Header
  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw


God kveld godtfolk!

Jeg har veldig lyst å lage en video hvor jeg bare babler og kanskje svarer på noen spørsmål. Jeg tviler egentlig på at noen lurer på noe, men om du gjør så er det bare til å legge igjen en kommentar under her. Jeg synes selv det er veldig gøy med slike videoer, og jeg har ikke postet noe på kanalen min på en stund, så kanskje det hadde vært noe for dere? Jeg kan da eventuelt ha en ''get ready with me'' hvor jeg sminker meg og gjør meg klar for dagen i tillegg til at jeg svarer på noe dere lurer på. Så fyr løs.

Om dere ikke vet at jeg har en youtubekanal, så kan dere finne den HER eller trykke på youtube iconet over overskriften på innlegget ♡

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

sponset av ghd


Jeg var så utrolig heldig å få tilsendt en platnium ghd rettetang i fargen eller modellen pink blush. Denne rettetangen er til støtte for brystkreft, noe som betyr at dem donerer penger fra hvert kjøp av de rosa rettetangene til rosa sløyfe.

Vet dere at en av tolv norske kvinner vil oppleve brystkreft i løpet av livet? Noe som er skremmende mange. Dette er jo også en god grunn til å kjøpe en av de rettetengene, ettersom at pengene også går til en god sak.

Denne rettetangen som jeg fikk er bra til å krølle håret og den varmes opp i løpet av 20 sekunder. Temperaturen på den er 185 grader, noe som gjør at det er mer skånsomt for håret, og det ikke blir like skadet av det -noe som er sykt bra.Dere kan finne GHD platnium her.
Dere kan finne GHD heat protect spray her.


Likes

Comments


Nå er klokken 23:42, og jeg har kommet meg hjem fra en døds koselig tur i stavanger sammen med kjæresten min. Jeg har hatt en så sinnsykt bra helg sammen med han, og nå er det ca tre uker siden vi hadde sett hverandre. Jeg vil bare si at jeg forstår ikke hvorfor kjærestepar ikke klarer det, og jeg synes det går overraskende bra forløpig. Det å få se han igjen denne helgen var så herlig, og jeg gleder meg bare utrolig mye til neste gang jeg får se han.

Til dere kjærester som gruer dere til at han/hun skal dra i militæret -det går helt fint. Selvfølgelig kan jeg ikke snakke for alle, siden alle forhold er forskjellig.


Vi har egentlig ikke gjort på noe annet enn å slappe av på hotellrommet, spist god mat, sett på film og spilt kort, men jeg kunne ikke bedt om noe mer, og det var virkelig perfekt denne helgen. Det at vi kan sitte sammen en hel helg inne på et hotellrom, og egentlig ikke gjøre på noe annet enn å være takknemlig og glad for å se hverandre og bruke hvert sekund vi hadde i lag på å snakke, kose og ikke gjøre noe annet enn å slappe av, var herlig. I love you baby (kliss,klass)


Så nå er det bare til å starte på en ny uke med masse jobbing fremover i to uker, så kommer Ivar hjem igjen på besøk, og jeg gleder meg allerede. Takk gud for at jeg kan jobbe i mellomtiden, da går tiden så utroolig mye fortere enn hvis jeg bare hadde ligget hjemme og ikke gjort på noe. Samtidig tjener jeg penger til vår fremtidige leilighet. jeey

Nå tenker jeg at jeg skal legge meg, for å bli opplagt til morgendagen og de kommende dagene. Vi snakkes!

Likes

Comments

Heisann!

Nå er det bare et par dager siden Ivar reiste i militæret for et år, og nå har jeg da flyttet hjem igjen. Jeg har funnet meg noen mål for dette året, og det er noe jeg håper jeg får til. Dette er noe jeg gleder meg til å spare til, så jeg klarer det nok i hvert fall litt -håper jeg.


MÅLENE MINE ET ÅR FREM I TID

Ikke bruke mer enn 1000kr av lønningen min i måneden på ting. Dette kommer jo selvfølgelig til å gå til telefonregning også kan resten gå til sminkeprodukter jeg trenger eller andre ting som er nødvendig.


Melde meg ut av treningssenter ettersom at faktisk 399kr i måneden går til dette som jeg egentlig bare er støttemedlem hos. Dette skal jeg få gjort i morgen om noen kan kjøre meg bort, og det blir deilig. Da kan jeg nesten ha fast trekk på 400kr i måneden for å spare dem istedenfor.


Fylle opp BSU når jeg har sjansen til det. Nå er snart BSUen min fylt opp for i år, og det er utrolig deilig at jeg har klart det. Jeg kommer selvfølgelig til å spare på vanlig sparekonto når jeg ikke kan legge inn mer der.


Spare på sparekonto (som sagt), men dette skal også gå til at jeg har råd til å reise til Bali med Ivar i noen uker når han er ferdig i militæret. Noe jeg ser sinnsykt frem til.


Shoppestopp. Ettersom at jeg egentlig bare går med basice klær, og har nok av dem, så trenger jeg virkelig ikke de nyeste trendene. Nå skal jeg jobbe så mye jeg kan, og kanskje få meg en jobb til som jeg kan holde på med i et år for å faktisk klare mine mål, og da trenger jeg ikke så veldig mye klær utenom. Jeg har en venninne som heter Liv som en stor motivasjon til at jeg kan klare det veldig bra jeg også.


Selge klær som jeg ikke bruker. Jeg var utrolig flink i en periode til å selge klær jeg ikke bruker. Så jeg tror kanskje jeg skal begynne igjen på appen Tise, så om du er interessert i å se om jeg selger noe så kan du søke meg opp på Tise med ''Ingrid Engevik''.


