En liten video fra noe jeg kjøpte sist jeg var i Trondheim og Sandefjord.
Klar over at det er kjempe dårlig kvalitet men sånn er det når man finner ut av at kamerat man har ikke filmer :))))))
Så det er driiit dårlig kvalitet, men det får bare være for denne gangen. Kommer nokk til å lage en god del vlogg fremover, så kunne godt ha tenkt meg til tilbake meldinger for å høre hva jeg burde gjøre bedre, å kanskje hva dere vil at jeg skal vlogge om ?

HVA JEG BRUKER

❀Jeg bruker redigeringsprogrammet iMovie som er på Mac.

❀ Filmer med Iphone 6s

HVA JEG HAR KJØPT

❀ Jakke fra Stormberg : 499 Kr

❀Jakke fra New Yorker : 169 Kr

❀ Genser fra New Yorker : 199 Kr

❀Bukse fra New Yorker : 169 Kr


Hope you guys enjoyed this video !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Annonse


Jeg er så heldig at jeg får være ambassadør for en herlig nettbutikk som heter Waiiola

Dette er en nettbutikk som selger de fineste klærne som du trenger og de står for å designe og produsere de mest fasjonable klærne du kan tenke deg. De er og for å få kunder over hele verden og ikke bare fra USA, for den beste og billigste prisen de kan sette. Klærne de selger er ufattelige fine og de har mange inne på lager akkurat nå som jeg bare elsker, og som jeg venter på i posten! Prisene på Waiiola er ganske rimelige, og du får virkelig mye for pengene her.
Du får tak i Shorts, Rompers, Topper og badetøy inne på nettsiden deres. Og akkurat nå har de salg på en del av sommer klærne som de skal erstatte.
I slutten av innlegget får du smakebit på noen av de jeg liker aller best, og kanskje noen som faller i smak til deg også ✨

FØLG DEM
Linken til nettsiden finner du øverst i innlegget. Du kan også følge de på Instagram her Waiiola instagram

SMAKEBIT TIL DERE

Jeg som er så heldig å få være ambassadør for Waiiola kan gi dere 15% rabatt på alt av det dere handler. Rabattkoden funker bare 1 gang per person.
Bruk koden 15Ingrid og bestill deg noen fantastiske smakebiter å gi deg selv en gave over helgen!

Likes

Comments


Hei alle samme, og lenge siden sist!

HVA SOM HAR SKJEDD DE SISTE UKENE
Nå har der vært mye greier som har skjedd di siste ukene og månedene for å si det sånn ! Har vært en del å reist selvfølgelig fordi det har vært sommer og jeg måtte nyte den siste lange sommerferien på sikker veldig mange år fremover. Har vært en del å gjøre ang at jeg har fått meg lærlingplass også, så har vært å fått fikset kontraktene også har jeg vært å sett på hvor jeg skal jobbe.

MØTET MED JOBBEN
Jeg møtte avdelings lederen for den boligen jeg skal være i dette første året som lærling. Og kan med hånda på hjerte si at denne dama var helt fantastisk. Når jeg kom til boligen så snakket vi i over 1 time, hun fortalte om alle brukerne og fortalte om hvordan de hadde det der på huset. Jeg fikk møte 2 av brukerne som var på huset når jeg var der. Det er til sammen 5 brukere og 3 ut av disse jobber daglig. Jeg fikk også hilse på 3 av de som jobber der og de virket og kjempe hyggelige. Kan egentlig ikke si noe annet en at jeg gleder meg kjempe mye til å begynne der på mandag !Håper bare at jeg kommer til å trives der like mye som tror jeg kommer til å trives.

