Det er mandag og vi er inne i andre uke av november, allerede! Kjenner du at det er blitt kaldt og du heller vil holde deg inne? Samtidig så er været ganske OK så man kan være ute, men det krever kanskje litt mer klær og høyere puls. I videoen under har jeg satt sammen noen øvelser man kan gjøre både inne og ute. Øvelsene er for alle, gjerne nybegynnere! Denne økten fokuserer mest på rumpe, bein og mage, men overkroppen er også med.


Forslag til hvordan du kan gjennomføre økta:

(Forstå hvordan jeg har satt opp økta:
F.eks.: Gjør øvelse A1 og A2 i samme runde/sett. 3x12 betyr 3 runder/sett og 12 repetisjoner.)


A1 Knebøy 3x12-15

A2 Bulgariske utfall 3x10-15 hvert bein


B1 Spark bakover 3x12-15

B2 Spark oppover 3x12-15

B3 Fire Hydrant 3x12-15


C1 Armhevinger 3xMAKS

C2 Rygg- og beinhev 3x12-15


D1 Hollow hold 2x20-30 sek

D2 Toe Touchers 2x15

D3 Mountain climbers 2x20


Lykke til!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 47 lesere

Likes

Comments

Trening

Hei! 

Bare sånn aller først, det at jeg skriver ukens intervaller så håper jeg at jeg kan legge ut forskjellige intervaller ukentlig. Jeg gjør 1-2 intervalløkter hver uke uansett og synes at variasjon er viktig for å blant annet øke motivasjonen og å variere selve treningsformen litt, samtidig som det blir kondisjonstrening.

Denne uken startet jeg faktisk med en av mine favoritter når det kommer til intervalltrening; TRAPPEINTERVALLER! (Som om jeg roper det høyt og entusiastisk fordi jeg elsker det).

Drag=Perioden du løper på. F.eks. én runde opp en trapp eller bakke, eller en spurt, avhengig av type intervalltrening. 1 drag=1 intervall og det er som regel en viss pause (aktiv/inaktiv) mellom hvert drag, f.eks. gå ned trappen før nytt drag kan regnes som en aktiv pause.

Det er ulike grunner til at jeg trener i trapper:
- Mer skånsomt for leggene (Jeg har slitt en del med beinhinnebetennelse de siste to årene og derfor synes jeg at å løpe i trapper kan være et godt alternativ de gangene jeg vil løpe, men har smerter i leggene)
- Det er 'enklere' å få pulsen opp da det er mer motstand i trapper enn på slak vei
- Muligheten for å variere (Løpe, hoppe eller hinke? Fremover eller sidelengs? Ett, to, tre eller fire steg? Her kan man være kreativ!)
- Hurtighet
- Eksplosivitet
- Utendørs! Spesielt nå på høsten når det er litt for kaldt idet du går ut, men når du først er igang og får i deg varmen så er det så herlig! Sannsynligvis er det fin utsikt også ;-)

Intensitet - hvor hardt skal det være?

Under intervallene skal pulsen helst ligge på 85-95% av makspuls. Man skal altså ikke klare å holde en samtale her. Ta pauser mellom dragene, men ha gjerne noen drag uten pauser, hvor pausen ligger idet du går ned trappen/bakken. (F.eks. pyramideintervaller, 1-2-3-4-3-2-1 hvor du da etter 2 drag har pause før du kjører 3 sammenhengende drag før neste pause, så 4 drag, pause, 3 drag osv..)


Hvor ofte?

Det er nok mange meninger om hvor ofte man skal trene hva osv., men jeg kan foreslå som en generell anbefaling at 1-2 intervalløkter i uken for å trene kondisjon holder. For min del som ikke er så glad i lengre kondisjonsøkter, så passer det meg supert å ha f.eks. to intervalløkter og én økt hvor jeg bare løper/sykler en distanse. Jeg synes at det viktigste er at man gjør noe som man trives med, det trenger ikke å være noe som er rett og galt. Er det en annen aktivitet enn løping så kjør på med det! Ja, klart det finnes noe som er mer optimalt enn andre ting, men i det store og hele bildet så er det viktigste at du klarer å legge inn den treningen og aktivitetene som passer deg best - da er det lettest å nå sine mål med treningen!

