Så är detta alla drömmer om. Allt bli känd på sociala medier, se bilder på sig själv i skvallertidningar och tjäna så mycket pengar så att man inte ens vet hur man ska göra av sig med dem. Jag erkänner att jag är en av dem med stora drömmar och sanningen är att om man gör sitt bästa och kämpar så finns det en chans att man klarar det. Men ibland vet jag inte om det är bättre att bara leva ett normalt liv och låta bli. När man läser allt drama på internet så tycker man nästan synd om dem som det handlar om för det mesta av det är inte sant utan det är en lögn som man hittar på för att tjäna pengar.

Herregud vad djup jag blev där. Visst så kan det vara kul också man träffar nytt folk, får uppleva nya saker och leva ett liv som dem flesta inte får chansen till så vad du än tycker, följ din dröm och kämpar du hårt nog så är jag säker på att du lyckas!

Hörs sen!

Likes

Comments

Du som läser det här undrar säkert vad jag håller på med. Du tror kanske att jag är någon konstig människa som sitter i en mörk källare någonstans med mat från snabbmatskedjor och är på gränsen till fetma, eller en medelåldersman som är trött på att leva det traditionella svensson livet och vågar inte berätta för sin fru att jag vill ha skilsmässa. Vem jag än är så kvittar det för jag vill att det ska finnas en plats där man kan komma och läsa när man inte har lust på att läsa bloggar där det viktigaste är kläder, smink, den perfekta kroppen, resor eller pengar utan en plats där det är tillåtet att vara vem som helst men fortfarande kunna relatera.

Hörs sen!

Likes

Comments