Header

Det är så skönt att det är studiedag!! Sitta hemma och slippa skolan! Men såklart måste man plugga ändå, för det kallas ju studiedag..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagen innan måndag så måste man ju bara slappa och catch up på några serier!

Jag måste bara tipsa på en serie som är AWESOME!! Den kanske är gammal med den heter Life Unexpected....... Kolla!!!

Likes

Comments

Man blir så glad när man tänker att det är fredag imon!!😝 men sen kommer man att tänka på alla läxorna man bara har tills imon så det är bara att börja plugga för mig då.

Likes

Comments

Såhär efter skolan när man kommer hem och är lite små trött och små hungrig. Men såklart orkar man inte göra något och det finns inget färdigt hemma, då tipsar jag på en härlig banan/hallon smothie 😊

Likes

Comments

Äntligen fredag! Det blir massa ridning i helgen på underbara Jolita och umgås med min underbara moster och mormor och morfar. Dock så blir det också massa plugg för såklart så har man både matte prov och NO prov nästa vecka!


  • 62 Readers

Likes

Comments


idag blir det skola som vanligt med lite volleyboll turnering😊

  • 61 Readers

Likes

Comments


Det är så här man pluggar på en torsdagkväll😊

  • 59 Readers

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg, det var faktiskt ett år sedan​. Det är bara det att jag inte har haft tid med att hinna skriva för jag har haft så mycket i skolan och andra saker.

Jag kan tipsa om en bok som jag fick i julklapp av min syster. jag tycker det är en sådan bok som alla måste läsa i sitt liv oavsett om man är en man eller kvinna. Boken heter "Konsten att vara kvinna". Så jag tycker ni ska börja läsa den med detsamma nu.​

Likes

Comments

Igår var jag med min bästis Victoria, för den mesta tiden hade vi inget att göra så vi gick ut och började ta massa winter bilder tillsammans! Det blev väldigt bra bilder och här är några! :)

// IMA

Likes

Comments


Likes

Comments