Lyckades få in min rapport vid niotiden imorse, pheew. Satt i en datasal på skolan och hamnade precis mellan två pokéstops så vart lite distraherad där ett tag. Men nu är den iallafall klar och i helgen har jag inga pass på jobbet så ska ta tillfället i akt och skriva på den palliativa rapporten. Jag har ämnet KOL utifrån livskvalitét och sen är det ju en två tentor kvar. Sen är terminen slut :)

Nu ikväll har vi varit och tittat på isdraken på stora torget. Blev sjukt imponerad! Passade på att hyra film och köpa fredagsgodis. Fanns ju inga filmer som man inte redan sett så fick ju bli dessa. Kan behöva mig några skratt xD

  • 3 readers

Likes

Comments

Igår firades min avklarade medvet och sena (men nu färdiga) VFU med sushimiddag. Jag har klarat det praktiska momentet med PVK och infusion också så den här terminen har jag bara det muntliga seminariet i medvet kvar och den palliativa kursen som började idag. Vi gick också igenom lite inför VFU placering två och nu ska jag klura vidare på om jag ska önska medicin eller kirurgi. Just nu lutar jag åt det sistnämnda ;)

  • 3 readers

Likes

Comments

Jag har haft en sån himla slödag. Efter tentan i fredags så for jag hem och sov innan jobbet. Körde två pass, fredag och lördagnatt. Idag gick luften ur mig helt efter den här veckan... Tentan kändes väl ändå rätt okej. Tyvärr kom lite som jag läst men inte fått grepp om och de frågorna var rätt många poäng. Jag ställer in mig på total omtenta. Då kan jag hålla allt färskt och det dämpar ju ett eventuellt fall eftersom att resultatet kommer komma typ två veckor innan tentan... Känner att med den tiden och allt material som skulle "tas in" så var jag ändå väldigt bra förberedd. Sen är de ju mycket som hänger på att man förstår frågorna... Vi får väl se helt enkelt.

Åter till dagen, marängsviss och ett riktigt Gilmore Girls maraton. Imorgon ska jag plugga och har kursstart på tisdag :) tänkte hinna läsa igenom studiehandledningen och köpa mig ett nytt block, jag kör separata block per kurs. Tycker att de underlättar!

  • 7 readers

Likes

Comments

Heja heja för snabba rättningar! Läkemedelstenta 2/3, check. Så himla skönt att sätta på första försöket. Nu är de bara att gasa för medvet på fredag.

  • 10 readers

Likes

Comments

Godmorgon! Idag blev de en supertidig morgon eftersom jag måste vara på skolan halv nio och efter det så måste jag ringa till tandläkaren. Har fått en kindtand som verkar växa åt pipsvängen så den liksom trycker och stör.

Hur som helst så har jag jättesvårt att slita mig hemifrån, dels för att jag är supertrött men också för att W vägrar sluta gosa. Vart jag än gått nu på morgonen så har han följt efter! Han låg i handfatet när jag sminkade mig och när jag satte mig i soffan för att lyssna lite på min ljudbok och dricka morgonkaffet så ville han ligga i knäet. Nu ligger han och gosar på soffan medans Inger, som verkar ha klippt navelsträngen helt, sitter i vardagsrumsfönstret och tittar på förbipasserande. Det blir nog en fin dag detta!

  • 11 readers

Likes

Comments

Ibland blir jag helt insnöad på saker. För ett tag sen var det att woka saker och nu är det att panera. Idag valde jag att panera rödspätta till middag, gjorde den glutenfri. Mjölmixen är en riktig hit däremot vet jag inte med ströbrödet? Det ger en fin färg absolut och är relativt lätt att arbeta med då den inte klumpar. Men så till det berömda "menet". Men. Den smakar Kelloggs. Helt klart okej gott men... Underligt. Till det blev det såklart potatisstomp, ärtor och skirat smör då jag inte orkade göra någon ordentlig sås.

Så nu har jag ätit och pluggat lite till nästa tenta. Jag tror att läkemedelsberäkningen för en vecka sedan gick bra... Men vem vet. Nu är det lite mindre än två veckor kvar till den himla medvet. Konstigt nog så är jag inte speciellt nervös? Jag började ju plugga direkt och har lagt upp pluggandet på ett sätt som passar mig.

Måste ta tag i disken nu. Hade redan maskinen igång förut så det fick stå en stund... Funderar på att göra en kopp te och flytta pluggandet till sängen.

  • 14 readers

Likes

Comments

Alltså igår, var förmodligen in i fler skobutiker än jag någonsin har varit in på under hela min livstid. Kan inte för mitt liv begripa vad det var frågan om. Kraven var låga, ett par höstskor i storlek 39. Färg spelade ingen roll så länge de inte var nån galen klack och var de inte fodrade så finns det ju alltid tjocksockar.

Allting var ju bananas, first of all nej jag vill inte gå halvt barfota I SEPTEMBER and second of all vad är det för fel på att göra relativt platta skor? Förstå mig rätt, lite klack är bra. Och var de utan klack så var de alldeles slät under. Förenat med livsfara en halkig morgon liksom.

Tillslut hittade jag dock ett par. Givetvis behöver jag ett par strumpor i dem också. Slänger in en bild på W också, han är världens mysigaste kille idag. Nu ska jag laga mat och sen blir de plugg hela kvällen.

  • 17 readers

Likes

Comments

I tentatider kan det vara skönt att komma bort en stund, ut och se något annat. Hela förmiddagen satt jag med feber hemma vid köksbordet och försökte mata in kunskap... Efter att ha marinerat hjärnan med blandannat klinisk omvårdnad och hur man räknar ut antalet bar i en syrgasflaska så for jag och mamma på en välbehövlig utflykt. Imorgon är det tentaplugg och kliva på jobbhelg som gäller. Heja mig!

  • 24 readers

Likes

Comments