IKKE GLEM OPPVARMING!
Oppvarming er kjempeviktig! Kroppen må vende seg til de intense dragene og vet ikke at de skal vare i bare 20 sek-2 minutter. Det er derfor viktig å tenke på at å gå fra vanlig puls til nesten makspuls kan gjøre resten av økten mindre trivelig og ueffektiv. Varm opp i 10-15 minutter ved å jogge eller å gå noen runder opp og ned trappa/bakken du skal trene i. Gjør gjerne også litt dynamisk bevegelighetstrening.Ukens økt:

- Jogget bort til Hanatrappene i Sandnes (3 min)
- Gå/jogge rolig opp hele trappa to ganger (7 min)
- Velge ut en del av trappa (bratt og passe lang) - for disse intervallene er det greit å bruke en trappe/bakke som det tar ca 20-40 sekunder å løpe opp.
- Løpe raskt opp hvert enkelt steg (4 runder)
- Løpe opp annet hvert steg (2x4 runder, 2 drag uten pause 4 ganger)
- Løpe opp hvert tredje steg dersom du klarer det, hvis ikke kjører du annet hvert (4 runder)
- Bonus! Hoppe enkle, doble, triple steg (2-4 runder av hver) 1/4 av samme trapp


Se om det finnes en trapp eller bakke i ditt nærområde og prøv deg selv!


Forresten! Innimellom legger jeg ut hva jeg trener på Snapchat. Følg gjerne med! @ingorla


Ønsker alle en fantastisk uke! Fortell meg hva dere trener! <3

Likes

Comments

Mental Trening

Hei - i det siste har jeg vært på en berg og dal bane av følelser både positivt og negativt. Jeg er foreløpig under pt-utdannelse og det er skole hver dag. Idet skoledagen er ferdig sitter jeg igjen med mange tanker og spørsmål som - hva kan jeg bli bedre på, hva gjorde jeg bra idag, hvem er jeg, hvordan forholder jeg meg til andre mennesker og kolleger osv.. Jeg kan være en stor tenker og med så mye studie så er det av og til lett å glemme litt hvor du selv står. Da er det viktig å prøve å ta noen steg tilbake som får tilbake den motivasjonen og det som inspirerer deg til å følge målene dine og det du drømmer om. Hva enn det er som gjør at du for tiden føler lite mestring, glemmer litt hvem du selv er så er det lurt å gå litt tilbake og finne ut hvorfor man gjør dette i utgangspunktet. Til og med om det er drømmen din så byr det også på små og store utfordringer på veien.


Still de små, men store spørsmålene

Hva er det som gjør at du har satt deg målet ditt og hvorfor og hvordan skal du nå det? Hva gjorde du for å komme dit du er nå? Hva var de utfordringene som gjorde at motivasjonen sank? Er det langt igjen? Kan du gjøre veien kortere ved å legge bekymringene på hylla? Du vet nok selv at det ikke hjelper å bruke energi på å bekymre seg for hvordan noe skal gå. Bare gjør det som må gjøres. Det er bedre å feile en gang eller to (eller flere, helst!) enn å ikke engang prøve. Bekymringer vises dessverre godt utenpå og man virker usikker i det man holder på med - selv om man egentlig har det som skal til for å være utrolig dyktig inni seg selv, bare det å få det ut er vanskelig - nettopp fordi man er redd for å feile og at andre skal oppdage det. Vær heller selvsikker og ta imot all hjelp dersom du er usikker på noe.


Gjør diffuse mål realistiske og tydelige

De siste månedene har jeg hatt noen mål innenfor trening som har vært mer diffuse, men hele tiden vært der. Jeg har tenkt på at trening skal være noe man gjør for å ha det gøy, noe som tilfører positive følelser og tanker, spesielt om seg selv og andre også. Jeg vil få bedre kroppskontroll og styrke til å klare å løfte meg selv (chins og pullups osv) og andre egenvektsøvelser. Jeg føler jeg har mer kontroll over min egen kropp og jeg er liksom litt tilbake i barndommen da frykt var ikke-eksisterende da vi var ute og lekte. Nå har jeg gjort disse målene mer tydelige og jobber litt hver dag for å nå de. Etterhvert blir de også mer tydeligere når jeg ser fremgang i det jeg gjør. Da kan jeg i tillegg sette noen nye mål.


Når du begynner å komme nærmere målene og ser i en riktig retning, da faller flere goder på plass

Når man føler mestringsfølelse selv, så er det mye lettere å sette pris på hva andre er gode på. Hvis man ikke føler mye mestringsfølelse, blir man fort usikker på seg selv og det er faktisk fort gjort å føle sjalusi ovenfor andre, til og med de nærmeste. Dette synes jeg er en skummel vei å gå, og der og da er ikke svaret på hvordan man kommer seg ut igjen så veldig åpenbart. Det er da et godt forslag å gjøre noe man liker veldig godt eller noe som får frem troen på deg selv, hvor du er deg selv, en hobby, et sted, personer. Jeg tenker også mest på trening og fysisk aktivitet her fordi det kan være så mangt og faktisk utrolig enkelt å få til, i tillegg som det har så mange positive mentale effekter! Gjør hva du liker, for all del! For min del denne gangen så var det rett og slett å trene i én time med PT, så jeg bestemte ikke hva jeg skulle gjøre utenom hva mine mål var. Jeg anbefaler å få noen til å trene deg - helst en PT som kan hjelpe deg i din retning av hva dine mål er. Trening og fysisk aktivitet har positive effekter også innenfor dagliglivet, utenfor gymmet, eller uten joggesko på, som det å føle seg mer selvsikker og ha tro på seg selv. Målet trengs nødvendigvis ikke engang å være treningsrelatert, men det er en fordel, men bare det er et mål om å føle seg bedre på flere aspekter i livet så er det egentlig nok. Det er ingenting som er bedre enn å føle selvsikkerhet, til en ikke-overdrivende grad!!

Lykke til og håper at innlegget inspirerte litt! Det var godt å få ut noen tanker og herlig å føle seg inspirert igjen. Nå har jeg noe å se tilbake på om jeg skulle føle meg på vei ned i berg og dal banen igjen. Hvis du er usikker på noe, eller bare vil si noe, så send meg en melding :)


/ Jeg skriver ut fra mine egne erfaringer, og dersom noe er utydelig eller høres feil ut, ta det opp direkte med meg i en e-post eller melding på Facebook-siden min (Ingvild Ørland).

Likes

Comments

Mental Trening

Jeg er ingen fagperson og skriver ut fra personlig erfaring og opplevelser, samt. litteratur jeg kommer over. Jeg skriver for å inspirere og motivere andre og gjerne sette en vekker til de som ønsker å utvikle seg selv og oppsøke mer kunnskap på dette.


Når du legger deg om kvelden, har du en plan for morgendagen? Har du kanskje fri og ønsker å sove litt innpå? Det synes hvertfall jeg kan være utrolig digg! Samtidig i en hektisk hverdag synes jeg det kan være vel så digg å ikke slumre for mye på morgenen og prøve å få noe mer ut av fridagen. Klarer jeg det så føler jeg meg sterkere mentalt sett. Jeg sover for eksempel en time lenger enn klokkeslettet jeg ville startet på jobb - når jeg tenker på det på den måten så synes jeg det er nok, så lenge det er minst 7 timer søvn da for min del! Det gjelder å finne flere muligheter enn å bare se hvor lenge man føler for å ligge der og da. I ettertid skulle man gjerne ønske man kom seg opp tidligere, sånn er det hvertfall for meg.

Kan trenes opp 
​Det å være mentalt sterk er en treningssak på mange ulike områder. Det beste med det er at man kan trene det opp og man bygger seg erfaring med det hele tiden. Hver eneste handling man gjør kan faktisk måles på en tenkt skala på hvor mental sterk man er i visse valg man tar, det at man foretrekker noe fremfor noe annet. Mye av tingene man gjør ligger i underbevisstheten og det er ofte vaner som påvirker disse. Man tenker ikke engang på de andre alternativene og hva endring de kan ha. Det er ofte ting man vender seg til når man vokser opp og som familie og venner gjør selv - det blir en naturlig del av deg. Som å prøve ny mat eller holde seg unna av frykt at det smaker vondt. Gå eller sykle, i stedet for å kjøre eller ta kollektiv transport (evt gjøre ene tingen den ene veien). Drikke vann i stedet for brus eller å droppe en ekstra porsjon fordi man kjenner at man er mett etter middag. Mange handlinger gjør man ikke endringer på fordi man trives slik man gjør det og holder seg helst unna utfordrende handlinger - det heter å være i komfortsonen. Her kjenner man til det meste og vet svaret på enkle problemer.

Mål, erfaringer, verdier og behov
​Det å ha et mål kan være med på å endre måten vi handler på. Et mål om å gå ned i vekt kan styrke den mentale delen når det gjelder å spise annerledes og det kan være lettere å gjøre treningsøktene. Man har et ønske i sikte og vet hva som skal til for å oppnå det ved hvert valg man tar knyttet til målet. Da er man i stand til å ta andre valg fordi man har andre verdier som veier over for de som man før har vært vandt til. Dette er ett steg på veien og man legger kanskje ikke engang merke til det.

Etterhvert som man bygger opp mer erfaring på hvordan man tar valg hver eneste dag, kan man også sammenlikne seg selv mot seg selv før, f.eks. ett år siden. Hvordan klarte jeg å stå opp kl 5 for å trene nesten hver morgen før jobb/skole før? Jo, fordi jeg hadde mål med treningen som var å bli sterkere fysisk og det var veldig greit da for meg å få unnagjort øktene tidlig for å få tid til andre gjøremål på slutten av dagen da energinivået ofte var senket. Å stå opp om morgen da var nesten ingen problem de fleste gangene og det ga med et godt utbytte. Jeg har ikke trent så tidlig på morgenen på lenge. Kanskje fordi jeg har mer tid etter jobb, og mellom dagene jeg jobber på? Og jeg vil helst være lenger på trening fordi jeg synes det er kjekt, da er det vanskelig å bare ha én time på meg til å få unnagjort dagens trening. Jeg kan selfølgelig endre på dette ved å endre mål og verdier. Da er det enklere å stå opp tidlig og gjøre det på en bestemt tid. Akkurat nå er ikke det målet. De målene man setter gjør at man etterhvert justerer hverdagens valg.

​Jeg anbefaler å lese boken, Bli Best av Erik Bertrand Larssen. Jeg er ikke helt ferdig med den, men den har så langt gitt meg mye innblikk i det å være mentalt sterk og jeg ser lettere tilbake på mine personlige erfaringer og hvordan jeg kan bli sterkere mentalt nå. Akkurat nå jobber jeg mer med mitt eget guts for å få gjort mer ut av enhver situasjon for jeg har merket at jeg kan fylle noen rom. Jeg har mye mer tid nå sammenliknet med en annen periode, men er ikke så god på å utnytte den da jeg ikke har et press på meg i form av å nå mine personlige mål. Jeg må jobbe med å sette meg disse målene som gir meg mening og som er realistiske. Da må man ha verdier og behov som er sentrale i hverdagen. Behov kan endre seg fort og jeg hadde nok andre behov for ett år siden enn det jeg har nå. Tenk litt på det og se om det er noen vaner du allerede har endret på - til det bedre eller verre? Verdiene i livet ditt kan du enklere finne ved å sette livet i perspektiv. I boka til Bertrand er et godt eksempel å tenke på døden. Hvis du fikk muligheten til å gjøre hva du ville, uten noen begrensninger, på 10 år - hva ville du gjort?


Send meg gjerne forslag til bøker å lese som setter tanker, valg og liv mer i perspektiv!

Likes

Comments

Kjærestelivet

Hei!

Akkurat nå er jeg i full glede som er kontrast til humøret tidligere idag for jeg føler meg faktisk 10 kg lettere nå. Jeg tror faktisk at jeg traff bunnen tidligere da jeg lå på solsengen, særdeles ensom! Det er ikke bare bare når familien reiser på ferie uten deg og det kjennes på de dagene du endelig har fri fra jobb og heller ikke har typen å dele de dagene med. Selv om jeg var langt nede idag så klarte jeg å klatre meg opp igjen. Det første jeg gjorde: Jeg dro på trening! Mestringsfølelse var jeg ute etter. Da jeg hadde oppnådd det ved å øke i knebøy, da var jeg fornøyd og kunne dra. Godt var det å se en venninne før jeg tok kvelden på egenhånd.

Det andre jeg gjorde var å gjøre det beste ut av de dårlige følelsene jeg har hatt i det siste, ensomhet.. Det suger. Så i det siste har jeg savnet typen svært mer enn vanlig? Haha! Det er hardt når begge jobber mye og det er vanskelig å ta seg tid til å reise til hverandre (Newcastle-Stavanger). Det koster også veldig mye akkurat nå, tror det er pga det er sommerferie.. I kalenderen min hadde jeg uansett et lite tomrom fra søndag til torsdag dersom jeg fikk bytta en vakt på jobb, og da jeg fikk et positivt svar, bestilte jeg med en eneste gang. Så jeg reiser nå på søndag og kommer tilbake på torsdag. En liten miniferie med J. Han jobber derimot på nettene de dagene, stakkar. Vi får ihvertfall tilbringe flest våkne timer sammen på den måten, haha! Jeg tenkte å legge en liten plan over hva vi skal finne på! Har jo vært i Newcastle mange ganger før, men hvis noen har tips så blir jeg veldig glad!


Imorgen har jeg enda en fridag og den skal nytes bedre enn idag. Sannsynligvis drar jeg på Gladmaten - er det andre å se der?


Har forresten fått ny instagram: følg meg gjerne! ingvildorland

Likes

Comments

Det er kanskje ikke mulig å ikke være misunnelig på alle som legger ut bilder fra ferien sin overalt i disse dager mens jeg jobber utallige dager i strekk og 1-3 fridager mellom der igjen! Instagram feeden min er så og si blå av sydenbilder, men jeg unner jo selfølgelig alle den tiden de har på ferie, kos dere med god samvittighet! Jeg har jo valgt det å jobbe hele sommeren selv, men man kjenner jo også på den følelsen at det hadde vært deilig å være et sted varmere hvor vinden ikke er kald og det kommer regnskurer helt uten videre.


Akkurat nå ligger det muligens en spennende fremtid i vente noen uker fremover og jeg prøver så godt jeg kan å ikke la meg friste for mye av andres ferier og heller fokusere på å gjøre mitt. Derimot er det ikke alltid så lett når jeg jobber hver dag, så planlegging er viktig! Jeg lager blant annet min egen DIY tavle hvor jeg kan planlegge ukene mine fremover (Har veldig lyst å vise den når den er ferdig!) Jeg ønsker å utnytte fritiden min så godt som mulig og å bli flink til å skille mellom jobb og fritid med tanke på hvor viktig det er å koble av i tillegg til å få tid til de andre ting man har å måtte gjøre ellers, som trening, matlaging, husarbeid og sosialt. Tiden stopper ikke og det blir man minnet på hver eneste dag når man jobber med eldre mennesker i hvert fall! Hva kan du gjøre annerledes?


Skriv ned 5 ting du kunne gjort annerledes den siste uka og prøv å se om du kan forandre på minst én av de i løpet av denne uka. Det er snakk om å gjøre noen endringer i hverdagen til bedre vaner og da har alt en begynnelse! Her er mine 5:

  1. Lage mat i større porsjoner eller forbered mat slik at det er klar på noen få minutter. Sannsynligheten er større for at jeg går for kjappe løsninger når fridagene er få og oppgavene er mange.
  2. Ta meg tid til å planlegge blogg-innlegg med interessant og nyttig innhold.
  3. Flytte fokuset fra at noe kan gå galt, til å gjøre en innsats og forvente at det går bra!
  4. Ta initiativ til å være sosial! F.eks. å arrangere en treningsøkt sammen med andre!
  5. Fotografere!


Ha en flott uke hvor enn i verden du befinner deg!

