God morgen til dere der hjemme i Norge! I skrivende stund skal jeg om noen små minutter legge meg etter en koselig og rolig mandag. I dag var min siste fridag før en ny jobbuke, så i morges dro jeg med meg roomien min Lindsey ut av sengen for å dra til vannparken Blizzard Beach. Vi koste oss i noen timer før vi til slutt dro til Disney springs og spiste litt pizza før hun skulle på jobb. Jeg hadde egentlig planlagt å vaske klær og trene litt i dag, men siden været var så bra og vi har gratis inngang til vannparkene nå på denne tiden av året, bestemte vi oss for å gjøre litt mer ut av formiddagen.

Det første vi gjorde når vi kom frem var selvfølgelig å ta en rolig tur i "The Lazy River". Altså, jeg trodde ikke det skulle være så deilig å bare flyte rundt parken i en badering og tulle og sole oss samtidig som tiden går stille forbi. Stressnivået sank fort mens vi cruiste rundt i de blå baderingene og hilste på alle badevaktene rundt i parken. Resten av tiden ble brukt til å sole oss og bade, helt til vi måtte dra så Lindsey kunne rekke jobb.

Så etter litt pizza og noe kaldt å drikke, dro Lindsey på jobb og jeg spaserte rundt i Disney Springs helt til bussen gikk hjem til Vista. Når jeg kom hjem var klokka rundt halv fem på ettermiddagen og jeg var dødssliten. Etter en dusj, sov jeg litt (for lenge, hehe) og frem til nå har jeg spist litt mat og sett filmen Sing. Egentlig skulle jeg ha tilbrakt kvelden på Happy Monday, men siden jeg skal være på jobb før halv åtte i morgen tidlig, var det et enkelt valg å hoppe over denne gangen og heller bli med neste uke. Så nå som klokken er så mye som den er skal jeg avslutte dette blogginnlegget, også bloges vi senere!

Likes

Comments

I skrivende stund slapper jeg av med Grey's Anatomy etter en lang og super dag i Hollywood Studios sammen med tre av mine gode venner her i Disney. Beina er slitne og jeg er litt solbrent, men jaja. Dagen startet med en kaffe og et rundstykke på The Trolley Car Café og deretter var vi klare for Tower of Terror og resten av showene og attraksjonene i Hollywood Studios.

Blandt annet så vi på The Frozen Sing-along-Celebration, kjørte The Rock'n'Roller Coaster, spilte Toy Story Mania, så litt av Star Wars paraden, så The Muppet Show og hvor vi til slutt så på The Fantasmic Show.

Helgen startet bra og i morgen er det mandag, og enda en fridag før en ny uke med jobb og sene dager. Vi blogges!

Likes

Comments

I dag er det min fredag, altså min siste jobbdag denne uka og deretter to dager med fri. Det skal bli deilig og jeg tror jeg skal en tur i Hollywood Studios med Pernille i morgen og på mandag er det selvfølgelig Happy Monday igjen! Og slik går hver uke: fem dager med jobb også to dager med fri, Happy Monday på mandager og Chillers på onsdager. Det er så deilig og så annerledes de er slik tiden går her nede. Tiden går fort her, og i dag har jeg vært her i 114 dager. Det er nesten fire måneder og likevel føles det ut som om jeg nettopp kom hit. Tiden går fortere enn hva den gjorde hjemme og det er S-Å deilig.

Livet her nede er en drøm. Hjemme hadde jeg flere ting hengende over meg, tidsfrister og bekymringer. Her her jeg ingen anstrengelser eller tidsfrister. Timeplanen min blir planlagt rundt jobben og hvilke dager jeg har fri, om jeg vil reise eller dra i en park, sole meg eller sove lenge. Her har jeg mindre penger enn hva jeg hadde hjemme, men likevel føler jeg meg mer fri her enn hva jeg gjorde hjemme da jeg hadde mer penger, egen bil og en jobb hvor jeg i bunn og grunn kunne velge nøyaktig hvilke dager jeg ville jobbe og ikke. Uansett hva det er er det deilig å bruke et år på å ikke bekymre meg over noe.

Jeg digger jobben min og livet mitt her, selvom noen ganger er det dritt å stå ute og selge øl når det begynner å regne eller jobbe de dagene det er kaos i restauranten. Men det går bra, jeg har lært å nullstille meg fra dag tid dag, noe jeg hadde vanskeligheter med før jeg kom hit. Epcot og Disney har blitt en stor del av meg allerede og jeg elsker det. I starten trodde jeg at jeg hadde gjort er dumt valg siden det var så annerledes, men nå er jeg så glad for at jeg er her.

114 dager av oppholdet opplevd og 246 dager er igjen til å oppleves 🇺🇸

Likes

Comments

Forrige søndag var jeg, min rommie og Pernille i Universal Studios. Vi bestemte oss for å dra til parken når den åpnet for å få mest mulig tid før Super Bowl startet senere den søndagen. I tillegg slapp vi de lange køene! For å beskrive dagen kort: En god del av tiden ble brukt i Harry potter-delene av parken, jeg kjøpte min egen tryllestav (!), vi tok så og si alle de store karusellene, vi kjøpte oss Butterbeer og vi fikk møte en god del karakterer rundt om i parken. En veldig morsom dag og her kommer et bildedryss fra dagen!

Likes

Comments

God morgen! I dag er det starten på min "helg" det var så digg å ikke ha den følelsen av at jeg må snart på jobb. Planen i dag var at jeg og noen venninner skulle gå i en park i dag, men vi får se på om det blir noe av. I dag regner det og det er kjempekaldt, og da er det ikke så gøy å gå i en park. I det siste har det litt kaldere og kaldere her i Orlando. På dagtid er temperaturen nede i 11 grader, og om kvelden kan den gå helt ned til 8 eller 5 grader.

For å si det sånn, når vi er vandt med 28 og 30 grader på dagtid og 23 grader på kveldstid er dette beinkaldt! Så vi får se på om det blir noen parker i dag eller ikke.

Uansett hva det blir til, er det deilig med to dager fri. Så nå skal jeg spise frokost og slappe av med litt serier. Vi blogges!

Likes

Comments