Vardag

okej så idag har jag o lill plutten Charlie varit på dag fritids eller vad man kan kalla det, jätte mysigt o få umgås lite med lillebrorsan. Sen åkte vi hemmåt föro lägga oss ute i solen, tills lite senare vi gick gäster. Dagen rullade på och imorgon ska vi grilla.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

okej så just nu ligger jag i nya rummet i Ängelholm dit min pappa flyttat med extra mamman Sarah o lillebrorsan Charlie. Är bara här för att hälsa på men är alltid lika mysigt, så tåg hit på 2 timmar från centralen i Göteborg  men annars är det inte mycket längre. Imma try to keep u updated under det kommande dagarna, men imorgon ska jag få följa med Charlie till något typ av dag fritids eftersom lill plutten bara är 2 år.

Likes

Comments

News
Bye bye 9an

Okay so people you know what, I'm done I'm sooo done...nämen ba med alla Np so keep calm det är inget serious. Nämen allvarligt vår skola...eller ahh alla skolor blev klara med Np nu i skolan så nu är det bara små inlämningar kvar så så chill asså.

Sista dagen vi hade dom (igår/fredags) var lärarna så där extra söta som dom kan vara ibland efter Np matte och lär oss kolla film hela eftermiddagen. Vi började 08.00 med Np Matte sista delen o satt fram till 09.50 efter det hade vi bara en lektion innan lunch och det var språk eller då spanska i mitt fall (yes hoomans I speak spanish, eller kan ju iaf försöka) och efter det så såg vi film och slutade nån timme tidigare än vanligt. Asså det är i sånna tillfällen man känner medlidande av lärarna. Aja helt utmattade som man var fick vi gå hem o insåg då att det var fredag shiiet vad gött, och actually today är min o min killes 3 månader dag. (And yes I know she got a boyfriend wihoo) nämen besides from that I'm pretty done med 9an nu. Har också fått reda på vad för sommarjobb jag ska göra, sammanfattat så är det marknadsföring inom vår kommun som jag bor i.

Har också nu fått hem min klänning samt skor till avslutningen, and it's gonna be a flawless outfit. Tänkt what lite ringar, chokers nån henna målning till ahh lite gott o blandat helt enkelt. Men bilder på de klickar jag upp när det närmar sig avslutningen, kommer också finnas från vart allt kommer ifrån.

Har nu också bokat fransförlängning volym till avslutningen den 4 Juni, så jag går all in nu i slutet känner jag. Har gjort det 3 gånger innan så inte första gången men är ändå taggad. Bild nedan

Hoppas ni har en bra helg xoxo

Likes

Comments

Okej people I'm back, varit lite off från bloggen nu ett tag men är tillbaka och planerar på att stanna. So anyways, mycket har hänt sen senast asså som big stuff som kanske kommer upp lite senare ändå. Här nedan är lite bilder från några dagar sen då jag o en tjej kompis var ute och skulle ta en "promenad" sa hon....yeah det blev en bit tror nån mil eller så men det var mysigt. solig o skön dag så vi tog med hennes hund Milla, passade på o tog en skön lunch också. Bland bilderna finns en lite "oseriösare" där jag tröttnade på att leka modell o tänkte köra nån version av dance off mitt på gatan...eller vad det nu blev. aja haha hoppas ni har en bra vecka och jag kommer fortsätta uppdatera framöver.

Likes

Comments

Idag e en väldigt speciell dag för Ronttan fyller 14!!!!!! Wohooooo iallafall så firade vi den väldigt tyvärr jobbigt enligt mig med att gå 2,5 mil...fast denna sötnosen gick på jätte bra och var äckligt snabbt. Jag menar det asså väldigt väldigt snabb...aja men mer av detta kan man läsa på instagram
Insta: Ingrid_Almberg
@mathildarontti

  • 230 readers

Likes

Comments

Så just nu e jag och några tjej kompisar och min Rontti aka @mathildarontti på Liseberg. Idag var också alla i Frölundas hockey lag där och gav ut autografer och annat och då såklart skulle vi gå dit... Och ja exakt alla var där så det blev väldigt många autografer. Men aa nu iallafall så köar vi till helix, vilket e ganska segt asså.

  • 237 readers

Likes

Comments

Yes sjukt chill sista fredag på sommarlovet, lite sad såklart men fick spendera dagen med min Bestie vid sjön..så sol och bad står på listan idag.

  • 273 readers

Likes

Comments

Fitness och hälsa

Så idag åkte jag in till Gbg gör att gå på en hårbehandling med klippning, det gjorde jag på Frisörmästarn i Majorna och fick en så kallad nioxin behandling. Det tog kanske lite över 2 timmar med klippning, jätte nöjd blev jag över det hela. Sen köpte vi med lite produkter för att underhålla håret och de e med nioxin de också.

Likes

Comments

Så idag drar jag och Rontti iväg igen tillsammans men idag kör vi på skara sommarland. Tror nog att detta e det tidigaste jag har gått upp på hela sommarlovet. Men checka @mathildarontti blogg också för att få mer uppdateringar av henne med. Ska försöka skriva så mycket jag kan ikväll, men under dagen blir det nog lite "No phone time".

  • 302 readers

Likes

Comments

Jaa, så nu hade jag beställt lite saker från Madlady som jag väntat på. Och e verkligen nöjd. Passa på att gå in nu för de har sin Blowout med 70-80% rea!!!!!
Så det stuff jag beställde var en rosa Gymbag och en klocka "Brown Aztec". Lite bilder nedan. Men jag e hur nöjd som helst med att handla på Madlady, plus bara 1-3 dagars frakt tid.

  • 316 readers

Likes

Comments