Header

Snekkerbukse: New Yorker
​Genser:
Gina Tricot
​Sko:
Vans

Likes

Comments

@ingridmarie098

Litt instagram bilder som jeg har lagt ut nå nylig. Ser dere den herlige slushen helt øverst? Altså ååhh! Jeg var som en unge når jeg så slush vognen på utsiden av kjøpesenteret i Danmark, og bare 18 danske kroner for en stor!
Den var H E R L I G.

Likes

Comments

hello sunshine


God morgen! 

Jeg titter bare innom en snartur før vi drar til legoland. Ha en superfin dag alle fine dere!








Likes

Comments

nachos com pollo

Mmm

Nachos, pepsi max, fuktig vær, shopping og fine folk, dagen i dag har vært mer enn bra nok! Nå sitter jeg i sofaen og ser på orange is the new black, endelig er jeg i gang med sesong 3.






Likes

Comments


​God morgen dere!

At the moment sitter jeg i senga, uten bokse på, stapp mettfra frokosten og lite klar til å ta tablettene mine. Gårsdagen gikk til snope shopping i Tyskland, litt burger king spising, bil kjøring i flere timer, og vindmøller i fleng. I dag er planen å shoppe litt nede i sentrum her vi bor, gå en tur på stranden og se etter selunger og Danmarks-gull, litt mer shopping og bading. 

Har du lagt noen planer for dagen?

Likes

Comments

Hei på dere!

Nå har jeg nettopp dusja og spist frokost, tablettene mine ligger klare på tallerkenen min nede og vi begynner å bli klare for turen sørover til Tyskland for litt ”harry handel.” Billig godteri, ting man plutselig trenger når man ser det der men som aldri vil bli brukt. Brus, chips, vin. Sminke og forhåpentligvis litt klær. Så får vi se hva jeg finner der.

Hva er din plan for dagen?

Likes

Comments