Header

Heideree!!

Det begynner å bli en stund siden sist nå. Jeg har hatt et lite «tilbakefall» til blogg.no og blogget der en liten uke, men ikke pokker om jeg blir fornøyd med designet ass, haha! I tillegg til at jeg har savnet at det er så lett å blogge fra mobilen på Nouw. Nouw in my heart for alltid altså!

Nå sitter jeg på toget på vei hjem sammen med Eirik, jeg strikker ferdig min andre sokk og han leser bok. Nå så jeg nettopp ut vinduet å innså at det er snø her, det er lykke det! Klokken er 17:16 i skrivende stund, og det er helt mørkt ute, litt trist.. jeg må innrømme jeg ikke er noe glad i mørketiden, jeg går å venter på å legge meg til og sove fra klokke 17 til jeg faktisk legger meg, haha! Jeg føler jeg får så lite ut av dagene. Men nå skal jeg altså hjem til vakre Sveio og gangen der, og guu jeg gleder meg! Jeg skal på sykehuset to turer i morgen, først for å ta blodprøver også for og få svar på dem og sikkert diskutere litt hva vi skal gjøre med blodplate-sykdommen min, for den har bare blitt verre de siste månedene, dessverre. Men det går nok så fin så! Nå skal jeg strikke videre på sokken min, kanskje sove litt, høre på julemusikk og spise salt kjeks med hvitløks kremost, livet ass<3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Gratulerer med 50 års dagen til den fine, kjekke, omsorgsfulle og snille mamman min. For et år siden husker jeg du sa no sånt som "nå kan jeg ikke lenger si det er over et år til jeg er 50." Kjære mamma, nå kan du heller ikke si det er lenge til, for i dag er dagen kommet hvor du er halvveis fra 25 og halvveis til 100. Jeg er så stolt over å få kunne kalle deg mamman min, du er tidenes arbeidsjern, og smiler alltid fra øre til øre samme hvor treg jeg har vært med å ta ut av oppvaskemaskinen. Jeg er stolt over å ha en mamma som alltid stiller opp for barna sine, om det er kjøring eller om vi trenger en skulder å gråte på. Det er mange som sier de ikke har sett mamman sin gråte mer enn et par ganger, jeg ser mamman min gråte hver gang jeg fremfører noe på skolen, spiller med korpset, noen holder en tale i en konfirmasjon eller noen dør på tv. Og jeg er glad for at vi i familien vår viser følelser, selv om det kan bli litt i overkant mye når vi ikke en gang klarer å holde tårene tilbake når vi skal snakke om noe moro i taler, haha!

Jeg vil takke deg for at du er du, og vet av hele meg at hverken jeg, Kjersti Sofie eller Arne Martin kunne bedt om en bedre mamma enn det du er. Så takk, for at du og pappa produserte tre småfiser som oss. Sammen er vi best! Jeg er glad i deg, og det er det veldig mange flere som er<3

Likes

Comments

Wæh, jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive her. Hvordan jeg skal starte dette innlegge, men vet at jeg skal skrive det og poste det. De siste ukene, eller egentlig helt siden jeg begynte på folkehøyskolen og nedprioriterte bloggingen har jeg savnet å sette meg ned for og skrive, ta bilder og redigere dem for så og poste det slik at alle kan se og lese hva jeg driver med. Jeg har kjent på den lille savnfølelsen en liten stund, men det er ikke før de siste dagene nå at jeg virkelig har tenkt "faen heller, drit i hva folk mener'a." For jeg tror det skremmer meg litt at jeg bor på et sted med 120 andre mennesker som kan lese det jeg skriver og kommentere det slik at jeg hører det. Men jeg skal ikke gå å bry meg om det lenger, fra nå skal jeg gjøre det jeg vil, når jeg vil. Dette blir bra ass!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Halla!

