig trengte å gjøre. Mange av grunnene var fordi jeg var rett og slett sliten og trengte en pause fra alt. Og merker allerede i dag at det var et riktig valg å ta. Bare slappe av og nyte stillheten. Noen ganger tror jeg vi alle bare trenger å komme oss litt vekk i blant noe som hjelper utrolig mye på humør og ikke minst på stresset.

Og i dag dro jeg en tur inn til byen og bare gikk rundt og bare nøt tiden. Jeg elsker bare å vandre rundt å se. Merker faktisk det alltid koselig å komme hjem til lille Hønefoss fra Oslo.

Oslo og Hønefoss er to helt forskjellige byer, Oslo er det bare stress og mas for å komme seg rundt. Mens Hønefoss kan du bare vandre rundt å nyte tiden og titte rundt uten stress. I hvert fall for meg som blir sliten av ha masse mennesker rundt meg hele tiden.


👞❄️

Walking around in my hometown💗✨

Beautiful old building✨

Ønsker dere en riktig fin lørdag💗

Likes

Comments