LYKKE
Jeg tror ingen forstår den lykken jeg har i kroppen nå når det bare er litt under 1 uke før jeg skal begynne å jobbe. Det er snakk om 2 ÅR !!! med hardt arbeid for å få en lærlingplass. Etter at jeg selv gikk helt ned i kjelleren og fikk mye hjelp av mine nærmeste/leger osv. Så klarte jeg å komme meg på føttene igjen og jeg tenkte mere på å komme meg ut å gjøre noe, enn bare å ligge hjemme i senga. Etter mye hardt arbeid med mange jobbsøknader og intervjuer så klarte jeg HELT SELV å komme meg dit jeg er i dag. Og den stoltheten jeg har i meg vokser bare enda mere ! Har aldri i hele mitt liv klart å føle den lykken i kroppen, jeg har klart å gjort noe som alle andre klarer! Jeg bare prøver først å komme meg bort fra å gjøre det fordi jeg synes at jeg står i svært fæle situasjoner når jeg f.eks. må ringe å høre ang jobber jeg har søkt på, intervjuer jeg må på osv. Helt forferdelig i mine øyne.. Men jeg har klart noe jeg aldri trodde jeg skulle klare. Stolt av meg selv jeg !


Håper alle sammen har en flott lillelørdag!


Likes

Comments

Hei!

Siden jeg nå har blitt ambassadør for Teamiblends får jeg en god del rabatter fra dem!
Siden dette er produksjon fra USA så har jeg fått 2 herlige rabatter til alle dere fra og med i dag til 4 Juli. Dette er da 4th og July Sale! Og du kan altså ikke gå glipp av dette.
Kjøp og prøv, sjekk nettsiden deres http://www.teamiblends.com ! Det er så mye forskjellig å dere er ikke forsene for å prøve ut produktene deres!
Dette er 2 fantastiske rabatter jeg får dele med dere.
They are perfect to help everyone stay looking their best this summer ! Og det er helt sant. Det er enda ikke for sent å bli kvitt oppblåst mage, få mer energi osv til sommeren!
SLÅ TIL NÅ !

RABATT :

Rabatt 1 : Få 35% rabatt på alle ordre over $59,99 +. Rabattkode : IngridLindFOURTH

Rabatt 2 : Buy 1 Get 1 on the Detox ! Rabattkode : IngridLindDETOX

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Håper mange av blir fornøyde hvis dere bestiller noe fra Teamiblends, og jeg vil selv si at du ikke kommer til å angre hvis du kjøper noe fra dem. Og hvis du lurer på noe om Teamiblends så kan du godt sende meg en melding, e-post eller legge igjen en kommentar her så svarer jeg så fort som mulig!

Ha fortsatt en fantastisk dag videre alle sammen. Nå blir det å sitte ute i sola før det blir middag.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heihei!

Sitter nå og nyter sola på det fulleste her i sør. Tenke da at det passet godt inn med en liten bestilling fra teamiblends! For dere som ikke har hørt om teamiblends så er dette en nettside som selger blandt annet detoxtea, grønnte ansiktsmaske og MYE mer! Legger med derer nettside så kan du sjekke den ut HER ! Tenker du og bestille?! Da skal du få en rabattkode fra meg! Bruk koden 20ingrid for å få 10% avslag på alle dine bestillinger fremover! Rabattkoden går ikke ut med det første. Er det noe du lurer på? Bare å ta kontakt!

Håper dere alle likte gaven fra meg til dere! Enjoy everyone.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg har aldri hatt lykken med meg når det kommer til å vinne ting på konkurranser eller vinne noe som helst! Har liksom bare vært heldig å vinne 50 kroner 1-2 ganger, haha.. Jeg blir alltid meg på konkurranser på både Facebook og andre plasser for jeg har lyst til å en gang vinne noen konkurranser jeg har deltatt på i. Mange har den lykken og vinner uansett hva de er med på, så kommer jeg da den fuglen som ikke har lykke for fem flate øre.

