Header

kimono crush

Innom og ønsker alle en fin kveld!

Litt sliten om dagen, så jeg rekker ikke over alt jeg så gjerne skulle gjort... Mye som skjer utover høsten nå, som krever mye planlegging. Så bloggen har ikke blitt like ofte oppdatert siste tiden. Men jeg kommer nok sterkere tilbake!

Tenkte jeg ville vise dere mitt favoritt-plagg om dagen. Det er denne kimonoen fra Arv. Har allerede vært mye brukt i sommer, men føler meg ganske sikker på den blir brukt minst like mye utover høsten. Føler den kan brukes til alt! Et lite tips for å kunne bruke "sommer-favorittene" utover høsten, er å kle seg i lag på lag. Det funker alltid! På våre kanter, hvor været skifter flere ganger iløpet av en dag, kan det være en stor fordel. Da kan man enkelt kan ta av eller på et lag, ettersom været skifter. Kanskje supplere med et varmt skjerf etterhvert, så har man plutselig et nytt antrekk!

Forrige uke var jeg en tur i Ålesund, og da måtte jeg selvfølgelig innom butikken deres i sentrum. Og den nye kolleksjonen deres er bare så lekker! I tillegg er det visst snart en ny kolleksjon på vei også. Kjenner jeg gleder meg allerede til å se nyhetene som kommer! Høres veldig spennendes ut!


Kimonoen heter Frenke Coat, og finnes også i en nydelig blå farge.

I helgen går turen til Ålesund igjen, og gjett hva?

Vi skal på Marcus & Martinus konsert! Mini-jugend står på programmet, og vi har noen småttiser her i hus som gleder seg ellevilt! Skulle gjerne deltatt på Jugend, men men... En tid for alt! Hehe... Gøy blir det nok uansett!

Natt natt ✨

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

some inspiration

Har siste tiden delt litt mer inspirasjon på instagram kontoen min. Det har fått god respons, så det er gøy. Kjekt med litt variasjon. Og gøy å dele litt av det som inspirerer meg! Hva synest du?

Instagram byr på så utrolig mye inspirerende bilder, og fine folk, ikke minst! Elsker å sitte å scrolle nedover og bli inspirert! Som dere ser faller jeg lett for lekre bad og soverom! Det finnes så mye fint der ute 🙌

Nesten sånn man får lyst å pusse opp allerede! Hehe... Hysj!

Ta gjerne en tur innom instagram feeden min @Ingerliselille


Natt natt ✨

Likes

Comments

tropenetter

Med dette bildet vil jeg ønske alle en fortsatt god helg 🍀

Litt igjen av den ennå..! Så det er bare å nyte i vei! Her gikk luften litt ut ikveld...! Men jeg drømmer fortsatt om noen kvelder med deilige temperaturer! Har ikke vært for mange av dem i sommer! Meen jeg har fortsatt et lite håp, da jeg føler vi ofte får litt sommer akkurat i de tider skolene starter, og det egentlig nærmer seg høst. Så hååper...! Føler oss helt klar for hverdag for alle "mann" igjen nå.. Skal bli godt med rutiner... Men først litt "Prison Break"!

Natt natt ✨

Likes

Comments

er best ute!

Ingenting er vel bedre enn livet utendørs! Det være turer i fjell og fjøre, og den utrolig vakre naturen vi omgir oss i. Veldig glad i å bruke de fine tur-områdene vi har i nærmiljøet. Og det har vi fått gjort litt av i sommer. Selv om vi aldri rekker over så mange turer som vi skulle ønske, så har det hvertfall blitt noen. Tenkte å lage et eget innlegg om noen av turene senere.

or meg er det også viktig med trivsel utendørs hjemme. I år har vi prioritert å komme litt mer iorden både på den ene og andre uteplassen. Det synest jeg er skikkelig kjekt! Tror det er flere her i hus som også er glad for det! Den nyeste uteplassen vår har dere jo allerede sett litt bilder av. Her ser dere en liten veranda vi har, med utgang fra stuen. Her er mannen nettopp ferdig å legge nytt dekke. Kjiper`n å måtte bytte ut dette allerede etter 3 år. VI valgte faktisk vedlikeholdsfritt terrassedekke (trodde vi) da vi bygget hus. Så feil kan man ta! Det var rett og slett helt ødelagt..! Så da hadde vi ikke annet valg enn å legge nytt. Etter vi la Møre royalimpregnert terrassebord på den nye uteplassen, fant vi ut at vi ville ha det samme her. Var litt spent, siden vi likte så godt fargen på det "vedlikeholdsfrie" vi hadde før... Men ble heldigvis veldig fornøyd med resultatet! Neste prosjekt her nå, er trapp opp til takterrassen. Hurraaa! Så ting skjer.


Og idag kom jeg faktisk hjem fra jobb til ferdig-montert garasjeport! Det er nesten ikke til å tro..! Og den er så fin! VI har hatt en veldig uferdig garasje altfor lenge... Men nå ser vi faktik en ende i det! Og det er sååå digg! Alt henger liksom litt sammen på baksiden av huset vårt, så det skal bli kjempe deilig å få ferdgstillt dette etterhvert.

Nå er natt her! Straffer seg med en fineværsdag som vi hadde igår.. Har vært helt utslått av allergi idag! Nå høljer det forøvrig ned, så da retter det seg vel fort igjen.. Håper jeg! God natta ✨


Likes

Comments

designlamper

Nylig flyttet denne skjønnheten inn hos oss 😍

Ja, jeg vet jeg er svak for design... Og det er noe spesielt med designlamper, det er ikke til å komme forbi. Denne har jeg virkelig ønsket meg! Og er såå glad for at den er min! Var så spent før jeg fikk den opp..! Men synest virkelig den passet godt inn her! Har ikke vært helt fornøyd med dette hjørnet etter vi ommøblerte, og tok ned lampene som hang her tidligere. Vet fortsatt ikke om jeg er 100% fornøyd, men lampen er jeg hvertfall fornøyd med! Og kroken ble mye mer tiltalende nå synest jeg!

Lampen er fra merket Gubi, og du finner den hos Moodings.

Har også en plan om en personlig bildevegg på veggen bak her. Det krever bare så mye planlegging, så det blir utsatt og utsatt. Men kanskje et prosjekt for høsten? Vi får se etterhvert! Noe sier meg at det blir en veldig hektisk høst! Spennende, men hektisk...! Så ikke sikkert det blir tid til så mye her hjemme...? Men høsten er liksom litt tid for prosjekter.

Time will show!

Håper du får en fin tirsdagskveld 🍀


Likes

Comments

memories

Tidligere denne uken hadde vi jentekveld, hjemme hos meg. Der vi spiste krabbe, gode salater, kake og hadde mye godt å drikke. Benyttet selvfølgelig anledningen til en liten borddekking, siden jeg synes det er så kjekt. Hadde fri denne dagen, så da koset jeg meg med det, innimellom shining av hus og aktiviteter med kidsa, som også hadde fri.

Det var midt i uken, men ingen hindring for å ha det så koselig som bare det! Vi holdt på til langt på natt, og koset oss i massevis. Masse latter og gode minner ble skapt!
Vi prøver å få til en krabbefest iløpet av året, siden vi alle er så glad i det. Ekstra gøy når det klaffet for så mange av oss, selv om det selvfølgelig var noen som var savnet!

Elsker sånne kvelder, og føler man lever lenge på dem! Så håper jeg det ikke blir for lenge til neste gang!

Lite som slår kvalitetstid med jentene ❤

Det meste av bordpynten er fra AYTM og du finner det hos den fine nettbutikken Moodings 👌

Kjekt når man finner friske blomster som står så fint til pynten, akkurat når man vet man får gjester. Her hjemme i Fosnavåg er vi så heldig å ha en kjempe fin blomsterbutikk som har så mye lekkert innen blomster, og ofte litt annerledes også. Det synes jeg er ekstra gøy! I tillegg har de masse fint interiør. Butikken heter Blomster & Gaver, og vi på Cameloon (frisørsalongen vår), er så heldig å ha de til naboer. Dagens tips, fra en fornøyd kunde 😊

Likes

Comments

Noen nye favoritter på bordet 👌

Og med det ønsker jeg akkurat deg god helg ❤️

Likes

Comments

living

Av og til tenker jeg at jeg er født på feil sted! Men kun av og til...! Jeg elsker å bo her vi bor, med tanke på utsikt til sjø og fjell, fantastisk natur og generelt det at vi har det veldig godt her. Men det er en ting jeg savner... veldig! Og det er litt høyere temperaturer, og tydeligere årstider. Her på vestlandet føles det litt ut som det er 10 grader pluss/minus hele året. Det er selvfølgelig ikke så ille, men det kan føles sånn..:!

