Facebook
Youtube
Instagram
Blogkeen
Nouw

GODT NYTTÅR DERE!!

Jeg startet 2018 med omgangsyken.. Det tok ikke mer en to timer inn i det nye året før jeg ble drit kvlam og ikke helt visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Denne natten kasta jeg opp til sammen 15 ganger, jeg gikk hele dagen og bare var kvalem, hadde vondt i hodet og rennerau. Og fikk ikke til å kaste opp samme hvor hardt jeg prøvde. Så jeg håpet jeg var blitt bedre og at det bare var en "en natts" greie. Men jeg kasta opp natta etter også, så jeg måtte bli hjemme fra skolen.. Jeg skulle egentlig ha reist ned sammen med Eirik på Tirsdag, men jeg ble hjemme. Det er bedre at jeg er hjemme og blir frisk, enn at jeg drar ned på skolen å smitter resten av gjengen der. I morgen skal jeg en tur til tegen for å få lege erklæring, sårt trengt. Nå er jeg faktisk redd jeg ikke skal få stipendet mitt fra lånekassen og at alt blir gjort om til lån, men og det skjer skal jeg ta opp kampen ass.

I dag er formen mye bedre, det er over 48 timer siden jeg kasta opp sist så jeg er ikke smittsom lengre. Jeg har spist frokost og middag i dag, drukket mye vann og skal i kveld prøve meg på en lett treningsøkt. Jeg er enda litt merkelig i magen, men det er fordi den har vært så tom og begynner nå å bli full igjen. Kroppen er en merkelig greie ass.


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Good morning darlings!

Jeg håper dere har sovet utrolig godt i natt, jeg sitter i sofaen og ser på en film på tv. Jeg har vurdert om jeg skal dusje de siste 40 minuttene, men har innsett at jeg ikke gidder. Jeg vasket håret i går, så det er så godt som nyvaska. Så i stede for å gå i dusjen fikset jeg håret full fart for kvelden. Etter at jeg kom hjem til juleferien har jeg laget min egen frokost hver eneste dag, og noe av det første jeg lagde var disse bananpannekakene. De er super god og er blitt favoritt frokosten min, så jeg tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere.

Det du trenger er:

1 modne bananer

1 dl lettkokte havregryn

1/2 dl melk

1/2 ts bakepulver

1 egg

1/2 ts vaniljesukker


Bland alt sammen i en bolle og stek dem til du mener de ser klar ut. Ha på litt blåbær, syltetøy og brunost og koooos deg! Vi snakkes snuppis<3

Likes

Comments

Heidere!

Jeg har hatt tidenes slækedag. Jeg har gått hele dagen uten bh i kari traa ullen min, helt til den ene baby kaninen tisset på meg.. så da måtte jeg ta meg en tur i dusjen. Egentlig hadde jeg en plan om å dra på trening i dag, men tiden strakk ikke til. Og når kaninen tissa på meg skjønte jeg at i dag holder jeg meg hjemme å spiser chips heller. Så nå sitter jeg i sofaen med chipsposen på en side, dippen på den andre og underholdnings året 2017 på tv’n. Denne kvelden skal nytes.

Likes

Comments

Karsten feiret sin første jul, jeg har spist så mye mat at dobbelhaka henger ut konstant og jeg klarer ikke lengre holde magen inne, haha! I år feiret vi jul sammen med farmor og bestefar hjemme hos oss. Vi feirer alltid jul hjemme, noe som er blitt en superkoselig tradisjon. Det er faktisk så deilig å ikke måtte sette seg i bilen med alle gavene våre etter å ha åpnet den, vi kan bare gå rett ned trappen å inn på rommet med det. Vi spiste pinnekjøtt, med store mengder kolerabistappe. Julemat er så alt for godt!

Som jeg koste meg denne kvelden! Julaften er liksom litt sånn at man går å gruer seg til den skal ta slutt. Samtidig som man vil åpne alt med en gang fordi man er så nysjerig på alle gavene. Jeg gleder meg alltid til første juledag, når julestrømpen henger oppe på stolen, det er nesten gøyere enn gavene på julaften, haha!

Karsten fikk godt med oppmerksomhet etter at gavene var åpna, tror nesten han nøt det litt. Han fant også ut at det var digg å ligge under juletreet, så der befant han seg når vi var lei av han, haha!

Likes

Comments

GOOOD JUL FINE DERE!! Nå ringte nettopp både min og Kjersti Sofie sin alarm, helt på likt. Forskjellen på oss er bare den at dette var min siste og hennes første. Jeg har vært våken siden klokka 9, vært en tur på do, tatt på meg nattasen min og strikket. Nå skal jeg gå opp å lage meg frokost, det står mellom havregrøt & smoothie eller bananpannekaker & smoothie. Jeg regner med jeg faller hardest for sistnemnte når jeg kommer opp, jeg lagde det for første gang i går, og det var altså såå godt! Så nå tenker jeg å diske opp med litt bananpannekaker til gangen.

Dagens plan er:

-komme meg ut av sengen

-Lage digg julefrokost

-Se tre nøtter til Askepott

-Se alt annet som også går på tv

-Spise grøt

-1430 går turen til gamlhjemmet hvor korpset skal spille

-Etter gamlegjemmet går turen i kirken, hvor vi også skal spille

-Vi kjører hjem og er nesten klar til å spise

-Vi spiser, farmor og bestefar skal feire jul her i år, så det blir koselig!

-Så begynne pakkeåpningen, vi bruker vanligvis mange timer på dette fordi vi tar oss så godt tid

-Vi spiser desert, koser oss med det vi har åpnet og mulighens har vi ikke åpnet alt så vi åpner litt til, hehe

-Vi setter oss ned å ser på tv, eller de av oss som ikke er utslitt

Jeg har fått naturlig dobbelhake i løpet av de to siste ukene, på grunn av medisinene jeg går på. Så nå gleder jeg meg til 11. januar, og jeg er ferdig med de

Likes

Comments

Om tre timer er det julaften, shit ass! Nå sitter jeg i sofaen og har spist alt for mye pizza. Jeg har måtte åpne buksa og har vondt i magen fordi den er så full. Jeg er også snart ferdig med vrangbården på den siste armen på genseren min, deilig! Jeg kjenner jeg gleder meg til å sette meg ned og skrive nyttårsforsett i år, 2018 skal bli et råbra år på alle måter! Vi har plassert alle julegavene under juletreet, vært i kirka å øvd til i morgen og ser på hjemme alene. Det er faktisk jul dere, samme hvor lite julefølelse jeg har, haha! Jeg håper dere får en super kveld, og ikke glem grevinnen og hovmesteren i kveld da! Snakkes<3

Likes

Comments

Torsdagen kommer like brått på hver uke, haha! Nå er klokken to på natten Fredag morgen, og jeg har sett fire episoder av Riverdale. Nå er jeg snart ferdig med sesong en, og guu hvor spennende det er blitt. Det er også bare to dager igjen til julaften, hvor sykt er ikke det? Jeg fikk unnagjort de siste julegavene jeg skal kjøpe i går, og nå har jeg bare igjen å pakke dem inn og lage et par. Dette tror jeg kan bli en god jul. Jeg har null julefølselse, men krysser fingrene for at den snart kommer. Let´s rock the To på topp #3 JULEEDITION!! ... tre episoder lenger i serien, klokken er snart fem. Jeg har innsett at jeg må utsette alarmen min som skulle ha ringt klokken åtte i morgen til halv ti, og jeg må fullføre dette innlegget når jeg våkner i morgen. Er det mulig? Haha.

Topp to ting på juletreet?

Stjerna i toppen og alle lysene, uten tviiil. Jeg har også er rosa julekule som er veldig søt da, hehe.


Topp to ting å gjøre i julen?

Spille brettspill og spise mye mat.


Topp to jule drikker?

Julebrus og kakao!


