Hejj!

jag är en tjej från Sverige och denna blogg kommer vara anonym en tid framåt.

Vill kunna skriva ut saker utan att alla ska bitch-blicka en i skolans korridorer.

På min blogg kommer jag skriva om hur jag mår och om typ träning och hälsa.

Jag har mycket problem om min kropp, jag har dåligt självkänsla och det tar på min vardag.

t.ex när man ska testa kläder och hittar en skit snygg skjorta så är den en spändare modell och man kan inte gå i spända kläder för det sätter sig på ens fett.

Kan tyvärr ändå inte säga att jag är super fet utan har lite extra fett.

Hör ni, en sak jag måste ta upp nu, idag var jag på stan och testade klänningar hittade en super fin,men den gick just och just fats och jag har ångest över det. Jag vet att det var för att dragkedjan var ganska trög så klänningen var ju inte för liten. Men fick syn på mina bristningar, har bristningar på min rumpa och ovanför rumpan och på höften och ni förstår inte hur dåligt jag mår p.g.a mina bristningar kan sitta och gråta p.g.a dom och det hatar jag!!


Min tanke om mig själv går helt konstigt. Ibland kan jag älska min kropp och då kan jag vara skit nöjd över den och då ska jag passa på att köpa kläder för då är jag nöjd hur dom sir ut och fast jag har bristningar eller lite extra fett så är jag nöjd och glad. Men.. ibland kan jag må hur skit som helst och vill inte leva, eller just nu har jag inga "ta livet av mig"- tankar, men kan då gråta över min kropp och att jag inte kan gå i bikini. 

Men jag har beställt en bikini som jag ska försöka gå i under sommaren.

Sade ju att jag också skulle skriva om träning och hälsa, kan ju säga nu redan att är inte något expert på hälsa och nyttig mat och sånt, försöker äta nyttigt under veckan men sen på helgen får jag  äta lite vad jag vill. Försöker att träna 3 gånger i veckan eller att gå 3 ggr till gymmet och sen fara på springrunda ibland. Men när jag mår som bäst så brukar jag inte träna så himla mycket.


Skrev ganska mycket men ville bara säga vad jag kommer skriva om på denna blogg, Byee! ((:

Likes

Comments