Hei igjen! Nå er det nesten to måneder siden jeg har skrevet noe her (uff da) og jeg skal oppdatere dere på hva som har skjedd. De siste to månedene har det vært en del jobbing og på jobben har ting endret seg.

Jeg har blandt annet blitt trainer, "Assignor" og "Greeter". De tre nye posisjonene har tatt opp mye av tiden min og dermed har jobbdagene blitt lengre og det kreves mer av meg på jobb. For en uke siden hadde jeg noe som heter servitørprøven, og for at vi skulle ta den måtte vi gjennom en dag på kjøkkenet og en god del lesing og pugging til denne prøva som teller en stor del når jeg skal bli servitør. Oppi alt dette har jeg vært syk i tillegg til at jeg har blitt prinsesse/visepresident på Flicka. Det virker kanskje ikke så mye for dere, men for meg har dette vært to travle måneder.

Når det er sagt, har jeg tatt meg en tur i Animal Kingdom og Epcot, ligget ved bassengkanten et par ganger, vært på kanotur og på noen båtturer i helgene sammen med noen av de jeg jobber med.

Og nå som vi går inn i mai, skal jeg også flytte ut av leiligheten jeg bor i her på Vista. Alle de jeg bor med skal hjem, så da er regelen at jeg også må flytte ut slik at de kan bruke leiligheten til noen helt nye. Det blir spennende å se hvor jeg skal flytte, og jeg tror ikke jeg får vite det før jeg har pakket og må gi fra meg nøklene til denne leiligheten jeg bor i nå.

Så ja, det har skjedd men jeg har vært borte fra bloggen. Jeg kan si med en gang at jeg tror mai kommer til å bli travel med tanke på flyttingen og det nærmer seg sommer, som betyr at parken blir enda travlere og dermed enda mer jobbing. Vi blogges!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Søndagen som var hadde jeg endelig fri igjen, etter en lang uke på jobb. Isteden for å dra i en park fikk jeg være med på noe nytt og spennende, nemlig wakeboarding. En venn av meg på jobb spurte om jeg ville være med, og jeg sa ja uten å vite mer om wakeboarding enn hva jeg har sett på TV. Jeg kunne ane at det kunne være litt tungt, kanskje til og med litt vanskelig, men jeg trodde ikke jeg skulle syntes det var så gøy som det var.

Vi dro til et vannsportsenter som har en egen privat innsjø med to wakeboard-baner. Den ene er for nybegynnere og går en del saktere enn den andre som er for de med mer erfaring. Vi kjøpte oss pass slik at vi fikk bruke både utstyr og banen i to timer. Uheldig for oss var det ikke så varmt i luften denne dagen, i tillegg til at det blåste en del. Så det å gå opp og ned i vannet ble ganske kaldt etter en liten stund, men, vi bestemte oss for at vi skulle komme tilbake igjen om ikke lenge så altfor lenge!

Etter at vi hadde tørket oss og fått på oss varme klær, dro vi og spiste på et lite spisested som serverte mat fra Venezuela. Veldig god mat som kunne minne om en kebab i pitabrød, pannekake og mozzarellasticks, sammen med en fersk mango-juice. Her satt vi en god stund, før vi tok turen hjem igjen.

Med andre ord koste jeg meg denne søndagen utenfor "Disney-boblen". Det var deilig å ikke gjøre noe som inneholdt Disney for en gangs skyld, i tillegg til at jeg fikk trent litt! Wakeboarding er noe jeg vil anbefale!

Likes

Comments

Forrige mandag var jeg og Lindsey i Disney Springs. Lindsey jobber på Cirque du Soleil som ligger i dette området, og rett før hun skulle på jobb bestemte vi oss for å spise sammen. Det endte opp med at vi spiste pizza og etter at hun dro på jobb, ble jeg igjen for å titte litt før jeg skulle ta bussen hjem.

Altså, Disney Springs er et utendørs shopping-, underholdning- og spisekompleks. Det er et stor område med flere restauranter, matboder, butikker, caféer, en bowlinghall, en dine-in-kino og en vanlig kino og noen attraksjoner. Så det er gjerne her vi går på kino eller skal spise på et litt mer fancy sted. Så dette innlegget er rett og slett kun et lite bildedryss.

Likes

Comments

God morgen til dere der hjemme i Norge! I skrivende stund skal jeg om noen små minutter legge meg etter en koselig og rolig mandag. I dag var min siste fridag før en ny jobbuke, så i morges dro jeg med meg roomien min Lindsey ut av sengen for å dra til vannparken Blizzard Beach. Vi koste oss i noen timer før vi til slutt dro til Disney springs og spiste litt pizza før hun skulle på jobb. Jeg hadde egentlig planlagt å vaske klær og trene litt i dag, men siden været var så bra og vi har gratis inngang til vannparkene nå på denne tiden av året, bestemte vi oss for å gjøre litt mer ut av formiddagen.

Det første vi gjorde når vi kom frem var selvfølgelig å ta en rolig tur i "The Lazy River". Altså, jeg trodde ikke det skulle være så deilig å bare flyte rundt parken i en badering og tulle og sole oss samtidig som tiden går stille forbi. Stressnivået sank fort mens vi cruiste rundt i de blå baderingene og hilste på alle badevaktene rundt i parken. Resten av tiden ble brukt til å sole oss og bade, helt til vi måtte dra så Lindsey kunne rekke jobb.

Så etter litt pizza og noe kaldt å drikke, dro Lindsey på jobb og jeg spaserte rundt i Disney Springs helt til bussen gikk hjem til Vista. Når jeg kom hjem var klokka rundt halv fem på ettermiddagen og jeg var dødssliten. Etter en dusj, sov jeg litt (for lenge, hehe) og frem til nå har jeg spist litt mat og sett filmen Sing. Egentlig skulle jeg ha tilbrakt kvelden på Happy Monday, men siden jeg skal være på jobb før halv åtte i morgen tidlig, var det et enkelt valg å hoppe over denne gangen og heller bli med neste uke. Så nå som klokken er så mye som den er skal jeg avslutte dette blogginnlegget, også bloges vi senere!

Likes

Comments

I skrivende stund slapper jeg av med Grey's Anatomy etter en lang og super dag i Hollywood Studios sammen med tre av mine gode venner her i Disney. Beina er slitne og jeg er litt solbrent, men jaja. Dagen startet med en kaffe og et rundstykke på The Trolley Car Café og deretter var vi klare for Tower of Terror og resten av showene og attraksjonene i Hollywood Studios.

Blandt annet så vi på The Frozen Sing-along-Celebration, kjørte The Rock'n'Roller Coaster, spilte Toy Story Mania, så litt av Star Wars paraden, så The Muppet Show og hvor vi til slutt så på The Fantasmic Show.

Helgen startet bra og i morgen er det mandag, og enda en fridag før en ny uke med jobb og sene dager. Vi blogges!

Likes

Comments