Header

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Åh, er jeg den eneste som ikke gjør noe som helst idag? Det er virkelig den deiligste følelsen! I dag tenkte jeg at jeg bare skulle ligge i sengen uten klær, med netflix på maccen og nydusjet. Nå er det kun en uke igjen før bursdagen min er, og jeg gleder meg så mye! Skal ha en liten feiring med mine nærmeste på fredag, og jeg tror det blir veldig bra.

Om dere ikke har sett min siste vlog, så kan dere se den under her! Håper dere vil abonnere på kanalen, siden snart når jeg 200 følgere, og nytt studiolys er påvei i posten -så da blir det bra og enda bedre.

Ha en kjempe fin søndag videre!

Likes

Comments


Her er en video fra helgen som jeg blir utrolig glad for om dere vil se! Gjerne abonner :)

Likes

Comments


NY VLOG PÅ KANALEN!

 Husk å abonnere, legge igjen en kommentar eller bare gi en tommel opp på videoen. Det gjør meg så utrolig glad og takknemlig <3 Jeg har nådd 100 abonnenter på ikke så veldig lang tid, så hjelp meg videre til 200!

Likes

Comments


Hei igjen folkens! Nå er det lenge siden jeg har vært innom her. Tenkte jeg bare skulle si hei og komme med en liten oppdatering. Som sagt tror jeg at jeg har lagt bloggen litt på hyllen i det siste. Vet ikke om jeg kommer til å komme 100% tilbake, men vi får se. Jeg kommer uansett ikke til å slette den.

I dag kommer det en ny video på youtube, så om du er en youtubefan, slik som meg så kan dere jo abonnere på meg for å få de typiske jentevideoene. Det blir vel litt forskjellig på kanalen min. Challenger, haul, vlogger også videre. Følg meg på snap for å få oppdateringer fra blogg og youtube! @YTingridengevik

Svart hettegenser her (sponset)

Likes

Comments

03.august 2016

'Mitt første råd er å kjenne på kroppen. Orker ikke kroppen mer, så er det ikke håp. Ta deg en pause. Tenk alle voksne som får seg sykemelding. På skole? Man kan ikke få sykemelding i to måneder. Dropp ut. Det er ikke verdens undergang. Helse er utrolig viktig, og er noe jeg har lært å ta vare på. Orker jeg ikke, så orker jeg ikke.''


01.september 2016

Akkurat nå går jeg mot meg selv. Prøv å gå på skole så lenge du klarer. Jeg har nå gjort ferdig min andre uke på skolen, og jeg synes det er jævlig. Jeg synes helt ærlig at det er helt forferdelig. Det å gå å tenkte at det ikke bare er et, men to år igjen på skole -det skremmer meg. Jeg vet ikke om jeg kommer til å klare det jeg. Jeg aner virkelig ikke. Motivasjonen min er så forbanna dårlig, humøret mitt blir dårlig på skolen og hele meg blir svak. Bare ordet ''skole'' får meg til å få tårer i øynene.

Jaja, dere får fortsette å se på youtube videoene mine, også håper jeg dere vil inn her å abonnere. Jeg har også laget meg en snapchat som er til youtuben min, som er ''YTingridengevik''.

Vi snakkes

Likes

Comments

  • Instagram
  • Snapchat
  • Youtube
  • Blogkeen
  • Følg meg på Nouw