Header


Ååh, endelig har den store dagen vært her -som ja, jeg har ventet på siden jeg var rundt 14. Jeg er endelig 18, og kan endelig skrive under på mine egne papirer, sende mld til læreren når jeg er dårlig eller i det hele tatt kjøpe alkohol selv og slippe å se ut som en idiot utenfor polet.

Men gud så oppskrytt det egentlig er. Hahah, det er så og si ingen forskjell fra når jeg var 17, men jaja et år eldre. Nå er det 20år som blir det neste store. Bursdagen min var vellykket sammen med fine venner selvom det ikke var alle som kunne komme. Jeg fikk masse fine gaver, og jeg vil si takk til alle for det jeg fikk! Nå gleder jeg meg masse til å reise på tur med kjæresten min til neste år.

Som dere sikkert har lagt merke til så er jeg ikke så aktiv her lengre, og det er siden jeg har falt i smak med å lage videoer på youtube istedenfor. Jeg har utrolig lyst på flere følgere, og vil takke dere mye om dere vil følge med på mine videoer fremover. Jeg laget en i går av hva jeg fikk til bursdagen, så den kan dere se under her om dere er interessert! Videoene mine kommer til å bli bedre og bedre, og det ser jeg veldig frem til. Om dere har et ønske om noe dere vil jeg skal lage, GJERNE kommenter her eller på youtube. Tenker å ta tatovering om ikke så lenge, så det kan jeg jo filme om dere vil! Vi snakkes fine bloggere og blogglesere.


Likes

Comments


Hei igjen folkens! Nå er det lenge siden jeg har vært innom her. Tenkte jeg bare skulle si hei og komme med en liten oppdatering. Som sagt tror jeg at jeg har lagt bloggen litt på hyllen i det siste. Vet ikke om jeg kommer til å komme 100% tilbake, men vi får se. Jeg kommer uansett ikke til å slette den.

I dag kommer det en ny video på youtube, så om du er en youtubefan, slik som meg så kan dere jo abonnere på meg for å få de typiske jentevideoene. Det blir vel litt forskjellig på kanalen min. Challenger, haul, vlogger også videre. Følg meg på snap for å få oppdateringer fra blogg og youtube! @YTingridengevik

Svart hettegenser her (sponset)

Likes

Comments

03.august 2016

'Mitt første råd er å kjenne på kroppen. Orker ikke kroppen mer, så er det ikke håp. Ta deg en pause. Tenk alle voksne som får seg sykemelding. På skole? Man kan ikke få sykemelding i to måneder. Dropp ut. Det er ikke verdens undergang. Helse er utrolig viktig, og er noe jeg har lært å ta vare på. Orker jeg ikke, så orker jeg ikke.''


01.september 2016

Akkurat nå går jeg mot meg selv. Prøv å gå på skole så lenge du klarer. Jeg har nå gjort ferdig min andre uke på skolen, og jeg synes det er jævlig. Jeg synes helt ærlig at det er helt forferdelig. Det å gå å tenkte at det ikke bare er et, men to år igjen på skole -det skremmer meg. Jeg vet ikke om jeg kommer til å klare det jeg. Jeg aner virkelig ikke. Motivasjonen min er så forbanna dårlig, humøret mitt blir dårlig på skolen og hele meg blir svak. Bare ordet ''skole'' får meg til å få tårer i øynene.

Jaja, dere får fortsette å se på youtube videoene mine, også håper jeg dere vil inn her å abonnere. Jeg har også laget meg en snapchat som er til youtuben min, som er ''YTingridengevik''.

Vi snakkes

Likes

Comments

sponset

Om du ikke har fått med deg hva jeg fikk i posten av en side som heter Stayingsummer så tenkte jeg at jeg skulle vise det i dette innlegget! Dette er en side med en del lette sommerklær, høstklær og noen vårklær. Frakten tok litt lang tid synes jeg, men det var helt klart verdt det! Teppet over skal jeg henge på veggen om jeg ikke tenker helt feil, så kan jeg kanskje vise hvordan det blir tilslutt!

Du finner det her.


Dette er bikinien jeg fikk tilsendt av de, og den er utrolig fin! Bikini trusen er skam deilig, og har et helt fantastisk stoff. Bikinitoppen er utrolig fin, men jeg har null pupper noe som jeg føler resulterer i en veldig ''barnekropp'' istedenfor en kvinnekropp ettersom at denne ikke har noe form for innlegg i seg. Men fin er den jo da!

Du finner den her.

Likes

Comments

sponset

God kveld fine! Isted mottok jeg en pakke fra Desenio med noen plakater som de har sendt til meg. Jeg er så utrolig fornøyd, men har ikke plass til to av bildene, så de står på gulvet akkurat nå. Er jo fint å kunne bytte de ut når jeg blir lei de andre. Jeg fikk også tilsendt en ramme til hvert bilde, og det er utrolig deilig. Forrige gang kjøpte jeg meg noen på IKEA til en billig penge, men nå er det faktisk billigere innpå Desenio og da får du de samtidig som plakatene du har bestilt! Er utrolig billig på denne siden, så anbefaler å kjøpe herfra.

Jeg har noen plakater fra samme side på rommet mitt hos pappa, og jeg synes det er så utrolig fint! Det gjør liksom det lille ekstra.


Jeg sitter for øyeblikket med en liten influensa, og håper jeg blir bedre til i morgen. Imorgen skal jeg sove hos kjæresten, siden han jobber så ekstremt mye for tiden -flink. Også skal jeg i bursdag på lørdag hvor meg og Karina skal ordne oss sammen som indianer. Herregud som jeg gleder meg! Bare la meg bli frisk først.

På lørdag skal meg og Karina vlogge, noe som da fører til at det kommer en vlog ut på søndagen! Jeg håper dere vil følge meg på kanalen min. Ha en fin kveld videre!

Likes

Comments


Blir som sagt utrolig glad om dere vil følge meg videre på YouTube! Her er en ny video som ble postet i dag. Love


Husk å abonnere!

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw