Header
Snapchat
Youtube
Instagram
Blogkeen
Nouw

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments


Ingrid er en jente som setter ekstremt pris på et godt vennskap, men som flere ganger har kuttet ut venner fordi de ikke har behandlet henne slik de burde. Noe som for meg er helt uforståelig da vennene hennes betyr alt for henne og at hun gjør alt for at de skal ha de bra

Ingrid har alltid vært veldig glad i å glede familien. Når hun var liten brukte hun alle sparepengene sine på gaver til oss i familien til jul og bursdag. Hun gjør også andre ting som å lage middag til mamma til hun kommer hjem fra jobb.

Ingrid sitt liv har vært preget av flere nedturer enn kanskje mange kan tro. Mange ting har i hovedsak ikke handlet om henne, men nære venner. Hun har mange ganger stilt så mye opp at det har gått på hennes egen bekostning.

Jeg har alltid gitt Ingrid råd for hennes eget beste, men det har hendt flere ganger at hun ikke har hørt på meg og angret i ettertid. Dette har for det meste handlet om overfladiske ting som feks: være med på slalåm på leirskole eller ikke farge håret slik at det blir ødelagt (det eneste jeg kom på nå).Ingrid hadde veldig tykt og langt hår før hun begynte å farge det.


Ingrid har vokst veldig mye de to siste årene. Hun har blitt sterkere og mer reflektert. Etter hun har begynt å jobbe har hun også blitt mer voksen og det går i motsetning til tidligere an å snakke med henne om ting som omhandler jobb og inntekt.

Ingrid er veldig målrettet og er kjempeflink til å spare penger til det hun vil ha. For tiden har hun mer på BSU kontoen enn jeg, riktig nok fordi hun jobber hele tiden og jeg er student. Hehe.

Ivar er den beste som har skjedd Ingrid og han har hjulpet henne mye. Når Ingrid først flyttet til Arna hadde hun det vanskelig, både med tanke på ny skole, nytt sted og få folk hun kjente.

Ingrid var blodfan av Justin Bieber og ble sur om noen snakket stygt om han. En nyttårsaften gikk hun kledd som den belieberen hun var og trodde hun skrev JB i pannen mens hun så seg i speilet. Jeg måtte sende henne inn igjen på badet fordi hun hadde skrevet BJ. Hehehe.

For en søt søster jeg har.

Likes

Comments


Det er tirsdag. Det er regn -igjen.

I dag hadde jeg egentlig veldig lyst til å filme en film til youtube kanalen min, men hadde virkelig ingen ide om hva jeg skulle filme. Så jeg startet, og avsluttet like fort. I går fikk jeg tak i verdens fineste kjole som jeg skal bruke i bursdagen min som er neste måned. Jeg har planlagt alt i hodet, og temaet blir the great gatsby.

Kan nesten ikke vente på at Ivar kommer hjem, og jeg gleder meg som en liten unge. Endelig fri, kjærlighet, god mat, venner og den beste jeg vet om.

I dag tror jeg egentlig jeg bare skal slappe av i sengen, se på en ny serie og ta livet ordentlig med ro, før det er skikkelig påan igjen på torsdag med konstant jobb til Ivar kommer hjem. Det er så sinnsykt deilig å se at det jeg sparer faktisk øker hele tiden, og at jeg kommer til å nå målet mitt til sommeren med hvor mye jeg skulle spare til han er ferdig i militæret.

DIGG!

Likes

Comments


Klokken er 04:07. Lyset begynner å titte frem utenfor. Og jeg har innsett at døgnrytmen og magen ikke kommer til å være på lag med meg i natt. Er ganske så irriterende når jeg vil sove, men ikke får det til pga nattevakt i går natt. Jeg får heller legge meg i solen når den kommer frem å sove litt der.

Men over til poenget. Hva har bloggen gitt meg egentlig? Selvfølgelig fine følgere, kommentarer og venner -men også veldig gøye ting som ellers ikke hadde skjedd hadde jeg ikke blogget.

Jeg husker mitt første samarbeid som var sammen med Shein. Det var en så big deal, og jeg fikk pakke etter pakke hver måned. Dette var så utrolig gøy, og jeg kan fremdeles huske galaxy genseren jeg fikk første gangen. Kanskje et år etter dette fikk jeg melding fra en som jobbet i radioen som lurte på om jeg ville være med et par ganger i måneden på noe de kalte ''ekspertpanelet''. Dette var utrolig gøy, og jeg husker den følelsen jeg fikk av at de faktisk ville ha med meg. Meg liksom. Jeg takket da faktisk nei til dette, men å bli spurt var egentlig gøy i seg selv.


