Halluu! Livet smiler for øyeblikket, og jeg har det veldig bra om dagen. Håret mitt er blitt kjempelangt, jeg reiser til Sri Lanka om fire måneder og åtte dage (wææh!) Jeg vet med 100% sikkerhet hva jeg skal gjøre til høsten, det er en uke til vinterferien og det nærmer seg vår. Årets fineste årstid. Jeg har bestemt meg for å ha godtestopp neste uke, null godteri og null chips. Jeg skal komme i gang med treningen igjen, og jobbe veldig godt med det siste skolearbeidet. I morgen har jeg heldags sidemål, jeg kjenner jeg gruer meg –det blir nok veldig slitsomt, men med en god natt søvn, mye vann og godt mat skal det nok gå helt greit!

Bokse – cubus : : Sko – nike : : Genser – bikbok : : Jakke – Junkyard : : Skjerf – acne

Likes

Comments

Heihei fininger!

Det gikk ikke helt som planlagt med denne 30 dagers challengen, jeg klarte ikke en gang første dagen, haha! Men det har skjedd så mye som har krevd store deler av oppmerksomheten min de siste dagene, derfor har det vært vanskelig å sette seg ned med bloggen. Jeg har kommet inn på folkehøyskole, alle tre jeg søkte på faktisk. Sund, Lundheim og Agder. Jeg skal ikke takke ja til Sund, for det er for langt borte. Lundheim vurderer jeg på det sterkeste, på Agder har jeg kommet inn på andre valget, og ikke første. Så jeg er veldig i tenkeboksen og håper jeg kommer inn på førstevalget på Agder. Men det står altså mellom Lundheim og Agder. Nå har jeg ikke mer enn 5 dager igjen på å bestemme meg, et veldig vanskelig valg faktisk. Men jeg skal nok klare å bestemme meg!

Men nå over til noe mer positivt! Jeg har vært så heldig å blitt sponset av Daniel Wellington! Fikk to klokker og et hjerte i posten på Onsdag, fy søren så fine de er! Jeg har en DW klokke fra før av, og den er jeg super glad i. Nå har jeg en til i tillegg til at jeg har sikret med valentines gave til Eirik. Jeg har også fått en rabattkode til dere, du får 15% rabatt på alt du kjøper med rabattkoden ”ANJA”!Klokkene er sponset av Daniel Wellington!

  • 37 lesere

Likes

Comments

Hallo vakreste!

Helt siden nouw lanserte 30 days challenge -konkurransen har jeg tenkt at jeg skal være med. Mitt eneste problem har vært at jeg er redd jeg ikke får tid til å fullføre. Men jeg har funnet ut at jeg ikke kan tenke slik, jeg er nødt til å prøve om jeg har lyst til å få til denne blogginga. Så nå hiver jeg meg ut i det, og krysser fingrene for at det skal gå, og om det ikke går. Da går det ikke.


MINE AMBISJONER FOR DE KOMMENDE 30 DAGENE

  • Komme ordentlig tilbake til bloggrutinen. Det har snart gått et år siden jeg blogget skikkelig over en lenger periode. Samme hvor hardt jeg har prøvd har jeg ikke fått til å sette meg ned med og skrive om dagen min.
  • Jeg skal planlegge innlegg og ikke bare slenge ut. Det har blitt alt for mye spontan blogging de gangen jeg har blogget og det vil jeg endre på. Jeg skal faktisk sette meg ned å planlegge, hva skal komme når, og hvordan skal jeg skrive. Hvilke bilder vil jeg bruke og hvem vil jeg skal lese?
  • Jeg skal bli flinkere til å ta bilder. For to år siden hadde jeg kameraet mitt med meg over alt, det lå i sekken når jeg var på skolen, hadde det med meg når jeg skulle til Eirik, om jeg skulle ut å spise, eller på ferie. Det var med meg samme hvor jeg gikk. Og nå, står det hjemme på kamerastativet og blir nesten ikke brukt. Time for sjerpings der ja!
  • Jeg skal lage mer sunn mat. Jeg har blitt flink å trene, veldig flink faktisk. Men jeg spiser enda like usunt som jeg gjorde før. Så denne måneden skal jeg endre spise og drikke –vanene mine.#nouw30daychallenge

So lets do this...

