Header

Godmorgon allesammans ! Vad jag har gjort igår ? inte ett skit eller jo .. jag kollade på skam .. igen. Grejen är att min lillasyster har inte sett det , så hon förstår inte varför jag går runt och kallar alla för drittsek men nu vet hon det haha. Har också tränat igår och ska även göra det idag maybe .

Efter skolan så ska jag ner till stan för att köpa fransar så jag kan fylla på mina egna, jag har fortfarande fransförlängning men limmet har påverkat min syn och jag får dritt ont varje gång jag får påfyllning, det svider så att gråter av smärta. Det är dyrt och varför ska jag betala när jag kan göra det själv ? 😜

Likes

Comments

Hellooo, i'm back and maybe i'm better hehe😜

Många frågade på snap och allmänt om varför jag just har slutat att hålla på med youtube och blogga och det finns ingen förklaring till just varför jag slutade men nu ska jag försöka komma igång igen och se hur det går.Likes

Comments

Hej på er ! Just nu så sitter jag i sängen och försöker göra klart några skoluppgifter. Idag har jag inte mått sa bra , har varit stressad och haft ont i magen , till lunch så var det fisk och då har dom alltid en skål med citron och om det är en sak som jag kan äta närsomhelst så är det citron, idag så åt jag 8 bitar med så mycket salt på. Ni kanske undrar hur jag klarar av äta bara citron men jag äter det ''efterrätt'' . Efter jag kom hem så somnade jag direkt.

Jag är helt slut och veckan har bara börjat , jag försöker kämpa för att hålla mig vaken en hel dag men somnar alltid vid 17.00 och går upp ungefär 22.00... Jag somnar var som helst , detta har pågått nu i nästan 1 månad och det har verkligen påverkat min sömn för att jag är ännu tröttare dagen där på , det är därför jag hatar vinter, det är mörkt och deprimerande och det gör så att jag blir så omotiverad.

Om några minuter så ska jag ta en varm dusch och se om smärtan går över. Snart får jag min mens så det är kanske inte citronen som gör så att min mage svider, det är kanske bara mensvärk.


Godnatt !
Likes

Comments

Godmorgon på er ! Idag mår jag lite bättre än igår, snart sticker jag till skolan men just nu så njuter jag my '' tumblr ass wannabe '' frukost haha.

Everything is great ^^, sängen är bäddad , jag har leggings ist för tajta obekväma jeans och allting är bara mys !

💛Have a nice day peeps💛

( för mycket engelska kanske ? 😂 )

Likes

Comments

Godmorgon hörni ! <3. Idag är det måndag och veckan har redan startat hur bra som helst !

Tidigare så brukade jag vara på så dåligt humör , jag var so otrevlig på måndagar och kom nästan 20 min( eller mer ) försent. Idag var jag bara 4 min ( pga bussen ). Idag drack jag en smoothie till frukost , hann göra allting jag behövde göra , behövde inte heller springa till bussen och för första gång i mitt liv så var jag trevlig och positiv för en gångs skull.

Jag kan se en skillnad från hur jag mådde igår jämfört med idag


💛i love it 💛

Likes

Comments

Well .. Tänker inte ens börja med att be om ursäkt eftersom detta har nu upprepat flera gånger och det blir too much efter ett tag.

Som ni ser så har jag inte bloggat på ganska länge .. Vet inte riktigt varför trots att jag har tagit flera fina bilder som jag ville lägga upp . Mycket har hänt nu på sistone så det är kanske därför jag tappade motivationen.

Jag är i en period i mitt liv där jag börjar att märka att jag måste ta tag i mitt liv och ta verkligen ansvar. Jag är så omotiverad , men jag är absolut inte ledsen , jag har bara väldigt mycket att ta tag i , t.ex min sömn. Jag sover i 3 timmar varje dag , försovit mig varje dag , varit så ignorant och sur mot andra och fokuserat på onödiga saker.

Så just nu så försöker jag sluta vara så negativ and get my shit together , kanske inte idag men imorgon! :)


Natti
Likes

Comments

Godmorgon beautiful people ✨
Klockan är bara 09 och jag försöker somna igen ..varför ? Jo för att jag har blivit väckt av solljusen när det är egentligen -3° ute ...

Likes

Comments

Är vi redan i November eller Oktober ? ingen vet. Jag känner att 2016 har gått alldeles för fort, jag har knappt hunnit med det jag ville göra i år. Snart är vi i December och BOOM , bye 2016 , blir typ ledsen haha

Oktober har iaf slutat på bästa sättet som möjligt ! hängde med goa vänner och firade Halloween ? Genom att festa haha , man märker att man är inte liten längre när man går inte ut för bus eller godis. Jag hade iaf ganska kul. Min fina lillasyster har också fyllt år den 31 oktober hahah.

Gårkvällen var verkligen hur bra som helst , lataste dagen någonsin haha, vi kollade på film och sedan så kom bästa Annie och körde oss till MC ,onyttigt jag vet 😭. Är tacksam över att jag har så fina vänner 💜

Likes

Comments

WOAAAH fan vad jag har saknat att blogga haha , har så många fina bilder att lägga upp och tack för att ni besöker min blogg varje dag💘

Jag har iaf varit ganska upptagen sen lovet började so i'm gonna break down for ya'll ( genom bilder ? haha )


1. Jag har varit jätte stressad och fått breakdowns pga skolan


2. Jag har gjort samma sak varje dag och kände att det var lite onödigt att blogga

3. Jag fyllde på mina fransar igen ( Om ni ej visste om det så har jag fransförlängning :) )

Som antagligen ledde till detta:


Och då missade jag ett prov i fredags eftersom jag hade så ont och behövde stanna i mörkret så mycket som möjligt

SÅ aa , detta har hänt

Likes

Comments