False lashes from ebay

Uten falske vipper føler jeg meg veldig naken. Jeg bruker vippene mine flere ganger før jeg kaster de, men til tross for dette er det jo veldig dyrt å kjøpe nye. Jeg har bestilt meg billige på ebay før, men på de fleste er båndet alt for tykt, vippene for voldsomme og i generelt dårlig kvalitet. Derfor var gleden stor da jeg fant et par som levde opp til mine krav og forventninger!

Disse vippene har blitt nye favoritter hos meg i alle fall. Naturlige og akkurat passe lengde. Det tok ca. ti dager fra jeg bestilte til de lå i postkassen min! De kan kjøpes HER til rundt 30 kroner 💜

Q: Hva er dine favorittvipper?

Klem, Ingrid

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

November

MÅNEDENS HØYDEPUNKT
November har bydd på mange fine øyeblikk, så her klarte jeg ikke å velge. For å nevne noe: Lars Vaular, Humorgalla, bursdag og julebord!

MÅNEDENS NEDTUR
Eksamen! Åh, som jeg gleder meg til å bli ferdig.. Dessverre går det i ett sett frem til desember. Bare å forberede seg!

MÅNEDENS MAT-OPPLEVELSE
Altså, tapasen på San Sebastian er og forblir en favoritt, og Jon var så snill at han tok meg med dit på bursdagen min. God mat og godt selskap gjorde mat-opplevelsen utrolig bra!

MÅNEDENS SANG
Siden jeg bestilte billetter til Drake i starten av måneden har det nyeste albumet gått på repeat. Gleder meg så!

MÅNEDENS SHOPPING
Månedens shopping har vært en litt for stor post i november (hehe), og noen av mine favoritter er Benefit produktene (les mer HER) og den svarte jakken fra Gina Tricot (les mer HER)

MÅNEDENS BEAUTY-PRODUKT:
Jeg ELSKER Morphe 35F og bruker det hver eneste gang jeg sminker meg. Haha! Har jo 35OM, 35W og 35T som også er fantastiske skygger. Love them!

MÅNEDENS PLAGG
Jeg er egentlig ikke så glad i kjoler, men i november har jeg blitt mer og mer komfortabel i det!

MÅNEDENS TV-SERIE
SKAM!! Elsker Skam og Isak.

MÅNEDENS FILM
Jeg og Jon var å så Fantastic Beasts and Where to Find Them. Syns den var veldig bra!

MÅNEDENS 5 MEST LESTE INNLEGG
Fakkeltog mot pels, New shoes, Outfits lately, Ghd Platinum og This just happend er innleggene som ble mest lest i november!

MÅNEDENS PERSON
Månedens person må bli Jon! Han stelte så godt med meg på bursdagen min, og det setter jeg stor pris på💜

MÅNEDENS ANTREKK
kan du se bedre bilder av HER, HER, HER og HER

MÅNEDENS TANKE
Jeg har brukt mye tid på å tenke på pelsoppdrett, og det at stortinget ikke har vedtatt og legge ned pelsfarmene. Jeg blir så trist og sint på samme tid, og skjønner ikke hvorfor folk kjøper (blant annet) jakker med pels på kragen! Dyr har blitt pint og torturert fordi mennesker er forfengelige, og det skjønner jeg ikke hvordan folk kan leve med. Jeg hadde aldri klart å gå med et dyrs pels på meg, og håper flere får samme tankegang snart. Dere kan lese mer om tankene mine når det kommer til dette temaet HER. Det finnes ikke noe som heter dyrevelferd i pelsdyroppdrett!

MÅNEDENS ØNSKE
Været har vært forferdelig i november, med storm, snø og regn om hverandre. Derfor har jeg ønsket meg et stort, varmt skjerf for å holde varmen i!

MÅNEDENS CRAVINGS
Ribbe! Etter jeg spiste det på julebord i helgen har jeg hatt så lyst på det at jeg fikk Jon til å stelle i stand julemiddag på mandag også! Haha!

MÅNEDENS DRIKKE
Julebrus vel! Jeg nekter å vente til 1.desember, må nyte den så lenge som mulig. Foretrekker selvfølgelig julebrus på flaske, og den skal være brun (og fra Dahls, som dere ser nedenfor)

NESTE MÅNED SER JEG FRAM TIL
Juleferie!

Likes

Comments

Sponset

Christmas sparkle

Da var endelig den nyeste Glossyboxen kommet i posten, og det er like stas hver gang! Denne esken setter virkelig et glitrende preg på hverdagen, og jeg er strålende fornøyd med innholdet som alltid! ✨

Jeg repeterer nok meg selv litt nå, men til dere som er litt usikker på hva Glossybox går ut på forklarer jeg det enkelt en gang til! Glossybox er rett og slett en overraskelsespakke som inneholder forskjellige skjønnhetsprodukter. Man mottar en boks i måneden, og den inneholder fem forskjellige produkter. En fin mulighet til å oppdage nye sminke- og hudpleiefavoritter for kun 179 kr i måneden!

