YOU ARE THE BEST

Først og fremst må jeg bare si tusen takk til den mest fantastiske gutten som spanderte denne fine turen til Hellas i en uke. Jeg er så takknemlig for å ha en så snill kjæreste som ville tilbringe denne ferien med meg!

Turen var bare bra med fint vær hele uken og kjempe morsomme kvelder sammen med to andre godgutter som Ivar kjente fra før av. Det ble mye god mat, kortspill hvor jeg ble Bomsri og Stian endte som president nesten hver gang. Om dere vil se en liten film jeg laget fra ferien så kan dere se den i slutten av innlegget.

Jeg som ikke tåler alkohol ble selvfølgelig dødsdårlig to av kveldene (hvor den ene endte med å kaste opp) men ellers veldig bra. Magen holdt seg OK hele uken, så det var veeldig deilig. Nå nærmer vi oss jo sommer her i Norge også, så det var bra å få en uke på forskudd her nede.

Gjerne abonner på youtube kanalen min, hvor jeg oppdaterer mer enn jeg gjør her. Da blir jeg veeldig glad!!


Gleder du deg til sommeren?

Likes

Comments

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Noe som har irritert meg grenseløst denne uken er været. Det er sol det ene minuttet, og i det andre så er det pøsregn. Kan det ikke bare holde seg til en av delene snaart. Blir deilig med kjærestetur til Kreta om kun tre uker! Gad, jeg gleder meg.

UKENS HØYDEPUNKT

Jeg har mange pakker som kommer i posten, og får nesten en hver eneste dag. Dette er fra både samarbeidspartere (som jeg er såå fornøyd med) og ting jeg har bestilt til sydenturen. Så jeg gleder meg masse til å lage nye videoer fremover i tiden! Om du vil se hva jeg venter på så kan dere følge med på youtube kanalen min her!

UKENS VIDEOER


UKENS INNKJØP

Ukens innkjøp er myee. Wait for it. Jeg venter på en bikini og to kjoler fra Shein, masse sminke og en krølltang fra Lyko.no, et vippeserum fra Ame pure og en stor pakke fra Boohoo.

AKKURAT NÅ

Akkurat gjør jeg det jeg ikke burde gjøre, altså å lage dette innlegget. Nå som jeg har så mye tid til overs så skal jeg ta teorien til billappen, så dette er det tiden går til (meste parten av tiden). Så etter dette innlegget så må jeg hoppe tilbake til øvingen.

UKENS CRAVING

Tror egentlig ikke jeg har hatt noe spesielt.

UKENS OPPTUR

Meg og Ivar hadde en koselig tur på hytten (som det kommer en vlog fra) og jeg har begynt på teorien som egentlig er en opptur for meg. Jeg teller også selvfølgelig ned dagene til vi reiser, så det er jo en liten opptur det også. Annet enn dette så har jeg elsket å lage videoer, så det kommer masse fremover!


UKENS NEDTUR

At solen forsvinner annenhver minutt.

UKENS TANKE

Jeg har sett alle facebook statusene til folk om å gi penger til kreftforening. Jeg synes egentlig det blir lill rart (om vi tar Alan Walker i eksempel) at man må vise til alle at man skal gi penger. Han som har 250 000 å gi sånn helt lett, kan vel gjøre det uten å vise det til alle sammen for å få avisartikler osv? ;-)

HAR DU HATT EN FIN UKE?

Likes

Comments

sponset


Slengbukse sett finner du her


Åh, nå begynner virkelig sommeren å nærme seg. Jeg satt her ute idag å tok de bildene her, og gjett hva. JEG frøs ikke. Det var en så sinnsykt deilig følelse, du aner ikke (eller jo, det gjør du).

Jeg har fått tilsendt noe ting fra shein, og alt er linket under bildene til de enkelte. Har fått noen sommerklær (siden jeg skal til syden om noen uker) og det er så deilig. Må få sydd inn denne buksen i livet litt, men ellers bra. Toppen var litt kort, menmen.


Denne finner du her.

Neste ut er denne off-shoulder kjolen i svart. Dette er jo en såå fin kjole! Gleder meg til å bruke denne. Det eneste er at jeg ikke er vant til å gå med slike kjoler/topper, så det er så uvandt å ikke kunne bevege ordentlig på armene uten at de spretter opp. Hahah, luksus problem hæ?


Sist, men ikke minst. Den fineste vesken som er inspirert av den populære (og ikke minst) dyreste Celiné veskene. Denne er så fin, og kostet bare rundt -hva da, 200 kroner? Så billig og såå fin.


Denne fineste skatten finner dere her.

Kjenner det var veldig deilig å lage et litt langt blogginnlegg med bilder og litt klesoppdateringer. Jeg håper dere likte innlegget, så hører dere sikkert fra meg igjen! Vi snakkes fine.


Likes

Comments


Jeg vet hvor jeg skal bestille bikinier fra i hvert fall. Gud jeg gleder meg til lønning og syden om to måneder i nye bikinier. Har sett en del videoer på youtube om bikiniene fra Zaful sin nettside, og jeg tenker jeg også skal prøve meg på de straks. Altså utvalget deres (GUD) og ikke minst prisen. Jeg gleder meg.

Trykker du på linkene så kommer du direkte til bikinien. SE HVOR FINEE!

Likes

Comments


Har gående en Giveaway på instagramen min, og jeg blir utrolig glad om du vil melde deg på! Så det du må gjøre er å abonnere på kanalen min HER! også må du kommentere to venninner i kommentarfeltet som du tror hadde likt giveawayen selv!

DU FINNER GIVEAWAYEN PÅ INSTAGRAMEN MIN HER!

LYKKE TIL

Likes

Comments


Ah, så deilig det var å endelig få denne tatoveringen! Jeg har sett på den i en evighet, og har hatt så utrolig lyst på den, og endelig har jeg den på armen for resten av livet. Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet. Se videoen for mer informasjon om tatoveringene mine, smerte, pris osv

Likes

Comments

YouTube
ingridengevik98
  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw