EVE SLEEP

Husker dere at jeg fortalte om dårlig nattesøvn og lite overskudd for litt siden? Jeg har egentlig et veldig godt sovehjerte, men i en periode sleit jeg med å sove, og våknet stadig vekk med både hodepine og vond nakke. Nå har det endelig gitt seg, og nå skal jeg fortelle dere hvorfor!

For en måneds tid siden fikk jeg et tilbud fra Eve om å teste deres madrasser og puter. Med tanke på at jeg over lengre tid hadde slitt med søvn passet det meg perfekt, og jeg takket derfor ja. Det angrer jeg ikke på, for å si det slik! Bedre madrass og pute skal man lete lenge etter. Den er hardere (dog mer spretten) enn madrassen jeg hadde før, men jeg kjenner at det gjorde seg veldig godt for ryggen sin del. Hodepine og nakke-/ryggvondt har jeg ikke hatt siden. Eve er i utganspunktet basert i London, men har operert i Europa (Frankrike, Tyskland osv.). Nå har de endelig utvidet seg og kommer til skandinavia også. Jippi!

"Every great day starts the night before."

Selv gikk jeg for madrass som var 160x200cm, og det var uten tvil stort nok for meg og Jon. Før hadde vi en alt for myk madrass med springer, men springene fordeler ikke trykket jevnt, noe som resulterer i nakkevondt og lignende. I tillegg mister de faktisk 16% av støtten det første året. Eve er en skummadrass som har mye sprett og fordeler trykket jevnt, noe som resulterer i en utrolig støttende og komfortabel overflate. Jeg og Jon har i alle fall sovet godt siden vi fikk madrassen i hus. Putene er forresten også helt fantastiske, og former seg etter hodet. De er gir bedre sirkulasjon og muskeljustering, så om du sliter med hodepine og nakkevondt som meg er disse perfekte!

Om ikke lenge kjører jeg en giveaway på disse fantastiske putene, så følg med på instagram @ingridbjugan 💤❤ Den norske siden deres er ikke lansert riktig enda, men i mellomtiden kan dere sjekke ut siden deres HER!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

ALL BLACK

Hei! Innom å poster dagens antrekk, jeg. I dag gikk jeg for helsort, føler meg ikke så kreativ i klesveien når jeg kun sitter å leser. Var innom jobb en tur i stad, men siden det var rolig kunne jeg gå litt før. Det var egentlig ganske greit; så får jeg lest litt mer til eksamen. Fått noen spørsmål om hvorfor jeg sitter på NTNU å leser når jeg går på BI, og det er rett og slett fordi jeg er med Jon Håvard på skolen. 😄 Skolen hans ligger bare 100 meter fra leiligheten vår, så veldig greit å sitte der! I tillegg er skolen splitter ny, så jeg klager ikke, hehe. Resten av dagen har vi ikke store planene, sett bort fra at vi skal ut i kveld for å ta oss et glass øl/vin. Jeg liker lørdager hvor vi ikke har noe på agendaen, så det ser ut til å bli en fin dag. 😊 Uansett! Her kommer dagens antrekk:

ANTREKKS DETALJER

Jakke - Jenny Skavlan, Vero Moda
Genser - Make Way (HER)
Jeans - 77ThFLEA (HER)
Sneakers - Adidas Gazelle
Belte - Zara

Q: Hva gjør dere i dag?

Likes

Comments

EKSAMENSTID

Hei fra skolebenken! Jeg har fri fra jobb i dag, så nå sitter jeg og Jon å jobber med eksamen/master. Blæh! Null motivasjon her i gården, men MÅ bare pine meg gjennom det. Er egentlig så mye annet jeg vil bruke tiden min på (for eksempel å blogge), men det meste må nedprioriteres. Syns det er veldig vanskelig å disponere tiden min, slik at jeg får tid til alt, og da blir det fort vanskelig å kombinere blogg, skole og jobb.. Dessverre er det bloggingen som blir nedprioritert først, og derfor er det litt stillere enn vanlig her inne. Men sånn er det bare, så håper jeg dere holder ut med meg til tross. ❤ Jeg har i alt fire eksamener, to nå i mai, og to i juni. Tiden går SÅ fort, og nå gleder jeg meg veldig til sommerferie. Etter sommeren skjer det noe utrolig spennende, og jeg gleder meg til å fortelle dere mer om det når den tid kommer. Ikke så hemmelig, men bare mye som skal på plass først. Anyways... Nå babler jeg i vei her, haha. Skulle egentlig bare innom å si gi litt lyd fra meg. Nå fortsetter lesingen, så snakkes vi mer senere! Stor klem til dere ❤

Likes

Comments

Litt forsinket, men her kommer en liten oppsummering av uken som gikk! Det har jo vært påske, og mye koselig har skjedd. Her kommer en liten oppsummering av min påske, uke 15:

UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ: sitter jeg og Jon med hver vår data i soffaen og gomler i oss smågodt. En film surrer i bakgrunnen, men planen er etter hvert å jobbe videre med eksamen og master.. Sånn går no dagan!

UKENS OPPTUR: Påskeferie såklart! Jeg jobbet jo litt, så ble både litt bypåske og en tur til Åre. Vi var utrolig heldige med været, så bedre kunne ikke påsken bli. Så koselig å se igjen familie igjen også!

UKENS NEDTUR: At påsken måtte ta slutt, og at eksamen nærmer seg skummelt mye.. Det blir nok litt skippertak i år også, hehe!

UKENS FAVORITTPRODUKT: Det er alltid et høydepunkt å motta Glossybox. En fin mulighet til å oppdage nye sminke- og hudpleiefavoritter for kun 179 kr i måneden! Kan bestilles HER

UKENS OUTFIT: Finner dere HER, HER og HER.

UKENS CRAVING: Godteri! Jeg er en skikkelig godtemons, og i påska har jeg spist MYE smågodt. Nam!

NESTE UKES MÅL: jeg tok meg en liten påskeferie på bloggen også, så neste ukes mål er å holde det gående her inne, og samtidig få lest nok til eksamen. Umulig oppgave sa du? I know..

UKENS FILM: Animasjonsfilmen Sing! Herregud så skjønn. Anbefales 😍

UKENS SERIE: Prison Break. Endelig ny sesong! Denne har jeg gledet meg på lenge, og so far so good! Veldig spennende 😄

Q: hvordan har din uke vært?

Likes

Comments

WET LOOK GEL

Hei, og god onsdag til dere! Har dere en fin dag? Selv har jeg fri i dag, men har brukt mesteparten av dagen på eksamenslesing. Nå skal jeg straks bortover til Døgnvill for å spise burger med en gjeng, det blir et digg avbrekk på en ellers kjedelig dag! Døgnvill har åpnet ved Trondheim Torg, og jeg har allerede rukket å besøkt de en gang tidligere. Hehe! Utrolig god burger var det i alle fall, så valget var lett i dag..

Uansett! I dag tenkte jeg å gi dere en liten produktanbefaling igjen. Alle har sikkert sett wet-look trenden som herjer fortiden, med håret kammet stramt bakover. Produktet jeg skal fortelle dere om i dag er faktisk en wet look gel fra Catwalk by Tigi, og den er perfekt til å gjenskape trenden. Denne har skikkelig godt hold, og gir akkurat den looken man ønsker. Den holder håret på plass, gir mye glans, og får håret til å se vått ut. Fåes kjøpt i utvalgte frisørsalonger eller HER ❤ Legger ved litt inspirasjon til wet-looks. Hva er din favoritt?

Q: Har du prøvd Tigi Session Series Wet Look Gel?

Likes

Comments

TILBAKE TIL HVERDAGEN

Hei dere! Da var vi vel hjemme i Trondheim igjen. Vi har hatt noen kjempefine dager i Åre, men det er jo alltid godt å komme hjem igjen. Nå venter hverdagen oss, og selv om jeg elsker å ha ferie, blir det godt å komme inn i rutiner igjen. Vel, vi har fremdeles kvelden igjen, så ikveld skal vi slappe av, se film og spise opp det siste påskegodteriet. Hihi! Legger med noen bilder fra de siste dagene våre i Åre. ❤ SÅ fint!

Ha en fortsatt fin mandagskveld! Klem

Likes

Comments

SOLNEDGANG

Hei fra Åre! Vi koser oss fortsatt, og i kveld var vi ute på en liten kjøretur. Vi fikk tatt noen bilder på turen, så her kommer dagens outfit! Det skal sies at jeg for det meste har gått i koseklær mens vi har vært her, men godt å ordne seg litt når man skal ut døra også, hehe. Bildene er tatt i solnedgangen fra Copperhill, like ovenfor leiligheten vår. Så fint! Synd vi ikke er her lenge nok til at vi rekker å stå på ski, men sånn er det når man har jobbpåske. Vi koser oss likevel. Uansett, antrekksdetaljer finner dere lengre ned.

THE OUTFIT

Faux fur - Ukjent merke
Jeans - H&M
Bag - Hallhuber
Sunglasses - Gina Tricot
Shoes - Zara

Håper alle nyter de siste påskedagene til det fulle, så snakkes vi mer senere. ❤ Klem!

Likes

Comments

PÅSKEFERIE

Hei! Beklager at det har vært litt stille her inne, men jeg har rett og slett tatt meg en liten påskeferie! Nå er jeg og Jon i Åre med familien, og vi storkoser oss. Her er det mye snø og sol, så skikkelig påskestemning. Vi har akkurat inntatt en stor frokost, gått tur med hundene og ellers bare tatt livet med ro. Resten skal snart ut på ski, men jeg og Jon blir igjen i leiligheten for å lese til eksamen/skrive master. Sånn er livet! Ellers har det ikke skjedd så mye spennende, hehe. Jeg jobbet på lørdag, så jeg dro direkte til Åre etterpå. Vi blir her til i morgen, og så er det tilbake til hverdagen igjen.. Sukk! Må vel snart bare innse at eksamenstiden er her, og da blir jeg nok litt mindre aktiv her inne. Heldigvis er det bare snakk om et par måneder, så ting kommer raskt tilbake til normalen! Nå sporer jeg litt av her, men sånn er det når man konstant tenker på skole, hehe. Ville egentlig bare innom å hilse på, vise at jeg lever. Nå skal jeg fortsette eksamenslesingen, så snakkes vi mer senere! ❤

Søteste Moffen og Birna 😍

Q: Hva gjør dere i påsken?

Likes

Comments

PETIT NEGLER

Okei, HVOR fine er ikke disse neglene? Jeg elsker de! Denne gangen gikk vi for nude negler med gull detaljer. Jeg syns gullmønsteret er dødskult, og gir neglene det lille ekstra! Litt kortere denne gang, men det gjorde ingenting spør du meg. Som alltid var jeg til Silje på Petit. Jeg blir SÅ fornøyd hver gang, så jeg nekter å gå noen annen plass! Og husk at listene fyller seg opp raskt, så om du vil bli neglefin til mai er det lurt å booke time allerde nå. 💅

Om dere vil se mer finner dere de på: Facebook HER, Instagram HER 😍 Salongen tilbyr blant annet CND-sertifiserte gelènegler og vippe extensions. Ring eller send melding til 48504056 ved bestilling av time. ❤

Likes

Comments

THE KNIT BOX

Det er alltid et høydepunkt å motta Glossybox. Alltid like spent på hvilke produkter man får! Jeg repeterer nok meg selv litt nå, men til dere som er litt usikker på hva Glossybox går ut på forklarer jeg det enkelt en gang til! Glossybox er rett og slett en overraskelsespakke som inneholder forskjellige skjønnhetsprodukter. Man mottar en boks i måneden, og den inneholder fem forskjellige produkter. En fin mulighet til å oppdage nye sminke- og hudpleiefavoritter for kun 179 kr i måneden!

Kan bestilles HER

Kan bestilles HER

Likes

Comments