MEN MINE KJÆRE LESERE!!!
For hele 4 !! dager siden vant jeg faktisk en konkurranse!! Jeg ble så lykkelig at jeg hoppet og skrek til mamma og hun skjønte ingenting. Etter MANGE deltagelser i forskjellige konkurranser så har faktisk min lykke snudd og jeg var den heldige vinneren denne gangen. Jeg er med på en herlig side på Facebook som heter Fifty Shades Of Makeup og der blir det av og til konkurranser der man kan vinne både sminke, ansiktsprodukter, hårprodukter osvosv. Jeg fant ut at jeg skulle bli med i en konkurranse der du kunne vinne Extensions fra Hchair. Jeg tenkte "hvorfor ikke" altså har pratet lenge om å kjøpe Extensions men synes det er litt i det dyreste laget så har enda ikke tatt meg råd til å kjøpe det. Etter noen dager med konkurransen så var den avsluttet og på søndag sjekket jeg meldinger fra Facebook. Gikk inn og ut av Facebook siden det sto at jeg hadde en melding men jeg klarte ikke finne den noen steder. Etter en stund dukket det plutselig en meldingsforespørsel på Facebook og da såg jeg at den var fra Solveig ( hun som driver Fifty Shades Of Makeup). Jeg trykket inn på meldingen og begynte å lese, jeg kjente bare at det gikk et lykkerus gjennom kroppen for der sto det at nemlig JEG vant ett valgfritt Extensions fra Hchair sin nye kolleksjon !! Jeg var så glad jeg ante ikke hva jeg skulle si, haha.. Tenk å bli så glad for å vinne Extensions! Men hei!! Jeg VANT !
Sjekk ut Hchair HER
Trykk deg inn på øverste bilde og finne mer ut om akkurat den fargen jeg fikk!

Her kommer noen bilder av det jeg vant fra Hchair.
Siden det er litt gulskjær skal jeg legge det i bløt sammen med Lilla Shampoo. Tenkte å legge ut en video slik at andre som også får dette problemet ser hvor lett det er å få det lysere uten å ødelegge det med bleiking!

MER UNDER BILDENE!


Ikke nokk med det! Men dagen etterpå ringte telefonen min. Kjente igjen nummeret og det var i fra der jeg hadde vært på intervju for lærlingplass. Jeg tok opp telefonen og hun sa hvem hun var, kjente at jeg ble nervøs siden jeg har prøvd i 2 år (!!) å fått meg lærlingplass / jobb. Tenkte i hodet at nå sier hun at de har funnet 2 lærlinger og jeg dessverre ikke var en av dem.. Men NEI, det var det helt motsatte ! Hun fortalte meg at de så gjerne hadde lyst å ha meg som lærling hos dem og håpet at jeg takket ja ! Jeg ble så glad jeg sa at hun hadde gjort dagen min og hele sommeren min mye bedre! Jeg la på kjente at lykketårene kom frem og jeg begynte å gråte kjempe mye. Ringte mamma, og hun var redd det skulle være noe alvorlig siden at jeg skreik. Jeg fortalte henne hva som hadde skjedd og hun selv begynte nesten å gråte, hun måtte ta seg sammen siden hun var på jobb. Men herregud for ett rop hun ropte ut, haha. Jeg ble så glad for at hun også ble like glad som meg!

TENK!
Livet mitt har snudd seg til så mye positivt på bare 4 dager!! Og jeg som har brukt over 2 år for å få til noe positivt i livet. Tror ikke mange skjønner hvor stort dette er for meg og hvor lettet jeg kjenner meg nå. Jeg kan endelig slappe av i skuldrene. Nå kan jeg nyte sommerferien og tenke på at jeg begynner å jobbe FAST i 2 år nå og trenger ikke tenke på jobbsøknader på i alle fall 2 år.

LIVET SMILER ENDELIG!

