Lenge leve kjærligheten 

Selv om jeg og Jon har vært sammen en stund syns jeg det er kjempeviktig å sette av tid til hverandre. Vi bor sammen og er rundt hverandre hele tiden, men jeg setter utrolig pris på de kveldene hvor vi kan kose oss litt ekstra. I går feiret vi jubileum, og tok likså greit feiringen på Frati. Utrolig god mat og stemning. ❤ Lenge leve kjærligheten!

Kjekke kjæresten min!

Klem, Ingrid

Likes

Comments

Jenny Skavlan - Green Attitude by Vero Moda

Elsker den nye kjolen min, snittet på denne er så utrolig flatterende. Tidløst design og ikke minst bærekraftige matrialer 💚 Kom innom Vero Moda klokken 19 i dag for pre-shopping av kolleksjonen. Love it!

Håper jeg ser dere der!

Klem, Ingrid

Likes

Comments

JENNY SKAVLAN PRE-LAUNCH 25.OKT 

Folkens!! Herregud, Jenny Skavlan har designet en bærekraftig kolleksjon for Green Attitude by Vero Moda. 💚 Klærne er tidløse, har et feminint og ekslusivt uttrykk. Har lyst på ALT, og tror dere kommer til å elske klærne! Kolleksjonen lanseres i utgangspunktet 28.oktober, men for dere som bor i Trondheim så er det pre-launch i morgen, 25.oktober! Eventet begynner klokken 19, og de 50 første får goodie-bag. Men ikke nok med det! Jenny Skavlan kommer personlig og viser frem kolleksjonen for dere- så dette vil dere ikke gå glipp av altså! Ta med deg ei venninne eller to og kom å hils på! Dere finner eventet på facebook HER.

Her ser dere forresten noen av mine favoritter! Kåpen har skjulte knapper og sømmer, og lommene foran gir kåpen det lille ekstra! Spør du meg er denne et must-have i skapet. 

Kåpen består forresten av resirkulert ullblanding, buksen av 100% resirkulert polyester, og skjorten av organisk bomull. Hvor kult er ikke det? Hele denne kolleksjonen kan man handle med god samvittighet!💚

Om dere har lyst kan dere lese litt mer om kolleksjonen HER.

KLEM, INGRID

​Sammarbeid med Vero Moda

Likes

Comments

Favorite time of the year

Dere begynner å ha hørt det noen ganger, men jeg elsker denne årstiden. I går ruslet vi oss en tur i byen, var på Starbucks og drakk kakao, og rett og slett bare storkoste oss. Det er så mange fine farger ute nå, så å gå tur på denne tiden er jo rett og slett fantastisk. Nå har dere jo allerede sett dagens outfit fra i går, men tenkte likevel å slenge med et bilde dryss fra den fine turen vår!

Superstar for her: HER. Superstar for him: HER.

Ønsker dere alle en fin dag i høstværet! 🍁🍂

Klem, Ingrid

Likes

Comments

Sponset behandling

Faux fur and mom jeans

Merker skikkelig godt at høsten har kommet til Trondheim nå. Surt og kaldt- men det syns jeg egentlig er på høy tid. Endelig kan jeg pakke meg inn i fake fur, store skjerf og varme kåper. Friskt og godt!

Her ser dere forresten bedre hvordan håret ble! Vi la inn en noe mørkere bunnfarge denne gangen, slik at den blender seg bedre med etterveksten min (som blir litt mørkere på denne årstiden). På den måten slipper jeg å stripe den så ofte, og håret holder seg mye friskere. Jeg elsker å være kald blond, og er så fornøyd med fargen vi endte med! Var som sagt til Malin som holder til på Velde frisør på Solsiden, dere kan ringe 73 52 42 68 for å bestille time!

The outfit
The details

Q: Hva syns dere?🍃🍂🍁

Klem Ingrid

Likes

Comments

Thank god its fridays!

God kveld, kjære lesere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb. Har bare jobbet et par timer med klargjøring til toilldagen som er i morgen. Anbefaler alle å ta turen innom Vero Moda- der er det masse bra tilbud 😄 Ellers er jeg sykt fornøyd med håret mitt, anbefaler alle å ta turen til Malin på Velde Frisør (på solsiden). Ikke bare er hun kjempeflink, men billig er det også. Supre studentpriser blandt annet! Dere kan bestille time på 73524268! Selv gjorde jeg ikke så drastiske forandringer. Klippet et par centimeter, la noen striper, og et fint skyll. Fargen ble dødsfin, så gleder meg til å vise dere bedre bilder i morgen!

Flinke Malin!

Nå står taco og The Stream på på menyen. Bare å lade opp til morgendagen, da blir det full fart på jobb! Vi snakkes mer senere,

Klem, Ingrid

Likes

Comments

Hei fra frisørstolen! Nå var det på høy tid å fikse opp i manken, så da var det veldig greit at Malin, som jeg gikk frisørskolen med, jobber som frisør igjen! Ingen drastiske endringer, men digg å få tatt ettervekst, frisket opp i fargen og klippet litt 👱🏼‍♀️💇🏼 Viser dere etterpå 😁

Likes

Comments

Some of my lipsticks

Jeg har vist dere alle leppestiftene mine før, men de siste dagene har jeg organisert sminken min litt så da tenkte jeg å vise dere litt bedre bilder :-D Samlingen vokser og gror, og jeg elsker det! 💗 Beklager litt dårlig bildekvalitet- dessverre er ikke sminkelyset på badet helt optimalt enda. Det blir!

Favorittene mine fra NYX, MAC og FRØYA. Lipliners fra MAC og NYX (NYXs nye former på lipliners er kjempebra, og de er superbillige. Anbefales!)

Litt diverse merker!

Klem, Ingrid

Likes

Comments

Perfect lash extentions by Deli's Eyelashes

Jeg fortalte dere jo at jeg på mandag var å fikset vipper. For snart 1,5 år siden begynte jeg å gå til Delaram og etter et lite opphold er jeg nå tilbake. Makan til flink dame skal man lete lenge etter, så gleder meg til å ordne vippene mine der fremover! Under ser dere resultatet 💗 Denne gangen gikk jeg for et litt mer naturlig resultat og jeg er kjempefornøyd! Tror jeg på det lengste har 13mm.

Facebook siden til Deli's Eyelashes finner dere HER 💗

Litt vanskelig å få frem på bilder, men ble såå bra!
Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

Likes

Comments

All white adidas superstars

Nyeste tilskuddet i skosamlingen er disse superstarsa fra Adidas. Jeg har de i svart og hvit også, men har lenge ønsket meg de i helhvit- så dere kan tro jeg ble glad da jeg fant disse på halv pris (!!) på DNA. Det var som om skjebnen førte oss sammen, haha! Love at first sight😂❤

Gleder meg til å sprade rundt i disse! Skoene kan kjøpes HER
Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

Likes

Comments