Min kjære Sarkoidose herjer litt opp og ned.

Blodprøver siet at alt ikke er ok.

Jeg prøver å henge med i svingene. Merker det er tøffe beskjeder å få innimellom. Merker at enkelte beskjeder trenger lengre tid en andre, før jeg forstår det fulle og hele alvoret.
Fikk en liten nedtur i den stille påskeuken. Da øyespesialisten jeg bruker , så at jeg har begynnende Grå Stær på begge øya. Enkelte dager ser jeg dobbelt i mange timer. Så kan ting bedre seg. Det går opp og nrd. Ramlet i trapp her om dagen ,Blå og grønn hele foten.  For at jeg klarte ikke å se hvor jeg trådte ned. Bomma på trinnet. og tryna elegant.

Smertene i ryggen har bedret seg. Takket være den Vimono tablettene. Smertefri 1 hel uke nå. Er siden jeg har vært helt smertefri.

Er visst under utredning for Bekterews, leser jeg i brevet fra Spesialist. Derfor MR Snart. Endelug etter mange år blir det tatt alvorlig. 

Så ja jeg har vært mye i marka.

Ellers  så begynner ting å stabilisere seg.

Bruker kun energi på meg selv og de som står meg nærmest. Har ikke så mye energi til overs på bullshit  for å si det slik.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Sa det bakom meg
Når jeg var en snartur på Rema for å kjøpe Agurk.

Haha. Så ingen andre damer rundt meg.

Host  og hark.
Ikke vanskelig å se at de prøvde på øyekontakt heller.

Sorry.
Rusten på å høre komplimenter.🤣🤣🤣
Men var litt kult å høre  at rumpa mi er fin da. haaahaa.

Tror jeg tar meg en bolle i stedet.
Den gir ikke komplimenter.  Da slipper jeg å rødme og bli flau.

Likes

Comments

Store biler som man ser har enten løse dekk eller mister dekk.
Sjåførene i de  store bilene er sjelden klar over hva som skjer. De ser jo ikke dekkene når de går rundt. MEN det gjør DU som kommer bak.

Vi ( jeg og min x) lå selv bak en trailer i 500 meter, å så han hadde et løst dekk som var på tur til å løsne fra bilen.
Vi tok affære for vi visste vi kunne avverge en ulykke av de store.
Der mange kunne blitt skadd, eller drept.
Vi klarte å kjøre forbi traileren samtidig som vi tuta som faen , og jeg hadde opp vinduet og vinka han ut på veiskuldra og vi fikk stoppa han. Ved og få han til og følge oss en bit til et sikkert stoppe sted.

Han var en NORSK sjåfør  i Norsk trailer. Så ingen språkproblem. Han sa at han var evig takknemlig for at vi stoppet han. For han skulle til OSLO og hadde 48 mil igjen. Han hadde nok ikke kommet så langt. Vi var nær en bensinstasjon. Så han fikk ordnet dette før han kjørte videre.

Håper dette gjorde en forskjell for både sjåfør av stor bil. Men hadde hjulet truffet motgående trafikk  kunne det endt dårlig.
Det er lov å bry seg  i trafikken.

Likes

Comments

Ja, det er kun 150 meter å gå til deg.
Og 200 meter fra naboen jeg traff i går , og bort til deg. Skulle tro vi handlet ALT til deg. For å slippe å bære det så langt.

Men gjør vi det REMA 1000.
Du merker nok en nedgang du også.
For de som handler trofast er bedriftene som har konto . Og skole ungdommene i  langfri som ikke har all verdens tid til og fly over elven å kjøpe et skolebrød og masse usunn hjerneføde for å stilne sulten.
Hvordan jeg vet de spiser usunt? Jo jeg bor nærme. Hender jeg møter dem i skolefri fra butikken. Med vær sine boller, sjokolade og det de kaller hjernevask juice. Som leger sier kan gi hjerteinfarkt i ung alder.
Det jeg er lei meg for, er at Rema1000 legger usunn mat ved kassen og inngangen så det er det du ser lettest når man leter etter noe å spise.
De bryr seg ikke om at ungdom skal spise sunt.  Synd. De tenker bare profitt.

Det skal sies at det er 1 og annen ungdom som tenker sunn mat og spiser fornuftig. Rett skal vær rett.

Tilbake til at Rema 1000 mister kunder.
Ja. Vi er mange rundt her som går valgt å gå eller kjøre 700 meter ekstra og handle i andre butikk kjeder. Vi liker ikke Rema 1000 strategien. Og psst. Sjekk datoene godt dere ansatte.😊
Kan være mye å tjene på å fjerne mat utgått på dato. Har mer en 1 gang sagt fra eller tatt ut mat utgått på dato .

Det var noen grunner til at jeg velger å handle andre steder.
Det gjør det ikke noe bedre at 1 av de satt snakker til deg som du er et lite barn. Skjønner godt at hun har små barn hjemme. Vi som jeg kjenner å snakket om er godt voksne mennesker ovet 50 år. ØNSKER IKKE å bli snakket til med barne og babbel stemne.

Frustrasjonen måtte ut.
Og på toppen har visst 2 av de beste ansatte enten sluttet eller er langtids sykmeldt. Hørte det ble sagt at dere håpet de kom tilbake, men dere visste ikke. Når jeg spurte.

Likes

Comments