Hei dere!

Det var deilig å våkne i dag etter en heftig treningsøkt i går kveld, helt rent hår og nytt sengetøy. Jeg følte meg for første gang på lenge uthvilt, selv om jeg sov gjennom de fleste av alarmene, bare fordi jeg kunne. Det var ikke kaldt ute i dag morges på vei til bussen i det hele tatt, og det så ut som om det skulle bli sol, noe det ble. I tillegg til den deilige morgningen har mamma kjøpt ny bokse til meg, etter at favoritt boksen min raknet på baksiden av kneet sist uke. Onsdag er den deiligste skole dagen av alle, skolen er ferdig etter 5. Time. Og mens jeg sitter der i historien og ser på film snur jeg meg og ser ut vinduet, også snør det!? Det var så deilig og fint være tidligere på dagen, jeg må innrømme det at jeg var rimelig redd for at det skulle begynne å regne etter at det var ferdig å snø. Men heldigvis kom solen, og det ble varmt igjen.


Genser: Manneavdelingen på HM Bukse: Cubus Sko: Nike

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

I dag er jeg blant de første i verden som får vise frem den superpene nye klokken til Daniel Wellington, nemlig Classic Petite. Denne kolleksjonen er så utrolig fin! Jeg har gledet meg til å vise den frem og fortelle dere om den nye klokken. Jeg ble kjempe spent når jeg fikk høre at de skulle komme med en ny kolleksjon og enda gladere når jeg fikk høre at jeg skulle få vise den frem til dere!Se så lekker dere! Dette er min tredje klokke fra DW, og ingen av dem har skuffet i det hele tatt så langt! Klokkene er stilrene og passer til alt. Det som er felles for alle klokkene til Daniel Wellington er at de er ganske like, mens denne nye modellen skiller seg litt mer ut. Med den superlekre reimen i rustfritt stål, den er super god på håndleddet og er lett å justere selv.

I den nye kolleksjonen kan du velge mellom sølv og rosegull, du kan også velge om du vil ha hvit eller svart urskive, så i alt er det altså 4 klokker i kolleksjonen! Selv har jeg rosegull med svar urskive. Dette er klokker du kan bruke til en hver anledning, den er ikke for stor og ikke for liten. Dette er også Daniel Wellington sin aller første 32mm klokke!

En liten glad nyhet til deg som har lyst på din egen klokke, med rabatt koden ?INGRIDMARIE? får du 15% rabatt på kjøp av alle klokker på danielwellington.com. Koden gjelder frem til 15. April

Likes

Comments


Hallaien!

Woh, nytt blogg design er på plass, jeg har mer bloggmotivasjon nå enn det jeg har hatt på lenge og tiden strekker forhåpentligvis til. Nå skal jeg blogge skikkelig, ikke noe av og på, for jeg vet veldig godt at jeg vil dette. Russetiden begynner om under en måned, noe jeg ikke har tenkt til å gjøre så mye ut av. Æh jeg gleder meg til å komme i gang igjen, som sagt før har jeg savnet det, veldig! Planen for bloggen fremover er å dele fra livet mitt, jeg har begynt å spise sunnere, lager mye lunsj mat til skolen, er snart ordentlig i gang med treningen igjen og jeg har komt inn på folkehøyskole til neste år, og gleder meg veldig til det! Jeg føler endelig jeg har litt kontroll på livet, jeg vet liksom hva jeg skal til neste år, superdeilig! Men, nå skal jeg fulle inn lønnslipp og øve litt matte. Så vi blogges senere!

Likes

Comments

Hallaien! Endelig er jeg ferdig med denne periodens medieoppgave, og det føles helt himmelsk. Jeg føler jeg bare titter innom bloggen når jeg er ferdig med media prosjektene mine, i håp om at jeg skal klare det. Nå sitter jeg på skeisvang, Eirik skal spille konsert i kveld og så skal vi feire at VK er over for denne gang, litt pizza, litt snop å tidenes show fra lærerne her. Jeg var med å fikk se litt av det i fjor, men bussen min gikk så tidlig så jeg fikk ikke sett mer enn 15 minutter av det, i år får jeg med meg alt! Lille sniken meg fikk lov å være med selv om jeg egentlig går media. But you know, Media-Musikk, whats the different liksom? Jeg slenger med litt av bildene jeg tok til oppgaven min av søskenbarnet mitt Tommy, gu for en modell!!

