Header

Det er lenge siden jeg har skrevet et innlegg her på denne bloggen. Kanskje jeg skal begynne igjen? Aner ikke. Liten oppdatering fra sist. Jeg suger på skolen (og kommer mest sannsynlig til å avslutte året mitt -igjen), jeg har hatt vannkopper, jeg har jobbet en del på 7/11 og jeg har bestilt tur sammen med min kjære. Ivar reiser i militæret i Juli, og vi tenkte oss en liten tur før den tid.

Planene fremover er vel å jobbe for å tjene penger til å leve livet. Kanskje jeg jobber som bartender noen år? Kanskje jeg skal flytte til Barcelona? Hvem vet. Jeg vet i hvert fall at skole ikke er noe for meg, og det synes jeg folk burde akseptere. Det er ikke akkurat sånn at jeg dør i nød når jeg ikke har fullført videregående. Jeg har jo en jobb. Jeg har jo en plan i hodet mitt. Det å leve livet litt burde vært mer sosialt akseptert enn det det er. Om du ikke har det vanlige A4 livet hvor du har alt på stell, unge når du er ferdig med studiene og funnet deg en jobb som du er stuck med i 50 år frem i tid, da er du akseptert.

Så lenge man tjener penger, og følger det man vil. DA burde man vært akseptert i dette samfunnet. La meg gjøre det jeg vil, vær så grei!

Ble jo et litt rotete innlegg dette her da. Men jeg vet ikke. Jeg har en del på tankene. Jeg stresser litt med den der skolesituasjonen min, og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre? Slutter jeg -igjen, så er jeg jo fucked i følge andre. Slutter jeg ikke, så er jeg jo fucked uansett. Jeez.


Likes

Comments


Ah, så deilig det var å endelig få denne tatoveringen! Jeg har sett på den i en evighet, og har hatt så utrolig lyst på den, og endelig har jeg den på armen for resten av livet. Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet. Se videoen for mer informasjon om tatoveringene mine, smerte, pris osv

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw