Idag e en väldigt speciell dag för Ronttan fyller 14!!!!!! Wohooooo iallafall så firade vi den väldigt tyvärr jobbigt enligt mig med att gå 2,5 mil...fast denna sötnosen gick på jätte bra och var äckligt snabbt. Jag menar det asså väldigt väldigt snabb...aja men mer av detta kan man läsa på instagram
Insta: Ingrid_Almberg
@mathildarontti

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så just nu e jag och några tjej kompisar och min Rontti aka @mathildarontti på Liseberg. Idag var också alla i Frölundas hockey lag där och gav ut autografer och annat och då såklart skulle vi gå dit... Och ja exakt alla var där så det blev väldigt många autografer. Men aa nu iallafall så köar vi till helix, vilket e ganska segt asså.

Likes

Comments

Yes sjukt chill sista fredag på sommarlovet, lite sad såklart men fick spendera dagen med min Bestie vid sjön..så sol och bad står på listan idag.

Likes

Comments

Så idag åkte jag in till Gbg gör att gå på en hårbehandling med klippning, det gjorde jag på Frisörmästarn i Majorna och fick en så kallad nioxin behandling. Det tog kanske lite över 2 timmar med klippning, jätte nöjd blev jag över det hela. Sen köpte vi med lite produkter för att underhålla håret och de e med nioxin de också.

Likes

Comments

Så idag drar jag och Rontti iväg igen tillsammans men idag kör vi på skara sommarland. Tror nog att detta e det tidigaste jag har gått upp på hela sommarlovet. Men checka @mathildarontti blogg också för att få mer uppdateringar av henne med. Ska försöka skriva så mycket jag kan ikväll, men under dagen blir det nog lite "No phone time".

Likes

Comments

Jaa, så nu hade jag beställt lite saker från Madlady som jag väntat på. Och e verkligen nöjd. Passa på att gå in nu för de har sin Blowout med 70-80% rea!!!!!
Så det stuff jag beställde var en rosa Gymbag och en klocka "Brown Aztec". Lite bilder nedan. Men jag e hur nöjd som helst med att handla på Madlady, plus bara 1-3 dagars frakt tid.

Likes

Comments

Så idag ska jag och min så kallade Rontti Aka @mathildarontti åka och ha en liten tjej dag på stan. Och så har Sverige äntligen fått lite sol som jag hoppas kommer vara ett tag iallafall. Men aa så gå in och checka superronttis blog när ni ändå läser.

Likes

Comments

Hej hej people!! Så idag var jag och min andra söta brunett och shoppa lite, jag menar vad ska man göra en hyfsat regnig tråkig dag? Man kan ju alltid stanna inne och chilla med en film och annat soft eller så drar man sin bästa kompis upp ur sängen och gör det bästa man vet jo att shoppa. Så denna söta brunettens namn är då Maja Aka My special girl. Så en grej jag letat efter är den perfekta vardags klänningen som jag kan matcha enkelt. Och tada got it. Bilder längre ner ;)
Den matchar jag gärna med Aa några sneakers, guldigt kedja halsband(min favorit) och gärna vinrött läppstift eller något annat lite mörkare. Funkar också med lite extra hög eyeliner om du ska ut för att göra looken lite mer fancy. Har även fått min efterlängtade contour kit nu. Den har då femton olika nyanser som består av mörkare för skuggning och ljusare för framhäva de delar av ansiktet.

Dress- Gina Tricot
Contour kit- harmoniq
Skor- Zalando
Läppstift- NYX

Likes

Comments

Så nu har jag och söta Amanda varit på brännö som ligger i skärgården med familjen...där sov vi över och softa lite med att sola och annat. Som tur fick jag Amanda att orka fota mig lite medan vi ändå höll på. Snart e vi också påväg hem till lilla Ale.

  • 291 readers

Likes

Comments

Så idag har jag och en söt liten kompis Amanda dragit upp till sjön och badat lite och solat typ, imon ska jag iväg och köra ett till benpass men också såklart satsa på andra delar med. Men högst på listan står ben och rumpa.

Likes

Comments