Hverdag

Heisann!

Nå sitter jeg på do, tror jeg har vært her i typ 20 minutter om ikke mer, jeg skal snart gå i dusjen og vaske håret mitt, men jeg bare måå blogge litt først. Jeg har gleda meg til dette i hele dag, men har nedprioritert det helt til nå. Først hadde jeg en koselig smoothie frokost med Charlotte, så dro jeg til Eirik en tur, vi skulle egentlig padle i kano, men etter å ha spist spagetti med kjøttdeig og en goood del ost havna vi i mat koma begge to. Også kom broren til Eirik og kona hans på besøk med bebisen og Helene, og da kunne vi hvert fall ikke gå ut. Noe jeg digger over alt er å henge med Helene, hun er favoritt et åringen min i verden ass. Det ble altså ingen kanotur på oss i dag, men vi fant ut at vi heller tar det neste uke.

I går var jeg ute å spite med Charlotte, vi feiret litt henne og litt meg. Siden vi begge har hatt bursdag. Hun hadde bursdag i Mai, men jeg er så treig i alt jeg gjør også har jeg ikke vært så mye hjemme den siste måneden, så vi slo to i en og feiret hverandre sammen. Jeg fikk tidenes kuleste bursdagsgave av snuppa, og tenker å ta litt bilder av det i morgen slik at dere får se. Vi bestilte bord på Sebastians, vi satt ute i det deilige været, eller ute under tak på en måte. Vi bestilte begge chicken .. something? Kylling med mye ost og no annet digg knep inni lefser, haha. Det var dødsgodt, men jeg kjente jeg angra litt på at jeg ikke bestilte biff når mannen på bordet vedsiden av fikk sin biff med bearnes, men det er vel gjerne litt slik at man vil ha det man ikke har? Haha. Det var en sykt vellykka kveld, og natt. Men nå må jeg komme med i dusjen, vi blogges i morgen, natta<3

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Trening

Halla!
I dag var det tungt å gå ut av senga. Bena er ikke helt til stede etter gårsdagens løpe tur. Nå sitter jeg oppe i stua og jobber litt med Charlotte sin bursdags gave, som jeg er 2 måneder for sen med, sorry gulli. Men denne gaven blir bra, tror jeg selv hver fall! Men tiden begynner å bli knapp så jeg må kjappe meg, see u<3

Likes

Comments

Trening

Hallaien fine!

I går gikk jeg opp Hodnafjellet i Aksdal sammen med Eirik. Det ligger noe med 300 meter over havet, og er egentlig en ganske grei tur å gå. Hvert fall for meg som ikke er så trent. De første ti minuttene var helt ærlig ganske grusomme, men etter at vi var kommet over de bratte bakkene uten steiner var det ikke så ille lenger. Kjeften gikk i ett som vanlig når jeg er sliten, for å skjule at jeg sliter. All snakkingen gjør meg vell gjerne bare enda mer sliten, tror jeg, butbut. Vi hadde med oss jordbær, blåbær, nocco og vaniljekesam i sekken, og skulle sette oss ned på toppen av fjellet å nyte dette. Dessverre var det så mye mygg at det ikke var litt digg en gang, så vi gikk ned igjen etter typ 15 minutter. Når vi kom hjem skulle vi egentlig proppe i oss med det som var igjen etter fjellturen, men lagde oss heller avoshake og havregrøt. Og etter vi hadde spist var vi så mett at vi gikk rett å la oss. Nå skal jeg ut på jogge tur med Kjersti Sofie, see u darling<3 Under slenger jeg med en hel haug digge bilder av innertrusa på skjortsen langt oppi rassen, digg mat og den kjekke kjæresten min.

Likes

Comments

Hverdag

AKKURAT NÅ:
Ligger jeg i sengen og spiser kinder sjokolade, mens jeg tenker på at jeg snart må komme meg opp, spise litt å gå ut å jogge en liten tur. Jeg har nettopp åpna vinduet, for i natt har det vært dødsvarmt på rommet mitt. To timer senere:: Jeg sitter oppe i sofaen og venter på at frokosten min skal bli ferdig, kom plutselig på at det ikke bare er å skrive innlegget, jeg må jo faktisk legge inn bilder og poste det, haha.


UKENS HØYDEPUNKT:
Er det lov å si at hele uken har vært et stort høydepunkt? Jeg kom hjem fra Ulsteinsvik på lørdag for over en uke siden og hadde mange folk å møte igjen etter en lang ferie, så jeg hang med Vilde, Eirik og Charlotte en del. Før jeg dro videre til Sarpsborg for å bo på hotell, møte familien der borte og harryhandle. Jeg møtte Ida igjen, som er tremenningen min. Henne hadde jeg ikke sett på alt for lenge, det er så deilig når vi møtes, for det er som om vi ikke har vært fra hverandre liksom. Jeg møtte Tante Sonja igjen, vi har handla sykt mye digg i Sverige og spist god mat på hotellet. Jeg har møtt Sigrid, som er babyen til Eirik sin bror.

UKENS MATOPPLEVELSE:

Jeg har smakt sushi en gang før i mitt liv, på sabi sushi i Haugesund for sånn to år siden, og jeg må innrømme jeg aldri har smakt noe verre. Men når vi satt og spiste i Sverige og onkel hadde bestilt sushi og ba meg om og smake sa jeg først nei, men ombestemte meg ganske raskt etterpå. Denne smakte faktisk ikke like ille som den på sabi, men den var heller ikke god.

UKENS TANKE:

Om 4 uker flytter jeg til Søgne og der skal jeg bo helt til Mai neste år. Jeg har bodd hjemme i 19 år og nå skal jeg faktisk flytte hjemme fra.

UKENS TRENINGSØKT:

My one and only, løpeturen jeg og Kjersti Sofie hadde i går. Vi var ute å jogga i en time, noe som var tungt, men deilig!


UKENS CRAVING:

Norsk mat, uten tvil! Etter to uker på Sri Lanka hvor maten helt ærlig var litt for sterk for meg var det deilig å putte på med egentlig alt som er laget i Norge, samme om det var kebab eller mc donald´s, food is food.

5 MÅL FOR DEN KOMMENDE UKA:

Blogge hver dag.

Jogge hver dag.

Rydde rommet mitt.

Gå minst tre fjellturer.

Spise god frokost med folk jeg digger.

Likes

Comments

Food

God morgen gullis!

Det ble mcDonald´s på gangen i går kveld ass, og jeg må innrømmet at det var veeldig godt med søtpotet fries og chicken salsa til kvelds. Jeg som sa jeg skulle passe på hva jeg spiste for å slippe og få mer problemer med magen, haha. Jaja, macern er vel kanskje litt safe siden magen min vet hva den har å jobbe med etter som jeg har spist der siden jeg var sånn typ 11 og begynte å gå alene på shopping med venninner. Magen min er hvert fall ikke vond i dag, so far so good. Nå har jeg nettopp spist frokost sammen med de andre, og nå sitter jeg i sengen og skriver dette. Planen for i dag er en tur over grensa, om ikke to, kjøpe godteri for resten av året, spise god mat. Også skal vi på litt ordentlig klesshopping på et senter der nede. Dette blir bra dere!

Likes

Comments

Hverdag

HALLAAAA!!

Ahh, nå sitter jeg her igjen med macen i fanget og blogglysten on top! Jeg er så gira, og gleder meg helt ekstremt til å komme inn i bloggrutinen igjen. Jeg kan love dere mye glede, spennende tider og livet mitt uten filter ass. Jeg skal være 110% meg selv, som jeg egentlig pleier å være, og jeg skal ta masse fine bilder. I skrivende stund ligger jeg i hotellsenga på hotellet i Sarpsborg, jeg må innrømmet det at jeg har spist litt for mye godteri og drukket litt for mye av alt. Cola, fanta med granateple, eplejuice, oboy, vann og nocco. I tillegg til at matforgiftningen fra Sri Lanka enda henger igjen. Nå er jeg faktisk også litt redd jeg er i ferd med å få forstoppelse, så jeg må passe ekstra godt på hva jeg spiser de neste dagene, for jeg er lei av mageproblemer nå ass. Well yes, slik er ståa, nå er jeg hvert fall tilbake, med mye glede og liv. Håper du vil følge med meg videre, see you tomorrow darlig<3

Likes

Comments

Antrekk

Hei dere!

Det var deilig å våkne i dag etter en heftig treningsøkt i går kveld, helt rent hår og nytt sengetøy. Jeg følte meg for første gang på lenge uthvilt, selv om jeg sov gjennom de fleste av alarmene, bare fordi jeg kunne. Det var ikke kaldt ute i dag morges på vei til bussen i det hele tatt, og det så ut som om det skulle bli sol, noe det ble. I tillegg til den deilige morgningen har mamma kjøpt ny bokse til meg, etter at favoritt boksen min raknet på baksiden av kneet sist uke. Onsdag er den deiligste skole dagen av alle, skolen er ferdig etter 5. Time. Og mens jeg sitter der i historien og ser på film snur jeg meg og ser ut vinduet, også snør det!? Det var så deilig og fint være tidligere på dagen, jeg må innrømme det at jeg var rimelig redd for at det skulle begynne å regne etter at det var ferdig å snø. Men heldigvis kom solen, og det ble varmt igjen.


Genser: Manneavdelingen på HM Bukse: Cubus Sko: Nike

Likes

Comments

Hverdag

I dag er jeg blant de første i verden som får vise frem den superpene nye klokken til Daniel Wellington, nemlig Classic Petite. Denne kolleksjonen er så utrolig fin! Jeg har gledet meg til å vise den frem og fortelle dere om den nye klokken. Jeg ble kjempe spent når jeg fikk høre at de skulle komme med en ny kolleksjon og enda gladere når jeg fikk høre at jeg skulle få vise den frem til dere!Se så lekker dere! Dette er min tredje klokke fra DW, og ingen av dem har skuffet i det hele tatt så langt! Klokkene er stilrene og passer til alt. Det som er felles for alle klokkene til Daniel Wellington er at de er ganske like, mens denne nye modellen skiller seg litt mer ut. Med den superlekre reimen i rustfritt stål, den er super god på håndleddet og er lett å justere selv.

I den nye kolleksjonen kan du velge mellom sølv og rosegull, du kan også velge om du vil ha hvit eller svart urskive, så i alt er det altså 4 klokker i kolleksjonen! Selv har jeg rosegull med svar urskive. Dette er klokker du kan bruke til en hver anledning, den er ikke for stor og ikke for liten. Dette er også Daniel Wellington sin aller første 32mm klokke!

En liten glad nyhet til deg som har lyst på din egen klokke, med rabatt koden ?INGRIDMARIE? får du 15% rabatt på kjøp av alle klokker på danielwellington.com. Koden gjelder frem til 15. April

Likes

Comments

Hverdag


Hallaien!

Woh, nytt blogg design er på plass, jeg har mer bloggmotivasjon nå enn det jeg har hatt på lenge og tiden strekker forhåpentligvis til. Nå skal jeg blogge skikkelig, ikke noe av og på, for jeg vet veldig godt at jeg vil dette. Russetiden begynner om under en måned, noe jeg ikke har tenkt til å gjøre så mye ut av. Æh jeg gleder meg til å komme i gang igjen, som sagt før har jeg savnet det, veldig! Planen for bloggen fremover er å dele fra livet mitt, jeg har begynt å spise sunnere, lager mye lunsj mat til skolen, er snart ordentlig i gang med treningen igjen og jeg har komt inn på folkehøyskole til neste år, og gleder meg veldig til det! Jeg føler endelig jeg har litt kontroll på livet, jeg vet liksom hva jeg skal til neste år, superdeilig! Men, nå skal jeg fulle inn lønnslipp og øve litt matte. Så vi blogges senere!

Likes

Comments

Hallaien! Endelig er jeg ferdig med denne periodens medieoppgave, og det føles helt himmelsk. Jeg føler jeg bare titter innom bloggen når jeg er ferdig med media prosjektene mine, i håp om at jeg skal klare det. Nå sitter jeg på skeisvang, Eirik skal spille konsert i kveld og så skal vi feire at VK er over for denne gang, litt pizza, litt snop å tidenes show fra lærerne her. Jeg var med å fikk se litt av det i fjor, men bussen min gikk så tidlig så jeg fikk ikke sett mer enn 15 minutter av det, i år får jeg med meg alt! Lille sniken meg fikk lov å være med selv om jeg egentlig går media. But you know, Media-Musikk, whats the different liksom? Jeg slenger med litt av bildene jeg tok til oppgaven min av søskenbarnet mitt Tommy, gu for en modell!!

