Header

//annonse

Denne helgen fikk så altfor fort! Hjelp! 2. søndag i advent er snart over... Og det er bare to uker til jul, og jeg føler meg alt annet enn klar..! Hadde store planer idag, men de gikk egentlig i vasken de aller fleste av dem! Igår gikk dagen med til jobb og julebord på kvelden.. Svosj så var det snart mandag og ny uke!

Det jeg rakk idag, var å starte med innpakking av julegaver. Og tenkte jeg kunne vise dere litt av hva jeg har drevet med. I tillegg vil jeg tipse om en kjempe fin app, hvor du kan bestille de fineste personlige julegavene. Nemlig hos @framkalla 👌 De har deadline imorgen 11.des, for levering før jul. Men det er så utrolig enkelt å bruke app`en og veldig fort gjort å få unna en bestilling. Så du kan fortsatt rekke det! Jeg har også en rabattkode til dere:

ingerliselille15

Den gir dere -15% på hele kjøpet.

Jeg har faktisk også bestilt julekortene herfra i år, men de har jeg ikke fått hjem ennå. Så de må jeg heller vise dere en annen dag. De ble faktisk i "strips" form i år, gøy å prøve noe nytt! Under ser dere "framed big prints" i str. 30x40cm og classic prints i str. 10x15cm med fin gaveeske.

Ellers ble temaet for innpakking i år, sort og gull, med et lite innslag av hvitt.


Ellers har vi vært på "Lille julebord" i helgen, med mannen sine brødre og madam`er. Kjempe fin tradisjon!

I år gikk turen til Kami Skotholmen, hvor vi hadde en fantastisk matopplevelse. Ble fraktet dit med båt fra hotellet. Og fikk servert nydelig tre-retters. En spicy krabbesuppe til forrett, juletorsk med pinnekjøtt til hovedrett og kjempe god dessert. Første gang vi var der, og det blir garantert ikke den siste! Nydelige smaksopplevelser kombinert med lokaler fylt med sjarm og varme, Kan neppe bli bedre! Så det anbefales på det varmeste!

Så for vi se om det blir litt mer julebakst den kommende uken. Føler virkelig jeg ligger litt etter.. Og det ble ingenting denne helgen. Men pytt pytt! Litt forjuls stress hører jo med!

Natt natt ✨

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God morgen 🌟

Måtte bare innom å fortelle dere om en veldig fin giveaway jeg har på instagram nå! Trekning allerede ikveld! Så bare å hive seg rundt..!

I samarbeid med Christiania Glasmagasin er jeg så heldig å få gi bort et gavekort på valgfritt servise fra Porsgrund Porselen, med en verdi på hele 3.000kr!

Serviset mitt heter Sense. Og jeg er så fornøyd med akkurat dette! Kan like godt brukes til hverdag, som fest! Hvordan man ellers styler det, som avgjør hvor fint eller røft det blir.

For å delta på giveaway´en, gå til min instagramprofil @Ingerliselille , finn det første av dette bildet:

-Lik bildet

-Følg @cgnorge og meg - @Ingerliselille på instagram

-Tag en eller flere venner under bildet. En tag er et lodd.

Vinneren trekkes allerede ikveld!! Weee 👏👏

Har lenge hatt lyst på et hvitt, enkelt servise. Og dette passer meg perfekt! Veldig enkelt og stilrent, samtidig blir det litt spennende på grunn av de forskjellige formene. De har et enormt utvalg, så jeg er helt sikker på de har noe for enhver smak. Og hvem kan vell ikke tenke seg et nytt servise nå før jul?

På denne bordsettingen har jeg valgt en litt finere dekking, med juletema. Egentlig en ganske enkel en.. Er så glad i linservietter, og synes det gjør så mye av seg. Her har jeg knytt dem med grønt silkeband. Ellers har jeg brukt grønt, natur, hvitt og gull i forskjellige former og varianter. En god blanding, av stort sett "gammel" pynt. Den ene lysestaken i gull her, var jeg så heldig å få i bursdagsgave, og jeg bare elsker den!! Og den passet så godt sammen med det andre. Ellers er alt fra i fjor og året før. Sett vekk ifra serviset, glassene og bestikket. Som alt er fra Christiania Glasmagasin.

Med ønske om en kjempe fin adventshelg 🌟

Klem fra meg.

Likes

Comments

//annonse

Etter mye om, men, frem og tilbake har vi endelig fått på plass teppe under stuebordet. Til tider synes jeg det er greit å ikke ha teppe, da det er veldig praktisk med små barn. Og om sommeren liker jeg også ta bort teppene, så hele gulvet får nyte litt solglimt. Om man har parkett, som vi, vet man at det vil bli fargeforskjell der hvor man har tepper og ikke. Så derfor er det greit å "lufte" gulvet innimellom, så blir ikke fargeforskjellen så stor. Men nå var jeg veldig klar for teppe igjen!

Og en ting er hvertfall sikkert, og det er at sonene blir mye tydeligere når man bruker tepper. Og det blir veldig mye koseligere, rett og slett. Valgte et litt mørkt teppe her, for å skape litt mer kontraster, i tillegg til at jeg ønskte at teppe skulle være mørkere enn sofa´en. Var en liten stund redd det skulle bli for mørkt i dette hjørnet. Men det synes jeg faktisk gikk helt fint. Vi får jo inn så mye dagslys pga. de store vindusflatene i front.

Teppet er i samme serien som det vi har til spisestuen vår, modellen heter Rhonda, og fargen heter Grå. Fargen på det vi har med spiseplassen heter Sand. Og begge teppene er fra Kilands.
De har et enormt utvalg i tepper, i alle former og teksturer, nydelige skinn og mye annet spennende. Så det er verdt å ta turen innom der om man er på jakt etter nye tepper.


De firbeinte har også godkjent det nye teppet.

Jeg synes hvertfall sofahjørnet vårt ble veldig mye triveligere nå. Og det er jo så deilig med teppe! Og så er vi jo inne i en så koselig tid også nå, med masse levende lys, deilige farger og myke tekstiler. De fine putene jeg har i sofaen er av merket Fiber, og de finner du hos Multitrend. Jeg er så glad i julen jeg! Men i år har jeg ikke rukket å glede meg en gang... Og er på ingen måte i rute! Men jeg har bestemt meg for å prøve å ikke stresse. Det jeg rekker, det rekker jeg... Og det andre.. Ja, det blir som det blir! Jul blir det uansett, og jeg tenker at det viktigste er å kose seg sammen med sine nærmeste, og prøve å kjenne på roen. Vi startet med en av våre tradisjoner igår. Og det er å bake julemanner sammen, hele flokken. Så da var vi 7 stykker rundt kjøkkenøya, julemusikken spilte for fullt, og vi koset oss store og små! Litt leide ble vi også.. Men det er en del av pakka. Hehe...

Imorgen venter en hektisk dag på jobb, etterfulgt av julefest i kirka med "midtibror". Det gleder vi oss til! Alltid litt julestemning å hente når kirken er fullt opp med mange små Lucia-kledde skatter og nydelig barnekor. Siste julefest for Levi med barnehagen... Det er litt rart å tenke på. Heldigvis har vi en liten til, så vi er ikke helt ferdige enda. Onsdag er det Mika sin tur, og vi gleder oss til en koselig julefest i barnehagen også.

Nå har vi sett julekalender på barne-tv. Og ikveld etter kidsa har køyet, håper jeg at jeg kommer i mål med pakkene til julekalenderen til gutta. Som nevnt, ligger jeg litt etter.. Hehe.. Rakk bare å få opp første uka til 1.desemeber. Pytt pytt!

Ha en nydelig desember kveld 🌟

Likes

Comments

med rabattkode

//annonse

Lurer du på hva du skal kjøpe din kjære til jul? Kanskje kan dette vær et gavetips?

Jeg er veldig svak for klokker selv, og kan nesten ikke få nok! Synes det er så kjekt å å variere, alt etter dagsform og hva som måtte passe. Her kan dere se et lite utvalg av mine favoritter fra Daniel Wellington.

På bildet over ser dere Classic Petite Ashfield str. 32mm, med matchende cuff. Cuffs`a bruker jeg faktisk daglig, enten i rosé eller sølv, eller begge to sammen. Under ser dere samme varianten, bare i fargen Melrose.

Synes herrevarianten også er veldig klassisk og fin. Her fikk mannen ny klokke i farsdagsgave. Den kan du se på bildene under her. Modellen heter Classic Black St. Mawes, og uret er 40mm. Damemodellen under heter Classic Petite Durham, og er den minste i sortimentet, på 28mm. Den har jeg faktisk blitt veldig glad i! Jeg som alltid har foretrukket store klokker.

Jeg er så heldig å få gi mine følgere en rabattkode hos Daniel Wellington.

