I dag kom min gode venninne Kristi helt fra Hønefoss til Oslo for å besøke meg. Det var utrolig koselig å se henne igjen, det er lenge siden sist jeg så henne. Så det var hyggelig å treffes igjen!❤ Håper ikke det blir lenge til neste gang!
Godjenta!💗

Namnam, en liten tur innom på Starbucks måtte til også!

Denne dagen har vært så bra, håper deres dag har vært like bra som min!💗

Ønsker alle en fortsatt fin lørdagskveld✨

Likes

Comments

Jeg måtte kjapt ta fram kameraet da jeg så hvor utrolig magisk det så ut når tåken la seg over Oslo by✨ Kjempeheldig som har så fantastisk utsikt utover byen som jeg  kan nyte hver eneste dag💗🙌🏻

Likes

Comments

Vet vi er allerede i midt januar og det er litt sent for nyttårsønsker nå.

Men jeg vil bare dele mine personlige mål for 2017.

1. Tørre å spørre mere: Jeg er en person som over tenker veldig mye og blir redd for å plage folk hvis jeg spør for mye om ting. Som for eksempel å spørre en venn om å finne på noe, sånne enkle ting. Det høres sikkert helt teit ut for noen, men det er vanskelig for meg. Jeg vil jo gjerne vise at jeg bryr meg om andre og vise at jeg vil faktisk henge med dem. Hvis jeg spør, så vil jo de spør tilbake senere tenker jeg. Det blir bare verre for meg selv, hvis jeg skal å rundt for være redd for å plage andre, så er det heller bedre å spørre for mye enn for lite om ting. Det er jeg ønsker å bli bedre på som person. Utfordre meg selv og ikke være redd.

2. Tørre å si mere enn å la det være inne: Jeg er person som ofte stenger inne alle tankene mine og får aldri ut det jeg har lyst til si/ fortelle folk. Fordi jeg blir redd for at det jeg skal til å si høres dumt ut. Det har irritert meg så mange ganger at det er sånn. Slike ting skjer spesielt når vi alle er samlet i klassen og skal fortelle ting høyt og andre skal høre på det du sier. Da får jeg ofte bare helt hjerneteppe og får aldri sagt ut de ordene jeg ønsker å si og da ender det ofte med at jeg sier "jeg vet ikke" og vil egentlig bare slippe å si noe som helst.


3. Bli litt mere utadvendt : Ikke minst for min del men for andres del også. Jeg er en person som det er veldig lite entusiasme i, siden jeg er veldig beskjeden av meg og ikke minst snakker lavt. Det tror jeg består veldig mye av at jeg har slitt veldig med dårlig selvtillit.. Da er det så lett for meg å bare trekke meg langt vekk fra andre. Og da blir ofte sittende alene for meg selv. Jeg mener absolutt ikke noe vondt mot andre, det er bare sånn jeg gjør på min måte. Jeg jo vil/ ønsker så gjerne være med andre og ha det gøy. Men det vanskelig når man ikke er den mest utadvendte personen og har lav selvtillit i tillegg.

Derfor ønsker jeg å bli bedre på dette. Jeg har kommet ganske langt i forhold til den person jeg var før, men nå vil bli enda bedre og tøye grensene mine enda litt mere. Ikke tenke på hva andre synes og tenker. Fordi det tror jeg vi gjøre ting 100% bedre for meg selv og ikke minst andre rundt meg.


Slutte å kritisere meg selv for mye: Jeg er en person som kritiserer meg selv alt for mye når det kommer til kropp og utseende. Der tror jeg er dessverre ikke er alene om. Men har blitt mye bedre på og ikke tenke på det i det siste og gi litt F i det. Men som av og til så kommer de tankene i hodet som oftest. Men målet er vel helst prøve å tenke hvis folk ikke liker meg som den jeg er, så det er ikke mitt problem men dem´s problem. Bare rett og slett gi litt F i ting og fokusere på andre ting som er bra.Kanskje ett lett spørsmål å svare på eller veldig vanskelig.

Men hva er dine personlige mål for dette året? :)

Jeg kan hvis jeg vil.