Ovenfor ser du litt bilder av meg og avokadoplanten min AvoGeir, som jeg faktisk har plantet helt fra bunnen av selv. I Mai fant jeg ut at jeg ikke skulle kaste avokadosteinen men prøve å gro et avokado tre, så jeg googla ”how to gro a avokadotree” og fant ut hvordan det skulle gjøres. Jeg bytta vann hver femte dag, passa på at han ikke mygla og var streng med de her hjemme når jeg reiste til Sri Lanka, han skal ha nytt vann hver femte dag. Og sendte dem melding for å minne dem på det, haha. Han overlevde, og etter at jeg kom hjem plantet jeg han over i en potte og siden det har han bare vokst seg større og større. Nå skal jeg ha han med meg på folkehøyskolen og håper at han overlever der. Jeg er litt nervøs med tanke på at jeg skal ut å reise en del, og teit men sant, så har jeg faktisk blitt litt glad i han.

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Halla!

Nå er jeg, mamma og pappa på vei ned til Søgne for å innrede det nye rommet mitt. Bilen er stappa full av tingene mine og sykkelen henger bakpå. På onsdag var jeg innom hos farmor og bestefar sammen med Eirik en tur for å si hade før vi reiser. Jeg tok meg en tur på plantasjen på vei bort til gangen for å kjøpe en solsikke til dem. Når jeg kom inn gikk jeg rett bort til solsikken, fordi jeg visste hvor de lå siden jeg kjøpte en slik en til mamma og pappa i bryllupsgave. Jeg visste også at rett bortenfor solsikkene står det noen såå fine vaser som jeg må si meg litt svak for. Mamma og pappa fikk to lysebrune i bryllupsgave, og når jeg så dem igjen i dag måtte jeg bare ha en rosa til farmor og bestefar. Så da ble det en gul solsikke i en rosa, dødsfin potte. Nå er det ikke mange timer igjen til jeg er fremme ved mitt nye hjem de neste 10 månedene, jeg kjenner spenningen stiger veldig når jeg tenker på det. Dette kommer til å bli rå bra!

Likes

Comments

Skrevet i : Folkehøyskole

HALLA!
Om få timer flytter jeg til Søgne for å gå et år på folkehøyskole, her har dere 10 ting jeg vil savne når jeg flytter hjemmefra:

  • Familien, den gode gangen bestående av Mamma, Pappa, Fie og Marty. Ingen tvil om at jeg er avhengig av dem ass. Gleder meg allerede til jeg er hjemme igjen for å henge med dem, spise masse god mat og se på tv til langt på natt. Love, love, love<3

  • Kunne lage min egen mat når jeg vil. Jeg er alt for glad i å lage spontanmat. Plutselig frister det med sjokolade kjeks, vel da lager jeg sjokoladekjeks. Havregrøt med brunost har blitt en stor favoritt å lage, i tillegg til at jeg er en små spiser og spiser hele døgnet. Jeg steker meg gjerne en pizza til kvelds og spiser typ tre stykker så gir jeg resten til pappa, haha.

  • Max, Rita, Gucci og Karsten. Max som er den peneste, kuleste og snilleste pusekatten i hele verden og Rita og co + en hel haug kaniner til jeg ikke orker å ramse opp (8) som er de søteste kaninene jeg vet om. Max og Rita troner nok på toppen, de vil bli høyt savnet. I tillegg til at Rita snart på bebiser, det er trist å ikke få kose med dem når de er små..

  • Å ha mitt helt eget rom. Altså, jeg gleder meg som bare det til å dele rom med noen, men jeg er rimelig sikker på at jeg kommer til å savne å kunne være alene og se på videoer uten ørepropper og ha det så rotete jeg vil. Men det skal gå fint!

  • Å fise når jeg må. Jeg kan umulig være den enste som får luft i magen når jeg er nervøs? Magen min rumler som bare hjuling og det er ingenting annet jeg kan gjøre med det enn å få ut luften. Og jeg kan ikke akkurat fise når jeg vil når jeg deler rom med en annen. I tillegg til at det mest sannsynlig er folk rundt overalt store deler av døgnet, men jeg skal finne en måte.
  • Å finne det jeg trenger i skapet samme hva det måtte være. Altså her hjemme har vi ALT jeg måtte trenge til en hver tid. Jeg kom ikke på noe eksempel nå i farta, men du skjønner tegninga. Jeg må snart innse at ting ikke dukker opp på magisk vis..

  • Kjersti Sofies hvite neglelakk jeg legger under hennes rosa neglelakk. Altså, jeg har ikke mye neglelakk selv så jeg går i skuffen til min bebisiss for å finne noe pent å ta på tåneglene. Og jeg har funnet det perfekte, men det skal jeg ikke ta med til Søgne, så jeg skal fjerne den gamle lakken jeg har på også legge på ny så fort jeg er ferdig med dette innlegget.

  • Min egen døgnrytme. Når jeg skal dele rom med en annen person blir jeg nødt til å ta hensyn til hennes søvn behov og kan ikke lenger sitte oppe med macen i fanget til langt på natt. Men igjen, det skal gå fint.

  • Pappas dårlige vitser, det er ikke tvil om at pappa til tider har de dårligste spøkene i hjemmet, altså verre enn mine og Arne Martin sine, haha!

  • Min egen dusj. Det er ingen tvil i verden på at familien Helland har det beste dusjhodet av alle. Vannet treffer perfekt og er ikke for hardt og ikke for slapt. Jeg har dusja i så mange dusjer hvor det enten er alt for kraftig stråle og det gjør vondt å bli truffet av den, eller hvor strålen er så slapp at du må helt under dusjhodet for å i det hele tatt få noe vann på deg.


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

God morgen fininger!

I morgen flytter jeg til Søgne, like utenfor Kristiansand. Nervene er begynt å melde sin ankomst, for å si det slik, og flytte lasset er et eneste stort kaos. Klærne mine ligger over alt på gulvet og de småtingene jeg skal ha med meg tar hele skrivebordet mitt. Jeg har en viss kontroll, det skal jeg innrømme, jeg har skrevet lister på det meste av det jeg skal ha med og de klærne som ligger på gulvet er klær jeg skal ha med meg ned. Jeg, mamma og pappa drar i morgen tidlig klokken 6, kjenner jeg gruer meg til å stå opp så tidlig. I dag skal dagen brukes til pakking. Alt av klær som ligger på gulvet skal brettes og organiseres. Jeg har allerede pakka alle sokkene jeg skal ha med meg ned nå i første omgang. De ligger klar i sin egen pose, etter at jeg har spist frokost skal jeg ned å finne frem truser, også skal jeg se gjennom alle skuffene for å se om det er noe viktig jeg har glemt. Jeg har hatt x antall mareritt om at jeg har glemt enkelte klesplagg, haha! Ikke akkurat de verste marerittene for det kunne vært verre, men det er ille nok når man er midt oppi det ass.
Snakkispakkis!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

God morgen!
(eller kveld som det er når dette ble publisert)


Det var en lykkelig Mie som kom inn døra hjemme etter en lang dag i Bergen i forgårs som så pakken fra BikBok ligge på bordet i stua. Kjersti Sofie sin gave lå over min, så jeg klarte ikke å se at det var min gave helt med en gang, men forhåpningene var store. Alt jeg så var en svart stor pose, og det måtte nesten være pakken min fra BikBok, noe det var. Jeg satte meg ned på gulvet og spurte om ikke Fie kunne ta noen bilder av meg sammen med posen, and she did, haha. Jeg er såå fornøyd med alt. Nå sitter jeg i bilen på vei til byen, vi skal slippe Synniva og Fie av på skolen, for der skal de i dag stakkars. Jeg og mammi har et par ting vi skal få unna gjort også skal jeg hjem å pakke litt mer, eller få styr i pakkingen før jeg skal til Eirik en tur senere i dag for å møte Helene og Sigrid. See u<3

Dette innlegget skrev jeg i går på vei til byen, meningen var å publisere det etter at jeg hadde vært innom på Power med macen, men de måtte ha den inne over natten for å få sletta litt stash. Macen min har nemlig vært så full denne sommeren at det er så vidt jeg har kunnet brukt den. Men nå har jeg 55gb ledig, bank i bordet!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Gooood morgen sunshines!