Om du går inn her , og finner din favoritt, kan du bruke rabattkoden:

ingerlise15

Den gir deg -15% på hele kjøpet!

Håper dette kunne falle i smak!

Nyt siste rest av 1.advent folkens 🌟

Her står det handballkamp på programmet, etterfølgt av Farmen. Vi har startet kakebakingen idag, så da kan vi vell ta en velfortjent tv-kveld, eller? Før vi gjør oss klar for en hektisk uke med jobb, julefester og tilhørende juleforberedelser.

Likes

Comments

for interiør-elskere

//annonse

Velkommen til den mest magiske måneden i året ✨

Innom for å gi dere et liiite tips! Mye julekalendere om dagen, men denne er min absolutte favoritt!

Multitrend har en kjempe fin julekalender 🎁

Her får man åpne en ny luke hver dag, med gode rabattkoder, i tillegg til kjempe fine premier man kan vinne. Og det er så enkelt som bare det! Alle som deltar minst tre ganger er også med i trekningen av denne lekre stolen, med en verdi på 9.000,-.

"Elegant" fra Bloomingville.

Bak luken idag, skjuler denne kjekkasen seg! Og den skal vår mini få i julegave i år. Noe sier meg at det vil bli en suksess! Og den vil bli såå fin på det nye barnerommet hans.

Man blir vell aldri for voksen for julekalender? Ihvertfall ikke jeg 😉

Her er en aldri så liten sneak peak av andre godbiter dere kommer til å se i kalenderen.

Nyt helgen folkens! Her skal det bli litt mer jul idag... Håper jeg hvertfall! Eller imorgen..! Døgnet har litt for få timer om dagen! Så kommer sjelden i mål med det jeg planlegger. Nå er det snart julekalender på barne-tv også, og det anser jeg som kvalitetstid med mine små!

Likes

Comments

interiørdesigner

Både i vår og i høst har jeg pendlet til Oslo for å ta utdanning innen interiør, på Norsk Interiørskole . Igår hadde jeg hovedpresentasjonen min, med nervene litt på spenn og liiite nattesøvn natten før. Men heldigvis kom jeg i mål, og det gikk veldig fint. Kunden var kjempe fornøyd med det jeg presenterte, og jeg følte jeg fikk veldig gode tilbakemeldinger fra lærerene. Og det føltes så vanvittig godt, etter mye jobb! Nå kan jeg faktisk kalle meg Interiørdesigner. Tenk det!! Ble emosjonell av hele greia... Man merker luften går litt ut når man endelig er i mål med noe. Og kanskje har det tatt litt mer på enn jeg selv har villet innse...

Det er ikke bare, bare og reise fra mann og tre barn annenhver uke, når man vet hvor travel hverdagen hjemme er. Og selvfølgelig har det gått en del tid til studering, selv når jeg har vært hjemme. I tillegg til at jeg har vært på jobb. Jeg har jo ikke studert på over 15 år, så dette var helt nytt for meg! Mye som skal læres i tillegg til faget, både med dataprogram og presentasjoner. Så det siste året for meg har vært veldig lærerikt, på mange måter. Og jeg føler meg lettet over å ha kommet i mål med studiet! Samtidig er det litt vemodig også, har jo trives så godt! Fantastiske lærere, kjekke medelever og ikke minst et vanvittig spennende fag! Heldigvis tror jeg ikke det er det siste jeg ser av dem!

Nå skal jeg lande ordentlig og kjenne litt på roen! Det har jeg koset meg med idag, sammen flokken min! Og gleder meg over å skulle tilbringe mer tid sammen med dem nå fremover! Neste uke er jeg tilbake på salongen, og klar for julerushet som venter der. Så tenker jeg at ny-året vil få veldig mye spennende å by på!

Skulle du eller noen du kjenner trenge hjelp med interiør, om det er oppussing, nybygg, planløsninger, møblering, fargevalg, materialvalg, belysning eller generelt tips og råd er det bare å ta kontakt! Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye utfordringer som interiørdesigner!


Her kan dere se et lite utsnitt fra presentasjonen som jeg hadde igår, bestående av beskrivelse, planskisse og moodboard.

Med ønske om en fortsatt fin helg ✨


Mail: inger-lise@cameloon.no

Tlf.nr: 95117484

Instagram: @Ingerliselille

Likes

Comments

//annonse

Jeg er så heldig å få samarbeide med de dyktige damene bak Arv Design! Det synes jeg er veldig stas, da jeg er så glad i designet deres! Og de kommer stadig med spennende nyheter.

