I dag gikk turen til Preus museum (foto museum) i Horten med klassen. Der fikk vi en liten omvisning og fikk lært oss en ny måte å ta bilder enn å bruke ett helt vanlig fotoapparat. Utrolig gøy og ikke minst en lærerik dag!☺️

To glade jenter på tur!❤️

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei! Nå er så utrolig lenge siden sist jeg har skrevet noe her. Grunnen til det er at jeg har aldri tid, siden det skjer noe hele tiden på folkehøyskolen. Men kan si en ting er at jeg stortrives kjempegodt og har blitt kjent med mange hyggelige mennesker.

Hvis dere vil følge litt med på mitt eventyr, så følg meg gjerne på Instagram @ingrid_mestvedthagen 📸
Siden Instagram oppdaterer jeg mere enn her.

Her kan dere se liten smakebit av det jeg har postet hittil.

Er for tiden hjemme nå i Hønefoss på høstferie!🍁 Så ønsker alle en riktig god høstferie og kos dere masse!🍁

Likes

Comments

I går gikk turen inn til byen med klassen (foto & video) og da hadde vi fotosafari igjennom hele byen. Og vi gikk til forskjellige steder for å ta bilder. Som blant annet dette stedet med fult av tagging på husveggene. Jeg personlig synes det litt kult, så jeg falt litt for dette stedet og tok ett par bilder. Ble utrolig fornøyd med dem.

Det er så utrolig gøy og lære nye ting! Gleder meg til fortsettelsen av dette året.❤️

Likes

Comments

A beautiful day in Oslo☀️

I går gikk turen til Frognerparken eller Vigelandsparken eller hva du vil kalle det. Anyways.. Turen gikk dit i går med skolen og det var en utrolig fin og perfekt dag for å være ute. Begynner å falle mere og mere for denne byen for hverdag som kommer. Rart at jeg har bodd her nesten i 3 uker allerede. Tiden flyr og det jo på en måte en bra start! Trives veldig godt her❤️

Likes

Comments

Det har vært mye inntrykk det siste døgnet som har gått, det har vært både skummelt og spennende å begynne på folkehøgskole. Mange nye mennesker, mye å sette seg inni og ikke minst å flytte vekk fra familie. Nå er jeg veldig heldig som bor kun 1 times biltur unna.

Det synes jeg er litt betryggende. Spesielt hvis jeg har glemt/ trenger noe så kan jeg bare ringe, så det er litt kjekt å ha det slikt.

Så langt hittil har jeg blitt litt småkjent med noen fra linja mi (foto & video) og noen fra andre linjer. Veldig hyggelig! Jeg er litt beskjeden av meg, så bruker litt ekstra tid på å bli bedre kjent med folk. Men går seg vel til etterhvert.

Gleder meg til nye opplevelser for livet!

Detaljer fra mitt rom

Mitt nye hjem!
Alt er helt nytt, var veldig heldig med å få nytt rom på det nye bygget de har påbygd på skolen. Er overlykkelig!❤️

Har også denne nydelig utsikten helt bort til Holmenkollen😍

Likes

Comments

I går gikk søndagsturen til en gård i Hokksund som hadde selvplukk av bringebær. Mamma og jeg plukket en hel kasse med ferske bringebær og det ble ca. 6 kg bær til sammen. Så nå har vi bringebær for en stund! Jeg elsker jo bær så kommer vel til å knaske masse bær framover nå, haha.

Masse deilige bringebær😋

Men jeg må bare si at det var en merkelig følelse i dag å våknet opp å vite at jeg ikke skulle på jobb. Det har jo vært en rutine for meg i 2 år nå, så det var en litt rar følelse.

Til slutt vil jeg bare si; ha en strålende fin mandag alle sammen!☀️

Likes

Comments

Snart flytter jeg til Oslo for å starte mitt nye eventyr og oppleve nye ting. Jeg skal nemlig begynner på folkehøyskole. Noe jeg ser utrolig mye frem til, gleder meg til å bli kjent med nye mennesker og lære nye ting. Linja jeg skal begynne på er foto og video. Så jeg er ganske spent og håper på at dette vil bli ett bra år.

På fredag var det siste dag på jobb og det var en merkelig følelse. Si hadet til alle de snille og gode kollegaene jeg har blitt så godt kjent med og den fantastiske fine arbeidsplassen som jeg har fått æren av å få min læreplass på i 2 år.

Tiden har flydd alt for fort. Må ærlig si at jeg ble litt emosjonell på fredagen, de hadde ordnet og pyntet nede på lunsjrommet vårt og selve sjefen dukket opp under min avslutting. Fikk gave fra jobben og en fin tale fra sjefen. Veldig hyggelig. Det som gjorde meg så rørt er at de satt så veldig pris på mitt arbeid jeg har gjort på kjøkkenet de siste 2 årene jeg har vært der. Og jeg har satt stor pris på fått være der i 2 år og hjulpet til med å glede andre mennesker som trenger det. Kommer virkelig til å savne det stedet. Evig takknemlig for å ha vært der i 2 år, virkelig. Men nå er jeg klar for nye eventyr på folkehøyskole.


Likes

Comments