Varför ska visa killar behandla mig som ett skit? När jag egentligen har inte ens gjort något ont mot de. Och jag är så trött på att jag ska gråta över allt som har hänt och allt som jag gjort mot mig själv. Jag känner att jag har varit så desperat att jag har gjort som de har velat, men jag glömde bort vad jag ville så jag lätt de göra som de ville även om jag kände att det var inte lätt så gjorde jag ändå det. Men jag var så desperat att jag gjorde som jag gjorde. Men jag tycker att om man vill bara ha sex säg det istället för att ljuga för en. Jag vill ba säg till de att man behandla inte tjejer på det sätt, SO FUCK OFF🖕🏾👊🏾

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God morgon alla fina, hoppas att in har haft en underbara start på de här två dagarna som har varit under den här veckan. Jag däremot har haft ganska jobbigt, och det att jag har praktisera ganska mycket. Och jag trivs inte så jätte bra på min prakt så jag har förundrat om jag ska byta prakt. Men jag tycker att det är jättefint där och alla är jättesnälla där, men så trivs jag inte där. Men det positiva är att även om jag haft jobbigt så orkar jag ändå att träna.

Likes

Comments

Hej mitt namn är inez marie hakizimana och är 20 år gammal. Och jag kommer i från Burundi, men jag är uppväxt i Tanzania.
Och jag tänker skriva om vad som gjorde att jag och min familj kom hit till Sverige.
När jag var lite så skulle min pappa åka ut och kriga, men han kom aldrig tillbaka till oss. Men de andra gjorde det förut om han. Och "min mamma fråga var är min man" och de svarade inte henne. Och de här män var inte så snälla mot min mamma, de så dumma saker till henne och gjorde henne rolig för pappa. Men till slut fattade vi att han skulle aldrig komma tillbaka, och efter det så blev min så förkrossade att hon inte visste vad hon skulle göra. Hon var gravid också när pappa skulle ut med de. Till slut så fick hon en flicka, men alla som såg henne sa att du kan inte ta hand om henne. Så de här män försökt att ta från mammas lilla flicka. Och min mamma blev så arg på de så hon började kämpa i mot de, men till slut tog de henne till sjukhus. Och vi barn fick inte följa med henne så fick ligga på sjukhuset ensam, men till slut fick träffa henne och hon var inte den mamma som vi hade då. Hon någon annan person, och när hon fick åka hem så gjorde hon inget och det väl för att hon var rädd att det skulle hända henne igen. Så jag fick göra allt som hon brukade göra när hon mådde bra.

Jag tänker inte ut tråkiga er, men om in vill veta resten av historia så säg det😘❤️

Likes

Comments