Nå har vi en veldig (!!) flott giveaway pågang, hvor du kan vinne denne lekre jakken + et valgfritt skjert, i en nydelig kvalitet 👌
Giveaway’en har en verdi på 2.800,-


For å delta må du gå inn på min instagram profil: @Ingerliselille ,
finne bildet som er merket med «giveaway»,
lik bildet,
tag en venn eller flere i kommentarfeltet (en tag/kommentar er et lodd).
Og så må du følge både meg @Ingerliselille og @arvdesign på instagram.
Vinneren trekkes allerede på onsdag!!

Jeg har blitt kjempe glad i både jakken og skjerfet mitt! Og det brukes ofte! Skjerfet er av 100% ull, men klør ikke i det hele tatt, bare så deilig. Jakken er i en nydelig grønn-farge og føles veldig lett.

Hvem ønsker seg vell ikke litt nye klær før jul?

Da er jeg akkurat ferdig med første skoledag denne uken. Jeg har vært på min første befaring som interiørdesigner, og kjenner allerede at dette blir en veldig gøy og spennende uke!

Håper du har hatt en fin mandag!

Likes

Comments

//annonse

Igår hadde vi julebord med jobben. Og det hadde vi hjemme hos oss.

Vinteren kom litt brått på meg i år, og det av vi nærmer oss så kjapt desember, føles veldig rart... Så da jeg skulle dekke bordet igår, hadde jeg ingen form for jule-følelse. Men følte alikavell at det måtte være en liten touch av jul, siden det var julebord. Så da ble dette resultatet! Fant frem dekketallerkener i gull og julekuler i gull og hvitt, fra Kähler (de finner du nå på tilbud hos Multitrend). I tillegg hadde jeg kjøpt inn litt nytt grønt til å ha i de fine vasene fra Christiania Glasmagasin . Så hadde jeg litt kongler liggende, og lysestaker i gull. Det enkle Sense-serviset synes jeg passet godt til desse detaljene synes jeg. Når jeg da bare fikk på julemusikken, fikk jeg faktisk en aldri så liten følelse av at vi nærmer oss julen. Selv om jeg ikke er helt klar for å pynte til jul ennå.

Men vi hadde det hvertfall veldig koselig igår! Og vi spiste nydelig god julemat, levert av "Marianne & Hallbjørn Catering". Til alle lokale rundt omkring her, anbefaler jeg dere virkelig å teste ut maten deres!! De har så utrolig mye godt og spennende på meny`en! Fikk den levert på døra, og servert i fine former! Det er litt ekstra stas, når man bestiller catering..

Og så er vi en så utrolig fin gjeng på jobb, og det er så trivelig å samles utenom jobb også! Vi har det veldig gøy sammen! Igår hadde vi med våre bedre halvdeler også, så da ble det jo en hel gjeng! Gleder meg allerede til neste gang!!


Så kjekt med nytt servise, glass og bestikk nå før vi går inn i jule-sesongen. Da er det jo eksta gøy med borddekking! Og når det er såpass enkelt som dette i design, kan det brukes på utallige måter, til alle sesonger og anledninger. Både serviset, glass, bestikk og vasene på bildene her er fra Christina Glasmagasin . De har kampanje på -30% på hele nettbutikken ut dagen i dag. Bare et lite tips..!

Nå har jeg pakket kofferten, og er klar for å reise til Oslo igjen imorgen. Skal ha praksis på skolen hele uken. Og snart kan jeg tittelere meg som interiørdesigner! Det blir veldig gøy!

Mamma blir også med til Oslo denne uken, så det er ekstra stas! Da blir det nok både litt julegaveshopping.og litt mer kafé-besøk og kos, enn når jeg er der alene. Så det gleder jeg meg til! Og kanskje kommer det enda litt mer julestemning iløpet av uken, da jeg regner med det er full jul i alle gater og butikker i Oslo.

Et lite tips på tampen her, er at Multitrend har tyvstartet Black Week salget, med masse fine Kähler produkter på tilbud! Anbefaler dere å sjekke ut nettbutikken, de har masse fint!

Med ønske om en kjempe fin ukestart!
Klem fra meg 😘

Likes

Comments

//annonse

Vi snakker bad! Husets viktigste rom kanskje? Det er hvertfall et rom hvor planlegging er veldig viktig. Og man må starte tidlig, for å få det uttrykket man ønsker. For meg er det de små detaljene som gjør det lille ekstra!

