Tenta imorgon. Låser in mig hemma och öppnar bara för pizzabudet. Betyg? Jag har som mål att glänsa mer än Lasse Kronérs flint.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

På förmiddagen tentapluggade jag. Sen var jag och syrran på Birsta, gick på Ikea åh köpte blommor & ljus. Sedan fikade vi på Waynes och sen fick jag superont i magen så blev sängliggandes en timme. Kunde knappt röra mig! Nu blir de till att sova och plugga järnet imorgon. För mycket frihet idag 🦄💕

Likes

Comments

Sitter på skolan och väntar på mina gruppmedlemmar. Själv har man varit vaken sen 5:30 imorse. Tentaångesten börjar komma krypandes. Dricker lite vidrigt kaffe på de så är de ju en fantastisk dag! Eller inte. Är fan inte på topp alltså.

Likes

Comments

Halvtaskigt väder och lite småblåsigt men jag tog mig iallafall två varv runt sidsjön. Känner mig i övrigt helt matt idag så friskluften var mer än behövlig! Kände mig sjukt produktiv på förmiddagen och pluggade till ledarskaps och organisationstentan jag har den 28/4 men på eftermiddagen var de seriöst bara soffhäng och Netflix alltså. Har kollat igenom hela 13 reasons why nu och tycker fan den var sorglig alltså. Helt sjukt det där hur detta sker unga (och äldre) människor dagligen, hur man genom andras agerande kan drivas till slutsatsen att livet inte längre är värt att leva. Och att sedan planera och verkställa sitt avslut. Vi måste ta hand om varandra, se hela människan, förstå att alla bär med sig mer än vi vet, ser och tror. Var snäll, tillåt alla vara mänskliga. Även dig själv.

Likes

Comments

Jag måste verkligen börja fundera på vad jag ska göra åt min balkong. Har kollat på Pinterest men saken är den att min balkong är alldeles för liten känns det som. Det får typ inte ens plats nå möbler. Därför har jag inte burit upp dom från förrådet heller. Känns bara onödigt ifall jag ändå ska få till en annan lösning. Fick ställa brickan på golvet idag ;)


Likes

Comments

Jag och mamma hängde på Birsta ikväll. Jag köpte två jackor som jag visar imorgon, lite påskfjädrar, duschtvål från the body shop åh lite annat krimskrams. Sen åt vi middag på tacobar och tacon med biff/chipotle/äpple va så sjukt drömmig! Herregud.

Likes

Comments

Vaknade upp med sån ryggvärk idag att jag mestadels hållt mig liggande. Även om det hade varit bra att röra på sig så avvaktar jag med de tills ikväll för just nu känns det som ett alldeles för stort projekt att få på ett par skor ens en gång.

Istället får jag stanna inomhus och plugga. Har lite som ska vara klart imorgon och har försökt invänta två böcker men verkar få börja utan...

Snart kommer mina föräldrar och ska hjälpa mig med sofföverdraget. Jag tvättade allt igår och det verkar som att själva draget över soffan krympt? Heja vita soffor. Not.

Nu ska jag äta upp resterna från gårddagens pasta och försöka duscha. Vi får väl se hur de går #gnällspik


Likes

Comments

​I helgen jobbade jag fredag-söndag så idag har jag bara tagit det lugnt. Hann med en trevlig lunch i lördags och tänkte att jag skulle uppdatera lite :) idag var det kursstart för ledarskap & organisation. Känns som en bra kurs med två seminarier och en tenta. Vi ska ses på torsdag och prata ihop oss. 

Nu ska jag ta en dusch och sen blir det sängen. Imorgon ska jag plugga och hälsa på mamma & pappa. Min lillebror tog körkort idag så ska köpa nått till honom med. Så ska jag visa två paket med hud/hårvårdsprodukter tänker jag. Får alltid ett sånt uppsving efter vintern. Älskar vintern men den gör inga underverk med orken direkt, heja sommartid!

Likes

Comments

Idag hade jag min slutbedömning på praktiken. Mycket god måluppfyllnad på de flesta punkterna. Det kom inte som någon chock men skönt att ha de på papper!

Därefter blev det seminarium med Vårdförbundet. Temat var karriär och det var väldigt intressant, kul att träffa andra studenter och höra deras tankar kring studier, yrkesval, karriär och lön. Jag som redan nu har funderingar kring hur jag ska lägga upp en plan för yrkesliv och specialistutbildning hade enormt utbyte av att gå dit. Så det rekommenderar jag! Vi höll till på invito och fick middag. Vilket var perfekt med tanke på hur länge sen det var lunch.

Påväg till bilen passade jag på att snurra några pokestop. Nu ska jag packa inför imorgon!

Likes

Comments

​Nu är vi äntligen där. Sista praktikveckan för T4! Går alla dagar utom torsdag... nu är klockan 13 och jag börjar 14 så nu måste jag åka om jag vill ha någon parkering. Bara att kämpa på. Var ledig i lördags så då fick jag passa på att ladda batterierna lite.

Likes

Comments