Så begynte bloggen min å bli noe annet. Den ble til mer en dagbok. Historier. Minner. Og nesten en bok. Jeg fikk problemer med magen, som sikkert alle har fått med seg. Jeg droppet ut av skolen. Ikke bare en gang da- to faktisk. Jeg slet ganske mye, men hvor er jeg i dag da? I'm feeling good. Hadde det ikke vært for Ivar. Helt seriøst. Jeg elsker deg. Men bloggen min ble lagt merke til av en nettside som hadde forskjellige kåringer. Første premien var på 5000kr, om jeg ikke husker feil, og en av de andre deltakerene var faktisk den vakre Sofie Kvelland. Jeg ble nominert i kategorien ''personlighetsblogg'' eller hva de kalte det. Jeg vant ikke da. Jeg fikk egentlig ikke en gang en tredje plass. Men jeg var nominert da.

Og som dere kanskje har fått med dere så spilte meg og Ivar inn TV i Mai. Vi ble spurt av produksjonen av 'Den nakne sannhet' om å være med siden de hadde sett youtube videoene som meg og Ivar hadde sammen. Hvor rart er ikke det da. Jeg skjønner ikke helt. Men denne muligheten tok vi da. Og gud som vi gruer oss. Det blir ikke sendt før etter nyttår, og da er det jo faktisk nesten et år siden vi spilte det inn -noe som skremmer meg litt. Hva svarte jeg på spørsmålene? Hva sa jeg når vi var på sync? Hva gikk jeg med? Akkurat det siste der husker jeg, og jeg skjønner ikke hva jeg tenkte på. Siden det antrekket var ikke on fleek for å si det slik. Hadde selvfølgelig klart å ta med meg kun to tskjorter (som jeg aldri hadde prøvd på før).

Det er jo veldig gøy å se tilbake på slike ting som dette syns jeg. Det er jo ikke de største tingene, men jeg er utrolig takknemlig for dere som har fulgt meg siden 5.klasse, og dere nye som kanskje titter innom av og til. Men nå må jeg nesten prøve å sove, siden nå er klokken allerede 04:34. Wish me luck.

Likes

Comments

I dag er det 21.september. I dag er det en måned til min fantastiske kjæreste kommer hjem. Det er en måned til jeg har bursdag! Og det er en måned til jeg får en uke fri fra jobb. Aah, jeg gleder meg til alt dette. Og herregud så stolt jeg er av min kjære. Han kommer seg igjennom, og han er så sinnsykt flink. Gleder meg som en tulling til du kommer hjem til meg igjen.

I natt hadde jeg nattevakt, og nå klokken 23 skal jeg også på jobb før det blir noen dager fri. Kan være jeg skal ta tatovering nå om ikke veldig lenge, og det blir så gøy! Forresten så skal jeg feire bursdagen min på dagen, og jeg trenger noe å gå med siden det er gatsby fest. Om noen av dere har den fine fjærkjolen som var så inn før, gjerne send en melding så betaler jeg litt for den ;-)


Likes

Comments


Egentlig bare en pose med frossen frukt kjøpt på rema 1000. Åh denne var så sinnsykt god, og skal virkelig lage den flere ganger. Bland posen med litt eplejuice og voilä, du har en sunn og god frokost.

I dag har jeg seinvakt på jobb, så jeg skal ikke på jobb før 23 i kveld, og det samme imorgen. Kjenner det blir deilig med en frihelg nå til helgen, så kan det være det blir litt blogging fremover. Jeg skal feire 19årsdagen min om en måneds tid og kan vel kanskje legge inn noen bilder fra den dagen. Ivar kommer også hjem om akkurat 1 måned, og jeg gleder meg såå mye!


Likes

Comments

Du er ikke alene.

Kanskje du kjenner på dette nesten hver dag. Ingen som forstår deg. Ikke familien. Ikke legen. Du går fra hver legetime med en følelse av å ikke bli trodd. En følelse av at de ikke gidder å gjøre noe, og kanskje du får beskjed om å følge fodmap dietten slavisk. Selvom du blir dårlig av den. For nei, du er nødt å gå på den i 6 uker før det kan virke. 6 uker hvor man kanskje er hjemme fra jobb. 6 uker med angst. 6 uker med en dårlig følelse. Du vil jo ikke dette.

Alle vennene dine skal ut. Du har kanskje akkurat blitt 18 år gammel, og kan endelig lovlig drikke. Men du tar en slurk av cideren, og resten av kvelden er du låst inne på toalettet. Det virker som om tarmene vrir seg sammen.