Topp to julekaker?

Kolakaker og sandnøtter, ahh<3


Topp to julesanger?

Kurt Nilsen - himmel på jord og Train - Shake ut Christmas


Topp to julefilmer?

Jeg har faktisk aldri sett så mye på julefilmer, for jeg har aldri hatt tid. Men Tre nøtter til Askepott og hjemme alene slår aldri feil.


Topp to julekalendere?

Jul i blåfjell og jul i svingen<3


Topp to ting du ønsker deg til jul?

Vanskelig, vanskelig, vanskelig.. Gull bestikk fra søstrene grene og klær.


Topp to ting du må gleder deg til å gi?

Gaven min til mamma og pappa, den er ganske godt planlagt men ikke så godt gjennomført. Jeg fant ikke alt jeg hadde tenkt å kjøpe. Og gaven til Kjersti Sofie, den tror jeg hun blir fornøyd med!


Topp to julekjoler?
I år har jeg et sykt stort problem, for jeg har lagt på meg 6 kilo de to siste ukene på grunn av medisinene jeg tar, og jeg tørr ikke prøve noen av kjolene mine. Men jeg har en fin med grønne paljetter og en svart med masse gull glitter. Krysser fingrene for at jeg får på meg en av dem.Likes

Comments

Ahh, så deilig det var å komme hjem i går! Spise pizza, drikke cola, dusje i egen dusj og legge seg i helt rent sengetøy i min helt egen seng. Og enda bedre var det å våkne i dag morges og vite at jeg skal få lage min egen frokost, og spise den så sent jeg vil. Så i dag disket jeg opp med havregrøt og smoothie. Om en halv time skal jeg bort til naboen og ta bilder av hundene deres, også skal jeg en tur til byen for å kjøpe litt julegaver. I kveld har jeg en plan om å trene litt, løpe på mølla til jeg ikke orker meg også skal jeg prøve den sykeste ben økten jeg har sett noen gang. I dag skal det svettes, haha. Jeg har også endret på designet mitt i dag, det er så deilig med litt forandring!


Likes

Comments

Hei dere!

Nå sitter jeg endelig på den siste bussen på vei hjem til juleferien, og om en og en halv time er jeg hjemme i Sveio. Jeg har gitt beskjed til mamma hvilken pizza jeg vil ha, så den skal hentes når jeg er kommet av bussen, haha! Jeg og Eirik hadde litt dødtid i Stavanger før bussen vår gikk, så vi tok oss en tur innom espresso house. Eirik bestilte seg en karamell latte, noe jeg lærte er kaffe med melk og det smaker faktisk supergodt! Jeg skal prøve å lage det igjen når jeg kommer hjem, for jeg craver det så sykt!

Likes

Comments


Mandag:

Skole
Julevasken
Strikke
Bake pepperkaker eller ta en tur innom syrommet
Filme unboxing video av en pakke jeg fikk fra ELF i dag
Se ganske mange episoder av Jul i SvingenTirsdag:

Klassen skal til Lindesnes fyr å ta bilder
Strikking
Enten bake pepperkaker eller ta en tur innom syrommet, kommer ant på hva som blir gjort på mandag
PakkeOnsdag:

Skole
Også går turen hjem til Sveio <3
Spise pizzaaaaTorsdag:

Jeg skal ta bilder av hundene til naboen
En tur til byen med Eirik for å shoppe litt julegaver
Finne meg en julekjole
Ta litt koselige julebilderFredag:

Slappe av og sove lenge
Henge med Elias
Pakke inn alle julegavene jeg har kjøptLørdag:

Lille julaften, æhh! Jeg skal se masse julefilmer på tv
Spise julekaker til jeg sprekker
Øve i kirka med korpset
Legge gavene under juletreetSøndag:

Se tre nøtter til askepott
Spise grøt
Spille på gamlehjemmet og i kriken
Hjem å spise pinnekjøtt
Åpne gaver