  • 110 lesere

Likes

Comments

Halluu! Livet smiler for øyeblikket, og jeg har det veldig bra om dagen. Håret mitt er blitt kjempelangt, jeg reiser til Sri Lanka om fire måneder og åtte dage (wææh!) Jeg vet med 100% sikkerhet hva jeg skal gjøre til høsten, det er en uke til vinterferien og det nærmer seg vår. Årets fineste årstid. Jeg har bestemt meg for å ha godtestopp neste uke, null godteri og null chips. Jeg skal komme i gang med treningen igjen, og jobbe veldig godt med det siste skolearbeidet. I morgen har jeg heldags sidemål, jeg kjenner jeg gruer meg –det blir nok veldig slitsomt, men med en god natt søvn, mye vann og godt mat skal det nok gå helt greit!

Bokse – cubus : : Sko – nike : : Genser – bikbok : : Jakke – Junkyard : : Skjerf – acne

Likes

Comments

Heihei fininger!

Det gikk ikke helt som planlagt med denne 30 dagers challengen, jeg klarte ikke en gang første dagen, haha! Men det har skjedd så mye som har krevd store deler av oppmerksomheten min de siste dagene, derfor har det vært vanskelig å sette seg ned med bloggen. Jeg har kommet inn på folkehøyskole, alle tre jeg søkte på faktisk. Sund, Lundheim og Agder. Jeg skal ikke takke ja til Sund, for det er for langt borte. Lundheim vurderer jeg på det sterkeste, på Agder har jeg kommet inn på andre valget, og ikke første. Så jeg er veldig i tenkeboksen og håper jeg kommer inn på førstevalget på Agder. Men det står altså mellom Lundheim og Agder. Nå har jeg ikke mer enn 5 dager igjen på å bestemme meg, et veldig vanskelig valg faktisk. Men jeg skal nok klare å bestemme meg!

Men nå over til noe mer positivt! Jeg har vært så heldig å blitt sponset av Daniel Wellington! Fikk to klokker og et hjerte i posten på Onsdag, fy søren så fine de er! Jeg har en DW klokke fra før av, og den er jeg super glad i. Nå har jeg en til i tillegg til at jeg har sikret med valentines gave til Eirik. Jeg har også fått en rabattkode til dere, du får 15% rabatt på alt du kjøper med rabattkoden ”ANJA”!Klokkene er sponset av Daniel Wellington!

  • 141 lesere

Likes

Comments

Hallo vakreste!

Helt siden nouw lanserte 30 days challenge -konkurransen har jeg tenkt at jeg skal være med. Mitt eneste problem har vært at jeg er redd jeg ikke får tid til å fullføre. Men jeg har funnet ut at jeg ikke kan tenke slik, jeg er nødt til å prøve om jeg har lyst til å få til denne blogginga. Så nå hiver jeg meg ut i det, og krysser fingrene for at det skal gå, og om det ikke går. Da går det ikke.


MINE AMBISJONER FOR DE KOMMENDE 30 DAGENE

  • Komme ordentlig tilbake til bloggrutinen. Det har snart gått et år siden jeg blogget skikkelig over en lenger periode. Samme hvor hardt jeg har prøvd har jeg ikke fått til å sette meg ned med og skrive om dagen min.
  • Jeg skal planlegge innlegg og ikke bare slenge ut. Det har blitt alt for mye spontan blogging de gangen jeg har blogget og det vil jeg endre på. Jeg skal faktisk sette meg ned å planlegge, hva skal komme når, og hvordan skal jeg skrive. Hvilke bilder vil jeg bruke og hvem vil jeg skal lese?
  • Jeg skal bli flinkere til å ta bilder. For to år siden hadde jeg kameraet mitt med meg over alt, det lå i sekken når jeg var på skolen, hadde det med meg når jeg skulle til Eirik, om jeg skulle ut å spise, eller på ferie. Det var med meg samme hvor jeg gikk. Og nå, står det hjemme på kamerastativet og blir nesten ikke brukt. Time for sjerpings der ja!
  • Jeg skal lage mer sunn mat. Jeg har blitt flink å trene, veldig flink faktisk. Men jeg spiser enda like usunt som jeg gjorde før. Så denne måneden skal jeg endre spise og drikke –vanene mine.#nouw30daychallenge

So lets do this...