Min motivasjon til å spare:


Leilighet. Alle har jo forskjellige mål, og mitt største er å kjøpe meg en leilighet sammen med Ivar. Dette blir nok ikke om et år, men heller kanskje to siden vi vil spare så mye som mulig for at vår første leilighet skal være litt stor med flere rom, istedenfor å haste oss inn i en liten for å kanskje måtte selge igjen om vi skulle fått unge i fremtiden (?).

Eventyr. Vi har kjapt snakket om at vi vil reise til Bali når han er ferdig i militæret, og dette er noe jeg har utrolig lyst å spare til slik at vi kan være litt lenge, og kanskje reise noen andre steder når vi først er på farten. Når jeg tenker Bali så tenker jeg mer at det er i tre uker med masse opplevelser og ikke bare som en ukes tur til kreta hvor man ligger på stranden og har den typiske sydenturen som alle har. Dere skjønner nok hva jeg mener!

Nå når Ivar er vekke, og ikke er hjemme heletiden så kommer det nok til å bli lettere for meg å spise middag hjemme (ettersom jeg er flyttet hjem igjen til mamma) og da spare utrolig mye penger på det. Jeg kommer heller ikke til å spise ute sånn som meg og Ivar gjorde en del, siden vi hadde pengene til det. Siden jeg er veldig innstilt på at jeg vil jobbe for å spare, så kommer jeg heller ikke til å dra på byen eller kjøpe alkohol (ikke at jeg gjør det nå heller siden jeg ikke tåler det), men ja det blir nok ikke like mye å gjøre nå annet enn jobb.

Kanskje jeg skal oppdatere på hvordan sparingen går etterhvert? See you

Om dere lurer så har han fri hver helg i rekrutten, så jeg reiser ned til han om to uker heldigvis!

Likes

Comments

sponset


Slengbukse sett finner du her


Åh, nå begynner virkelig sommeren å nærme seg. Jeg satt her ute idag å tok de bildene her, og gjett hva. JEG frøs ikke. Det var en så sinnsykt deilig følelse, du aner ikke (eller jo, det gjør du).


Jeg har fått tilsendt noe ting fra shein, og alt er linket under bildene til de enkelte. Har fått noen sommerklær (siden jeg skal til syden om noen uker) og det er så deilig. Må få sydd inn denne buksen i livet litt, men ellers bra. Toppen var litt kort, menmen.


Kjenner det var veldig deilig å lage et litt langt blogginnlegg med bilder og litt klesoppdateringer. Jeg håper dere likte innlegget, så hører dere sikkert fra meg igjen! Vi snakkes fine.


Likes

Comments


Ah, så deilig det var å endelig få denne tatoveringen! Jeg har sett på den i en evighet, og har hatt så utrolig lyst på den, og endelig har jeg den på armen for resten av livet. Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet. Se videoen for mer informasjon om tatoveringene mine, smerte, pris osv

Likes

Comments

Endelig fikk jeg meg en selebukse som sitter perfekt på! Jeg har seriøst vært på jakt etter en slik bukse altfor lenge, og har ikke funnet i noen butikker. Gleder meg til å bruke denne ettersom at jeg egentlig går med nesten det samme hver eneste dag. 

Vi snakkes imorgen!

Likes

Comments

Sponset

Du finner kåpen ved å trykke her.

Likes

Comments


I dag, i dag sitter jeg her med verdens greieste kjæreste, en haug med godhjertede kompiser og mine to gode venninner. Det er ikke en dag jeg gråter av noe som ikke er til å gråte av, slik som jeg gjorde før. Jeg smiler, ler og har hatt det så utrolig bra med meg selv nå det siste halvåret.

Til dere som har lest bloggen min gjennom tunge tider, har fått med dere en del av hva som har foregått. Jeg hadde det helt ærlig ikke helt greit med meg selv. Jeg gidde litt opp. Eller ikke jeg. Kroppen min. Dagene var tunge som stein, og øynene var hovne og røde. Hver dag. Jeg trodde ikke det var mye håp. Ikke fullførte jeg skolen. Ikke hadde jeg venner. Ikke ville magen samarbeide med meg. Og ikke hadde livet så mye mening lengre. Jeg sov. Hele tiden.

Men vet dere hva?

Dette går over. Tro det eller ei. Ting ordner seg tilslutt. Jeg har fullført mitt første år på vgs, og er klar for et år til. Ja, vi tar ett år om gangen. Dere klarer det. Men helt ærlig så vet jeg ikke hva jeg hadde gjort uten den ene meldingen kjæresten min sendte til meg i oktober -to tusen og femten. Jeg elsker deg, Ivar.

Mitt første råd er å kjenne på kroppen. Orker ikke kroppen mer, så er det ikke håp. Ta deg en pause. Tenk alle voksne som får seg sykemelding. På skole? Man kan ikke få sykemelding i to måneder. Dropp ut. Det er ikke verdens undergang. Helse er utrolig viktig, og er noe jeg har lært å ta vare på. Orker jeg ikke, så orker jeg ikke.

Jeg har faktisk utrolig nok tatt meg hele to tatoveringer for mitt forferdelige år. Jeg har to quotes. En på armen og en under foten. Under foten står det ''keep moving forward'', og på armen som er den nye står det ''everything will be okay in the end, if it's not okay, it's not the end''. De her betyr egentlig veldig masse for meg. Mobb meg så mye du vil, men jeg synes quotes er en god motivasjon jeg!

Så til dere der ute som sliter, i dag - i morgen eller i over i morgen. Du klarer det.


En stor takk til dere som ikke svikter meg.

Likes

Comments