En ting er hvertfall sikkert og det er at jeg merker stor forskjell på helsen etter og ha vært 14 dager i varmere strøk. Muligens noe med kombinasjonen av varme og det å faktisk slappe ordentlig av...?

Som du sikkert forstår har vi ikke noen sydentur i vente! Hehe... Skulle gjerne hatt! Men satser på neste år! Men kan ikke få til alt. Og i år bestemte vi oss for at det skulle prioriteres både ferie og feriepenger utforbi huset. Noe jeg tror vi ikke kommer til å angre på. Det er jo en skikkelig investering! Og heldigvis ikke noe man må prioritere hvert år! Selv om der helt sikkert er arbeid til det...

Så selv om ikke vi har de helt store sommerdagene nå, så blir hvertfall den nye uteplassen brukt så snart muligheten byr seg. Og man trenger heldigvis ikke 20 grader for å sette seg ut. Blitt veldig glad i denne plassen. Nå har vi også fått pusset store deler av murene rundt om. Mannen holder på å legge nytt terrassedekke på verandaen. Og iløpet av månedene er vi forhåpentligvis ferdig med garasje og asfaltering også. Gleder meg veldig til å få det ferdig, og få helhetsinntrykket på oppsiden av huset.

Så får vi greie oss med de temperaturene vi har her. Og oppsøke varmen når muligheten byr seg..! Imens koser jeg meg her! Så får man heller dra på seg pleddet... Og fyre i den fine firegloben, som dere ser avbildet her. Den finner dere forresten hos Multitrend. De har mye lekkert til uteplassen!


Klem fra en litt værsyk Inger-Lise 😘


Likes

Comments

@ingerliselille

Et lite sammendrag fra instagram profilen min siste tiden!
Er ikke like aktiv på blogg, nå som det er sommer... Selv om vi er tilbake på jobb og i barnehage, har barna litt mer fri enn ellers, så da blir selvfølgelig de prioritert! Men instagram oppdaterer jeg en gang eller to for dag. Så følg meg gjerne der, om du ønsker! Der går det i hovedsak i interiør, men med en liten touch av andre ting. Deler også litt mer "everydaylife" på story`en der! Ta deg en tur innom da! Og kom gjerne med tips om fine instaprofiler, om det er din egen eller noen du liker godt. Alt innen fashion, mote, hår & make-up, livsstil, interiør... You name it!

Du finner meg her: @ingerliselille 💋

Her blir det tidlig kveld idag, da jeg er helt utslått av allergi!

Håper du får en fin kveld 🍀

Likes

Comments

kidsroom

Jeg er veldig glad i å innrede barnerom, og forandrer stadig vekk litt på rommene til gutta. Nå har det blitt litt små forandringer på Levi sitt.rom. Han synest det er veldig gøy når jeg shiner og styler rommet hans. Bare så synd det varer i max en dag! Hehe... Men sånn er det med barnerommene her i hus. Klart de må få leke og styre sånn de ønsker. Bare synd at han synest det er så kjedlig å rydde! "Ej e so sliiiten, mamma" er standard kommentar når jeg ber ham rydde på rommet.

I desse sommerdager er det mye overnatting på guttene, så da er det en natt på Levi sitt rom og en natt på Kasper sitt rom. Og de er aldri så flinke og leke sammen som etter de har lagt seg! Kan ikke skjønne det der?! Da er de så enige som aldri før! Så nå har de køyet her på Levi sitt rom, men jeg hører fortsatt de leker. En bitteliten stund til så må det bli natt!

x


Det meste av interiør til barnerommene finner jeg faktisk hos Minikids . Anbefaler deg en tur innom den fine nettbutikken deres!

Her har vi faktisk ingen planer for kvelden, så spørst om det blir et aldri så lite "Prison Break" maraton?! Ble fort litt hektet kan man vell si? Spennendeee!!

Ha en fin lørdagskveld ❤

Likes

Comments