Jeg jukser litt i dag, i skrivende stund er klokken 23.15, men jeg skal skrive som om det er morgen og klokken er åtte. I morgen skal jeg på styremøte med 4H Hordaland, møtet er i Bergen et sted så jeg må derfor opp litt ekstra tidlig. Vi drar her i fra klokken ni, og kjøreturen tar ca. tre timer. Jeg vet ikke hvor lenge møtet varer, men håper det ikke varer så alt for lenge slik at jeg kanskje rekker en treningsøkt etter at jeg har kommet hjem.

Nå kommer "klokken er rett over åtte" delen:
Jeg var på trening på mandag, først en time spinning også en time med boothcamp. Spinningen var superdeilig, svetten rant og jeg kjente virkelig at jeg jobba. Boothcampen der i mot, ikke fult så deilig. Jeg sliter med en vond skulder, og da var ikke dette det lureste valget av time. Det gikk mye i planken, noe jeg ikke klarte så jeg holdt heller en oppreist situp, om det går ann å si? haha. I går hadde jeg tidenes leg day, hvor jeg kjøret 10x5 av alle øvelsene, uten om en, den var 50x5, men denne var ikke fult så krevende som de andre. Her pusha jeg meg til max på alt, i tillegg til at jeg før økten jogga 3km som oppvarming. Jeg tror jeg kjenner det i bena i dag. Det finner jeg ut om sånn typ 8 og en halv time når jeg er våken fra min dype søvn. Jeg kjenner jeg er gira på Bergen nå ass.

Haha, dette var faktisk litt kult, tror jeg skal begynne å blogge på kvelden litt oftere. Jeg synes det er så utrolig gøy når jeg kommer inn i den bloggrutinen. Alt jeg egentlig vil gjøre om dagene er å blogge. Uheldigvis for min del så er alt på hardiscen min sletta og jeg venter på at Charlotte skal overføre noen bilder. Eller se om hun får det til, for det sto dropboxen var full eller no. Så jeg har akkurat nå, ingen bilder å legge til i dette innlegget. Så jeg slenger med et gammelt bilde fra min tidligere blogg. Og ett hvor jeg spiser hvitløks pølse, bare fordi jeg tenker på hvor godt det hadde vært nå. Men nå er kameraet på lading og jeg skal ha det med meg i sekken i morgen, så skal jeg prøve å då tatt litt bilder. Litt selfies og sånt ;-) See you!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

AKKURAT NÅ:
Sitter jeg oppe i køyesenga til Arne Martin mens han og Elias hører gjennom lista hans på spotify. Det går for det meste i Alan Walkers faded, men jeg klager ikke. Senere i dag skal vi poppe oss popkorn og lage dipp å dele opp gulrøtter og sette oss opp på garasjeloftet og se film. Vi skal også ta oss en tur på mcdonalds om ikke så lenge for å spise litt digg.

UKENS HØYDEPUNKT:
Jeg var på koselig totalen date meg Charlotte. Også var familieselskapet på Lørdag super koselig. Jeg var heldig med valg av søskenbarn ass. Også bakte jeg min første oreokake sammen med Eirik. Jeg har fått bestilt litt klær til skolestart sammen med mamma og jeg og pappa bestilte noen prisets(?) til lightroom, Tommy bruker disse når han redigere noen av bildene sine, og hans bilder er dødskule, så da vil jeg og ha, haha.

UKENS NEDTUR:
Jeg har en vond skulder som bare har blitt verre. Nå får jeg behandling hos fysioterapeut, og det hjelper, men det er akkurat som om den verste smerten ikke vil slippe taket liksom.


UKENS TANKE:
Det er jo denne flyttingen da som tar opp det meste av tankekraften min, skulle jeg til å si.


