Header

Bilde fra Google.

Plutselig på vei til New York!
Og det føles faktisk litt uvirkelig... Har ikke rukket å tenke på at vi skal på tur engang!
Etter noen fine dager med Levi i Oslo, kom vi hjem igår, og byttet koffert. Mer eller mindre...Fikk selvfølgelig pakket til kidsa også, som er så heldige å få feriere med besteforeldre i helgen, før "bigsis" tar over.
Siste par månedene har det vært veldig mye reising, og jeg føler jeg har bodd i koffert..

Men nå kjenner jeg also på spenningen med å vær på vei til NYC! En fantastisk by, som jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til! Siden det kom litt brått på, har vi egentlig ikke planlagt så mye... Annet enn at vi på mandag skal på Guns n' Roses konsert! Og det er stort for meg... veldig stort! Og at vi skal få oppleve det i Madison Square Garden kan jeg nesten ikke tro! Så dette er noe jeg gleder meg veldig til! Og "unnskyldningen" for at vi reiser hit akkurat nå..

Og av erfaring vet vi at byen har veldig mye spennende å by på! Så dette blir utrolig gøy!

Om du har noen gode NYC tips, blir jeg kjempe glad om du vil dele dem med meg!?

Happy weekend ❤️

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg elsker å kunne tilbringe tid sammen med barna! Og tror det er viktig, både for dem og meg, av og til å kunne vie dem all oppmerksomheten alene. I en travel hverdag kan dette vær litt lett å glemme.. 

Så nå var det Levi sin tur å få bli med til Oslo. Han har gledet seg skikkelig! Og virkelig koset seg med masse nye inntrykk første dagen! Og nå er vi klar for en ny spennende dag i hovedstaden! Skal tro hva den bringer? 

Håper din blir fin 🍁

Her er vi i Vigelandsparken. Noe han synes var kjempe spennende. Alle statuene fanget virkelig interessen hans. Gøy!

Likes

Comments

baderom

Nå er det snart 3,5 år siden vi flyttet inn i nytt hus. Dvs. at det er ca. 5 år siden vi tegnet huset vårt.

Det er noen valg vi tok da, som jeg er ekstra glad for idag! Det jeg vil nevne i dette innlegget er sluket vi valgte på hovedbadet vårt. Dette var ikke spesielt vanlig da, og vi visste faktisk ikke om noen som hadde dette sluket. Annet enn at vi hadde sett det avbildet i magasin. Og vi var helt bestemte. på at dette skulle vi ha! Men det var ikke bare, bare å få det til. For på det tidspunktet var dette så nytt, at rørleggerne var skeptisk til å installere det for oss Aldri før hadde det vært mulig å legge sluket helt inn til vegg, og det skapte skepsis hos fagfolket. Men vi fikk det som vi ville, og det er jeg så utrolig glad for idag! For det er akkurat slike detaljer jeg føler som gjør det lille ekstra! De små tingene som nesten ikke synes, men som likevel gjør en stor forskjell! Designsluket fra Purus er et bevis på det!

Valget vi tok for så mange år siden, har faktisk ført til at jeg i dag har fått til et veldig spennende samarbeid med Purus, noe jeg er kjempe stolt av! Det er fortsatt ganske nytt, men jeg gleder meg til fortsettelsen!

Føler det er mye mer fokus på detaljer som dette om dagen! Og jeg legger merke til at flere og flere velger designsluk når de bygger hus eller totalrenoverer. Og det er så gøy å se at de aller fleste velger Purus sin variant. Det er nok ikke uten grunn, siden de er markedsledere innen feltet, og det er de som har holdt på lengst.

Det aller viktigste å tenke på om man ønsker designsluk, er å være tidlig nok ute! Dette må bestemmes før gulvet støpes. Så det er greit å vite. Og fordelene ved å velge det er ganske mange:

-Man kan velge store fliser i dusjsonen.

-Man får legge sluket helt inn til vegg.

-Man slipper da å stå på sluket når man dusjer, noe som føles veldig bra.

-Det er lett å rengjøre.

-Det fåes i mange forskjellige lengder, som gjør at det egner seg veldig godt i store dusjsoner.

