Jag håller på att fixa en header till bloggen för att göra den lite finare, och den kommer att ha vinter-tema! Har även fixat en bakgrund till det. Dock tar det ganska mycket tid för mig då jag inte är så van att redigera, så det är därför det kommer att vara ganska dålig uppdatering den här veckan. ska försöka få upp den nya designen innan söndag iaf.

Idag kom det äntligen snö hemma hos mig, och det firar vi med en till bild från tomtens julby! Det har bara varit jättelite innan, och det har smält jättefort, men inatt snöade det minst 1,5 decimeter! Dock hade de inte skottat på min gata, och när bilarna körde där i morse blev det till en isbana, så jag höll på att halka flera gånger idag, haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haha, förlåt för ännu en bild från Tomtens julby, men jag vill så gärna få lite julkänsla här även om det inte är snö i Jorvik.

Ines och Superpower.

Likes

Comments

Är så sjuukt taggad på Mistfall nu!! På teasern som släpptes idag ser man solljuset, och det finns inte någon annan stans i spelet, så det är jättehäftigt! Jag älskar hur området är uppbyggt med broar! Man ser att det sitter en liten ekorre i skogen, och det flyger runt fjärilar och andra inrekter! Detta är ju helt unikt för Mistfall, men jag hoppas att det någon gång även kommer till resten av Jovik, och så småningom kanske det kommer större djur som älgar! Hur coolt vore inte det?! Det är så himla fint med lyktorna och gatlyktorna som lyser, det ser så mysigt ut! På vägskylten som man ser i början ser det ut som att det finns något ställe som heter Dumdull i området, och det ser också ut som att man kan rida till Jorvik City... Kanske en ny busshållplats? Jag vore jätteglad om det kom en ny busshållplats, dock har jag ju mitt hemstall i Moorland så jag kan enkelt ta mig till Fort Pinta, men ändå! Många andra skulle nog ha stor nytta av det. Jag älskar hur mystiskt det ser ut i skogen, och musiken passar verkligen in!! Jag tycker att träden är jättefina, de är såå mycket finare än de andra träden i spelet. Husen påminner om de i Firgrove, men det är kul att det är en liten skillnad. I teasern bekräftas också att det är rosa transporter i området, vilket gör att man kommer att kunna åka transport mellan Silverglade och Mistfall, och man kommer kunna att ha sitt hemstall i Mistfall! Det enda som stör mig är att det står en ful bil i byn :( Neeej, den ska verkligen inte vara där :'(

Vad tycker ni mest om med Mistfall, om man kollar på teasern?

Likes

Comments

Jag älskar julen och allt som har med den att göra, så därför vill jag såklart ha allt som finns i isgrottan! Detta är min samling än så länge, jag har renpulvret, tröjan, schabraket, benlindorna och sadelväskan.

Vad har ni bytt till er i grottan?

Likes

Comments

Här kommer en vintrig outfit som jag använde idag :)

Jag köpte tränset från den kringresande marknaden som var i spelet vid alla hjärtans dag, så därför går det inte att hitta längre.

Tröja: Röd prinsessjacka, Gåva från Min Häst

Byxor: Mörka vingårdsjeans, Jorvik Citys galleria "Kläder", 7050 JS/79 SC

Stövlar: Svarta ridstövlar, Jorvik Citys galleria "Kläder", 3450 JS/45 SC

Handskar: Svarta ryttarhandskar, New Hillcrest "New Hillcrest Supershop", 6850 JS/92 SC

Ridhjälm: Sportig proffshjälm, Västkobbens fiskeby "Ekobutiken", 7100 JS/73 SC

Sadel: Gammal Jarlasadel, Jarlaheim "Tors Spilta", 1950 JS/ 33 SC

Träns: Rustikt Jarlawesternträns, Den kringresande marknaden

Schabrak: Ljust sportschabrak, Gallerian "Hästutrustning", 4300 JS/45 SCLikes

Comments

Ines och Superjumper i en blodröd outfit.

Likes

Comments

Igår lade SSO upp en sneakpeak på Mistfall, och det tillkännagavs att första delen av Mistfall släpps redan nästa vecka, alltså den 13/12! Jag är jättetaggad!!!

Ser ni att det är solljus, precis som på tavlan i the Shieldmaiden!! Hoppas att det kommer att vara så i spelet också, eller om det är redigerat. Men varför skulle de redigera in något som inte kommer i spelet, det skulle bara göra folk upprörda.

Likes

Comments

Jag tycker som sagt att Connemaran är jättefin, och animationerna är superfina! Dock tror jag inte att jag kommer att köpa någon, men man vet aldrig!

Uppdragen var bra, även om man spelade igenom de på kort tid. De var spännande med lite roliga inslag, så jag ger en stor tumme upp till de! Märkte ni att det finns ett glitter tillhöger om kullen där tomten står på? Jag följde det, och då kom det upp "E10_Quest_L01_C6002_150_Name (Krav uppfyllda)". När man sedan kom till nissen Honey kunde man avsluta det uppdraget... Det var nog ett ofärdigt uppdrag som jag råkade se av misstag.

Renarna har vi ju sett förut, men det är ändå en kul grej! Jag köpte inga pulver eftersom jag tycker att det känns onödigt att lägga Star Coins på det, men jag testade ändå pulvret som finns i isgrottan eftersom man kan använda det hur många gånger man vill under julen.

Superjumper som ren.

Förresten, vad tycker ni om att skriva bildtexten i kursiv stil som jag har gjort här?

Likes

Comments

Vad tycker ni att jag ska hitta på nu när jag har skrivit om alla delar på bloggutmaningen? Ska jag bara göra "vanliga" inlägg, men då bara en gång per dag eller ska jag göra en annan bloggutmaning? Kommentera gärna, då jag inte riktigt har tid att hitta på intressanta inlägg varje dag :)

Ines och Norris.

Likes

Comments