Med å velge designsluk fra Purus, får du et helhetlig og stilrent uttrykk! Mye på grunn av at du da ikke trenger velge andre typer flis i dusjsonen. Man kan faktisk ha store fliser i dusjen. Og det synes jeg er så flott! Man kan endatil ha "tile-insert" i slukristen, så da synes den nesten ikke. Dvs. at man legger samme type flis som du har på gulvet i slukristen. De har også mange forskjellige design, både i rustfritt stål, gull, rosé-gull og sort. Og de forskjellige fargene finnes med ulike typer mønster. Så her er noe for enhver smak! Det som også er veldig gøy, er at du kan skifte ut slukristen. Om du blir lei den du først har valgt, eller om du bare ønsker litt forandring eller variasjon på badet. En enkel og veldig fin måte å gjøre små endringer på. Jeg bytter mellom en sort og forskjellige i rustfritt stål, for det er de jeg synes passer best på vårt bad. Viktig at det står til resten av stylingen på badet også.

Om du leste mitt tidligere om Purus , så skrev jeg litt om andre fordeler også ved å velge designsluk. Men tenkte jeg ville nevne dem igjen:

Kjempe deilig å slippe å stå på sluken når man dusjer, siden den legges helt inn til vegg.

Man slipper vond lukt, pga. Nood vannlåsen. I tillegg er den lett å rengjøre.

Den finnes i forskjellige lengder,så den passer veldig godt i store dusjsoner. I tillegg til Purus Line, finnes også Purus Corner i mange forskjellige lekre varianter.

Om selve sluket er litt mer kostbar enn et vanlig sluk, forenkler det jobben for flislegger, så man sparer faktisk litt der.

Og siden sist har jeg vært i kontakt med flere rørleggere som understreker at det å velge designsluk er helt trygt. Og det blir mer og mer fokus på designsluk. Så er du litt som meg, opptatt av det estetiske, bør du absolutt gå for designsluk, om du skal bygge nytt hus eller om du skal til med totalrenovering.

Dagens anbefaling fra meg!


Her ser dere Purus Line Pearl:

På det siste bildet over her har jeg Purus Line Chess, og på bildene under ser dere Purus Line Platinum.

Om du ønsker å se badet vårt med den sorte slukristen, som heter Purus Line Onyx, kan du se det her .

Med ønske om en fin helg ✨

Likes

Comments

Kristiansand

Da var plutselig den weekenden også over! Det går så fort! Snart hjemme igjen etter en kjempe kjekk helg i Kristiansand! Rakk ikke å få sett så mye av byen, men men... Gøy var det uansett! Gikk stort sett i kafé og restaurant-besøk. Og vi har fått mange nye bekjentskaper. Så gøy å treffe så mange med samme interesse! Man har jo så mye å snakke om! Kanskje ikke så rart når det er folk man "snakker" med nesten daglig i denne "boblen". hehe.. Hvertfall veldig kjekt å treffe både nye og gamle kjente.

Her er gårsdagens antrekk, til trendaftenen med Abito.

Var tilfeldigvis så heldig å vær i Oslo forrige uke, da Erdem lanserte sin kolleksjon for H&M. Og jeg er sååå happy med at jeg fikk tak i akkurat dette antrekket! Tror jeg hadde litt flaks også, for jeg var innom to butikker uten hell. Alt var jo omtrent borte på et blunk! Men tredje gangen jeg gikk forbi butikkvinduet på Karl Johan, så jeg de hadde plukket bort Erdem-utstillingen, hvor akkurat denne hadde vært utstilt. Da måtte jeg selvfølgelig gå inn å sjekke for "sikkerhets skyld", og der hang det en bukse og en skjorte, i akkurat min størrelse. Da var det "meant to be" tenkte jeg selvfølgelig, så den måtte bare bli med hjem!

Vil gratulere Olivia ( @olivia_angeline_f )med seieren som "Norges mest inspirerende instagrammer"!! Såå gøy at akkurat du vann denne tittelen! Du inspirerer! Og tusen takk for at vi fikk komme hjem til deg på besøk fredagskvelden, det var veldig koselig.

Tuusen takk til alle som stemte på meg i forbindelse med konkurransen! Kjempe stas å vær blant finalistene!

Takk for meg Kristiansand, og tusen takk for en kjempe fin helg til alle mine insta-venner ❤

Takk for en kjempe kjekk helg jenter! Laila og Trude ❤

Likes

Comments

Instagram@ingerliselille