-Om man ønsker variasjon kan man bytte slukrist. Der er mange varianter, både i mønster og farge.

-Forenkler jobben for flislegger, noe som sparer tid og kostnader.

-Man slipper å bekymre seg for dårlig lukt, pga. Nood vannlåsen.

-Det ser veldig lekkert ut

-Og sist, men ikke minst, det er trygt!

På bildene på dette innlegget ser dere Purus Line "Pearl", i fargen onyx.

Det finnes også flere varianter, både til hjørne og en variant hvor du legger gulvflisen i rammen.


Sjekk ut flere varianter hos Purus

Likes

Comments

chill

En rolig helg, helt uten planer er akkurat hva jeg trengte nå! Det var etterlengtet! Og jeg elsker å starte dagen her på kjøkkenet, med fyr i peisen og fersk kaffi! Kombinert med et interiørblad kan det nesten ikke bli bedre. Idag fikk jeg faktisk servert kaffi på sengen av Kasper også! Herlig!

Kjenner på kroppen at det har vært hektiske uker i høst, og det roer seg ikke med det helt første heller. Egentlig skikkelig kjipt å kjenne begrensningene kroppen setter! Skulle virkelig ønske det ikke var slik! Men velger å ikke fokusere så veldig på det... Selv om det er umulig å unngå til tider. Hadde en skikkelig kjip dag igår, men heldigvis bedre idag.

Idag har jeg tilbragt mye av formiddagen på vaskerommet. Blæh! Men det må til! Nå skal plutselig Kasper på høstferie, med en kompis og bestemora hans. Såå gøy! Så nå må det pakkes litt.

Mandag reiser jeg og Levi til Oslo, og blir der til torsdag, Da blir det kombinert skole og pleasure med midt-i-bror. Gleder meg til å ha han med meg på tur alene. Er ikke ofte man får mulighet å tilbringe tid alene sammen med de små, når man har tre av dem. Da går det stort sett i ett! Så jeg tror det er viktig innimellom og kunne gi dem oppmerksomhet helt alene. Og da er det veldig kjekt å kunne ta de med på tur. Så dette gleder vi oss veldig til! Levi har hatt nedtelling siden bursdagen hans.

Fredag reiser jeg og min kjære til New York sammen med et vennepar. Det kommer litt brått på, innimellom alt det andre.. Så jeg føler meg helt uforberedt! Og har ikke rukket å begynne å glede meg ennå. Hehe... Så da satser jeg på det blir helt topp! Av og til kan det sikkert være greit å ikke planlegge for mye heller? Eller...? Vi for se! Gøy blir det uansett, det vet jeg! Fantastisk by og det beste reisefølget! Da er det viktigste på plass for en vellykket tur!


Lysestakene og vasen på peishylla er fra Multitrend

Men aller først skal jeg nyte en rolig lørdag og søndag, før det braker løst!.

Ønsker deg en kjempe fin helg 🍁

Likes

Comments

Levi 5 år

På onsdag feiret vi som sagt Levi sin 5 års dag.
Og temaet for dagen var "rosaruss".
Etter jeg la ut et par bilder på instgram, har jeg fått mange spørsmål om hva rosaruss er.
Jeg trodde kanskje dette var noe som var vanlig over hele landet, men tydeligvis ikke.
Levi går nå siste året i barnehagen, og i den forbindelse er han rosaruss. Det er en tradisjon her på våre kanter! Så gjennom det siste barnehage-året har de russeklubb, med spennende tema og masse gøy. Bl.a bading, kornett-spilling, overnatting i bhg. og litt større turer. Detter synes barna er veldig gøy, og mine har hvertfall gledet seg veldig til det siste året, hvor de er russ! Når russetiden for de eldre russene er, har de også russedåp, får russelue med navn på og russeklær. De får også ta russeknuter og har egne russekort.


