Dager til avreise: 9

Dere, nå er det bare ni dager igjen til jeg reiser og jeg kjenner det virkelig nå! Jeg kjenner at jeg egentlig ikke har skjønt helt hva jeg har begitt meg ut på og hva jeg kommer til å oppleve. Dette kommer til å være et år hvor jeg kommer til å gå langt ut av komfortsona - enda lengre enn hva jeg har gjort tidligere. Så det er deilig å bruke dagene på noen gode venninner, ta farvel og snakke ut om dette.

I dag dro jeg og Malene en tur til Sverige på en liten handletur. Blant annet kjøpte jeg meg en veske som jeg skal ha med meg som en del av håndbagasjen, sammen med en bukse og et hårbånd i fløyel. På slutten fikk vi i oss noe godt å spise før vi tok turen hjem.

Det er rart å si hade for et helt år. Selvfølgelig kommer vi til å snakkes over sosiale medier og Skye, men å ikke kunne treffes fysisk på et år kommer til å bli så rart..

Uansett har jeg begynt å tenke på hva jeg skal ha med meg i kofferten og i håndbagasjen. Jeg har laget meg en liten liste over håndbagasjen, men av klær er det litt vanskeligere. Jeg tenker å lage en vlog når jeg pakker som en del av Moving to Orlando-serien min.

Hva har dere gjort i dag? Og, har dere noen ideer om hva jeg skal pakke med meg?

Likes

Comments

Denne lørdagen har vært en lang og chill lørdag. Hele dagen har gått til å hjelpe mamma med å rydde litt i klær og planlegge hva vi skal gjøre med alle tingene jeg har på rommet som bare står og blir støvete. Så neste uke blir det en skikkelig rengjøring av rommet for å gjøre det enda bedre til jeg kommer hjem igjen.

I skrivende stund har jeg nettopp startet Shutter Island og har nettopp poppet en ny pose med popkorn. Dette er slik jeg skal tilbringe lørdagskvelden og jeg nyter den allerede. Ingenting er bedre enn dette akkurat nå.

​Hvordan tilbringer dere denne lørdagskvelden?

Likes

Comments

Dager til avriese: 13

Hallo og god fredag, kjære lesere! I dag forsov jeg meg til en avtale jeg hadde på morgenen.. Det er så kjipt å bli vekket av at noen ringer for å høre om du er på vei og i løpet av et nanosekund skjønner jeg at jeg skulle ha vært der for tjue minutter siden. Heldigvis fikk vi tatt det viktigste over telefon. Så jeg var litt deppa på morgenen i dag, men det gikk over etter at jeg fikk i meg litt mat.

Ellers har dagen bestått av rydding. Jeg rydda i en god del rot som sto på rommet, bland annet to kofferter fulle av klær og ting. Så det var deilig å få det bort og få bedre plass på gulvet. Egentlig skulle jeg også vaske klær, men så langt har jeg ikke kommet enda, hehe. Jeg ble distrahert av Youtube, og har sittet ved skrivepulten med Macen frem til nå. Nå som klokka er så mye som den er, burde jeg vel egentlig begynne å vaske klær, eller hva?

Likes

Comments

Dager til avreise: 14

For en god stund siden oppdaget jeg Bullet Journal-systemet og ville prøve det ut i min egen notatbok. Det ikke ikke så bra og jeg har holdt meg til å bare bli inspirert av andre BuJo-tilhengere, frem til i dag. Jeg bestemte meg for å prøve på nytt og jeg er så mye mer fornøyd. Selv om ikke alle sidene er like fine som de man ser på Instagram, YouTube og tumblr, er jeg fornøyd.

Det begynner med en Index eller en innholdsfortegnelse og oversikt over hva alle sidene inneholder.

I min BuJo starter jeg måneden med bloggplan over oktober. Her skriver jeg opp alt jeg legger ut på bloggen og noe av hva jeg har tenkt til å legge ut. Jeg prøvde ut den loddrette stilen, men jeg skal prøve meg på en vannrett stil neste gang.

Deretter lagde jeg en oversikt over ideer til blogginnlegg og eventuelle YouTube-videoer. Jeg er litt usikker på denne, men tenker å kanskje flytte den til slutten av måneden for så å lage en idéliste til hver måned på kun en side.

Deretter lagde jeg en oversikt over måneden. Denne ble jeg ganske fornøyd med, men jeg tenker å begynne med den neste gang.

Dereter kommer da en seksjon hvor man skriver ned alt som skjer hver dag. Det har jeg ikke kommet til enda, så jeg får se hvordan jeg legger det opp.

Alt i alt er jeg fornøyd og jeg tenker at starten er gjerne aldri perfekt. Så jeg skal prøve å fortsette med denne Bullet Journalen, og om det ikke blir noe av så blir det til en bloggplan isteden.

Likes

Comments

På mandag bestemte jeg meg for at jeg skulle få til litt variasjon her på bloggen, og tanken falt på å begynne å lage vlogger og YouTube-videoer. Så, jeg tenkte å starte med å lage en vlogg-serie om reisen til Orlando og Disney World. Jeg er ikke sikker på hvor mange vlogger jeg kommer til å lage enda og jeg skal jobbe hardt for å fullføre hele serien. Jeg har planlagt allerede at den skal inneholde forberedelser (som denne), hva jeg pakker med meg, flyturen og hva vi gjør de første dagene før programmet starter. Så det starter med denne vloggen!

​Jeg tenker det kommer til å bli AMAZING og jeg håper dere vil følge med på serien! Den kommer til å komme ut litt tilfeldig i starten, mest fordi jeg får jo ikke filmet innholdet før jeg faktisk skal pakke og skal dra, haha. Men det kommer til å bli kjempebra og jeg gleder meg til å prøve dette! 

Likes

Comments