Likes

Comments

Halluu! Livet smiler for øyeblikket, og jeg har det veldig bra om dagen. Håret mitt er blitt kjempelangt, jeg reiser til Sri Lanka om fire måneder og åtte dage (wææh!) Jeg vet med 100% sikkerhet hva jeg skal gjøre til høsten, det er en uke til vinterferien og det nærmer seg vår. Årets fineste årstid. Jeg har bestemt meg for å ha godtestopp neste uke, null godteri og null chips. Jeg skal komme i gang med treningen igjen, og jobbe veldig godt med det siste skolearbeidet. I morgen har jeg heldags sidemål, jeg kjenner jeg gruer meg –det blir nok veldig slitsomt, men med en god natt søvn, mye vann og godt mat skal det nok gå helt greit!

Bokse – cubus : : Sko – nike : : Genser – bikbok : : Jakke – Junkyard : : Skjerf – acne

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Heihei fininger!

Det gikk ikke helt som planlagt med denne 30 dagers challengen, jeg klarte ikke en gang første dagen, haha! Men det har skjedd så mye som har krevd store deler av oppmerksomheten min de siste dagene, derfor har det vært vanskelig å sette seg ned med bloggen. Jeg har kommet inn på folkehøyskole, alle tre jeg søkte på faktisk. Sund, Lundheim og Agder. Jeg skal ikke takke ja til Sund, for det er for langt borte. Lundheim vurderer jeg på det sterkeste, på Agder har jeg kommet inn på andre valget, og ikke første. Så jeg er veldig i tenkeboksen og håper jeg kommer inn på førstevalget på Agder. Men det står altså mellom Lundheim og Agder. Nå har jeg ikke mer enn 5 dager igjen på å bestemme meg, et veldig vanskelig valg faktisk. Men jeg skal nok klare å bestemme meg!

Men nå over til noe mer positivt! Jeg har vært så heldig å blitt sponset av Daniel Wellington! Fikk to klokker og et hjerte i posten på Onsdag, fy søren så fine de er! Jeg har en DW klokke fra før av, og den er jeg super glad i. Nå har jeg en til i tillegg til at jeg har sikret med valentines gave til Eirik. Jeg har også fått en rabattkode til dere, du får 15% rabatt på alt du kjøper med rabattkoden ”ANJA”!Klokkene er sponset av Daniel Wellington!

Likes

Comments

Hallo vakreste!

Helt siden nouw lanserte 30 days challenge -konkurransen har jeg tenkt at jeg skal være med. Mitt eneste problem har vært at jeg er redd jeg ikke får tid til å fullføre. Men jeg har funnet ut at jeg ikke kan tenke slik, jeg er nødt til å prøve om jeg har lyst til å få til denne blogginga. Så nå hiver jeg meg ut i det, og krysser fingrene for at det skal gå, og om det ikke går. Da går det ikke.


MINE AMBISJONER FOR DE KOMMENDE 30 DAGENE

  • Komme ordentlig tilbake til bloggrutinen. Det har snart gått et år siden jeg blogget skikkelig over en lenger periode. Samme hvor hardt jeg har prøvd har jeg ikke fått til å sette meg ned med og skrive om dagen min.
  • Jeg skal planlegge innlegg og ikke bare slenge ut. Det har blitt alt for mye spontan blogging de gangen jeg har blogget og det vil jeg endre på. Jeg skal faktisk sette meg ned å planlegge, hva skal komme når, og hvordan skal jeg skrive. Hvilke bilder vil jeg bruke og hvem vil jeg skal lese?
  • Jeg skal bli flinkere til å ta bilder. For to år siden hadde jeg kameraet mitt med meg over alt, det lå i sekken når jeg var på skolen, hadde det med meg når jeg skulle til Eirik, om jeg skulle ut å spise, eller på ferie. Det var med meg samme hvor jeg gikk. Og nå, står det hjemme på kamerastativet og blir nesten ikke brukt. Time for sjerpings der ja!
  • Jeg skal lage mer sunn mat. Jeg har blitt flink å trene, veldig flink faktisk. Men jeg spiser enda like usunt som jeg gjorde før. Så denne måneden skal jeg endre spise og drikke –vanene mine.#nouw30daychallenge

So lets do this...

