Header
View tracker
View tracker
View tracker
View tracker


Ååh, endelig har den store dagen vært her -som ja, jeg har ventet på siden jeg var rundt 14. Jeg er endelig 18, og kan endelig skrive under på mine egne papirer, sende mld til læreren når jeg er dårlig eller i det hele tatt kjøpe alkohol selv og slippe å se ut som en idiot utenfor polet.

Men gud så oppskrytt det egentlig er. Hahah, det er så og si ingen forskjell fra når jeg var 17, men jaja et år eldre. Nå er det 20år som blir det neste store. Bursdagen min var vellykket sammen med fine venner selvom det ikke var alle som kunne komme. Jeg fikk masse fine gaver, og jeg vil si takk til alle for det jeg fikk! Nå gleder jeg meg masse til å reise på tur med kjæresten min til neste år.

Som dere sikkert har lagt merke til så er jeg ikke så aktiv her lengre, og det er siden jeg har falt i smak med å lage videoer på youtube istedenfor. Jeg har utrolig lyst på flere følgere, og vil takke dere mye om dere vil følge med på mine videoer fremover. Jeg laget en i går av hva jeg fikk til bursdagen, så den kan dere se under her om dere er interessert! Videoene mine kommer til å bli bedre og bedre, og det ser jeg veldig frem til. Om dere har et ønske om noe dere vil jeg skal lage, GJERNE kommenter her eller på youtube. Tenker å ta tatovering om ikke så lenge, så det kan jeg jo filme om dere vil! Vi snakkes fine bloggere og blogglesere.


Likes

Comments

  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw