View tracker

Vardagligt

Vi var ute och gick idag jag och lilla Elsa :) stolt mormor och nu är hon 3 veckor gammal. Mamman var hos tandläkaren så då fick mormor hjälpa till. Fint väder och hon sov som en stock hela vägen :)

Nu väntar jag på Noah som ska få pizza rullar när han kommer hem från skolan. Det är riktigt kul nu att laga mat igen. Jag väljer ut maträtter från jennys matblogg för tredje veckan i rad och jag är inte ett dugg besviken :) vi handlar varje söndag så det finns för hela veckan! heja mig!

Ha en fin fin em och kväll ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Föräldracirkel

I dag var det, det vackraste ljuset över våra björkar på eftermiddagen, såå fint ♡

Lite senare bar det av på föräldraträff på kanalcafet, såå mysigt. Det var sista gången för terminen så nu träffas vi inte förrän 9 Januari igen..
Vi bestämde att vi fortsätter var tredje vecka. Då ska vi med hjälp av Attention i Karlstad få tag på några bra föreläsare också :) människor som föreläser inom npf=neuropsykiatrisk funktionsnedsättning=adhd,add,asperger,tourettes, mfl.
Vi pratar mycket om hur vi vill göra, hur vi vill fortsätta, vad vill vi, vad behövs, hur kan vi förändra osv. Framförallt pratar vi om vårt vardagsliv som ibland inte är så lätt men som också kan vara alldeles fantastiskt på många olika sätt. Och att man behöver träffa likasinnade personer för att orka 💪
I dag pratade vi om att vara lösningsfokuserad och att tänka utanför boxen exempelvis..
Ett exempel på det kan vara att någon elev får en låsning i skolan. Måste då eleven göra exakt som alla andra gör? eleven kanske kan visa sina kunskaper på ett helt annat sätt där de finner mer motivation t ex..
Man lär hela tiden något nytt och att veta att de här personerna finns där är guld värt ♡
Är du intresserad av att vara med så hör av dig till mig via mail. Den finner du i min profil :)
Är du intresserad av Attention överlag och kanske vill börja/starta  en grupp i din kommun? gå in på Attention-riks.se där står det om grupper/föreningar finns i just din kommun :) och hur du går till väga :)

Puss & lycka till ♡

#npf #adhd #add #asperger #tourettes #neuropsykiatriskfunktionsnedsättning 

Likes

Comments

View tracker

Vardagligt, Fotodagboken, Trädgårdslivet

Go kväll på er ♡
Bjuder på lite gamla bilder från instagram i kväll. Det var när jag skaffade instagram som jag fann mitt foto intresse faktiskt.. och det var mina barn som sa "du kommer älska instagram" och jag vet att första inlägget jag gjorde var dagen efter min mamma gick bort :( min fina älskade mamma som jag saknar DIG! och jag blev verkligen kär i instagram ♡ Den tiden var väldigt jobbig och ja, det var mycket som hände där under ett par år men under de åren hittade jag verkligen mig själv också.. jag yogade mycket och måste verkligen hitta tillbaka till det för jag mådde såå himla bra av det :) yoga, natur, trädgård och en kamera är det jag behöver för att må som bäst ♡ och familj & vänner & lite till.. ja ni förstår säkert..

Puss i kvällen ♡

#instagram #måbra #hälsa #trädgård #yoga #fotografering #foto #natur 

Likes

Comments

Månadsbarn

Nje.. jag har fortfarande inte fått till en komplett posterram. De är svåra att hitta så nu funderar jag på att göra egna.
Men här ser ni hur jag tänker.. och ramen är för bred :(
Här har jag skrivit namn på barnet, längd, vikt, datum, tid och år..

Åhh vad jag längtar till våren nu så jag kan göra riktigt blommande fina månadsbarn & tavlor ♡

#månadsbarn #november #flicka #poster #månadstavla #barn #löv #skogsmaterial #skapande #skapa #kreativt #pyssel 

Likes

Comments

Vardagligt

Gomorron på er.. vad gör ni? har ni några planer för idag? inte jag, dagen är ett tomt ark än så länge.. förutom att jag åter igen har gått på älgarna, denna gång två st.. nu på morgonen.
Jag trodde att de hade dragit vidare nu men grannen har sett dem eller den så så är inte fallet. Vi har också spår av två st älgar precis utanför dörren och det är inget roligt.. de traskade förbi här igår kväll när Alex, Samuel och lilla Elsa var här och käkade med oss. Vi såg dom inte men det var de som upptäckte spåren. Jag tycker det är riktigt läskigt att gå i området nu och jag vet ju heller inte hur hunden reagerar om de kommer riktigt nära. Än så länge verkar han inte märka, se någonting alls..

Kramelikram på er ♡

Likes

Comments

Fotorundor

Jag behövde verkligen tanka energi i dag.. så trött efter att inte kunnat somna i går.. tankarna for åt alla håll... inte om mig själv utan tänkte  mycket på vad människor får gå igenom egentligen, på olika sätt. Det händer någonting varje dag och nu tycker jag att det räcker med tråkigheter för ett tag :) nu behöver vi må bra saker och saker som gör en glad. Det här gjorde mig lite gladare och lite piggare och att solen sken gjorde mig ännu gladare :) Älskar skogen!

#skogen #foto #fotografering #naturen #natur #hälsa #måbra 

Likes

Comments

Människor, Vardagligt

Jag hade tänkt mig ut och fotografera i dag om solen kom fram.. men det kom aldrig någon sol. I stället fick jag finaste besöket ♡ hon är såå fin och så nöjd med tillvaron denna lilla..
Fick äran att passa henne en liten stund helt ensam också, för första gången :) :) Vi får se om solen dyker upp i morgon i stället för nu har vi i alla fall fått lite snö som jag önskade ❄
Ha en underbar fortsatt trevlig kväll ♡

#foto #fotografering#bebis #barn #nyfödd #barnbarn #mormor 

Likes

Comments

Vardagligt

Hej på er..

Här händer inte så mycket just nu.. lullar omkring och funderar på lite allt möjligt.
I går kom den här fina boken i lådan som jag vann på instagram med min ljusstake :)

Jag har äntligen börjat använda mina skisspennor jag köpte för en tid sedan. åhh vad det är roligt.. i dag har jag drömt om att vara både författare och illustratör hihi.. drömma måste man få göra.. :)

För övrigt så längtar jag inte ett dugg efter julen, jag vill ha grönska och blommande knoppar, jag vill ut och krypa,ligga, stå i skogen och fotografera igen. Bloggen är just nu väldigt ogrön, en trädgårdsblogg utan grönska :( Det enda som lockar just nu är om det skulle kunna komma lite snö.. det ger fina bilder det.. såå ge mig liite snö ❄

puss & hej trevlig kväll ♡

Likes

Comments