Header

I går gikk turen til den kjente skøytebanen midt i sentrum av Oslo, altså Spikersuppa skøytebane. Der dro vi fire fra klassen min og ei fra kunst linja på skøyter. Kjempekoselig! Det var en helt nydelig dag og bruke dagen ute på. Så angrer ikke ett sekund på at vi dro dit. Blir så utrolig godt humør når det er snø og nydelig vær, det hjelper masse. Og ikke minst ha herlige mennesker rundt seg. Det er så koselig!

Og jeg må si det er maaaange år siden sist jeg sto på skøyter. Så det var både litt skummelt og gøy samtidig å gå på det igjen.

Gjengen på skøyter! En herlig dag og nydelig vær😎☀️

Hva gjorde dere på søndag? Var det fint vær der dere bor?:)

Likes

Comments

Fredag dro jeg rett etter skolen var ferdig rett hjemover til Hønefoss. Noe jeg virkelig trengte å gjøre. Mange av grunnene var fordi jeg var rett og slett sliten og trengte en pause fra alt. Og merker allerede i dag at det var et riktig valg å ta. Bare slappe av og nyte stillheten. Noen ganger tror jeg vi alle bare trenger å komme oss litt vekk i blant noe som hjelper utrolig mye på humør og ikke minst på stresset.

Og i dag dro jeg en tur inn til byen og bare gikk rundt og bare nøt tiden. Jeg elsker bare å vandre rundt å se. Merker faktisk det alltid koselig å komme hjem til lille Hønefoss fra Oslo.

Oslo og Hønefoss er to helt forskjellige byer, Oslo er det bare stress og mas for å komme seg rundt. Mens Hønefoss kan du bare vandre rundt å nyte tiden og titte rundt uten stress. I hvert fall for meg som blir sliten av ha masse mennesker rundt meg hele tiden.


👞❄️

Walking around in my hometown💗✨

Beautiful old building✨

Ønsker dere en riktig fin lørdag💗

Likes

Comments

Livet er en reise. For meg å begynne på folkehøyskole har vært en reise og ikke minst mange utfordringer. Og jeg har enda noen utfordringer som jeg må jobbe med. Starten av dette året har ikke vært lett, det har vært både oppturer og nedturer på veien. Men mest nedturer, det har gått med på alle følelsene mine og det har forandret meg på mange måter. Nå er ikke ting som før og jeg forventer ingenting skal bli som før heller. Man må bare ta ting steg for steg å se hva som skjer videre. Jeg blir bare glad hvis alt er helt okei rundt meg, det er ingenting som er bedre enn det.

Man lærer så mye av å gå på folkehøyskole, man lærer å finne ut hvor man står på sitt nivå og hvor langt man har å gå derfra. Og for meg som er en beskjeden person står det mange utfordringer for dør. Og jeg har ett lite håp om få klare i hvert fall noen av dem i løpet av dette året, kanskje ikke alle men noen, Det er bedre enn ingenting..

Som man pleier å si; Livet byr på mange utfordringer.

I've learned... that I still have a lot to learn

Dette bildet postet en av mine favoritt personer Nina Dobrev på Instagram. Denne sitaten her inspirerte meg på så mange måter, at jeg måtte poste den her.

Ha en fin torsdag!<3


Likes

Comments

Hver eneste fredag har jeg et valgfag kalt student gourmet og der lager vi masse god mat. Og i dag skulle vi lage spinatpai med soltørkede tomater og fetaost. Kjempegodt!

Jeg har faktisk savnet litt det å lage mat i det siste, så det er godt å komme gang igjen. Gleder meg til å lage masse god mat framover!

Yum!!👌🏻

Likes

Comments

I dag kom min gode venninne Kristi helt fra Hønefoss til Oslo for å besøke meg. Det var utrolig koselig å se henne igjen, det er lenge siden sist jeg så henne. Så det var hyggelig å treffes igjen!❤ Håper ikke det blir lenge til neste gang!
Godjenta!💗

Namnam, en liten tur innom på Starbucks måtte til også!

Denne dagen har vært så bra, håper deres dag har vært like bra som min!💗

Ønsker alle en fortsatt fin lørdagskveld✨

Likes

Comments

Jeg måtte kjapt ta fram kameraet da jeg så hvor utrolig magisk det så ut når tåken la seg over Oslo by✨ Kjempeheldig som har så fantastisk utsikt utover byen som jeg  kan nyte hver eneste dag💗🙌🏻

Likes

Comments

Vet vi er allerede i midt januar og det er litt sent for nyttårsønsker nå.

