Header


Jeg vet hvor jeg skal bestille bikinier fra i hvert fall. Gud jeg gleder meg til lønning og syden om to måneder i nye bikinier. Har sett en del videoer på youtube om bikiniene fra Zaful sin nettside, og jeg tenker jeg også skal prøve meg på de straks. Altså utvalget deres (GUD) og ikke minst prisen. Jeg gleder meg.

Trykker du på linkene så kommer du direkte til bikinien. SE HVOR FINEE!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments


Har gående en Giveaway på instagramen min, og jeg blir utrolig glad om du vil melde deg på! Så det du må gjøre er å abonnere på kanalen min HER! også må du kommentere to venninner i kommentarfeltet som du tror hadde likt giveawayen selv!

DU FINNER GIVEAWAYEN PÅ INSTAGRAMEN MIN HER!

LYKKE TIL

Likes

Comments

Det er lenge siden jeg har skrevet et innlegg her på denne bloggen. Kanskje jeg skal begynne igjen? Aner ikke. Liten oppdatering fra sist. Jeg suger på skolen (og kommer mest sannsynlig til å avslutte året mitt -igjen), jeg har hatt vannkopper, jeg har jobbet en del på 7/11 og jeg har bestilt tur sammen med min kjære. Ivar reiser i militæret i Juli, og vi tenkte oss en liten tur før den tid.

Planene fremover er vel å jobbe for å tjene penger til å leve livet. Kanskje jeg jobber som bartender noen år? Kanskje jeg skal flytte til Barcelona? Hvem vet. Jeg vet i hvert fall at skole ikke er noe for meg, og det synes jeg folk burde akseptere. Det er ikke akkurat sånn at jeg dør i nød når jeg ikke har fullført videregående. Jeg har jo en jobb. Jeg har jo en plan i hodet mitt. Det å leve livet litt burde vært mer sosialt akseptert enn det det er. Om du ikke har det vanlige A4 livet hvor du har alt på stell, unge når du er ferdig med studiene og funnet deg en jobb som du er stuck med i 50 år frem i tid, da er du akseptert.

Så lenge man tjener penger, og følger det man vil. DA burde man vært akseptert i dette samfunnet. La meg gjøre det jeg vil, vær så grei!

Ble jo et litt rotete innlegg dette her da. Men jeg vet ikke. Jeg har en del på tankene. Jeg stresser litt med den der skolesituasjonen min, og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre? Slutter jeg -igjen, så er jeg jo fucked i følge andre. Slutter jeg ikke, så er jeg jo fucked uansett. Jeez.


Likes

Comments


Ah, så deilig det var å endelig få denne tatoveringen! Jeg har sett på den i en evighet, og har hatt så utrolig lyst på den, og endelig har jeg den på armen for resten av livet. Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet. Se videoen for mer informasjon om tatoveringene mine, smerte, pris osv

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw