Förändringen i mitt bröst, Vardagligt

Dagen har kommit som jag väntat som en tok på..
Det är kolsvart ute och jag vaknade av att jag frös, trots extra filt, pyjamas, extra tröja och strumpor på.. tror jag sovit väldigt ytligt i natt..
Dricker kaffe och funderar på vart alla är på väg.. de går, cyklar och åker bil, det är redan full aktivitet utanför fönstret..
För en del är livet som vanligt men andra kanske upplever någonting helt annat idag.

Jag har mitt och vet vad jag ska göra.. så nu ska jag hoppa in i duschen..

Ta hand om er och var snäll i alla möten med människorna ni möter idag ♡

Kramis ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Förändringen i mitt bröst, Vardagligt

Här lägger man sig jämt och pustar ut.. i vår beiga soffa från mio. Den köpte vi när vi köpte huset för 12 årsen, helt otroligt att man inte tröttnat mer på den än man gjort. Den ena soffan skänkte jag bort till Erikshjälpen :)
Ska jag någon gång byta ut den här så ska det bli två st shärslonger som man kan slappa i precis på samma sätt som den här.... tycker allt är väldigt beige och skulle vilja ha det lite ljusare..
Vad har hänt i dag då?..
jo vi har varit ute och tagit in solstolarna.. jaa faktiskt, nu så här i oktober.. plockat upp en del annat bös och klippt på några rosor..
Höll på att frysa röven av mig i spöregn och blåst..
Fågelmataren hade blåst ner i natt också så det har jag fixat till..
Tvättat, dammsugit och skurat så det är så där hyfsat fint när man kommer hem igen..

Barnvakt, hundvakt, kattvakt är fixat :( bara packningen kvar nu..
Snart kommer Alex & Samuel hit och ska käka med oss ♡ 3 veckor kvar tills bebis ska komma  ♡

Längtar oerhört mycket efter måndag så vi kommer vidare i det här någon gång..

Kram kram ♡

Likes

Comments

Väldigt fint att få vara med om detta idag :) Först vi vi se detta vackra par.. vår prins och Sofia:) väldigt speciellt. Jag minns så väl när hans pappa kungen var här, då var jag 5 år :) sedan hade vårt konditori holgers gjort en prinstårta :) jättefin och jättegod och så mycket folk överallt..

Ha det så bra ♡
kramelikram

Likes

Comments

Vardagligt, Förändringen i mitt bröst

I morgon kommer prinsen på besök.. jaa den riktiga prinsen och frun. 11.30 ska de stanna till vid stadshuset och vinka till oss 🖐 Sedan bär det av till Somas på besök och lite andra grejer.. jag ska nog försöka mig ut och kolla på detta..

Något jag vill göra under helgen är att piffa till lite i trädgården, räfsa i hop lite löv i alla fall och hoppas på uppehåll..
Jag vill också försöka göra månadsbarnen för Oktober månad, annars blir det dumt..

Jag får inte så mycket gjort, dagarna är väldigt långa och jag vill inget hellre nu än att det blir måndag så det händer någonting... jag vill få skiten gjord och ut ur min kropp, helst nu på stört..

Jag försöker att tänka positivt och har läkarens ord i huvet att det kommer gå bra så klart... men jag ljuger om jag säger att det är lätt, det här är bland det svåraste jag varit med om, även om jag varit med om mycket svårigheter på andra sätt. Det går inte att jämföra..

Kram på er ♡

Likes

Comments

Fåglarna

De finaste 💙

Skynda! orkar inte hålla mig kvar här snart :)

Är du kvar än?..

Äntligen blev det min tur, hej svejs 🖐🖐

Det blev en dag framför köksfönstret i dag..
Blev överraskad av en fin blomma på trappen oxå av fina britt-marie på jobbet ♡ tack så mycket :)
Liite annat har jag väl gjort såklart.. Jag MÅSTE ut och ta några kort på alla fina träd som finns.. åhh så fina de är nu.. i morgon kanske.. vi får se..

Sköt om er.. kramelikram ♡

Likes

Comments

Vardagligt, Förändringen i mitt bröst

I dag har jag mått riktigt bra :) den började inte så bra, men jag ringde till bröstcentrum och fick stöd och lugnande ord... så himla goa människor ♡ så dagen blev jättebra..
Sen fick jag hämta Alex som är höggravid nu och då är inte allting så lätt att hantera. Vi åkte och tog mitt prov och jag är alltid lika rädd när jag ska stickas i armen, självklart gick det inte så de var tvungna att sticka två grr..
Vi fikade på vc och åkte till dollarstore och Ica  en sväng. Hem o lagade mat och glufsade i oss det. Gjort tyska läxa med Noah.. och sedan kom syster och Stig. Dagen har gått jättefort och nu ska jag se på Dicte i kväll :) Har för mig att det är på onsdagar men jag tror det är i kväll..