UKENS TRENINGSØKT:

Jeg tror ikke jeg hadde noen treningsøkter sist uke, jeg klarer faktisk ikke å huske det. Men jeg hadde tenkt å ta meg en joggetur som det ikke ble noe av.

UKENS CRAVING:
Oreokake har vært i tankene mine hele uken. Så det bakte jeg sammen med Eirik på fredag, til selskapet mitt på lørdagen. Jeg må si meg fornøyd med den ass, min aller første oreokake, og ikke tok det så alt for lang tid heller.

5 TING JEG SKAL DEN KOMMENDE UKA:

-Bli helt ferdig å pakke og være sikker på at jeg har fått med meg alt jeg trenger til Søgne.

-Ta meg en tur til Farmor og Bestefar

-Lage meg en ny liste på spotify, Arne Martin har en liste som er veldig god som han har brukt myyye tid på, men jeg finner den ikke, siden han har offline spotify siden han ikke har facebook enda, så da må jeg bruke tid på å lage min egen, noe jeg aldri har brukt særlig mye tid på før. Spring lista mi har typ 11 sanger og sommer lista mi har 7..

-Rydde rommet mitt, slik at når jeg kommer hjem om litt over en måned kommer jeg hjem til et ryddig rom.

-Nyte mine siste dager hjemme. Spise mammas gode mat og le av pappa sine teite vitser, haha. Jeg skal prøve å få tatt litt bilder sammen med Arne Martin å lære han litt om kamera innstillingene på kameraet mitt som han får låne av meg mens jeg er borte. Også skal jeg trene meg Kjersti Sofie.

Likes

Comments

God morgen!

Nå sitter jeg ved kjøkkenbordet og spiser frokost sammen med Max. Jeg holder på å lære han å sitte på bordet, noe som ikke er så lett når han har spist opp godteriene og jeg ikke vil gi han mer for da blir han så feit. Nå hoppa han forresten akkurat ned.. Da er det bare meg igjen her da. Om ikke så alt for Mangen minuttene skal jeg kjøre til byen for å ta min siste hepatitt sprøyt, 3/3, endelig! I tillegg til at jeg tok turist diare sprøyta blir det 4/4. Sist nente hjalp forresten ikke, jeg var dårlig i magen, eller ikke dårlig i magen, men dårlig i endetarmen om det er lov å si? Je, jeg var hvert fall dårlig i magen fra dag 4-5. Vi fikk melding av læreren vår på folkehøyskolen i dag om at vi måtte ta hepatitt A, jeg må innrømme jeg gliste når jeg leste det, for jeg er ferdig med den dritten i dag! Har vaksinen i kroppen i 10 år før jeg må ta ny. Jeg våkna i dag morges av Arne Martin som pirka meg på skuldre før klokken 8, jeg hadde fortalt han i går at han skulle vekke meg, fordi jeg skulle hjelpe han med goproen. Aldri om jeg har angra så mye på noe før som i det jeg følte fingeren hans på skulderen min å våknet fra noe jeg tror må være min aller beste sove sesion. Men ikke pokker om jeg skal klage, jeg kommer til å savne Marty som bare hjuling når jeg flytter bort. Denne uka skal jeg nyte hvert minutt av å være hjemme, uten tvil! Også skal jeg ta en del bilder og dra dere med i flyttingen, tanker og pakking. Hele sulamitten. Dette kan bli litt av en uke, vi snakkes!


Jeg har forresten endret litt på designet om ikke du klarte å se det, nå må jeg si meg veldig fornøyd! Takk til Tommy for dødskule bilder i går. Disse gleder jeg meg til å vise dere!!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

HALLA!