  • 43 lesere

Likes

Comments


JANUAR

Jeg var kommet halvveis på videregående, og var veldig klar over at jeg måtte jobbe godt med skole de neste månede og at det var lenge til sommerferien. I Januar var jeg faktisk flink til å blogge, og dette var den siste ordentlige "blogge-måneden" jeg klarte i 2016. Det kom snø og jeg sto på skøyter. Ungdomsbedriften gjore det veldigbra, vi hadde tjent gode summer før juleferien som var på konto. Jeg og Charlotte tok oss også en kjøretur på en av landeveiene i Sveio, stoppet og tok bilder, skiftet og kjørte litt til, stoppet og tok flere bilder. Slik holdt vi påi nesten 2 timer tror jeg. Jeg fikk også 10000 følgere på instagram, og ble sponset av To Die For med en superfin bikini!


FEBRUAR

Jeg dro til Spania med korpset og Eirik, koste meg i varmen i fem eller seks dager. Vi øvde mye, men vi fikk tid til å sole oss litt, shoppe og titte på alt vi ville se, dette er en tur jeg skulle ønske jeg kunne gjenta!MARS

Jeg husker jeg reiste en tur til Bergen og var på fylkestyremøte og overnattet hos Tante Randi, superkoslig! Jeg klarte å glemme både penger kontant og kort hjemme, så det ble ikke mye shopping. Men god mat fikk jeg! Jeg jobbet med det jeg vil si er en av mine best gjennomførte medieoppgaver, jeg lagde en video som handler om det presset mange føler på sosiale medier og hvor hardt mange prøver for å få det perfekte livet. Eirik ble 18 og vi feiret dagen hans!APRIL

Eirik fikk lappen 13. samme dag som pappas bursdag, endelig kunne vi råne rundt alene! Jeg var blitt flink å trene og var kommet godt inn i det gamet. Jeg husker egentlig ikke så mye fra April, men det ble nok et par koslige roadtrips og mest sansynlig god mat.


MAI

Det var pent vær, jeg tok turen til Oslo på klassetur, vi besøkte filmmuseet, var på fotokurs, så et stykke på teater og shoppet, mye. Det var utrolig pent vær, jeg fikk soleksem bak på leggene og på den ene tok det helt av. Jeg ble lilla og ekkel, det så ut som utslett. Det var 17. Mai og jeg slapp eksamen og var glad for det!JUNI

Jeg kom opp i medieeksamen akkurat som alle de andre i klassen min. Jeg ble syk rett før vi skulle få eksamensoppgaven, og var usikker på om jeg skulle klare å fullføre, men jeg bet tenna sammen og jobbet som en gud, kom hoppende ut av eksamensrommet med 6'er!! Tok meg en vellfortjent ferie, det var fint vær i et par dager, så jeg brukte mye tid ute. Jeg begynte også å blogge hos Nouw. Jeg var med å arrangere 4H leir, og reiste til Stavanger for å delta i NM med korpset.

  • 55 lesere

Likes

Comments

...jeg blir på nouw! Jeg har vært innom blogg.no og blogget litt, fått nytt design og lest blogger hvor jeg tidligere var fast leser. Og jeg tror jeg har funnet ut at jeg liker nouw bedre! Men, jeg kan aldri si meg sikker for plutselig ombestemmer jeg meg, haha! Alt med design å innlegg er så mye lettere her synes jeg, alt er så oversiktlig! Det er også så mye lettere å blogge fra mobilen, noe som er veldig greit etter som at jeg har planlagt å reise mye i år!

Så får vi se hvordan bloggingen går! Jeg skal hvertfall prøve å opprettholde bloggen. Jeg savner å sette deg med og skrive hver dag, det er noe jeg virkelig trives med! Lest do this.

Likes

Comments

Snekkerbukse: New Yorker
​Genser:
Gina Tricot
​Sko:
Vans

  • 285 lesere

Likes

Comments

@ingridmarie098

Litt instagram bilder som jeg har lagt ut nå nylig. Ser dere den herlige slushen helt øverst? Altså ååhh! Jeg var som en unge når jeg så slush vognen på utsiden av kjøpesenteret i Danmark, og bare 18 danske kroner for en stor!
Den var H E R L I G.

Likes

Comments

hello sunshine


God morgen! 

Jeg titter bare innom en snartur før vi drar til legoland. Ha en superfin dag alle fine dere!
Likes

Comments

nachos com pollo

Mmm

Nachos, pepsi max, fuktig vær, shopping og fine folk, dagen i dag har vært mer enn bra nok! Nå sitter jeg i sofaen og ser på orange is the new black, endelig er jeg i gang med sesong 3.


Likes

Comments