Header

Nyaste

Hej allihopa! Idag är det lördag och imorgon är det söndag, då har jag gymnastik. Jag vet inte om jag har sagt att jag går på det. Men iallafall så gör jag det! Om ni undrar om jag går på artistiskgymnastik eller truppgymnastik, och jag går i truppgymnastik.

Så nu vet ni det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nyaste

Hej allihopa! Jag tänkte bara berätta att jag på vissa dagar kommer att live-uppdatera så att det blir extra mycket uppdatering, eftersom att jag också älskar att blogga! För att nu till exempel så är det fredag som jag skriver det här men det kommer ut på lördag. Då är det ganska svårt att typ skriva vad man har gjort den dagen som inlägget kommer ut. Då får jag typ bara skriva planerna för dagen på det inlägget...

Likes

Comments

Nyaste

Hej allihopa! Idag är det fredag och vad skulle inte vara godare än hemmalagade chips?

SOURCREAM AND ONIONKRYDDA:

1 tsk lökkrydda, garlic

1 krm salt

1 krm socker

1 knippa persilja eller dillkrydda

TILLAGNING:

1. Sätt ugnen på 150 grader, skiva potatis tunt med osthyvel så blir dom tunna och fina. Lägg skivorna på bakplåtspapper på en en plåt.

2. Ta ut chipsen ur ugnen när det har gått 20 minuter. Pensla rapsolja över var och en av chipsbitarna och salta+krydda med valfri krydda.

3. Stoppa sedan in chipsen i ugnen i ca 10 minuter. Ta ut dom efter 10 minuter och rulla in dom i hushållspapper så att dom inte blir så oljiga. Kläm lite försiktigt på dom, sen lägger du dom på ett fat och njuter av dom!

Hoppas att det blev gott, ses imorgon 09:00!

Likes

Comments

Nyaste

Hej allihopa! Idag är det fredag yey!!! Ikväll ska jag och min familj hos mamma gå ut och äta på restaurang och det ska bli jättemysigt! Så idag är det skola och jag slutar 13:15, sååå bra!

Ikväll kommer det också upp ett recept på hur du gör dina egna chips, så vi ses då!

Likes

Comments

Nyaste

Hej allihopa! Hoppas att ni har en jättebra kväll. Nu ska ni få kommentera precis vad ni vill läsa om, och när jag gör det inlägget kommer jag att skriva vem som tipsade om inlägget! Vad tycker ni om det?

Likes

Comments