Men jeg vil bare dele mine personlige mål for 2017.

1. Tørre å spørre mere: Jeg er en person som over tenker veldig mye og blir redd for å plage folk hvis jeg spør for mye om ting. Som for eksempel å spørre en venn om å finne på noe, sånne enkle ting. Det høres sikkert helt teit ut for noen, men det er vanskelig for meg. Jeg vil jo gjerne vise at jeg bryr meg om andre og vise at jeg vil faktisk henge med dem. Hvis jeg spør, så vil jo de spør tilbake senere tenker jeg. Det blir bare verre for meg selv, hvis jeg skal å rundt for være redd for å plage andre, så er det heller bedre å spørre for mye enn for lite om ting. Det er jeg ønsker å bli bedre på som person. Utfordre meg selv og ikke være redd.

2. Tørre å si mere enn å la det være inne: Jeg er person som ofte stenger inne alle tankene mine og får aldri ut det jeg har lyst til si/ fortelle folk. Fordi jeg blir redd for at det jeg skal til å si høres dumt ut. Det har irritert meg så mange ganger at det er sånn. Slike ting skjer spesielt når vi alle er samlet i klassen og skal fortelle ting høyt og andre skal høre på det du sier. Da får jeg ofte bare helt hjerneteppe og får aldri sagt ut de ordene jeg ønsker å si og da ender det ofte med at jeg sier "jeg vet ikke" og vil egentlig bare slippe å si noe som helst.


3. Bli litt mere utadvendt : Ikke minst for min del men for andres del også. Jeg er en person som det er veldig lite entusiasme i, siden jeg er veldig beskjeden av meg og ikke minst snakker lavt. Det tror jeg består veldig mye av at jeg har slitt veldig med dårlig selvtillit.. Da er det så lett for meg å bare trekke meg langt vekk fra andre. Og da blir ofte sittende alene for meg selv. Jeg mener absolutt ikke noe vondt mot andre, det er bare sånn jeg gjør på min måte. Jeg jo vil/ ønsker så gjerne være med andre og ha det gøy. Men det vanskelig når man ikke er den mest utadvendte personen og har lav selvtillit i tillegg.

Derfor ønsker jeg å bli bedre på dette. Jeg har kommet ganske langt i forhold til den person jeg var før, men nå vil bli enda bedre og tøye grensene mine enda litt mere. Ikke tenke på hva andre synes og tenker. Fordi det tror jeg vi gjøre ting 100% bedre for meg selv og ikke minst andre rundt meg.


Slutte å kritisere meg selv for mye: Jeg er en person som kritiserer meg selv alt for mye når det kommer til kropp og utseende. Der tror jeg er dessverre ikke er alene om. Men har blitt mye bedre på og ikke tenke på det i det siste og gi litt F i det. Men som av og til så kommer de tankene i hodet som oftest. Men målet er vel helst prøve å tenke hvis folk ikke liker meg som den jeg er, så det er ikke mitt problem men dem´s problem. Bare rett og slett gi litt F i ting og fokusere på andre ting som er bra.Kanskje ett lett spørsmål å svare på eller veldig vanskelig.

Men hva er dine personlige mål for dette året? :)

Jeg kan hvis jeg vil.

  • 76 lesere

Likes

Comments

Nå har jeg akkurat komme trygt på plass tilbake Oslo etter en herlig juleferie i hjembyen Hønefoss. Søstera mi kjørte meg inn og hun hadde god tid, så da tok vi like godt en god lunsj på kafé BIT på Storo som ikke er langt unna folkehøyskolen min.

Kjenner at det blir litt trist å si farvel, siden hun har vært så lenge borte etter å ha backpacket rundt i verden. Men sånn er det når vi studerer i hver vår storby. Hun i Bergen og jeg i Oslo. Men, gleder meg til neste gang vi sees! Nå skal det bli godt å komme tilbake til hverdagsrutinene igjen og komme i gang med det nye skoleåret.

En siste farvel!💔


Ønsker dere alle fortsatt fin onsdag!✨

Likes

Comments