View tracker

Heia kjære lesere! Denne mandagen bestemte jeg og en venninne fra jobben at vi skulle ta oss en tur til en av vannparkene til Disney. Først tenke vi å dra til Typhoon Lagoon, men siden den var stengt dro vi heller til Blizzard Beach, og etter en liten busstur kom vi oss endelig frem til parken.

Hele parken ser ut som et skiområde med bygninger laget etter fjellhytter og områdene rundt strendene og bassengene er fjell, skog og snø.

Vannparken hadde alt: God mat og snacks, strender og solsenger, basseng med og uten bølger og masse sklier! Så vi måtte jo prøve de fleste før vi la oss ned for å sole oss med is og mini-donuts.

Med andre ord: Vi koste oss skikkelig i flere timer før vi bestemte oss for å dra til Animal Kingdom som ligger ganske nærme Blizzard Beach. Vi var jo ganske heldig med været også. I januar har det vært mange kalde dager og mye regn flere av dagene. Så jeg gleder meg til at det blir bedre vær nå mot våren, håper jeg da.

Senere kommer det et innlegg om Animal Kingdom. Denne dagen var det første gang jeg var i Animal Kingdom, og jeg digger den parken. Så nå har jeg faktisk besøkt alle fornøyelsesparkene til Disney, og jeg tenker at jeg vil legge ut et innlegg om hver park senere.

Likes

Comments

View tracker

Heya, nå er det en god stund siden jeg har skrevet noe her til dere. Helt siden jul har det vært mye jobbing og mye som har skjedd rundt jobb, så nå i tiden som kommer håper jeg på å få oppdatert litt oftere.

Men, herregud det er 2017 allerede og vi et til og med i midten av januar. Jeg kan nesten ikke tro at jeg har vært her så lenge. Det er nesten litt surrealistisk.

For å si det sånn, tiden flyr for her. Man tenker ikke over hvilken dato det er eller hvilken uke det er, man tenker kun på om man jobber PM eller AM, i restauranten eller QSR eller når helgen din kommer (altså dine to fridager). Ellers dreier livet her seg om Happy mondays, Chillers og andre diverse eventer som arrangeres på de forskjellige dagene hver uke. Så når man da begynner å tenke over hvilken dato det er, får man et lite sjokk og tenker på hvor fort tiden har gått. Deretter begynner man å tenke på tiden man har igjen og hvor lenge det er til man skal hjem.

Det er litt deilig å leve slik også. Man har ingen bekymringer rundt tidsfrister eller andre herdagslige ting. Det eneste jeg kan bekymre meg om nå er om jeg får tid til å bli med på alle arrangementene neste uke eller om det krasjer med jobbtimeplanen min.

Jeg håper jeg får tid til å oppdatere igjen om ikke så altfor lenge, så vi blogges!

Likes

Comments

View tracker

Hei og god jul alle der hjemme i Norge! Her i Orlando er det ikke så mye julestemning, skal jeg si dere. Jeg trodde ikke det skulle bli sånn, for jeg hadde vel trodd at USA topper skalaen når det kommer til julepynt og julestemning, men nei - ikke her i solfylte Florida. Selvfølgelig er det julepynt i parkene og i butikkene, men det er vel været som ødelegger for stemningen. Men, 28 grader og sol er deilig det!

Så, i dag har jeg feiret julemorgenen med noen norske venninner før jeg dro hjem for å hente en pakke jeg hadde fått i posten. Pakken var fra familien hjemme, og jeg ble så glad! Jeg trodde ikke pakken skulle komme frem før jul, også kom den på selve julaften.

I tillegg til pakken jeg fikk av familien hjemme, fikk jeg en pakke fra en av tantene mine. Begge har jeg nettopp pakket opp samtidig som jeg ser på Tre nøtter til Askepott. Jeg har aldri vært så interessert i å se den filmen før nå som jeg er her. Den skaper i hvert fall litt julestemning!

Så blir det jobb senere i dag. Jeg gleder meg allerede til neste jul og jeg tror jeg kommer til å glede meg ekstra mye siden jeg ikke får den ordentlige julen nå.

Dere får ha en god jul og kos dere i kveld med familie og venner <3

Likes

Comments

For et par uker siden var det Thanksgiving her i USA. Heldige meg, ble jeg invitert med på en "Friendsgiving" sammen med en av de jeg bor med. Jeg var ikke helt sikker på hva jeg forventet, men med en gang all maten var klar og det ble satt på bordet, var det akkurat slik som man ser på film. Hele kvelden besto av spising og pynte til jul, og jeg er så glad jeg fikk oppleve det. Jeg fikk en skikkelig julefølelse og det var så hyggelig, selv om jeg kun kjente en av alle som var der.

Jeg tror vi var opptil 10-13 personer og det var så mange nasjonaliteter som var med: Norge, Kina, USA, Mexico, Frankrike, UK og jeg tor også det var en fra Tyrskland og.

Bare ta en titt på dette bildet. Det er ikke et super fancy bilde, men bare se på all maten. I tillegg etter jeg tok bildet, ble en stor kjele med suppe også satt på bordet.

I know, det blir litt klisjé å skrive det på den måten, men det var liksom nettopp slik det føltes ut som. Om dere noen gang får muligheten til å bli med på en Thanksgiving, bli med. Det er ikke bare maten som er utrolig, men også stemningen.

Likes

Comments

View tracker