  • 38 lesere

Likes

Comments

Nå har jeg akkurat komme trygt på plass tilbake Oslo etter en herlig juleferie i hjembyen Hønefoss. Søstera mi kjørte meg inn og hun hadde god tid, så da tok vi like godt en god lunsj på kafé BIT på Storo som ikke er langt unna folkehøyskolen min.

Kjenner at det blir litt trist å si farvel, siden hun har vært så lenge borte etter å ha backpacket rundt i verden. Men sånn er det når vi studerer i hver vår storby. Hun i Bergen og jeg i Oslo. Men, gleder meg til neste gang vi sees! Nå skal det bli godt å komme tilbake til hverdagsrutinene igjen og komme i gang med det nye skoleåret.

En siste farvel!💔


Ønsker dere alle fortsatt fin onsdag!✨

Likes

Comments

Ja, du leste riktig! Jeg tror denne turen slår alle turer jeg har vært på! Kunne virkelig ikke dratt med noe bedre gjeng denne her!❤️

For en gjeng sier jeg bare!❤️
Disse minnene kommer jeg virkelig til å sitte med resten av mitt liv! Kommer aldri til å angre på at jeg valgte å gå på folkehøyskole etter lærling tiden min. Det beste valget jeg har tatt!

Anbefaler virkelig til dere der ute som vurderer dette med å gå på folkehøyskole etter skole/læretid. Det er så utrolig gøy!! Og denne turen til LA turen er seriøst den beste klasseturen jeg har vært på! Åh, så herlig gjeng å reise med!❤️
Dagene gikk aaalt for fort der nede og nå sitter jeg her med utrolig mange fine minner for livet. Jetlag har jeg hatt også de siste dagene, våkner tidlig og er utrolig trøtt, tung i øyene og hodet hele dagen, veldig slitsomt. Håper på det går over snart.

Mange fine minner❤️ En av høydepunktene var vel som du kan se nede til venstre på bilde her, at vi møtte han kjente viner fyren "Logan Paul" han er jo bare så kjekk!❤️

Likes

Comments

(Lokal tid 22.17) Søndag 06. November 

Tenk i morgen er det allerede en uke siden jeg kom til LA. Dette har vært en stor drøm for meg så lenge jeg kan huske for å reise hit. Og nå er drømmen kommet til virkeligheten. Helt utrolig! Måtte klype meg selv i armen da vi landet med flyet.

Det har vært mange opplevelser og en fin minnerik tur med herlig gjeng!

Nå har det allerede kommet halvveis i "ferien" her og begynner å grue meg på tanken å reise hjemover til Norge igjen. Har hørt rykter om at det har kommet masse snø, så dette blir en stor overgang fra sol og varme til kulde og snø.
Og ikke minst jetlag fordi det var ikke lett de første dagene når jeg kom hit til LA. Da våknet jeg 04-05.00 om morgenen, men når har jeg kommet i riktig rutine og begynne å venne meg til det.
Gleder meg til flere herlige dager!✨

Gjengen på tur!❤️✨

Likes

Comments

I dag gikk turen til Preus museum (foto museum) i Horten med klassen. Der fikk vi en liten omvisning og fikk lært oss en ny måte å ta bilder enn å bruke ett helt vanlig fotoapparat. Utrolig gøy og ikke minst en lærerik dag!☺️

To glade jenter på tur!❤️

Likes

Comments

Hei! Nå er så utrolig lenge siden sist jeg har skrevet noe her. Grunnen til det er at jeg har aldri tid, siden det skjer noe hele tiden på folkehøyskolen. Men kan si en ting er at jeg stortrives kjempegodt og har blitt kjent med mange hyggelige mennesker.

Hvis dere vil følge litt med på mitt eventyr, så følg meg gjerne på Instagram @ingrid_mestvedthagen 📸
Siden Instagram oppdaterer jeg mere enn her.

Her kan dere se liten smakebit av det jeg har postet hittil.

Er for tiden hjemme nå i Hønefoss på høstferie!🍁 Så ønsker alle en riktig god høstferie og kos dere masse!🍁

Likes

Comments