  • 165 lesere

Likes

Comments

Trening, Dagens økt

Hei,

merka at jeg har fått "ny" blogg? Jeg har ikke overført domenet eller noe enda, litt fordi jeg er usikker på om jeg vil beholde det, men jeg har valgt å bytte bloggplattform. Jeg er storfornøyd allerede og gleder meg til å bruke denne mer. Jeg har den samme facebook-siden så hvis du ikke følger meg der kan du trykke HER for å få oppdateringer når jeg legger ut noe. Jeg vil fremover prøve å legge ut mer treningsrelaterte innlegg og gjerne mat-innlegg. Jeg tror det ligger litt prestasjons-angst rundt begge deler, men jeg kommer ingen vei av å ikke prøve. Jeg har begynt å tenke på noen ideer til sommermat som jeg liker godt og lar meg inspirere av hva enn jeg kommer over. Over til noe helt annet - KNEBØY!

Jeg trente bein idag, det gjør jeg som regel først i uka for å få til cirka 2-3 bein økter på en uke, som så klart kommer an på hvor stør jeg er. Sist uke hadde jeg bare én og var støl i flere dager.


Ikke bare bein og rumpe

Knebøy er en veldig kjent øvelse som tar i bruk flere muskler, både framside og bakside lår, sete, kjernemuskulatur og rygg. Derimot så er det en kompleks øvelse som jeg har rett og slett hatt litt frykt for. Jeg er redd for å utføre knebøy med feil teknikk og har derfor ikke økt mye når det kommer til vekten på stanga. Jeg anbefaler å lese seg opp (HER) for å være oppmerksom på hvilken teknikk som er riktig. Det beste er å få noen (med peiling) til å se på mens øvelsen utføres, eller filme seg selv for å se om noe kunne blitt bedre.


8 repitisjoner x 4 sett

Idag bestemte jeg meg for å ha en runde med knebøy hvor jeg økte for hvert sett hvor målet var 8 repetisjoner med tyngre vekt. Jeg tenkte først at målet skal være 40 kg som gikk helt fint. Jeg ser for meg å øke litt og litt hver gang fremover og se hvordan det går. Det skal også sier at jeg ikke utfører dype nå, men med 90 graders vinkel i kneleddet. Jeg liker å trene dypere knebøy, men det kommer rett og slett an på fleksibiliteten fra dag til dag! Jeg legger det heller inn i en økt en dag dersom jeg jobbe med dype knebøy.

Jeg ble iallfall motivert da jeg fint klarte 40 kg på stanga (totalt), som for noen er drit lett, men jeg har ikke mål om å løfte mest i en øvelse. Jeg vil heller jobbe med å se min egen fremgang og se hva som passer best for min kropp.


Det finnes så klart flere måter å trene knebøy på. Man må ikke alltid bruke stang! Jeg trener ofte i kabel også for jeg føler jeg har med kontroll på kroppen da og i tillegg jobber kjernemuskulaturen mer for å holde igjen resistansen på kabelen. Kettlebells, eller en manual er supert å bruke til knebøy, også kalt "goblet squat" (akkurat som på bildet over bare med en kettlebell/manual).

Dagens økt så slik ut:

A) Markløft
4x8 @60 kg / 4-5 min pause

B) Knebøy
1x25 kg - 1x30 kg - 1x35 kg - 3x40 kg / 4-5 min pause

C1) Knebøy i kabel
3x12 @ca. 23kg

C2) Ulike variasjoner av planke på kettlebell
3x12 / ca 45 sek pause

D1) Glute extension i kabel
3x12-15 @6kg

D2) 'Stir the pot' (på ball) / ca 45 sek pause

E) Ett beins leggpress
2x12 på hvert bein @29kg 


/ Jeg vil gjerne høre hvordan du trener knebøy og sleng på med tips til meg som egentlig føler meg som en nybegynner!


Ingvild

Likes

Comments

Hei!

Den siste uka har jeg vært heldig å ha besøk av J og vi har hatt en veldig fin uke, men syntes det kunne vært fint å fått til en liten ferie før han reiser hjem og jeg er tilbake på jobb. Jeg har så og si vakter hver uke hele sommeren så det blir ikke noen særlige muligheter til å reise utenom eventuelle langhelger. Da ble det sånn at vi booket oss inn på hotell i nabobyen heller, Stavanger! Vi er her én natt og det føles allerede som en liten ferie. Imorgen blir det muligens sandvolleyball å se på i byen og ikveld blir det middag og det er konsert her på hotellet og vi er invitert på etterfesten – ikke dumt!

