Hei på du!

Sliter du også med suget etter noe søtt? For det gjør nemlig jeg! I sommer holdt jeg meg unna alt av søtsaker, men jeg og kjæresten ble enig om at en cheat day i uken måtte da være lov. Men når jeg starter å spise søtt er det vanskelig for kroppen å si stopp dagen etter. Kjenner du deg igjen?

For noen funker det veldig fint med en dag i uken hvor man kan spise det man vil, men for meg funker ikke det. Det er akkurat derfor jeg har laget Christmas challenge!

Jeg skal være streng med meg selv. Ingen sjokolade, potetgull, iskrem osv... Jeg blir å spise middagen jeg får servert hjemme og jeg har ikke akkurat tenkt å telle hvor mange kalorier jeg får i meg. Challengen går bare ut på å holde seg unna alt det unødvendige frem til Desember. For trenger du virkelig den sjokoladen?

Skal du oppnå resultater på trening er det viktig å tenke på hvilken valg man tar. 

Tar du denne utfordringen?Likes

Comments

Heisann!

Mitt navn er Ingrid Kristiansen, en 17 år gammel jente fra lille Tromsø. På denne bloggen blir jeg å dele min reise gjennom en treningsglad hverdag. Motivasjon, treningsprogram, oppskrifter og masse masse positivitet er det jeg kommer til å dele her inne. Jeg har drevet lenge med både blogging og trening. Men jeg er ingen profesjonell på noen av delene, er bare noe jeg har som hobby og som jeg brenner for.

Mitt mål med bloggen er å inspirere og motivere. Håper jeg ser til mange av dere videre på denne reisen mot en mer aktiv hverdag.

Snakkes! 

Likes

Comments