Det har gått litt dårlig med bloggingen den siste uken. Rett og slett fordi jeg har stressa så mye over den flyttingen og tenkt at jeg ikke har hatt tid. Denne uka her bestemte jeg meg for at jeg skulle pakke sååå mye og få så ekstremt mye gjort slik at det ikke var så mye igjen til uka som kommer. Men gjett hva? Jenta har bare sett på alle klærene som burde blitt pakket. Jeg har klart å fylle opp en eske da faktisk, jeg våkna en morgen og hadde hatt marerit om at jeg glemte favoritt toppen min og en skikkelig digg bukse. Då nå ligger de oppi esken og er skrevet på listen over ting som er ferdig pakka. Jeg kjenner nervene begynner å komme, i dag våkna jeg faktisk av at jeg stressa over det i søvn. Jeg må innrømme at jeg gruer meg en hel del til å flytte ut hjemme fra, og det har jeg gjort hele livet. Samtidig som jeg gleder meg til et år med nye mennesker, hvor jeg forhåpentligvis lærer meg selv bedre å kjenne og blir "the real me" på en måte, haha.

Nå skal jeg re opp sengen, ta på meg en bokse, bhen og en singlett også skal jeg opp å spise frokost. Nå romler magen som bare hjuling og jeg kjenner det er rett før det bikker over fra den litt deilige sultenfølsen til den helt grusome mageknipen hvor alt er vondt. Senere i dag skal jeg møte Tommy@tommyrasa på insa, han skal ta litt bilder av meg før jeg skal en tur til Eirik, også skal jeg hjem å pakke det meste av det jeg skal ha med meg av ting til Agder fhs. Men først litt mat og klesbestilling. Let the money flyyyyyy...

Likes

Comments

Gooooood morgen darlings!

Jeg tror jeg har denne sommerens slækeste morgen, jeg våkna rundt 10-halv 11, og gikk i kjøleskapet her nede for å se om vi hadde noe digg. Jeg fant meg en pakke hvitløkspølser, en redbull og en sjokolademelk, og har siden det lugget og gomla på det. Jeg har ikke åpna redbullen enda for jeg vet at når jeg åpner den så må jeg flytte på meg for å sette den fra meg, hihi. Jeg skal liksom være flink å trene og passe på hva jeg spiser, treningen går bra, men maten er ikke like lett. I dag når jeg våkna så jeg etter godteposen min på gulvet, heldigvis har Eirik tatt den med opp, så det ble null snop på meg. Jeg må bli bedre på og ikke spise snop til hverdags og spare det til helgene. HELLO GIRL, det er Lørdag! Jeg kan jo faktisk spise snop i dag ;-)

Likes

Comments

Heisann!

Nå sitter jeg på do, tror jeg har vært her i typ 20 minutter om ikke mer, jeg skal snart gå i dusjen og vaske håret mitt, men jeg bare måå blogge litt først. Jeg har gleda meg til dette i hele dag, men har nedprioritert det helt til nå. Først hadde jeg en koselig smoothie frokost med Charlotte, så dro jeg til Eirik en tur, vi skulle egentlig padle i kano, men etter å ha spist spagetti med kjøttdeig og en goood del ost havna vi i mat koma begge to. Også kom broren til Eirik og kona hans på besøk med bebisen og Helene, og da kunne vi hvert fall ikke gå ut. Noe jeg digger over alt er å henge med Helene, hun er favoritt et åringen min i verden ass. Det ble altså ingen kanotur på oss i dag, men vi fant ut at vi heller tar det neste uke.

I går var jeg ute å spite med Charlotte, vi feiret litt henne og litt meg. Siden vi begge har hatt bursdag. Hun hadde bursdag i Mai, men jeg er så treig i alt jeg gjør også har jeg ikke vært så mye hjemme den siste måneden, så vi slo to i en og feiret hverandre sammen. Jeg fikk tidenes kuleste bursdagsgave av snuppa, og tenker å ta litt bilder av det i morgen slik at dere får se. Vi bestilte bord på Sebastians, vi satt ute i det deilige været, eller ute under tak på en måte. Vi bestilte begge chicken .. something? Kylling med mye ost og no annet digg knep inni lefser, haha. Det var dødsgodt, men jeg kjente jeg angra litt på at jeg ikke bestilte biff når mannen på bordet vedsiden av fikk sin biff med bearnes, men det er vel gjerne litt slik at man vil ha det man ikke har? Haha. Det var en sykt vellykka kveld, og natt. Men nå må jeg komme med i dusjen, vi blogges i morgen, natta<3

Likes

Comments

Halla!
I dag var det tungt å gå ut av senga. Bena er ikke helt til stede etter gårsdagens løpe tur. Nå sitter jeg oppe i stua og jobber litt med Charlotte sin bursdags gave, som jeg er 2 måneder for sen med, sorry gulli. Men denne gaven blir bra, tror jeg selv hver fall! Men tiden begynner å bli knapp så jeg må kjappe meg, see u<3

Likes

Comments

Hallaien fine!

I går gikk jeg opp Hodnafjellet i Aksdal sammen med Eirik. Det ligger noe med 300 meter over havet, og er egentlig en ganske grei tur å gå. Hvert fall for meg som ikke er så trent. De første ti minuttene var helt ærlig ganske grusomme, men etter at vi var kommet over de bratte bakkene uten steiner var det ikke så ille lenger. Kjeften gikk i ett som vanlig når jeg er sliten, for å skjule at jeg sliter. All snakkingen gjør meg vell gjerne bare enda mer sliten, tror jeg, butbut. Vi hadde med oss jordbær, blåbær, nocco og vaniljekesam i sekken, og skulle sette oss ned på toppen av fjellet å nyte dette. Dessverre var det så mye mygg at det ikke var litt digg en gang, så vi gikk ned igjen etter typ 15 minutter. Når vi kom hjem skulle vi egentlig proppe i oss med det som var igjen etter fjellturen, men lagde oss heller avoshake og havregrøt. Og etter vi hadde spist var vi så mett at vi gikk rett å la oss. Nå skal jeg ut på jogge tur med Kjersti Sofie, see u darling<3 Under slenger jeg med en hel haug digge bilder av innertrusa på skjortsen langt oppi rassen, digg mat og den kjekke kjæresten min.

Likes

Comments

AKKURAT NÅ:
Ligger jeg i sengen og spiser kinder sjokolade, mens jeg tenker på at jeg snart må komme meg opp, spise litt å gå ut å jogge en liten tur. Jeg har nettopp åpna vinduet, for i natt har det vært dødsvarmt på rommet mitt. To timer senere:: Jeg sitter oppe i sofaen og venter på at frokosten min skal bli ferdig, kom plutselig på at det ikke bare er å skrive innlegget, jeg må jo faktisk legge inn bilder og poste det, haha.


UKENS HØYDEPUNKT:
Er det lov å si at hele uken har vært et stort høydepunkt? Jeg kom hjem fra Ulsteinsvik på lørdag for over en uke siden og hadde mange folk å møte igjen etter en lang ferie, så jeg hang med Vilde, Eirik og Charlotte en del. Før jeg dro videre til Sarpsborg for å bo på hotell, møte familien der borte og harryhandle. Jeg møtte Ida igjen, som er tremenningen min. Henne hadde jeg ikke sett på alt for lenge, det er så deilig når vi møtes, for det er som om vi ikke har vært fra hverandre liksom. Jeg møtte Tante Sonja igjen, vi har handla sykt mye digg i Sverige og spist god mat på hotellet. Jeg har møtt Sigrid, som er babyen til Eirik sin bror.

UKENS MATOPPLEVELSE:

Jeg har smakt sushi en gang før i mitt liv, på sabi sushi i Haugesund for sånn to år siden, og jeg må innrømme jeg aldri har smakt noe verre. Men når vi satt og spiste i Sverige og onkel hadde bestilt sushi og ba meg om og smake sa jeg først nei, men ombestemte meg ganske raskt etterpå. Denne smakte faktisk ikke like ille som den på sabi, men den var heller ikke god.

UKENS TANKE:

Om 4 uker flytter jeg til Søgne og der skal jeg bo helt til Mai neste år. Jeg har bodd hjemme i 19 år og nå skal jeg faktisk flytte hjemme fra.