Du går på skolen. Skolen gjør deg vel allerede litt stresset. Akkurat som å ta buss. Siden du vet, at hvis du blir dårlig må du enten løpe hjem eller sitte på et toalett for alle kan høre deg. Du kan til og med se personen sin sko til den som er på toalettet samtidig, og du blir enda mer stresset.

Legetimene du bestiller gang etter gang, men ikke kan stille på siden du er for dårlig til å gå dit. Du er også så lei av å høre på det samme om igjen og om igjen. Samme dietten. Samme samtalen om at dette er noe du mest sannsynlig må leve med resten av livet. Kanskje ikke -om du er heldig. Du kjenner vel kanskje også på den følelsen av at du sitter i familiebesøk hos kjæresten. Du føler du ikke kan gå fra bordet for å løpe på toalettet. Så du sitter der og håper på det beste. Du kjenner du blir dårlig, og venter på at samtalen med bordet skal komme til en slutt, slik at du kan sette fatet ditt i oppvaskemaskinen, si takk for maten og løpe.


Avtaler du må avlyse gang etter gang siden du ikke engang kommer deg ut døren hjemmefra. Venner som føler seg sviktet. Venner som ikke tror deg. Jeg tror også vi alle kan være enig i at det værste er de menneskene som kommer med meninger om hva du burde spise, at du ikke må gå på imodium og at havregrøt fikser hele problemet som magi, når du vet hundre ganger bedre selv akkurat hva du blir dårlig av og ikke.

Jeg har hatt det slik som dette i litt over tre år nå. Jeg har følt at jeg har mestret ting. Jeg har følt jeg har skuffet folk. Jeg har vært glad. Jeg har vært lei meg. Men viktigst av alt. Jeg har klart ting jeg aldri trodde jeg skulle klare. Jeg jobber så bra jeg kan. Jeg passer på kjæresten min så mye jeg klarer. Jeg har spilt inn tv. Jeg har tatt fly alene. Jeg har reist til syden en uke. Og jeg har hatt det bra.

Man blir så utrolig sterk. Så utrolig takknemlig for de dagene hvor man føler seg bedre enn andre dager. Når man kan spise en middag uten å bli dårlig etterpå. Og når man endelig klarer å gå opp i vekt. Selvom den kanskje går ned igjen neste uke.

Jeg er så sinnsykt takknemlig for kjæresten min. En som hører om mine mageproblemer så og si hver dag. En som støtter meg, og kjører meg ned til apoteket om jeg trenger noe. En som driter i om jeg ikke drikker på fest eller ikke bryr seg om at jenter også gjør nummer to på do (for jo, det er mange gutter som ikke takler å tenke på det engang). Det at han fremdeles er der for meg på samme måte som han har vært fra dag en. Jeg kommer aldri til å få takket han nok.

Jeg kom fra Haukeland i dag etter en fantastisk samtale. Takk til den legen som snakket med meg. Jeg følte virkelig du brydde deg. Nye prøver, tester, en samtale hvor jeg blir hørt og henvisninger. Takk for at du prøver. For som fastlegen min sa: ''ka vil du eg skal gjøre? tror du eg har en vidunderkur kanskje??''. Nei jeg tror ikke det kjære du, det eneste jeg ville var å bli hørt. STUPID.

Vi klarer oss igjennom det! Og det føler jeg meg nesten som et levende bevis på -av og til.

Likes

Comments


Åh, gud som jeg gleder meg til å innrede min egen leilighet med fine møbler og pusse opp akkurat som jeg vil. Bare se på bildene over -i'm dying.

Likes

Comments


Sinnsykt lenge siden jeg har brukt speilrefleksen for å ta noen bilder til bloggen (!!), men idag fikk jeg en følelse for at jeg ville gjøre det, og fant ikke den ene delen til kamerastativet, så da ble det til at jeg måtte plassere kameraet oppå noe jeg fant ute.

Liker skikkelig godt den kombinasjonen av momjeans, belte og en hvit topp. Er jo egentlig det mest basice i hele verden, men kult er det no uansett. Fikk jo også vist frem noen av tatoveringene mine -hehe, og ser nå at jeg vil ha enda fler, siden tatoveringer gjør jo faktisk et antrekk enda bedre, eller er det bare meg?? Lurer på hva det neste skal bli.

Bukse monki

Imorgen kommer endelig Ivar hjem for en helg, og hele helgen er fullstappet med planer. Hyttetur - familiebesøk og drikking. Dette kjenner jeg blir deilig etter en del med jobbing! Kan være kameraet blir tatt i bruk en av dagene hvertfall!


Likes

Comments