Kan bestilles HER

LA THEORIE DES VOLCANS - Noir Eternae Youth Potion
En ansiktskrubb som inneholder vulkanstein og krystaller fra edelsteinen ametyst. Består av 90% naturlige ingredienser, er vegansk og gjør underverker på huden!

EMITÉ MAKEUP - Lip & Cheek Tint
Denne forsterker enkelt kinnene og leppenes naturlige nyanser, og er perfekt når du ønsker en usminket og naturlig look. Langvarig resultat, og rikt pigmentert!

BATISTE STYLIST - XXL Volum Spray
Tupering på flaske! Denne er fylt med keratin (for å styrke håret) samt Inca Inchi olje for å gi næring. Styler, gir volum og holder håret friskt.

DE BRUYÈRE BEAUTÉ - Jumbo Eye Pencil, Bubble 07
Skimrende øyenskyggepenn i khakigrå farge. Perfekt til jul og nyttår, og den kan brukes som både øyenskygge og eyeliner,

WELEDA - Cuticle Softener & Skin food
Et pleiende kit som består av neglepenn som former neglebånd, samt mykgjør med næringsrike oljer. Skin food pleier tørr hud i ansiktet, på leppene, neglebånd, hender og fltter, Elsket av kjendiser verden over!

Kan bestilles HER

Klem, Ingrid

Likes

Comments

Svar på spørsmålsrunde

Da var det på tide å svare på spørsmålsrunden! Det får bli video en annen gang, når det eventuelt kommer inn litt flere spørsmål! Håper dere fikk svar på det dere lurte på ❤

HVILKE AV MORPHE PALETTENE LIKER DU BEST?
Jeg syns alle er veldig gode, men har uten tvil brukt 35F (fall into frost) mest. Fargene er så nydelige, elsker hele palettet! Når det er sagt er også 35OM, 35W og 35T kjempefine palett som er svært pigmenterte.

HVILKET HÅRPODUKT KAN DU IKKE LEVE UTEN?
Tørrsjampo! Vet seriøst ikke hva jeg skulle gjort uten.. Lifesaver!

HVA SLAGS SERIE FØLGER DU MED PÅ NÅ?
Akkurat nå i eksamenstiden følger jeg bare med på Skam. Blir litt småforelsket i Isak og even, og syns det er så bra at det settes mer fokus på temaer som dette!

HVORDAN ER DET Å HA KATT?
Først og fremst er det jo veldig koselig. Jeg elsker kattene mine over alt på jord, og uten dem hadde jeg nok ikke hatt det like bra. Når det er sagt, så har man mindre frihet, og kan ikke reise like mye. Jeg er for eksempel aldri hjem på Steinkjer, fordi jeg ikke kan dra fra kattene i flere døgn. Kattene skal aktiviseres og lekes med døgnet rundt, ellers kan de faktisk bli deprimerte og innaktive. Det tar mye tid, og i tillegg er det viktig å nevne at det er dyrt. Mat, sand, vaksiner, ormkur og sterilisering/kastrering koster mye, men er så utrolig viktig! That being said; det er så utrolig verdt det ❤ Jeg ofrer gjerne reising, tid og penger for å være med Guri og Dora.

TRIVES DU PÅ SKOLEN?
Veldig! Jeg går bare årsstudie, så det er ikke like mange forelesninger som andre fag. Det syns jeg er litt både og, skulle gjerne hatt litt mer skole når jeg først studerer. Ellers syns jeg fagene er spennende og jeg har mange koselige klassekamerater :-)

HVILKE TING HAR DU ALLTID MED DEG NÅR DU GÅR UT DØREN HJEMME?
Når jeg drar hjemmefra har jeg alltid med med lipliner, leppestift, pengebok, nøkler, telefon, hårstrikk, hand sanitizer, pudder og pastiller.

HVA MUNTRER DEG OPP PÅ EN DÅRLIG DAG?
Kattene mine og Jon! Ingenting som er bedre å komme hjem til. Elsker de mer enn alt.

HVOR LENGE HAR DU OG KJÆRESTEN DIN VÆRT SAMMEN?
Vi ble sammen 22.mars i 2014, så nå har vi snart vært sammen i 2 år og 9 måneder. Tiden går fort i godt lag ❤

HVA ER FAVORITTRETTEN DIN?
Jeg er generelt veldig glad i mat, og tenker stort sett ikke på annet. Haha! Noen av mine favorittretter er; raclette, tapas (patatas bravas), pølse og potetstappe (ja, jeg er rar) og ikke minst hjemmelagd grønnsakssuppe. Food is lyfe😂

Det var alt for denne gang! Hvis det er noe mer dere lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet.

Klem fra Ingrid

Likes

Comments

15. tips til eksamen!

Regner med det er flere der ute som har eksamensperiode? Selv har jeg eksamen i Makroøkonomi om en uke, og det er et fag jeg må lese ekstra nøye på. Det er mye pensum man skal igjennom, og derfor tenkte jeg å tipse dere om noen gode studieteknikker.

1. SETT DEG MÅL
Det er viktig å sette seg mål som er realistiske, målbare, og spesifikke. Da har du noe å strekke deg mot, samt at du får mer kontroll over hva du må gjøre for å få ønsket karakter. Det kan være både langsiktige mål (som du setter deg i starten av skoleåret) eller kortsiktige mål (for dagen).

2. LEGG VEKK TELEFONEN
Dette punktet sier seg vel selv, men legg fra deg telefonen og sett den på "ikke forstyrr"! Vi lurer ingen, lyser skjermen opp hjelper det lite at man er konsentrert. Anbefaler også å si opp Netflix - å begynne på en ny serie i eksamenstiden er ikke å anbefale! Hehe.

3. SPIS, DRIKK, TREN
Uten mat og drikke, fungerer helten ikke. Så enkelt er det! Du konsentrerer deg bedre med litt mat og drikke i kroppen, og mange små måltid er bedre enn få store. Det er også bra å trene, selv om timeplanen er tett. Trening reduserer stress, og har faktisk effekter som kan sammenlignes med antidepressiva!

4. PAUSER
Det er viktig å ta seg pauser. Man blir lett ukonsentrert og tung i hodet når man sitter i mange timer. Men,tar man pauser er det er viktig å være strukturert og holde tiden. Tar du ti minutter så hold deg til det! Du kan for eksmepel bruke pausen til å spise.

5. GÅ GJENNOM FORELESNINGER
Dette punktet er svært nyttig for min del. Å se gjennom gamle PowerPoints og forelesningsnotater frisker opp hukommelsen. Man finner man masse nyttig informasjon, og det gir enkelt en oversikt hva som er viktig å lese på. Ofte gir foreleser noen små hint om hva som kan komme på eksamen.

6. IKKE MULTITASK
Visste du at man mister 15 IQ poeng ved å multitaske? Fokuser på en ting om gangen, så slipper du å bli distrahert. Det er mer effektivt, og du får mye mer ut av lesingen.

7. SVARE PÅ TIDLIGERE EKSAMENER
Hvis du har tilgang på tidligere eksamener kan det være en god idé å svare på disse. Da får du et overordnet blikk på hvordan eksamen er lagt opp, og mulige temaer. Gjør disse oppgavene flere ganger- selv om det tar mye tid. Du lærer utrolig mye.

8. SKRIV FOR HÅND
Dette er jo selvfølgelig individuelt, men selv lærer jeg mye mer når jeg skriver for hånd. Da får jeg det virkelig stemplet inn. Tankekart og tegninger kan være lettere å huske!

9. LES SAMMEN
Å lese sammen kan være en god ide- så lenge man ikke sporer av. Spør og test hverandre i pensum, og se på hverandres notater. Kanskje andre har fått med noe viktig du ikke har tenkt på og omvendt. I tillegg får man ofte litt motivasjon av å være flere i samme båt.

10. LES HØYT
Det er utrolig hvor mye man lærer av å høre på seg selv. Du får virkelig repetert stoffet, både ved å lese og høre på deg selv.

11. YOUTUBE
Hvis jeg sliter med å forstå noe søker jeg opp temaet på YouTube. Ofte ligger det ut guider, foredrag og forklaringer som er veldig nyttige. Ofte er det enklere enn man tror, og en forklaring på en annen måte kan hjelpe deg over kneika!

12. IKKE SITT HJEMME
Sitter man hjemme finner man på alt annet tull- det kjenner jeg godt til selv, haha! Rydder, ser tv og gjør alt annet enn å lese.. Dra heller på lesesalen, biblioteket eller en rolig cafe- så slipper du distraksjoner. Om du jobber best med musikk på ørene så er det lurt å ta med seg et headset for å stenge ut annet støy!

13. MARKER
Marker viktige ord og uttrykk med markeringtusj. Da finner du enklere igjen det som er viktig, og får bedre oversikt over pensum.