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments


AKKURAT NÅ: Sitter jeg i senga til Eirik, han spiller gitar og roomien hans ser på serie. Jeg er godt i gang med episode 8 på riverdale, and I´m in love! Jeg spiser pepperkaker og drikker julebrus, og har nettopp spist kveldsmat. Målet var å spise meg så mett at jeg ikke klarte og spise noe etterpå, men det er alltid plass til pepperkaker. Haha. Nå skal jeg snart se en episode av jul i svingen tenker jeg, for der har jeg 16 episoder å ta igjen.. Det gikk ikke så bra med det å følge meg på no julekalender i år, haha.UKENS HØYDEPUNKT: Julebordet på fredag og agderlørdag på lørdag. God mat og godt selskap. Jeg skulle egentlig spise ribbe på fredagen, men når jeg kom bort til bordet å så pinnekjøttet klarte jeg ikke dy meg. Så jeg fylte tallerkenen med alt som var av mat, utenom ribbe, haha. Jeg smakte også medisterkake for første gang, det smakte akkurat som julepølse bare i bolle versjon.UKENS KJIPING: Jeg ser ut som jeg er 5 måneder på vei i graviditeten på grunn av medisinene jeg tar, haha. Og jeg tuller faktisk ikke en gang. Jeg har aldri vært så stor rundt livet før noen gang, og alt er luft. Men nå er jeg begynt å trene skikkelig igjen, i håp om at det skal bli bedre. I tillegg til at dusjen vår enda er i ustand, så jeg må låne dusj av alle andre..


UKENS JULEFORBEREDELSE: Denne uka har jeg faktisk ikke gjort noen ting for å komme i julestemning. Jeg har hørt litt på julemusikk og åpnet pakkekalenderen min hver dag, men thats it ass. Eller joda, julebordet, det er jo faktisk jul i seg selv!UKENS CRAVING: Hummus! Når vi var i Oslo sist uke lagde de vi bodde hos hummus til oss på Lørdagen. Jeg har aldri smakt hummus før fordi jeg synes det høres ut som noe som kommer fra sjøen, haha. Men fy søren så godt det var altså!! Shit asssss. Så det har jeg sikla etter hele uka. Heldigvis har vi det på diett bordet på skolen, og jeg står på lista for diet kids, så jeg kan spise det!!


5 TING JEG SKAL DEN KOMMENDE UKA:

-Rydde rommet mitt. Jeg skal brette alt av klær og pakke med meg hjem det jeg vil ha med hjem i ferien. Nå ligger det masse klær utenfor skapet mitt, fordi jeg nettopp har vaska alt som er skittent. Også måtte jeg finne badedrakten min i går til jul på granca, i morgen er det også jule vask så da skal alt være rent.


-Blogge to ganger til dagen. Jeg har en plan om å filme litt mer fra livet mitt når jeg kommer hjem, en liten forsinket vlogmas muligens. At jeg filmer fra Onsdag og til jeg ikke orker mere, haha. I tillegg til at jeg vil blogge mer. Bruke mer tid på å ta bilder og skrive.


-Reise hjem. På onsdag drar jeg hjem til Sveio igjen, og guuu som jeg gleder meg! Nå skal det bli godt med sitt helt eget rom igjen, mat når jeg vil og null vekkerklokke! I tillegg til at vi fikk kanin babyer i dag, så de skal koses masse med i ferien!


-Kjøpe julekjole. Jeg lovet meg selv i år at jeg ikke skulle være like sent ute med julekjolen min som i fjor.. men her sitter jeg da, og har enda ikke funnet en. Jeg skal en tur på shopping når jeg er kommet hjem da, så da finner jeg nok noe bra da!


-Bli ferdig med alle julegavene og pakke dem fiiint inn. Jeg gleder meg faktisk skikkelig til å kjøpe de siste julegavene! Jeg venter med å gjøre det til jeg er kommet hjem da, for da slipper jeg å dra så mye med meg hjem i kofferten.Jeg håper dere får en dødsdeilig nesteuke! Så snakkes vi<3


Likes

Comments

inneholder sponsede produkter og adlinks

Øreringer - Arts & Crafts

Jakke - Bruktmarked på Høllen / / Genser - bikbok (lik HER ) / / Bukse - junkyrar / / sko - nelly (i hvit HER)

Gooood morgen! Jeg elsker når jeg våkner før alarmen i helgene. Jeg føler meg så mye mer uthvilt og klar til å starte på dagen når jeg slipper den harde oppvåkningen fra alarmen. Både i går og i dag har jeg våknet til det fineste oransje lyset som kommer inn vinduet fra soloppgangen. I dag skal jeg trene litt og bake pepperkaker er planen, så får vi se om noe av det blir gjort, haha! Håper dere får en superfin dag <3

Likes

Comments


I sammarbeid med glossybox // sponsetJeg har mottatt min første glossybox! Jeg har gledet meg i hel hele desember å gått og ventet på at den skal dukke opp i posthylla. Den dukket aldri opp i posthylla, men jeg fikk melding om at den var kommet på kiwi. Så jeg var kjapp ut dørene for å hente den. Det var deilig når han over kassen strakk den over og jeg ser at det er ned, og endelig har jeg den i hendene mine. Det første jeg gjøre når jeg kom tilbake på rommet var å pakke den opp, jeg hadde en liten anelse om hva som var på innsiden, siden jeg har sett et par innlegg om den tidligere i uken. Men det var noe helt annet å åpne den selv ass.


ABSOLUTE NEW YORK - icon mini eyeshadow palette "Gold GLitz"


Et øyenskyggepalett med seks dødsfine nyanser, jeg gleder meg i hel til å teste dette ut. Om jeg bare hadde vært litt bedre med sminke hadde jeg uten tvil brukt dette på julaften. Men kanskje jeg har flaks å klarer og legge en bra skygge, time will show! Nå har jeg hvert fall utstyret klart!


TREACLEMOON - SHOWER GEL


Denne lukter like godt som den ser ut, og den er vegansk. Jeg har brukt den et par ganger når jeg har dusja nå, og jeg føler jeg lukter godt hele dagen, haha. Denne vurderer jeg uten tvil å kjøpe i stor størrelse, jeg gruer meg hvert fall veldig til den blir tom..


gueelain - mon guerlain


Denne lukter så godt og er så behagelig å ha på. Jeg går å lukter på meg selv etter å ha tatt den på, haha.


steve laurent - precision tip eyeliner


I´m in love. Jeg har aldri eid en ordentlig eyeliner selv, men nå gjør jeg. Den er lett å bruke og fargen er helt svart, deilig!


noughty - to the rescue shampoo & conditioner og intensive care leave-in conditioner


Vegansk shampoo og balsam som redder tørt og slitt vinterhår. Jeg har ikke prøvd disse enda, men jeg har høye forhåpninger! Jeg sliter en del med tørt hår i tuppene, så jeg skal se om ikke jeg får tatt noen før-etter bilder for å se om disse fungerer. Jeg gleder meg hvert fall til å teste dem ut!


Likes

Comments

Christmas in 9

Nå sitter jeg i peisestua på skolen, jeg har strikka 19 omganger på armen til genseren min til nå i dag. Målet mitt er å bli ferdig med armen i løpet av helgen, men jeg har mine tvil om at det går. Jeg har fulgt opp koppen min med kakao og er rimelig klar for å strikke til jeg får vondt i håndleddene. I kveld er det duket for julebord på skolen, noe jeg tror blir superkoselig! Jeg gleder meg hvert fall veldig til maten, haha!

Likes

Comments

Hei fine dere! Åh, som jeg har gledet meg til å skrive dette innlegget! Jeg gleder meg enda mer til å skrive det neste uke, for da har jeg laget juleedition, æh! Det er faktisk bare ti dager igjen til julaften, hvor sykt er ikke det? Denne uken har jeg igjen hentet all min inspirasjon på bloggen til Kristin, for siste gang. Jeg tar det fra nå, jenta mi, smask.