Ha det gott, på återseende ♡

Likes

Comments

Förändringen i mitt bröst

21:e September åkte jag på mammografi..

5:e oktober skulle jag vara tillbaka för komplettering av bilder.. ( mycket ångest, tankar under em då jag fick detta brev, sedan tänkte jag asch, dåliga bilder bara.. )
Vi åkte in Alex o jag. Där fick jag reda på att de behövde nya bilder, ultraljud, prover för de hade hittat något i mitt högra bröst.. jag fattade ingenting.. i mina pyttesmå.. hur är det ens möjligt.. ute i väntrummet satt Alex, höggravid och det dröjde..
Det var inte roligt, trodde jag skulle skaka sönder på britsen. Sköterskan var underbar ♡
De bedövade och tog två st prover som smällde, sen var det klart..
De förklarade att de hittat något väldigt litet och att det inte behövde vara någonting men det kunde vara det..
Sköterskan ropade på alex och vi fick gå in i ett annat rum och hon berättade för henne..
Sedan skulle man åka hem och vänta på svar.. vi gick på stan, shoppade lite och käkade på bergvik..
Sedan följde en vecka som varit väldigt upp och ner känslomässigt men jag har jobbat för det har känns bättre..
I fredags den 14:e skulle vi in och få besked på vad det var och vi fick svar om att det är förstadie till cancer jag har... en mycket liten som de ska ta bort och sedan ska jag strålbehandlas när bröstet läkt, i 3 veckor varje dag.... Läkaren sa att när det här är klart så är jag helt frisk... så tänker jag nu..
Jag tänker också på att jag ska bli mormor om 4 veckor ♡

Nu väntas operation den 25:e. Vi ska vara där den 24:e, Thomas kommer att vara med hela tiden. I går bestämde jag mig för att inte jobba denna veckan utan bara ta hand om mig själv.. ni kommer att  få hänga med på den här resan..

I lördags åkte vi ut till stugan ♡ där är det höst, blåsigt och vi har fått en otroligt stor strand att vara på, vattnet blir lägre och lägre :)
Sköt om er alla fina ♡ och se det positiva i varje dag :) 

kramar ♡

Likes

Comments

Vardagligt

I går fick jag reda på att jag INTE fick tjänsten jag sökte. Av mina arbetskamrater, de berättade att den var tillsatt. Det blev lite konstigt eftersom de undrade vilken idiot som sökt den tjänsten. Jag var alltså en av 36 idioter och var 1 av 3 som blev kallad till intervju... så jag ser mig inte som någon idiot utan är rätt stolt att jag hade chansen av så många. Tjänsten var väldigt liten och jag hade en tanke av att kombinera den med att åka till norge... nu blev det inte så och jag är inte jättebesviken heller men det hade varit oerhört roligt att få jobba som trygghetsvärdinna på landet..
Jag får fortsätta att söka annat när det dyker upp något intressant:)

Kramisar till er ♡

Jag är stolt över att vara en person som inser, förstår att alla är vi olika och gör olika val i livet, stolt över att jag unnar andra saker som de vill, blir glad för deras skull... och inte slänger ur mig otrevligheter för att jag inte förstår en viss grej... det är personen själv som gör det valet om det känns rätt och bra, såå jag är stolt över den egenskapen, den känns fin ♡

Likes

Comments

Fåglarna

Förutom att jag varit ute med hunden några grr och dammsugit lite så har den inte hänt så mycket i dag. Jag har suttit här och pratat med mig själv och fåglarna..
I dag har de varit roliga, så kul det är att studera..
När jag kommer ut vilket jag gör titt som tätt för här går det åt mat kan jag lova.. för de ett himla väsen och flyger runt huvet på mig :) de tycker nog jag är snäll :)
En talgoxe har idag varit och pickat på fönstret och kikat in, precis som om den saknar något.. det kan vara jordnötterna den menar..
Grönfinken kommer alltid och sätter sig så där lagomt klumpigt och verkligen tar för sig, verkar som den fyller upp hela halsen med hampafrö.. de vill ha hampafröna :) den kommer alltid när jag har varit ute..
Jag var tvungen att slita mig från bordet en stund för att ta en promenad med hunden. Vi bor väldigt nära skogen så vi gick som vanligt dit.. gick som vanligt på gångstigen när jag såg något som rörde sig i ögonvrån.... och där stod 2 st gigantiska älgar.. hjälp så nära de var... stora, tysta och väldigt nyfikna på oss... jag försvann snabbt ur skogen..
Så även om jag nästan bara suttit här hela dagen så har man ju sett en del :)

Ha en fin kväll, det ska jag ha ♡

Likes

Comments