Många av er vet nog säkert redan vilka eos är? Ett märke iallafall som har olika skönhetsprodukter (iallafall lipbalm & handkrämer)! Sjukt dyra och egentligen ovörda läppbalsam (enligt mig)! Varför köpa ett läppbalsam för 90kr? Dumt egentligen... Och jag är själv en av dem som faktiskt gör det beslutet och köpt.. Jag har omkring 5st (6 egen liten men tappat bort ett)! Två av de har jag köpt själv fast då har priset varit sängt lite så kanske tjänat in pengarna lite men fortfarande ovärda... Resten har jag dels vunnit och dels fått i julklapp!
Innan har det varit sånt snack om hur bra d är osv osv.... Det finns få som har sagt att de inte gillar de, medan resten har sagt att de är bra! Vet inte om det bara är för själva märket oså eller om det faktiskt tycker att de är bra! Enligt mig iallafall så skulle Jag varken säga att de är bra eller dåliga! Jag har sjukt många läppbalsam och från sjukt många olika märken! Just nu använder jag dock bara eos! De är lätta och sköna att "smörja på" eller vad man säger och är sköna på en stund sen torkar de in och läpparna blir antingen mjuka eller torra som jag vet inte vad.... Själv kan jag inte räkna på en hand om ens två händer hur många gånger om dagen som jag "fyller" på med nytt! De är sköna för stunden så att säga! Jag tar alltid precis innan jag går och lägger mig och ibland vaknar jag med sprucken läpp liksom.... Vet inte om jag bara har för torra läppar eller om det är de som inte hjälper! Så verkligen svårt att sätta en hiss eller diss helt enkelt! De ända läppbalsamen som jag använder, men om de verkligen är så bra så att de ska vara så hypade är frågan det! Om ni har någon fundering över vad ni tycker så får ni jätte gärna kommentera! Kul att höra andras åsikter! Ni får ha en fantastisk dag i övrigt
❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lockarnas hållbarhet i mitt hår var kanske inte den bästa men betydligt bättre än i vanliga fall! Så fick ha hår med lite fall bara istället, funkar det med jue! Det fick dock räcka med en dag så platt till imorgon...

Annars har min dag varit väldigt bra! Började dagen med ett test inför en mattetävling (kändes bättre än vad jag trodde innan att det skulle gå). Sen så hade vi bara några få lektioner till som gick väldigt bra och efter det läxhjälp men i åkte hem och pluggade istället (baka med hehe). Men skön dag bara och imorgon blir det väl en betydligt längre dag men det går det med! Ska fortsätta kvällen med lite smått plugg och sen sova bara tror jag. Skulle inte förvåna mig om jag kollar lite Yt, man vet ju aldrig!

Likes

Comments

Över en månad går bort från vårterminen bara av lov, studiedagar & prao. Det gör så att 1-2 veckor innan loven kommer alla prov och läxor som ska göras! De två veckorna börjar nästa vecka för våran del! Vi har flera stycken inlämningsuppgifter och även många prov. Kan bli två rätt så tuffa veckor men det ska nog gå bra. Jag kan säga att studiedagen som jag hade idag var verkligen behövlig. Har hunnit väldigt mycket egentligen och har ändå kunnat tagit det lugnt. Har hunnit plugga (lämna in två inlämningsuppgifter), tränat, duschat, lockat håret, kollat serier, youtube, hängt tvätt osv osv..... Det är iallafall mycket mer än vad jag brukar göra. Skönt att ha blivit av med lite plugg och även haft en ganska lugn dag. Skönt att gå och lägga sig efter en dag då man hunnit mer än vad man planerat.

Föresten så kom min statistik för den här veckan nyss och det ser relativt bra ut! (Bra för att inte ha lagt upp något på huuuuur länge som helst). Jag vet att det är svin dåligt att bara lägga upp någon gång ibland men jag vill inte lägga upp utan att känna den där känslan att man vill skriva. Det blir inte kul för läsarna heller om ni förstår? Men fortsätter jag att ha viljan eller vad man ska kalla det så kanske det startas om på nytt igen! Vem vet? Vi får se helt enkelt om det fortsätter att komma upp inlägg. Bara så kul att se att det faktiskt finns besökare varje dag fast att man inte har lagt upp något.
Kram

Likes

Comments

Nu har jag äntligen lov och hade fullt upp igår så han tyvärr inte bli några inlägg! Hade ju först avslutning i skolan, efter det Hazard med tjejerna i klassen, musikhjälpen med Maja (ville se ison och fille men några andra hade då.......) en friade på musikhjälpen!!! och sedan gårn efter det! Men sjukt skönt med lova, dock har jag inte hunnit känna att det är lov men ah det kommer la på måndag eller nått haha!

Just nu gör jag ingenting, tänkte ta en dusch och fixa mig oså eftersom att jag ska på travet sedan (våran höst springer på V75 för första gången) så ska bli jätte kul!
Ha en toppen dag så hörs vi

Likes

Comments

Igår hade vi de två sista lektionerna på förmiddagen och sedan vollybollturnering! Jag va inte mä, men dä gick sämst får min klass haha! Så idag ska vi bara städa på förmiddagen och sedan pyssla osv på eftermiddagen! Jag själv ska dekorera pepparkakshus så dä blir Najs (pepparkakshustävling) Sedan slutar vi la omkring halv tre tror jag! Och imorgon får vi lov så dä blir chill de hör sista dagarna!