14. PUGG
Legg fra deg notatene og pensum- og test deg selv! Svar på eksamensoppgaver uten hjelpemidler, og repeter hvis det er nødvendig. Du lærer mye bedre når prøver å huske uten boka.

15. SOV
Å ha bra døgnrytme og våkne til riktig tid hjelper på hukommelse, problemløsning og humør. Husk å sov godt før eksamensdagen- da presterer du mye bedre!

Det var mine eksamenstips. Det finnes utrolig mange studieteknikker der ute, så her handler det om å finne de metodene som passer best for deg!

Q: Hva er dine beste eksamenstips?

Klem, Ingrid

Likes

Comments

Christmas nightwear

Er det noe jeg elsker så er det å slappe av i gode pysjamaser, tøfler og med deilige duftlys. I julen er det tradisjon og loffe rundt i koseklær, og i år bestilte jeg meg en pysj i sateng. Deilig! Over ser dere noen av favorittene jeg skal ta med meg hjem i jula. Og husk; det er Cyber Monday i noen timer til!

Likes

Comments

Produktet er sponset

hairspray

Julebordsesongen nærmer seg, og tiden for luksuriøse krøller og flotte oppsett har kommet. Av den grunn tenkte jeg i dag å anbefale dere en hårspray som er perfekt til å holde håret på plass!

Denne hårsprayen fra REF har kjempegodt hold, men håret er fremdeles lett å jobbe med. Den gir masse volum, samtidig som den beskytter mot vann og vind! I tillegg er alle produktene fra REF cruelty free og 100% veganske. Disse kan man kjøpe med god samvittighet med andre ord! Selv bruker jeg denne til å legge ned småhår, låse krøllene eller holde hestehalen på plass.

Produktene fåes kjøpt hos blant annet Frisør Velde på Solsiden. Det er der jeg fikser håret mitt, og om du vil bli fin på håret til jul anbefaler jeg å bestille time der! Det kan du gjøre ved å ringe 735 24 268, og jeg går til Malin.

Q: Noen som har testet denne?

Klem, Ingrid

Likes

Comments

Todays outfit
The outfit

Jakke - Days Like This / Genser - Vero Moda / Bukse - Dr. Denim (HER)

The details

Klokke - Komono / Sko - Pieces / Veske - Vintage / Lue - Bik Bok

Q: Hva syns dere?

Klem, Ingrid

Likes

Comments

The perfect weekend

Hei og god søndag kjære lesere! Har dere hatt en fin helg? Min har vært super, til tross for at den startet med eksamen på fredag. Den gikk jo veldig bra, og på kvelden var vi å feiret bursdag/eksamen. Tapasen på San Sebastian var dødsgod, som alltid, og vi spise oss så mette at vi måtte hjem å hvile litt før turen gikk videre på kino. Haha! Jeg har hatt lyst til å se "Fantastic Beasts and Where to Find Them" lenge, så Jon var så snill å tok meg med for å se den. Kjempebra film som levde opp til forventningene!

I går var jeg på jobb mesteparten av dagen før det var duket for Julebord med Vero Moda. Veldig morsom kveld med en fin gjeng og god julemat. Det ble ikke så sent for min del, så formen i dag er heldigvis topp :-)

Planen i dag er, som alle andre søndager, å gå seg en tur, dra på café og ellers bare slappe av. I morgen starter en ny uke med eksamenslesing, så min siste fridag skal virkelig nytes. Neste eksamen ut er i Makroøkonomi.. Hjelp!

Ønsker dere alle en fin søndag videre 💜

Klem, Ingird

Likes

Comments

​I don't know about you but I'm feeling 22!

Hei dere ❤ Bare innom å hilser på før turen går videre på julebord. I dag har jeg bursdag, og ble vekket med frokost og is på sengen. 😍 Så koselig! Jeg og Jon feiret jo litt i går, så i dag skal jeg på julebord med jobben. Tror det blir kjempegøy, så absolutt en fin bursdagfeiring det!🎉 I år blir jeg 22 år. Føler meg ikke særlig gammel, men litt rart å tenke på hvor raskt årene går. Syns ikke det er lenge siden jeg fylte 18 jeg, haha! Mye har i alle fall skjedd, og jeg føler jeg vokser som person for hvert år som går. Lærer mye om meg selv og andre på veien.

En liten funfact:
Jeg ønsker meg alltid bursdagsgave på forhånd, sa gaven fra Pappa, Jon og Mamma har jeg allerede fått! Haha 🎁 Utålmodig sjel.. Gaver eller ei- stas med bursdag uansett!

Takk til verdens fineste kjæreste som har gjort morgenen min perfekt ❤ Ønsker dere alle en fin lørdag videre!

Klem, Ingrid

Likes

Comments

Instagram@ingridbjugan