  • 147 lesere

Likes

Comments


JANUAR

Jeg var kommet halvveis på videregående, og var veldig klar over at jeg måtte jobbe godt med skole de neste månede og at det var lenge til sommerferien. I Januar var jeg faktisk flink til å blogge, og dette var den siste ordentlige "blogge-måneden" jeg klarte i 2016. Det kom snø og jeg sto på skøyter. Ungdomsbedriften gjore det veldigbra, vi hadde tjent gode summer før juleferien som var på konto. Jeg og Charlotte tok oss også en kjøretur på en av landeveiene i Sveio, stoppet og tok bilder, skiftet og kjørte litt til, stoppet og tok flere bilder. Slik holdt vi påi nesten 2 timer tror jeg. Jeg fikk også 10000 følgere på instagram, og ble sponset av To Die For med en superfin bikini!


FEBRUAR

Jeg dro til Spania med korpset og Eirik, koste meg i varmen i fem eller seks dager. Vi øvde mye, men vi fikk tid til å sole oss litt, shoppe og titte på alt vi ville se, dette er en tur jeg skulle ønske jeg kunne gjenta!MARS

Jeg husker jeg reiste en tur til Bergen og var på fylkestyremøte og overnattet hos Tante Randi, superkoslig! Jeg klarte å glemme både penger kontant og kort hjemme, så det ble ikke mye shopping. Men god mat fikk jeg! Jeg jobbet med det jeg vil si er en av mine best gjennomførte medieoppgaver, jeg lagde en video som handler om det presset mange føler på sosiale medier og hvor hardt mange prøver for å få det perfekte livet. Eirik ble 18 og vi feiret dagen hans!APRIL

Eirik fikk lappen 13. samme dag som pappas bursdag, endelig kunne vi råne rundt alene! Jeg var blitt flink å trene og var kommet godt inn i det gamet. Jeg husker egentlig ikke så mye fra April, men det ble nok et par koslige roadtrips og mest sansynlig god mat.


MAI

Det var pent vær, jeg tok turen til Oslo på klassetur, vi besøkte filmmuseet, var på fotokurs, så et stykke på teater og shoppet, mye. Det var utrolig pent vær, jeg fikk soleksem bak på leggene og på den ene tok det helt av. Jeg ble lilla og ekkel, det så ut som utslett. Det var 17. Mai og jeg slapp eksamen og var glad for det!JUNI

Jeg kom opp i medieeksamen akkurat som alle de andre i klassen min. Jeg ble syk rett før vi skulle få eksamensoppgaven, og var usikker på om jeg skulle klare å fullføre, men jeg bet tenna sammen og jobbet som en gud, kom hoppende ut av eksamensrommet med 6'er!! Tok meg en vellfortjent ferie, det var fint vær i et par dager, så jeg brukte mye tid ute. Jeg begynte også å blogge hos Nouw. Jeg var med å arrangere 4H leir, og reiste til Stavanger for å delta i NM med korpset.

  • 159 lesere

Likes

Comments

...jeg blir på nouw! Jeg har vært innom blogg.no og blogget litt, fått nytt design og lest blogger hvor jeg tidligere var fast leser. Og jeg tror jeg har funnet ut at jeg liker nouw bedre! Men, jeg kan aldri si meg sikker for plutselig ombestemmer jeg meg, haha! Alt med design å innlegg er så mye lettere her synes jeg, alt er så oversiktlig! Det er også så mye lettere å blogge fra mobilen, noe som er veldig greit etter som at jeg har planlagt å reise mye i år!

Så får vi se hvordan bloggingen går! Jeg skal hvertfall prøve å opprettholde bloggen. Jeg savner å sette deg med og skrive hver dag, det er noe jeg virkelig trives med! Lest do this.

Likes

Comments

Snekkerbukse: New Yorker
​Genser:
Gina Tricot
​Sko:
Vans

  • 393 lesere

Likes

Comments