Likes

Comments

Nu börjar det ju bli kallare för varje dag och det kan ju inte bara jag som typ fryser ihjäl eller som får torra spruckna läppar, händer, hud osv?! I det hör inlägget får du läsa om mina måsten för att klara av en hel vinter helt enkelt!

1. När det är kallt ute torkar huden ut väldigt lätt så helt klart behövs nån typ av kräm! Kan vara allt från hand kräm, lotion, body butter osv! Vilken kräm som helst bara den återfuktar huden. Krämer kan skilja väldigt mycket i pris och man kan hitta de nästan vart som! Mataffär, som apotek, klädaffärer osv! Helt enkelt så har nästa alla affärer nån typ av kräm som säljs!

2. Även läppar torkar ut, spricker osv så läppbalsam behövs (tycker läppbalsam ä bättre än lipsyl)! Läppbalsam skiljer även mycket i prov beroende på märke, samt det kan du hitta i de flesta affärer!

3. Mjukisdress är nog det bästa som finns när man bara går hemma och det är lite små kallt oså! Många klädaffärer har olika typer och det är faktiskt helt klart ett måste för mig på vintern! Priset är la omkring 400 eller ännu dyrare! Varierar ganska stort

4. Tofflor!!!! Asså bästa! Fick ett par jätte stora tofflor av min bror i julklapp förra året! (breda, lurviga o ah ser ut som jätte fötter) Är helt beroende nu! Perfekta när det är lite kyligt inne!

5. Sist men inte minst i det här inlägget så är det nog filt! En mysig liten filt eller täcket! Alltid mys att krypa ner under en filt eller så!

Det var fem saker som jag är beroende av på vintern! Kommer nog en till om några dagar (tror jag fixar det nu så får vi se vilken dag det kommer upp!) Skulle tro nån gång i helgen! Alltså en uppdatering av det här inlägget!
Hoppas ni gillade inlägget och har haft en super bra dag så hörs vi!

Likes

Comments

Heter? Ingrid
Ålder? 14
Ögonfärg? Blå
Hårfärg? Allt möjligt.. Haha nä men brunt fast har endel ljusa slingor oså! Har nog alla skoterseriens bruna och ljusa nyanser haha
Längd? Är la omkring 168- 170 eller nått kan vara längre
Kär? Nope
Singel eller upptagen? Singel
Beroende av något? Choklad osv..., min säng haha, mobilen hehe o sen vänner osv
Livs största misstag? Haha skämmer la ut mig rätt ofta så ingen aning
Vad åt du senast? Pappa o ja gjorde saffransbullar igår så ah de (åt igår asså)
Vad har du för mobil? iPhone 6
Om du vann en miljon vad skulle du göra? Shoppa, USA oså (hade la velat ha ett drömhus men man kommer la inte jätte långt mä en miljon då?!)
Favoritland? Vill säga USA men har ju inte varit där så ingen aning haha
Favoritfilm? Svår asså
Favoritfärg? Svart, vit, grå, rosa
Det bästa du vet? Dä ä la samma som beroende frågan
Vad är det sämsta du vet? Finns säkert massor
Vad gillar du mes med dig själv? Haha svårt men kanske personligheten, bryr mig om andra oså! O utsidan ärre la kanske mitt här typ haha vet i fan
Vad gillar du minst med dig själv? Mina fötter......
Vart ska du åka om 16 dagar? Haha vet i fan va dä ä för dag eller nått så ingen aning

Likes

Comments

På Facebook följer jag tidningen Frida eftersom att de delar väldigt många nyheter som är intressanta enligt mig, så igår när jag var inne på Facebook, så kom det upp "det kan bli olagligt för ungdomar att används sociala medier"! Visst de har bara tänkt att höja gränsen från 13 till 16 år istället! Jag förstår även varför man sätter högre gränser eftersom att folk i en yngre ålder inte alls vet hur de ska bete sig ute på sociala medier vilket leder till hat, mobbning osv... Dock tycker jag att föräldrarna har ansvar över vad ens egna barn får ha för grejer och inte får ha! Det behövs alltså ingen lag utan föräldrarna får bestämma, eftersom att det ändå kommer vara så! Folk i min ålder och yngre kommer fortsätta använda det vare sig åldersgränsen höjs eller inte! Så länge man kan ta ansvar ute på socialamedier så tycker inte jag att åldern spelar så stor roll!

Men man blev lite rädd när man vafan läste rubriken...

Likes

Comments

I onsdags på engelska lektionen så kollade vi på en film! Den var fett skum enligt mig! Iallafall så handlade den om en man som träffade på tomten med sin son och ah blev själv tomte och så såg man hur han blev fetare, fick skägg och så! Ja ni hör ju hur skumt det låter! Men när jag gick på bussen idag så såg det seriöst ut som honom! Vitt långt skägg osv haha helt klart tomten! Bara fett läskigt att vi såg den filmen precis innan haha!
Men ja han som körde bussen idag var seriöst tomten haha, perfekt till jul oså!

Likes

Comments

Måndag igen och en ny vecka! Första gången en måndag känns Najs, eftersom att det är sista veckan och antagligen en väldigt lugn vecka! Har dock ett prov på onsdag och ett test idag, men lugnt för att vara skolan! Helt enkelt sista veckan i skolan 2015! Hade även så sjukt svårt att somna eftersom att min fot bara värkte så kunde inte slappna av....
Men bara jag som är så sjukt tagg på lov, julafton och nytt år??

Likes

Comments