BURGUNDY NAILS

Elsker de nye neglene mine! De er som alltid lagt av Silje på Petit Skjønnhetssalong. Denne gangen gikk jeg for mørkere negler igjen, er liksom litt mer meg det. Hehe, vinglepetra skjønner dere. Sist gang ville jeg ha lysere siden sommeren nærmer seg, og nå ville jeg ha de litt mørkere. Jaja! Morsomt å variere litt da. Nå har de fått online timebestilling, så om du også vil bli neglefin kan du bestille time HER

Likes

Comments

GINGHAM OFF SHOULDER TOP

Okei da, bildene er fra i går; så det er ikke helt dagens antrekk.. But still! I går var det så fint vær, og jeg hadde håpet det skulle fortsette i dag også, men nå ser det ut til at det blir regn. Blæh! Alltid så ustabilt. Ellers er det ikke mye som skjer, men jeg skal straks av gårde for å fikse neglene mine hos Petit. Alltid et høydepunkt! Jeg aner som vanlig ikke hva jeg skal gå for når det kommer til farge, men det finner jeg nok ut når jeg kommer dit. 😄 Hihi! Uansett, her kommer dagens outfit. Toppen kjøpte jeg forresten på Fretex for 59 kr.

DETAILS

Topp - Mango (kjøpt på Fretex)
Bukse - H&M
Sneakers - Vero Moda
Veske - Mango
Solbriller - Ebay
Øreringer - Weekday
Klokke - Daniel Wellington

Likes

Comments

VINN SMYKKE MED LOVETAG FRA JANE KØNIG 

Hei fine lesere! I dag ville jeg vise dere det fine smykket jeg mottok fra Jane Kønig her om dagen. Åh, jeg elsker det så mye! Jeg har jo allerede LoveTags med J og I, så det passet perfekt med dette hjertet og kløveren i tillegg. Det er det som er så fint med smykkene fra Jane Kønig, at du kan kjøpe til nye tags når du føler for det. ❤ Nå er student-tiden i gang for fullt, og hva passer vel bedre enn å gi bort et smykke i gave til deg selv eller noen du er glad i? De har faktisk en hel studentkolleksjon som du kan finne HER. Jeg syns det er helt innafor å unne seg en liten studentgave nå når eksamenstiden går mot slutten!

Nå har jeg faktisk en giveaway gående, hvor du har muligheten til å vinne akkurat samme smykket selv. Fremgangsmåten finner du nedenfor. Wihu, morsomt å endelig kunne gi noe tilbake til de fine leserne mine 😍

SLIK DELTAR DU I GIVEAWAYEN 

1. Følg @ingridbjugan på Instagram
2. Lik bildet og tagg to venner i kommentarfeltet.

Du kan selvfølgelig delta så mange ganger du vil (for å øke vinnersjangsen) men da må du tagge noen andre. Jeg trekker vinneren neste søndag, og jeg gleder meg til å se hvem av dere det blir ❤

Håper dere deltar! Stor klem fra meg ❤

Likes

Comments

Sponset

CHIARA  FORTHI 

De fleste som kjenner meg vet at jeg ikke er en typisk "kjole-jente", men for denne gjør jeg lett et unntak. Dette er virkelig den perfekte sommerkjolen, og jeg ser den for meg både til hverdags og fest. Et par sneakers og skinnjakke gjør den litt mer laidback, og med høye hæler til er du klar for fest på null komma niks! Den gir deg en skikkelig fin figur, og holder alt på plass. Hihi! Kjolen er fra Chiara Forthi, et av Bubblerooms merker, og du finner den HEROm du vil se alle kjolene fra Chiara Forthi kan du trykke deg inn HER.

Jeg har selvfølgelig Brassybra under, som former, løfter, og støtter brystene under kjoler hvor det kan være vanskelig med vanlig bh under!

Q: Hva syns dere om kjolen? ❤ Stor klem

Likes

Comments

UKEN SOM GIKK

I alt eksamensstresset har den faste spalten "Uken som gikk" blitt litt nedprioritert. Nå er det alt for lenge siden jeg har hatt en liten oppsummering, så nå følte jeg det var på høy tid! Herregud som tiden flyr, sommeren er rett rundt hjørnet og jeg er snart ferdig med eksamen. Heldigvis får jeg skviset inn litt hygge også, så uken har vært veldig fin til tross❤

AKKURAT NÅ: Har jeg bakt brownies. Jeg sitter egentlig å øver til eksamen (selvfølgelig) men gjør virkelig alt annet enn det jeg skal. Haha! Det frister mer å rydde leiligheten liksom, det sier litt..

UKENS HØYDEPUNKT: 17.mai! Selv om jeg syns nasjonaldagen har blitt litt trynefaktor og alt for mye alkohol (les hele innlegget mitt HER) syns jeg det er en skikkelig fin dag. I år var vi jo dødsheldige med været også, så koste oss skikkelig i sola. Jatakk til flere slike dager!

UKENS NEDTUR: No shocker dette, men å lese til eksamen er jo en eneste stor nedtur.. Gi meg motivasjon!!

UKENS FAVORITTPRODUKT: Brassybra! For en genial oppfinnelse, og uten tvil den beste tape-bhen på markedet. Løfter, former og støtter brystene under kjoler/topper hvor vanlig bh ikke funker. Om du vil lese mer kan du trykke deg inn HER.