Topp to ting i havet?
Delfin og sjøhest. Har dere sett videoer på facebook om hvordan en sjøhest føder, altså, livet<3 hahah


Topp to ting å gjøre i Sveio?
Gå på tur i den utrolig vakre naturen og grille pølser ute på grillen når som helst på året


Topp to frukter?
Mango og Pære


Topp to personer du vil ha baby med?
Eirik, uten tvil og, hmm, hard one. Cody Simpson, som har vært mitt kjendiscrush helt siden 2010


Topp to ting du har lyst til å lære deg?
Å plystre og spille superfint piano, ahhh, men det har jeg ikke tolmodighet til


Topp to ting du må huske hele tiden?
Medisinene mine hver morgen og at når jeg må tisse så må jeg faktisk gå på do, hvis ikke kan det gå ille


Topp to steder å få seg en tatovering?
Ankelen og håndleddet, her har jeg allerede tatovering da. Så om det skal være steder jeg ikke har så er det under foten og bak armen rett over albuen. Jeg gleder meg til å fortelle dere om tattoveringen mine faktisk, og til jeg skal ta flere til neste år, giira!Likes

Comments

Takk til min søster FITWITHFIE for hjelpen :-*

Jeg har ikke tredemølle på skolen, så jeg bare løper i gymsalen helt til jeg ikke orker mere.

Likes

Comments

Jakke - Adidas / Bukse - Cubus / Sko - Adidas / Sokker - Cubus / Bagg - Søstrene grene

Jeg har tatt på meg jule sokkene mine i dag, for første gang denne jula. For første gang noen sinne faktisk. Jeg har aldri hatt julesokker før. Det eneste «jule plagget" jeg har hatt er nattasser, med jule mønster, but thats it. Så jeg ble veldig glad når mamii og papii hadde sokkene med seg ned når de var her siste, haha.

Og dere, se på den supersøte baggen min fra søstrene grene'a! Det er denne jeg bruker til å bære rundt på strikketøyet mitt for tiden, så denne er med over alt.Likes

Comments

inneholder sponsede produkterSmykke: HERØreringer: HER


Jeg har forelsket meg helt i de nye øreringene mine fra Arts & Crafts. Jeg har dem i både sølv og gull, og har brukt dem hver dag siden jeg fikk dem. De er så enkle og så deilige å ha i ørene. Se også det superfine smykket med krepsen-stjernetegnet på, dødslekkert og så classy! Det passer til alt.


Jeg ser flere godbiter jeg har lyst å trykke med meg hjem når jeg ser nedover på nettsiden til Arts & Crafts!

Likes

Comments

En vanlig uke på folkehøyskolen, haha:

Mandag:
Skole
Vaskedag, jeg har dusj denne uka. Så den vaksa jeg bare kjapt før de stengte den av.
Blogge
Ta bilder i snøen før det blir mørkt
Trene - gleder meg i heel!


Tirsdag:
Være modell for Alex
Planlegge mitt prosjekt, dette prosjektet tenker jeg å dokunetere skikkelig på bloggen. Med inspo, redigering og slik stashhh.
Strikking
Julebord med klassen


Onsdag:
Skole
Volleyball
Ta bilder til prosjektet mitt

Torsdag:
Skole
Fremtid og Handling
Strikke mye, målet er å starte på den ene armen denne dagen.
Rydde rommet og begynne å pakke litt til jeg skal hjem i ferien
Trene


Fredag:
Skole
Vaskedag - jeg skal viirkelig tørke stør over alt. Jeg tørker støv hver gang, men nå skal alt av hyllene.
Julebord med skolen


Lørdag:
Jeg skal inn til Kristiansand for å shoppe litt julegaver
Lørdags grauten<3
Bake pepperkaker
Trene


Søndag:
Pakke inn litt julegaver
Lade opp til en ny uke


Jeg håper dere får en superfin uke, fininger <3

Likes

Comments

Instagram@ingridmarie098