Det var ett tag sen jag skrev något sist och en del har hänt. Jag har börjat skolan igen och det är faktiskt väldigt skönt. Just nu är det det ända som håller mitt humör uppe. För nu kommer hemlängtan.
Förutom hemlängtan har det även hänt en jobbig sak i min värdfamilj. Mina värdföräldrar Nicola och Derek har två barn. Sally, som bor med oss och Alex som är 19 år och bor i Melbourne. Förra veckan försökte han ta livet av sig. Tror inte att jag behöver säga mer än så för att ni ska förstå att stämningen i familjen har varit tryckt, mist sagt.
Jag vet inte vad mer det finns att säga. Jag trampar på och tror och hoppas på att allt löser sig i familjen och att min hemlängtan försvinner.
Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Melbourne! Det är så fint! Idag har vi varit på Melbourne Show, vilket är typ ett tivoli med karuseller och lyckohjul och allt som hör till. Solen sken så det var svårt att inte njuta.
Vi var bara på tivolit halva dagen, sen åkta vi in till stan och strosade runt på dom fina gatorna. Vi gick i lite löjligt dyra affärer och tog det lugnt. Den sista bilden är från Nicolas föräldrars lägenhet en bit utanför Melbourne i gårdagens solnedgång.

Likes

Comments

Vilken kväll! Kom precis hem från Elton John. Har aldrig riktigt lyssnat på honom innan, men min värdfamilj ÄLSKAR honom och jag är såå glad att dom tog med mig på den här konserten.
Jag har haft vårlov i en vecka och har ännu en veckas ledighet kvar som ska spenderas i Melbourne. Äntligen får jag chansen att upptäcka staden. Det ser jag fram emot!

Likes

Comments

Idag har vi varit uppe på Mt. Buller och lekt med underbara små hundar!! Tror jag dog och kom till himlen. Att vårvädret börjar visa sig gjorde inte det hela sämre heller.

Likes

Comments

Längesen jag skev nått nu, man jag har inte gjort så mycket intressant. Hela förra veckan låg jag hemma i feber och nu börjar jag äntligen må lite bättre.
Igår var vi till Melbourne och tittade på balett. Inte heller vilken balett som helst, utan en balett om aboriginer. Jag är inte så insatt i balettvärlden så jag kan inte riktigt avgöra om det var bra eller dåligt, men Nicola och Sally (min värdmamma och värdsyster) tyckte att det var helt fantastiskt. Nu sitter jag på husets baksida i solen och hoppas på att all D-vitamin ska göra mig frisk.

Likes

Comments

Idag har vi varit på en liten dagsutflykt till the paradise falls.

Likes

Comments

Skidåkningen förföljer mig, till min lycka. De två senaste dagarna har spenderats i backen. Jag har tävlat i Victorian Interschools, vilket är en skidtävling mellan olika skolor i Victoria (staten jag bor i). Jag har åkt storslalom och skicross och allt har gått bra. Resultatmässigt gick det väll som väntat med ett par turistskidor och hyrespjäxor... Men mitt mål var inte att vinna utan att ha kul, för omväxlingens skull.

Likes

Comments

Ingenting kan stoppa mig från att åka skidor, inte ens Australien. A blue bird day. Superfint väder och bra backar. Saknade dock mina raceskidor..

Likes

Comments

Hike till ett vattenfall och kängurusafari är vad jag har gjort på min lediga lördag. Det finns kängurus ÖVERALLT. Det kommer ett inlägg om min första skolvecka, jag lovar.

Likes

Comments

Första dagen i mitt nya "hem". Vinterväder enligt familjen, höstväder enlighet mig. Men en tripp till Mount Buller (skidbacken) bjöd på riktigt vinterväder med massa snö och dimma. Jag har även stött på lite papegojor, vilket tydligen inte alls är ovanligt här omkring.

Likes

Comments