Hei kjære lesere! Tenk at det er første desember allerede og om bare noen dager har jeg vært i Orlando i en hel måned. Tiden her går på en måte ganske fort, men også litt sakte. Når jeg tenker på det, føles ut som om jeg har vært her lenger enn en måned, men likevel kan jeg ikke tro at en måned har gått så fort, om dere skjønner hva jeg mener?

Jeg har begynt å tenke at et år her er veldig lenge og jeg klarer nesten ikke å skjønne hvor lenge det egentlig er. Hittil har jeg ikke hatt noen hjemlengsel, men noen ganger kjenner jeg at jeg savner å ha hunden på fanget eller å klemme mamma og pappa. Men, hittil har jeg hått oppleve ganske mye på kort tid og heldigvis har vi ikke gjort alt enda, hehe!

En oppsummering av november kommer senere hvor dere kan lese alt jeg har gjort den første måneden her i Orlando. Her er det alltid noe å gjøre og alltid noen å gjøre noe med. Planene for helgen er ikke helt klare enda, men jeg tror jeg skal en tur til Universal og en tur til Magic Kindom. Ellers så er det en god del jobb enda nå som jeg fortsatt er i training.

Anyways, ha en super dag i dag!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei dere! Nå er det noen dager siden jeg har skrevet noe her, men jeg skal si at tiden går ganske fort her i tillegg til at det skjer ting hele tiden. Tre uker har gått og de to første ukene så og si bare før-opplæring til jobben og en del papirarbeid. Deretter begynte vi i training. Vi som jobber i Food and Beverage har tre typer opplæring for de tre forskjellige stedene vi kan jobbe før vi kan bli servitører, men i Attractions og i Merchandise har de en kortere opplæring.

På de tre ukene vi har vært her har vi også opplevd en del ting allerede. Først og fremst hr jeg vært en liten tur i Magick Kingdom, en tur i Epcot og vært på fotballkamp.

På mandag derimot var jeg med på Flicka og Happy Monday. Flicka er opplegget da de norske jentene møtes før vi drar på Happy Monday hvor vi spiller Beerpong med et av de andre landene som finnes i Epcot. Alle har sine egne T-skjorter, hvor vi har rosa. Så det ble en sen kveld, men ganske gøy!

Så, tre uker av 52 er veldig lite, men det føles ut som om vi har vært her så veldig lenge og det er nesten uvirkelig å tenke på hvor lenge vi skal være her. Det er nesten så jeg savner kulden og snøen allerede.

Likes

Comments

Gjett hva! Jeg har vært på min aller første amerikanske fotballkamp! Dette var på lørdag hvor vi dro en to timers tur til byen hvor University of Florida ligger. Hele området var fult av fans siden det var i tillegg en match mellom to universitetslag, så det var til og med store skolekorps og cheerleadere som fulgte med lagene. Tydlighvis var det også en viktig kamp, og som dere ser var hele stadion ful av orange og blå fotballfans!

Vi var også så heldige og fikk en liten VIP visning rundt på området, hvor vi fikk se banen fra der spillerne kommer ut, hvor de styrer alle kameraene fra og hva Tailgate er (pre game fest). For å si det sånn, det var en hel dag full av nye inntrykk av den amerikanske sportskulturen.

Om dere noen gang får muligheten til å dra på en slik kamp, dra og kos dere! Det er en helt annen stemning på tribunen, akkurat som på film faktisk.

Har noen av dere vært på en slik kamp før?

Likes

Comments

På torsdag var det første dag med opplæring, altså Traditions. Dette er den første dagen hvor vi blir Cast Members - offisielt. Dette var en hel dag med opplæring i hvordan vi skal oppføre oss på jobb, om Disney og masse informasjon om jobben. I tillegg fikk vi name-tags og egne Mickey Ears, etter at vi var på en liten guidet tour igjennom Magic Kingdom. På slutten fikk vi besøk av sjefen selv, nemlig Mikke Mus. Det var så gøy og jeg fikk faktisk en god klem av han også!

Denne dagen var starten av oppholdet her i Disney. Nå kjenner jeg at jeg gleder meg enda mer til å begynne med jobben og spre glede til gjestene, for det er det vi gjør! Min spesifikke opplæring starter på søndag, altså i dag. Jeg er spent på hva vi skal igjennom og gira på å komme i gang! Ønsk meg lykke til!

Likes

Comments

Hei kveld, kjære lesere! På fredag var jeg og noen venner i Magic Kingdom for aller første gang. Denne fredagen var den første dagen vi hadde fri, og da måtte vi selvfølgelig prøve oss ut på en av parkene her i Orlando. Vi ankom Magic Kingdom rundt fem på kvelden, og dessverre måtte vi dra klokka syv, siden vi ikke hadde billett til Mickey's Christmas Party. Uansett, var de to timene i parken magisk for å si det sånn, hehe!

Siden det snart er jul, er alle parkene dekorert allerede med masse julepynt. Det er veldig fint å se på og bare det er en opplevelse i seg selv. Med en gang vi kom inn, begynte en parade rett ved der vi sto. Det var så gøy å se all dansingen, karakterene, masse vogner og stemningen var helt fantastisk! Altså, man ble så revet med når paraden kjørte forbi, og jeg måtte bare vinke og prøve å få oppmerksomheten til flere av karakterene, akkurat som jeg var et barn igjen.

Deretter ble det fort mørkt, og da snakker jeg lyst klokka 1700, skumring 1715, og mørkt 1720. Hele parken er jo så flott med alle lysene i mørket, spesielt slottet. Jeg vet jeg skriver at alt er så sykt flott, men det er det. Første gangen i parken er nesten for mye og det er en drøm fra barndommen som har blitt til virkelighet.

Som en oppsummering: Selv om det var en kort tur var det supert og jeg gleder meg til neste gang jeg skal tilbake til Magic Kingdom, eller en av de andre parkene.

Likes

Comments