Hei og god fredag! Jeg skal bare kikke kjapt innom mellom episodene som ruller og går på Netflix.

Nå er det fire dager siden jeg skadet foten og den blir bedre og bedre for hver dag. Jeg er glad for at jeg fikk fri fra jobben noen dager så foten kunne hele seg. Så jeg har sett en god del av Orange is the new black, Sons of Anarchy og Friends. Så jeg får se hvordan resten av dagene blir. Jeg har fortsatt noen dager igjen hjemme og jeg håper jeg kan gå på foten mer enn til badet..

Dermed sier jeg god bedring til meg selv og vi blogges senere!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei dere! I skrivende stund ligger jeg med Netflix og snacks. Jeg har nemlig forstuet ankelen og skal være hjemme fra jobb i noen dager så ankelen kan hele og bli bedre. Dette skjedde på mandag kveld og på onsdag dro jeg til legen siden ankelen ikke hadde blitt noe bedre. Så jeg får bare håpe at den blir bedre etter noen dager her hjemme slik at jeg kan komme meg på jobb på mandag.

Om noen har noen tips til noen gode seirer jeg kan se på mens jeg er her eller andre ting jeg kan fordrive tiden med, hadde det vært supert! Jeg har allerede begynt på den nye sesongen av Orange is the new black og Sons of Anarchy, så jeg har ihvertfall noen timer å fordrive med de to seriene! Vi blogges!

Likes

Comments

Hallo! I skrivende stund slapper jeg av før mandagskvelden braker løs og helgen min begynner - ENDELIG! Denne uka har vært lang og slitsom og det var så deilig å gå hjem fra jobb og vite at endelig er gla'mandagen her igjen og helgen min kan starte!

Så etter jobb bestemte en jeg og venninne at vi skulle ta oss en matbit før kveldens festligheter og hun tok meg ut av Disney-området og med til en koselig, liten lokal restaurant i Windermere. Det var en tjueminutters kjøretur fra meg og restauranten lå i et strøk hvor jeg som nordmann virkelig ville forbinnet med sørstat-USA.

Yellow Dog Eats

Restauranten het Yellow Dog Eats og her får du sandwicher i ekte amerikansk stil. Plassen er så bra innredet og restauranten hadde en veldig koselig atmosfære.

Denne plassen er også ganske populær blandt de lokale og her kommer de med venner og tar seg en øl og en sandwich eller så kommer hele familier og koser seg. Jeg som aldri hadde vært her hadde det vanskelig med å velge hva jeg skulle ha, så det jeg endte opp med var en "Pigs with benefits" og en tradisjonell peanøttsmør, banan og marshmellow sandwich med animal crackers på siden.YUM!

Det var kjempegodt, men jeg klarte ikke å spise opp alt for det var så sykt mye mat. Den søte sandwichen var altfor søt og så mektig, men så U T R O L I G god, haha..

Så vi satt der en stund før vi tok oss en liten rundtur i nabolaget før hun kjørte meg hjem. OG gjett hva vi fant på veien: et gateskilt og gatenavn med så og si MITT navn på! Altså det er mitt oversatte navn da, MEN LIKEVEL hva er sjansen for det?

Altså, that made my day for å si det mildt. Men, her runder jeg av for nå må jeg begynne å gjøre meg klar for i kveld. Vi blogges!

Likes

Comments

Hei dere! På tirsdag dro jeg og tre andre jenter fra paviljongen til en pianobar på Disneys BoradWalk. Kvelden startet med at vi egentlig skulle på en annen bar og kose oss der med noen venner, men siden det ble utsatt til en annen dag, ble det heller å dra til pianobaren. Så planen ble da at jeg skulle dra til Epcot og møte de andre, så vi kunne gå fra parken til BoardWalk etter fyrverkeriene.

Mens jeg tar bussen til Epcot, begynner det å lyne skikkelig og tydeligvis var det en liten storm på vei mot oss. Så mens vi så på fyrverkeriene, lyste himmelen opp av store lynnedslag overalt med mindre enn et sekund i mellom hvert lyn. Så vi begynte å løpe til baren, og når vi var halvveis til baren begynte det selvfølgelig å regne. Dermed kom vi frem til baren var vi gjennomvåte.

Uansett, vi kom oss inn, vi satte oss ned og herregud hvor god stemning det var! Vi koste oss så mye med noen drinker, popkorn og hverandres selskap. Vi satt der i noen timer og de pianospillerne spilte alt hva publikum spurte etter, alt fra 50 Cent til Queen, så vi koste oss skikkelig!

Jeg har aldri vært på en slik pianobar før og jeg trodde det skulle være annerledes. Jeg er glad jeg ble med og jeg skal definitivt komme hit igjen!

Likes

Comments

New posts