I dag, den 23. Oktober er det bare en måned igjen til programmet mitt er ferdig. Det er jo helt sykt at et år har gått så fort. Snart skal jeg hjem. Flyet mitt går 2. desember og jeg lander i Norge 3. desember. Siden flyet mitt skal mellomlande i London, har jeg vurdert å kanskje være der i noen dager for å dra på en liten "ferie" før jeg drar hjem igjen? Problemet er bagasjen min. Hvor skal jeg gjøre av alt? Jeg har en plan om å sende ting hjem i pakker, men problemet er jo om det blir sendt tilbake til USA da for det gjorde det nemlig sist jeg prøvde.
Jeg har allerede kjøpt en ekstra bagasje med flybilletten min, så om ikke alt jeg har kjøpt det året jeg har vært her passer inn i koffertene mine, blir det enten igjen her eller så må jeg sende det hjem før jeg drar hjem. Jeg burde vel også tenke på å begynne å pakke en koffert og se hva jeg har igjen. Det er jo også en god del av klær jeg vil kaste og da kanskje det holder med en koffert hjem? Vi får se.
Kanskje jeg begynner å pakke i morgen da jeg har fri, da har jeg jo også tid til å dra på postkontoret. Jeg skal i hvertfall ikke begynne med det i dag, siden jeg skal på jobb i ettermiddag.
Uansett, nå må jeg spise litt før jeg må dra på jobb. Vi blogges!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hallo! På onsdag forrige uke hadde jeg min graduation, altså en sermoni hvor du får diplom og et bevis på at du har fullført programmet ditt i Disney.

Plutselig gikk det opp for meg at jeg snart skal hjem og at programmet mitt snart er ferdig. Det er litt bittersøtt, jeg gleder meg til å endelig være ferdig og dra hjem, men jeg kjenner at jeg absolutt ikke vil forlate alle jeg har blitt kjent med her. Jeg vet jo at jeg kommer til å møte de igjen i Norge, men alle de internasjonale jeg har blitt kjent med er det verst å dra fra. 

Det er så rart å tenke på at livet du har etablert deg her plutselig skal være over og du skal hjem til det du dro fra i Norge. For alle oss her er det en grunn for at vi dro, nemlig at vi ville oppleve noe nytt og spennende, og når vi kommer hjem er så og si ingenting endret utenom meg selv. Jeg kommer også hjem i Desember og har en måned på meg til å finne ut av hva jeg vil gjøre fra Januar. Skal jeg reise igjen? Lære meg et nytt språk? Starte å studere? Skal jeg jobbe i Norge eller prøve å jobbe i utlandet? Jeg vet ikke og det irriterer meg siden jeg ikke klarer å velge. For et luksusproblem jeg har.

Det eneste jeg vet er at jeg skal feire jul og nyttår hjemme i Norge og at jeg ikke kan søke på jobb her i Disney Orlando før det har gått seks måneder og jeg kan ikke få starte å jobbe her før det har gått 16 måneder fra programmet mitt ender. dermed føler jeg at jeg må gjøre noe i mellomtiden så livet mitt liksom starter. Gjerne at jeg starter med studier også kommer tilbake her etter det for å tjene litt penger til å betale ned studielånene mine. Men igjen det er bare en tanke. Jeg vet ikke enda og tiden er knapp. Jeg finner sikkert ut av det til slutt for jeg må vel bare bestemme meg for noe?

Likes

Comments

De siste dagene familien var her i Florida, tok jeg dem med til Epcot og Magic Kingdom. Vi dro først til Epcot på tirsdag og jeg fikk vist dem en hel del av parken, blant annet alle landene som er representert, restauranten hvor jeg jobber, noen populære attraksjoner og Morokko sin restaurant hvor vi spiste middag. Vi var det hele ettermiddagen frem til fyrverkeriene og dro hjem ganske slitene.

Deretter på onsdag dro vi til Magic Kingdom. Vi tok båten fra parkeringsplassen over til inngangen og det er gøy å se hvordan de reagerer npr de endelig får kommet inn og se parken med egne øyne. Det første vi gjorde var å ta toget som går rundt parken, og ikke viste noen av oss at det kun er for transportens skyld og ikke et tog som går bak kulissene av parken. Vi alle trodde det var et tog som kunne vise oss hele parken ovenfra, men der tok vi feil. Senere spiste vi mens vi så på paraden igjennom parken, og da paraden var over splittet vi oss og gikk på egenhånd igjennom parken.

Først ville mamma ta Peter Pan's Flight, siden forrige gang hun var her fikk hun ikke tatt den. Dermed stelte vi oss i kø, og der sto vi i kø i en time. Det var helt greit, for vi gikk jo igjennom flere scener av filmen og det var mye å titte på! Senere dro vi for å ta Space Mountain. Her sto vi i en nesten to timers kø, men igjen det var verdt det. Dermed var vi alle ganske slitene og sultene og bestemte oss for å ta et par bilder forran slottet og dermed fra hjem før resten av parken. Vi koste oss skikkelig og jeg tror de andre syntes det var gøy å få se Disney World sammen med meg. Familien dro hjem forrige torsdag og nå er det ikke lenge til jeg skal hjem. Her om dagen fikk jeg vite at jeg har fått utvidet oppholdet mitt i tre uker til, så jeg blir her til slutten av november, heldigvis!

Likes

Comments

Nå har familien dratt hjem til trygge og kalde Norge og jeg må innrømme at jeg ikke er vandt med å ha så mange rundt meg på en gang i samme hus og at vi alle skal gjøre det samme. Men igjen, så er det veldig koselig å se dem alle igjen.

På mandagen dro vi alle på alligatorsafari. Det hadde verken jeg eller familien gjort før, så det var spennende å gjøre noe ingen hadde gjort. Vi var der i ca to timer, og tilsammen varte turen ca en time. Vi fikk se flere alligatorer og til slutt fikk vi også muligheten til å holde en liten en. En spennende og morsom mandag!

Likes

Comments

Det er søndag ettermiddag og familien har tatt turen til bassengområdet. Jeg ble med, men bestemte meg for å gi meg selv litt tid alene og dro hjem for å slappe av. Jeg tok en dusj og sitter nå i koseklær. Jeg digger genseren jeg kjøpte i går, den er så behagelig og jeg er glad jeg kjøpte den.

For øyeblikket ser jeg på Halloween Wars på TVen og har tenkt til å bruke tiden på å søke på språkreiser, jobber eller andre ting jeg kan gjøre når jeg kommer hjem i desember. Jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg vil, men jeg vet at jeg må gjøre noe.

Likes

Comments