Så derfor valgte vi tema'et russebursdag, siden det er siste bursdagen hans mens han fortsatt går i barnehagen.
Spesiellinor har laget bordpynten til dette selskapet også, vimpel, popcorn-esker, godteriposer, muffins wrappers og toppers. Fant matchende snop til godteposene denne gangen også. Ikke like vanskelig med rosa og sort.
Og vi er som vanlig veldig fornøyde med pynten! Store som små! Siden han er gutt, synes jeg det var greit å kombinere det rosa med sort, så ikke det ble "too much". Anbefaler dere å ta turen innom siden til Ellinor, om dere planlegger noen form for feiring, om det er bursdag, barnedåp e.l. Hun er veldig flink!
Kaken har jeg laget selv, og den falt virkelig i smak hos bursdagsbarnet. Veldig gøy!!
Sjokoloadekake med moccafyll og marshmallow-fondant.


Over kan dere se itt detaljbilder av pynten fra Spesiellinor.

Ellers ble det mest pynt i sorte varianter, siden vi ikke har så mye rosa i hus. Jeg synes det er så greit å bruke litt av det man allerede har, ikke kjøpe alt nytt for en gang.

"Heile handa, mamma!" En fornøyd 5 åring! 💗

Nå er jeg akkurat kommet hjem til mine fine, etter et døgn i Oslo. Gleder meg til å tilbringe helgen sammen me de.

Ha en fin helg alle sammen ✨

Likes

Comments

Da er bursdags-bonansa`en over for denne gang 🎉

Hektiske dager når de to eldste fyller år. Siden det er bare 4 dager mellom bursdagene, blir det gjerne tre selskap på under en uke...

Idag fylte Levi 5 år! Og feiret sin siste bursdag i barnehagen. Det er litt rart å tenke på... At han neste år er skolegutt. Vi har hatt en kjempe fin dag, og bursdagsgutten har smilt fra morgen til kveld! Startet dagen med flagg og muffins med lys på sengen. Jubilanten var veldig fornøyd med bursdagsgaven som ventet også! Hadde gledet meg sånn til å gi ham den. Det var en flybillett og bilde av slottet. På mandag tar jeg ham med meg til Oslo, bare vi to. Kvalitetstid (innimellom studiene)! Gleder meg sånn til å vise ham litt rundt der nede. Gjorde faktisk det samme for Kasper i fjor da han hadde bursdag. Og det var stor suksess! Guttene så heldig å ha en bonus-tante der, som vi bor hos. Så nå gleder både store og små seg! Ellers hadde han en kjempe fin feiring i barnehagen og kom hjem med russe-bursdags-krone! Og tema`et vi hadde valgt til festen var "rosaruss". 10 småttiser rundt bordet idag var akkurat hva han hadde ønsket seg! Og han la seg med et bredt smil om munnen!


Vimpelen og godteri-etikettene er det Spesiellinor som har laget.

Da skal en sliten mamma snart ta natt... For imorgen går turen også til Oslo. Mye farting om dagen!

Kommer et eget innlegg om bursdagstemaet.

Natt natt ✨

Likes

Comments

Kasper 8 år

Igår hadde Kasper fødselsdag! Og bursdag er gøy!! Uansett alder, spør du meg! Jeg elsker fortsatt å ha bursdag! Og kanskje er det derfor jeg elsker å lage til barnebursdag for guttene mine? Synes det er veldig gøy å gjør stor stas på bursdagsgbarna! Det bygger seg jo opp litt forventninger også til en sånn dag.

Siden vi har hatt så fint vær siste uken, bestemte vi oss tidlig for å ha selskapet i garasjen og utendørs. Noe som var veldig kjekt! Heldige er vi som har gode naboer, som vi har fått låne rastebord av! Dekket på i garasjen, så de spiste her, og det ble både synging og dansing til høy musikk og flasketuten-peker-på. Så var det fri lek og pil & bue skyting ute.

Årets tema for Kasper sin bursdag ble Minions, så det ble mye gult og blått.

Spesiellinor har tidligere laget pynt til guttene når de har bursdag, så valget var enkelt i år også. Hun er bare så dyktig! Og veldig kreativ! Hun lager mye forskjellig. Og jeg føler hun alltid forstår hva jeg ønsker, og produktene blir omtrent som hentet ut fra hodet mitt. Anbefaler dere å ta turen innom hjemmesiden hennes om dere ønsker å se litt av utvalget. TIl denne bursdagen laget hun popcorn-bokser, etiketter til godteposer, cupcake wrappers og toppers, vimpel og kakebilde.