UKENS CRAVING: Is! Så raskt solen kommer frem må jeg spise is, enten det er på pinne, softis, kuleis eller slush; jeg MÅ ha det. Haha!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: "Vi flytter fra Trondheim". Jon Håvard har fått seg jobb i Hamar, så etter sommeren flytter vi dit! Vi har kjøpt oss leilighet som står ferdig i juli/august, og gleder oss skikkelig. Les hele innlegget HER

UKENS SERIE: 13 Reasons Why og Riverdale! Dere har sikkert hørt om de allerede, så jeg orker ikke å gi et handlingsreferat, men disse må dere se. 😄 Spennende!

UKENS OUTFIT: Finner dere HER og HER

NESTE UKES MÅL: Lese, lese, lese.. Dere er sikkert kjempelei av ordet eksamen; men sånn er det når dagene ikke består av stort annet.

UKENS FILM: Jeg har egentlig ikke sett så mye film denne uken, da det har gått mest i serier, men her om dagen så vi About Time. For en søt film! Jada, jeg er seint ute, men om det er flere som ikke har sett den før nå, så anbefales den! Haha 😃

Q: Hvordan har deres uke vært?

Likes

Comments

"ART ENABLES US TO FIND OURSELVS AND LOSE OURSELVES AT THE SAME TIME."

Heihei! Håper dere alle har en fin søndag! Her har dagen så langt gått til eksamenslesing, men vi tok oss en liten pause i stad og ruslet bort til Trondheim Kunstmuseum. Godt med et avbrekk og litt andre inntrykk. Denne gangen gikk turen til museumet som ligger i Bispegata, men de har en avdeling på Gråmølna også (som jeg skrev om HER). TKM har en god blanding av samtidig og eldre kunst, og jeg anbefaler alle å ta turen dit! Koselig å bare rusle rundt. Legger ved noen bilder fra dagen vår ❤

Always dressing to match the wall.. Haha!

Q: Hva har dere gjort i dag?

Likes

Comments

TODAYS OUTFIT

Herregud, for et vær det er i Trondheim om dagen! I dag har det vært godt over 20 grader og full sol. Når jeg kom på jobb i dag hadde jeg på meg strikkagenser, men innså raskt at det ble aalt for varmt. Da er det greit å jobbe i klesbutikk, for å si det sånn! Altså, se så kul denne tskjorten er! Love it 😍 Selvfølgelig fra Vero Moda. Resten av detaljene finner dere nedenfor:

DETAILS

Jeans - Pieces, Vero Moda
Jakke og sko - Zara
Topp - Vero Moda
Smykke - Jane Kønig (sponset)
Øredobber - Gina Tricot

Ha en fin lørdag videre! Klem ❤

Likes

Comments

SMINKEVIDEO, FLYTTING OG EKSAMENSTID

Hei fininger, og god helg til dere! ❤ Jeg er snart på vei ut døra for å dra på jobb. I dag har jeg stengevakt på Vero Moda, og håper på å se noen av dere der! Etter jobb skal jeg på en innflyttingsfest til en venninne, så det blir koselig. 😊 Ellers skjer det ikke så mye. Jeg har fremdeles eksamenstid, men tankene mine er virkelig en helt annen plass. Leilighet og flytting tar mye av tiden min, og jeg kjenner det skal bli godt å få alt unnagjort (selv om det er lenge til). Livet altså, haha!

Anyways.. Slik ser jeg ut i dag! Jeg får stadig vekk spørsmål om jeg kan lage sminkevideo, og selv om jeg har veldig lyst har jeg ikke helt tatt steget dit enda. Er det noe dere ønsker at jeg skal lage? I så fall, let me know, så skal jeg prøve å få ut fingeren 😊

Q: Hva gjør dere i dag? ❤ Klem

Likes

Comments

Sponset

BRASSYBRA

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og flere av dere skal sikkert i konfirmasjoner, bryllup, sommerfester og annen morro. Det betyr for de fleste kjole, og i dag tenkte jeg å tipse dere om den beste teip-bhen jeg har prøvd, nemlig Brassybra! Jeg har prøvd det meste, alt fra stroppeløse til klistrebher i silkon, som alle blir for små eller sitter dårlig.

Brassybra er faktisk norsk-designet, og er en brysttape som løfter, støtter og former brystene - samtidig som den er usynlig under klær. Kort forklart etterligner den huden din ved å puste/strekke seg likt. Den er med andre ord perfekt å bruke når en vanlig BH ikke funker, som for eksempel kjoler med dype utringninger og åpen rygg. De passer forresten for størrelser helt opp til DDDD, så her er det størrelser for ALLE! Bare se så stor forskjell det var før og etter jeg tok på meg Brassybra her:

Former, støtter og løfter brystene, og det aller beste; man merker ikke at den er på! Veldig behagelig med andre ord :-) Jeg skal i alle fall finne frem alle kjolene og toppene jeg ikke har kunnet brukt tidligere, og nå gleder jeg meg på sommer og lette klær. Ps: den kan bades med! Om du vil lese eller se mer, kan du trykke deg inn HER

Brassybra er et engangsprodukt (kan bare brukes en gang) men du får med 3 stk på kjøpet! 😊
Finnes i både hudfarget og svart, og kan kjøpes HER

Likes

Comments