I dag har jeg ikke gjort så veldig mye stort, egentlig bare slappet av i hele dag. Siden jeg følte meg ikke helt i form på morgenen i dag. Så valgte å ta dagen helt med ro.

Akkurat nå så har jeg spist en god middag! Pappa kom med et forsalg om å grille ute i dag og det passet helt perfekt til det nydelige været vi har har hatt i dag.
Så ble ikke akkurat lei meg for det!

-Yummy!-
-God mat, godt humør!-
-Koselig søndagsmiddag -
-Ønsker alle en riktig god søndag videre!-🥂

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Det på en måte litt godt å være ferdig med folkehøyskole, men på annen måte ikke. Har ikke ord på hvor mye faktisk jeg savner å ha folk rundt meg. Det så rart å komme hjem igjen til lille Hønefoss fra Oslo. Det er to helt forskjellige byer.

Og jeg merker savnet av byen allerede nå som det har gått en uke ca siden jeg sluttet. Det føles bare ut som jeg er på ferie også kommer jeg tilbake til skolen igjen. Men skjer ikke denne gangen.  Utrolig merkelig følelse, man blir fort knyttet til stedet og alle menneskene som har vært rundt deg de siste 9 månedene. Og det har gått alt for fort.

Men heldigvis så flytter en del av mine venner til Oslo, så da får jeg treffet dem. Det er jeg utrolig glad for! Siden det er kun 1 times busstur fra Oslo til Hønefoss.

Så håper det ikke blir for lenge til!❤️

Los Angeles 2016❤️ Et minne for livet❤️

Likes

Comments

For ca. 9 måneder siden så flyttet en beskjeden jente fra Hønefoss til Oslo for å starte på folkehøyskole. Hun var utrolig spent og gruet seg litt, siden dette var første gangen hun flyttet hjemme fra. Det var 1000 tanker i hodet. Kommer jeg til få noen venner? Hvordan kommer dette året til gå? Kommer det til å gå bra? så mange tanker i hodet var det på min første skoledag. Og nå sitter jeg her med mange minner for livet. Og det gikk til alt over for ventinger og det helt sykt hvor fort dette året har gått. Selvom det har vært litt nedturer på veien, har det fader meg vært det beste valget jeg har gjort noen gang i mitt liv det med å søke på folkehøyskole. Og nå er plutselig det eventyret over, er så utrolig takknemlig for å ha blitt kjent med en hver og en! Det var en utrolig trist og verdig avslutting i dag på skolen på et fantastisk fint skoleår med herlig mennesker.


Mine to herlige jenter Layla & Blanca, kommer til å savner dere utrolig mye!💗😭 
(Nesten alle, manglet noen) Men uansett for en herlig gjeng! Tusen takk for at jeg kunne dele dette året med dere!!❤️❤️
Birgitte, verdens beste Stipp!💗
Velkommensten når jeg kom hjem, har verdens beste foreldre!💗

Likes

Comments

I går hadde vi en photoshoot prosjekt med danse linja på skolen. I mens vi ventet på danserne skulle komme, så tok vi en liten photoshoot på BLÅ i Oslo. Det er så mye kult å se der, mye kule graffiti vegger der og mye annet. Så hvis du ikke har vært der enda, så anbefaler jeg at du tar deg en tur dit!💙

Sometimes I wonder what the next step is..👣

Well this is life in color
Today feels like no other
And the darkest grays
The sun bursts, clouds break
🎨✨

Likes

Comments

Her har jeg samlet alle klippene fra da jeg var på konserten. Noen av dem er små klipp siden jeg filmet ikke så mye, men du får sett hele Monsoon sagen på tysk helt på slutten. :)

Likes

Comments

For nøyaktig for 7 i år siden dro jeg på min aller første konsert og så mitt favoritt rocke band Tokio Hotel for aller første gang live 03.03.2010 og 7 år (2017) senere fikk jeg endelig sett dem igjen live. Og det var en helt magisk kveld. Siden jeg har på en måte vokst opp med musikken helt siden jeg startet å like dem på slutten av barneskolen.Det var helt sykt og uvirkelig å se dem igjen etter så mange år og håper ikke det blir lenge igjen til neste gang!


Magical✨🙌🏻

🙌🏻✨

Den Beste konserten jeg har opplevd på lenge!! 🎶🎵

Likes

Comments

Dette har vært en fanatisk fin lørdag alt fra kafé tur til sol og varme! Denne dagen kunne ikke ha blitt bedre. Vi startet dagen med å gå en tur med skolen, vi kunne velge forskjellige plasser å gå til og jeg valgte å gå til operaen. Det er en god stund siden jeg har faktisk gått i Oslo sentrum, siden jeg reiser veldig ofte bare til Storo som er nærmest der jeg bor.

Men det noen ganger veldig godt å komme litt lengre ut til byen også. Og i dag var det en perfekt dag å dra på. Gikk langs Aker Brygge og bare koste meg i dag. Ellers er planen resten av dagen er bare å slappe av. :)

Og her er det et lite bildedryss fra dagen min! ☀️

Ønsker dere alle en fantstisk fin lørdag videre!☀️

Likes

Comments

På fredagen var det min tur til å ha morgensamling i klassen. Og det tema jeg hadde bestemt meg for å snakke om. Jeg gikk veldig mye i mine tanker fram og tilbake og var usikker på om jeg skulle snakke om dette eller ikke. Siden det er et veldig vanskelig tema å snakke om. Men slutt så valgte jeg å snakke om det, og jeg er utrolig stolt over meg selv at jeg faktisk var åpen å snakket om det. Dere lurer sikker på hva det er. Og det skal dere få vite nå:
Angst

Det er noe jeg har slitt med store deler av livet. Alt fra det å være hjemme alene til dødsangst. Dødsangst er vel det verste jeg har opplevd og hatt. Det gikk utover mye ting i hverdagen. Jeg gikk blant annet på Ringerike Tensing på den tiden og det hendte under sang øvelsene at jeg måtte ut fordi jeg fikk panikkangst og måtte gå en tur for å roe meg ned. Det å ha angst i hverdagen er ikke lett, det mye utfordringer og mye ting å takle.

Det gikk utover matlyst, søvn og ikke minst gleden av livet. Til slutt ble angsten så ille at jeg måtte oppsøke hjelp ved psykolog. Der fikk jeg fortalt mine opplevelser om angsten min og ting ble litt lettere etterhvert å takle. Men ting tok tid. Uansett uten den gode hjelpen av familie, venner og ikke minst psykolog min, så tror jeg ikke hadde hatt så bra en dag i dag. Så hvis du sliter/ har hatt angst, så ikke mist troen og tenk at ingenting kommer til å forandre seg. Fordi tro meg, det gjør det. Spesielt når man har gode mennesker rundt seg som prøver sitt beste for å hjelper deg. Det er jeg evig takknemlig for!

You know there is a way out of the darkness. 

Men angst er noe du kan ikke styre, men du kan finne en måte å takle den bedre på. Noe jeg har gjort. :)

Likes

Comments