Ellers fikk jeg tak i det meste av papptallerkener, glass, servietter, sugerør og ballonger hos Nille og Europris. Snopet i godteriposene måtte selvfølgelig matche tema`et, så det ble gult og blått. Om du er på jakt etter snop med litt andre farger enn de mest opplagte, kan det være et tips å sjekke hos Europris, jeg har hvertfall endet med å finne der flere ganger. Minions bamsene vant guttene på tivoli i Danmark i sommer, så det var veldig gøy å kunne pynte med dem.

Her ser dere litt av utstyret før det var ferdig brettet og montert.

En stor takk til mamma som har vært så snill å hjelpe meg med utklipping, bretting og montering!

Og her er det ferdige resultatet:

Fra garasjefesten:

Kjekt endelig å ha ferdigstilt garasjen! Som plutselig fikk flere bruksområder. Tror ikke det er siste gang vi har selskap her! Veldig praktisk om man kan si det sånn! Slipper å vaske huset i forkant, og etterkant. Bare å koste, og hive det aller meste i søppelsekken. "Tadaaam"!

Kasper var super fornøyd med dagen, og det er det aller viktigste!
"one in a minion"

Likes

Comments

Hipp hurra for Kasper`en vår som er 8 år idag 🎈

Fra slektstreffet idag. For meg er barnebursdagene veldig spesielle.

Her har det gått i bursdagsfeiring i flere omganger. Vi startet med famileselskap forrige helg, for både Kasper og Levi. Igår hadde han garasjefest med kompisene sine. Og det slo an! Det ble både synging, dansing og pil & bue konkurranse, i tillegg til mat, kaker, og flaske-tuten-peker på.

Idag har vi vært på slektstreff på Rovdestranda, med familien til mannen min, på farsiden. Så av den grunn hadde vi ikke planlagt feiring idag. Men det blei ikke helt fritt. Ble både kake, bursdagssang og gaver der også.

Så jeg har inntrykk av at bursdagsgutten er fornøyd med årets feiring! Som tema til barneselskapet valgte han Minions, og det kommer det et eget innlegg om imorgen. Gleder meg til å vise dere! Elsker å ordne til temabursdager til guttene. Bare 3-4 dager til neste. Så nå skal det "pauses" et par dager før det er på`n igjen.Likes

Comments

på soverommet

Noen nyheter har flyttet inn på soverommet også.

Kunne plutselig ikke få nok av det rosa! Hehe.. Så her et det nyeste tilskuddet! Nemlig verdens fineste puff fra AYTM! Dette merket har bare SÅ mye lekkert, at jeg kan nesten ikke få nok! Og puffen passet jo perfekt inn her, spør du meg!

Bildeveggen er fra Favoritdekor.

Sengeteppet er også fra AYTM.

Fortsatt veldig fornøyd med de rosa veggene på soverommet!

I utgangspunktet var jeg tenkt å male den mørkegrå veggen bak sengen, lysere grå. Men er foreløbig liker jeg veldig godt kombinasjonen. Så får vi se om jeg får lyst på mer endringer etterhvert. Men det kjennes ut som det blir værende slik en stund til.

Nå går turen en liten tur til sentrum, for en aldri så liten shoppingrunde, tror jeg? Skal hvertfall kikke litt i butikker, før jeg snart skal på skolen igjen.

Ha en fin kveld 🍂

Likes

Comments

Da var jeg på vei til Oslo igjen!
Klar for en ny runde på Norsk Interiørskole.
Og det er alltid kjekt med nye fag, denne uken skal vi blant annet innom interiørpsykologi. Noe jeg synes høres veldig spennendes ut!
Litt nerver for presentasjonen jeg har jobbet med to siste ukene... men det er vell bare sånn man må regne med!?

Ha en deilig dag alle sammen!!
Jeg reiser fra sommer til høst, tror jeg?
💋

Likes

Comments

Instagram@ingerliselille