Vi skal bare koble av, men vi har tenkt å teste ut gymmet på hotellet. Jeg føler for å løpe noen intervaller og trene kjernemuskulatur! Jeg innrømmer at jeg har vært småsjalu på de som skal på ferie i sommer, men akkurat nå føler jeg at dette holder. Det handler om å ha riktig tankesett og heller tenke at man kan få til en ferie senere i året dersom man ønsker det. Jeg spår fine dager her hjemme og fokuset er på gøy trening, gjerne ute for jeg skal nemlig bli god på egenvektstrening i de to Tufteparkene vi har fått!

IMG_3177.jpg

Jeg håper du får en flott start på helga eller om du er heldig å ha ferie så nyt den, selv om den kanskje ikke varer så lenge sånn som min😉

Ingvild❤

 

 

 

“Kode for å importere bloggen min til Nouw: 2913402438

  • 186 lesere

Likes

Comments

Hei!

For de som har fulgt med meg på instagram så har jeg hatt halsbetennelse den siste uka og midt oppi det så var jeg en tur tilbake til Skottland for å pakke ned resten av rommet mitt rett og slett. Det var fire dager med reising hver dag utenom én mens jeg og kroppen ikke samarbeidet 100%. Ellers så har det vært mye tenking i berg og dal bane egentlig, men jeg har hodet på riktig plass nå. Jeg holder på å falle tilbake i jobb og det synes jeg er veldig kjekt! Jeg driver med dekor innenfor reklame, som var det jeg gjorde i friåret mitt før jeg reiste til Skottland. Da drev jeg for det meste bare med produksjonen og lærte utrolig mye. Nå er jeg klar for mer ansvar og ser frem til å drive med det fremover. Heller har jeg ikke noen sommerferieplaner, men skal prøve å få noe til. De siste årene har sommerferieplanene mine vært ganske spontane så det blir de kanskje i år også.

friskis-1

Jeg har booket meg på gruppetrening på Elixia ikveld! Det pøsregner ute så jeg ser ikke bort fra at det er flere folk inne i studioet hele ettermiddagen + at det er litt kjekt å trene med andre også, jeg savner det! Jeg skal på den gode gamle styrke og core timen og jeg kjører ikke alt for hardt med det første. Jeg tar det langsomt nå fordi tilbakefall er ikke gøy! Jeg er heldig som har godt immunforsvar og da skal det opprettholdes😉

friskis-2

Jeg håper dere har fått en fin start på uken!❤

-Ingvild

  • 185 lesere

Likes

Comments

Hei! Jeg vil egentlig bare ønske alle en flott dag og gratulere med dagen❤

Jeg ble vekket av salutter halv sju imorges som skjer hver 17. mai rett oppi fjelltoppen her. Jeg sovnet etter det og hørte ikke alarmen min og ble vekket 30 minutter før vi skulle dra og se på broren min som går i barnetog for siste gang. Planen var jo egentlig å løpe i trappene, men når lillebror plutselig finner ut at han skal gå i toget med 10. trinn prioriterte vi dette selvfølgelig. Som hans tradisjon skulle vi innom Coffeeberry på Ruten i Sandnes for å kjøpe kaffe. Elsker sånne tradisjoner!

Vi fikk naturligvis ikke tid til 17. mai frokost, men lunsj skulle vi lage til og den var nydelig. Jeg slo til med de beste pannekakene mine, samt vi hadde rundstykker med godt pålegg. Det er rart å ikke ha så mye planer på 17. mai lenger nå som ingen søsken går på barneskolen hvor det er arrangement hvert år. Egentlig klager jeg ikke for vi kan heller slappe av hjemme enn å friste seg til kaker osv. Derimot har jeg masse gode minner fra 17. mai feiringene vi har hatt der!

17mai16-1.jpg17mai16-3.jpg17mai16-4.jpg17mai16-7.jpg17mai16-17.jpg17mai16-25.jpg

Ønsker alle sammen en nydelig dag❤

Antall iser spist: 1

Ingvild

  • 185 lesere

Likes

Comments