UKENS TRENINGSØKT:

My one and only, løpeturen jeg og Kjersti Sofie hadde i går. Vi var ute å jogga i en time, noe som var tungt, men deilig!


UKENS CRAVING:

Norsk mat, uten tvil! Etter to uker på Sri Lanka hvor maten helt ærlig var litt for sterk for meg var det deilig å putte på med egentlig alt som er laget i Norge, samme om det var kebab eller mc donald´s, food is food.

5 MÅL FOR DEN KOMMENDE UKA:

Blogge hver dag.

Jogge hver dag.

Rydde rommet mitt.

Gå minst tre fjellturer.

Spise god frokost med folk jeg digger.

Likes

Comments

God morgen gullis!

Det ble mcDonald´s på gangen i går kveld ass, og jeg må innrømmet at det var veeldig godt med søtpotet fries og chicken salsa til kvelds. Jeg som sa jeg skulle passe på hva jeg spiste for å slippe og få mer problemer med magen, haha. Jaja, macern er vel kanskje litt safe siden magen min vet hva den har å jobbe med etter som jeg har spist der siden jeg var sånn typ 11 og begynte å gå alene på shopping med venninner. Magen min er hvert fall ikke vond i dag, so far so good. Nå har jeg nettopp spist frokost sammen med de andre, og nå sitter jeg i sengen og skriver dette. Planen for i dag er en tur over grensa, om ikke to, kjøpe godteri for resten av året, spise god mat. Også skal vi på litt ordentlig klesshopping på et senter der nede. Dette blir bra dere!

Likes

Comments

HALLAAAA!!

Ahh, nå sitter jeg her igjen med macen i fanget og blogglysten on top! Jeg er så gira, og gleder meg helt ekstremt til å komme inn i bloggrutinen igjen. Jeg kan love dere mye glede, spennende tider og livet mitt uten filter ass. Jeg skal være 110% meg selv, som jeg egentlig pleier å være, og jeg skal ta masse fine bilder. I skrivende stund ligger jeg i hotellsenga på hotellet i Sarpsborg, jeg må innrømmet det at jeg har spist litt for mye godteri og drukket litt for mye av alt. Cola, fanta med granateple, eplejuice, oboy, vann og nocco. I tillegg til at matforgiftningen fra Sri Lanka enda henger igjen. Nå er jeg faktisk også litt redd jeg er i ferd med å få forstoppelse, så jeg må passe ekstra godt på hva jeg spiser de neste dagene, for jeg er lei av mageproblemer nå ass. Well yes, slik er ståa, nå er jeg hvert fall tilbake, med mye glede og liv. Håper du vil følge med meg videre, see you tomorrow darlig<3

Likes

Comments

Hei dere!

Det var deilig å våkne i dag etter en heftig treningsøkt i går kveld, helt rent hår og nytt sengetøy. Jeg følte meg for første gang på lenge uthvilt, selv om jeg sov gjennom de fleste av alarmene, bare fordi jeg kunne. Det var ikke kaldt ute i dag morges på vei til bussen i det hele tatt, og det så ut som om det skulle bli sol, noe det ble. I tillegg til den deilige morgningen har mamma kjøpt ny bokse til meg, etter at favoritt boksen min raknet på baksiden av kneet sist uke. Onsdag er den deiligste skole dagen av alle, skolen er ferdig etter 5. Time. Og mens jeg sitter der i historien og ser på film snur jeg meg og ser ut vinduet, også snør det!? Det var så deilig og fint være tidligere på dagen, jeg må innrømme det at jeg var rimelig redd for at det skulle begynne å regne etter at det var ferdig å snø. Men heldigvis kom solen, og det ble varmt igjen.


Genser: Manneavdelingen på HM Bukse: Cubus Sko: Nike

Likes

Comments

Instagram@ingridmarie098

Facebook
Youtube
Instagram
Blogkeen
Nouw