Likes

Comments

Ble ikke innlegg i går da jeg hadde en del jeg skulle gjøre!
Hadde tidenes koseligste kveld på lenge sammen med en herlig gjeng i går. Ble invitert på tapas kveld til en venninne der vi alle hadde med oss 1-2 retter hver. vi var vell 9-10 personer som var der og for å si det sånn så ble det nokk mat, kunne sikkert vært 10 stykker til ! Tapas mat er bare noe av det beste, gode retter god vin/øl til matn også sitter man i timesvis og bare gomler i seg litt etter litt helt til man drar!
Etter en god stund rundt matbordet fant vi ut at vi skulle ta oss en runde med Alis. Flaue meg forteller at jeg har dette hjemme men har ALDRI spilt spille før selv, haha... Alle bare gidde meg rare blikk når jeg sa at jeg ikke hadde spilt det før. Og det skjønner jeg godt, spillet var jo så gøy! Selv om jeg overhode ikke klarer å spille slikt spill siden jeg blir så irritert og stressa.
Jeg ser i alle fall fram til slike kvelder med masse herlige folk i sommer! Er for sjeldent at man gjør slikt. Skulle vært mye flinkere til å lage god mat sammen og bare kose seg hele kvelden.

Nå skal jeg straks stå opp fra senga, ta meg litt frokost og legge meg på altanen og bare ligge i sola hele dagen!

Håper alle har en flott dag videre!

Likes

Comments

Selvfølgelig måtte det komme regndag i dag siden vi har hatt sol og varme de siste dagene. Slike dager som dette blir brukt til å sitte inne å kose seg enten bak datamaskinen eller tvèn ! Min dag i dag i derre drit været blir brukt til å ta sol, bake gulrotbrød og sitte i sofaen å se på serier eller filmer. Er bare glad for at det er meldt sol og varme fra i morgen av og utover. Blir det både å ligge i sola i flere timer og kan gå lange fine turer uten at man blir søkk våt og det er akkurat ikke noe særlig gøy å gå tur da.
Hvordan vær har du? Har du sol og varme eller har du også drit vær ?

Men akkurat nå sitter jeg å ser på nye bikinier for sommeren og drømmer meg bort til syden og varme! Regner med det ikke er bare jeg som ser på slike ting når det regner og ikke er noe vær for å være ute i. Eller?
Har funnet noe som har kommet i handlevognen allerede! Tenkte jeg skulle dele dette med dere senere siden jeg ikke har den tiden til å gjøre det akkurat nå. Blir bare mer og mer i handlevognen for meg! Er så mye nytt og fint som har kommet inn og jeg kjenner at det klør i fingrene hvis jeg ikke kjøper det.. Må jo kjøpe det før de klærne jeg liker blir utsolgt i min størrelse..

Har du andre bra nettsider der de selger fine bikinier? Legg igjen en kommentar så kan jeg sjekke den ut! Har bare brukt Nelly helt til nå, vil gjerne prøve en annen nettside som folk er fornøyde med.


Ha en fortsatt herlig dag videre om du så ligger ute å soler deg, er på jobb eller koser deg inne med serier/filmer!

Likes

Comments

I går etter mange timer i sola og en tur til kjæresten ble de jdm treff i Sandnessjøen. En del biler både fra Sandnessjøen, Mosjøen og dønna/herøy var på treffet. Jdm er for dere som ikke vet japanese biler! MANGE fine og tøffe biler som var der for å si det sånn! Var ikke ett stort treff nei, var bare noen få som har slike biler. Men er veldig gøy å de på hvor mange som gidder å komme på slike ting. Var i alle fall veldig gøy å være der å se alle bilene.
Gleder meg veldig til den dagen jeg har råd selv til å kjøpe meg en japanese bil altså! Når den dagen kommer er det lykken i livet. Men får bare nøye meg med Audin til da..

Etter noen timer med dette dro vi å kjøpte oss kveldsmat på Napoli. Herregud det er leeenge siden jeg spiste pizza der! Var godt å bare spise noe som gikk raskt å få servert for å si det sånn.

Siden det er herlig og varmt ute i dag også har det vært bare soling og spising av is! Nå blir det mer kos i sola før man gjør noe sosialt!

Likes

Comments