Likes

Comments


JANUAR

Jeg var kommet halvveis på videregående, og var veldig klar over at jeg måtte jobbe godt med skole de neste månede og at det var lenge til sommerferien. I Januar var jeg faktisk flink til å blogge, og dette var den siste ordentlige "blogge-måneden" jeg klarte i 2016. Det kom snø og jeg sto på skøyter. Ungdomsbedriften gjore det veldigbra, vi hadde tjent gode summer før juleferien som var på konto. Jeg og Charlotte tok oss også en kjøretur på en av landeveiene i Sveio, stoppet og tok bilder, skiftet og kjørte litt til, stoppet og tok flere bilder. Slik holdt vi påi nesten 2 timer tror jeg. Jeg fikk også 10000 følgere på instagram, og ble sponset av To Die For med en superfin bikini!


FEBRUAR

Jeg dro til Spania med korpset og Eirik, koste meg i varmen i fem eller seks dager. Vi øvde mye, men vi fikk tid til å sole oss litt, shoppe og titte på alt vi ville se, dette er en tur jeg skulle ønske jeg kunne gjenta!MARS

Jeg husker jeg reiste en tur til Bergen og var på fylkestyremøte og overnattet hos Tante Randi, superkoslig! Jeg klarte å glemme både penger kontant og kort hjemme, så det ble ikke mye shopping. Men god mat fikk jeg! Jeg jobbet med det jeg vil si er en av mine best gjennomførte medieoppgaver, jeg lagde en video som handler om det presset mange føler på sosiale medier og hvor hardt mange prøver for å få det perfekte livet. Eirik ble 18 og vi feiret dagen hans!APRIL

Eirik fikk lappen 13. samme dag som pappas bursdag, endelig kunne vi råne rundt alene! Jeg var blitt flink å trene og var kommet godt inn i det gamet. Jeg husker egentlig ikke så mye fra April, men det ble nok et par koslige roadtrips og mest sansynlig god mat.


MAI

Det var pent vær, jeg tok turen til Oslo på klassetur, vi besøkte filmmuseet, var på fotokurs, så et stykke på teater og shoppet, mye. Det var utrolig pent vær, jeg fikk soleksem bak på leggene og på den ene tok det helt av. Jeg ble lilla og ekkel, det så ut som utslett. Det var 17. Mai og jeg slapp eksamen og var glad for det!JUNI

Jeg kom opp i medieeksamen akkurat som alle de andre i klassen min. Jeg ble syk rett før vi skulle få eksamensoppgaven, og var usikker på om jeg skulle klare å fullføre, men jeg bet tenna sammen og jobbet som en gud, kom hoppende ut av eksamensrommet med 6'er!! Tok meg en vellfortjent ferie, det var fint vær i et par dager, så jeg brukte mye tid ute. Jeg begynte også å blogge hos Nouw. Jeg var med å arrangere 4H leir, og reiste til Stavanger for å delta i NM med korpset.

Likes

Comments

...jeg blir på nouw! Jeg har vært innom blogg.no og blogget litt, fått nytt design og lest blogger hvor jeg tidligere var fast leser. Og jeg tror jeg har funnet ut at jeg liker nouw bedre! Men, jeg kan aldri si meg sikker for plutselig ombestemmer jeg meg, haha! Alt med design å innlegg er så mye lettere her synes jeg, alt er så oversiktlig! Det er også så mye lettere å blogge fra mobilen, noe som er veldig greit etter som at jeg har planlagt å reise mye i år!

Så får vi se hvordan bloggingen går! Jeg skal hvertfall prøve å opprettholde bloggen. Jeg savner å sette deg med og skrive hver dag, det er noe jeg virkelig trives med! Lest do this.

Likes

Comments

Snekkerbukse: New Yorker
​Genser:
Gina Tricot
​Sko:
Vans

Likes

Comments

@ingridmarie098

Litt instagram bilder som jeg har lagt ut nå nylig. Ser dere den herlige slushen helt øverst? Altså ååhh! Jeg var som en unge når jeg så slush vognen på utsiden av kjøpesenteret i Danmark, og bare 18 danske kroner for en stor!
Den var H E R L I G.

Likes

Comments

hello sunshine


God morgen! 

Jeg titter bare innom en snartur før vi drar til legoland. Ha en superfin dag alle fine dere!
Likes

Comments

nachos com pollo

Mmm

Nachos, pepsi max, fuktig vær, shopping og fine folk, dagen i dag har vært mer enn bra nok! Nå sitter jeg i sofaen og ser på orange is the new black, endelig er jeg i gang med sesong 3.


Likes

Comments

Instagram@ingridmarie098

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw