God morsdag til alle fine mødre der ute! Håper dere fikk kjenne på følelsen av at DU er en unik mamma. Vi har feiret dagen i barnebursdag og med god mat på Lokstallen.

Ha en fin kveld ❤

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Herlighet så stolt jeg er av denne lille blidfisen! Han vokser så fort, og disse bildene ble tatt i november, og det er stor forskjell på han fra da til nå allerede.

Likes

Comments

Begynner virkelig å glede meg til våren når jeg ser så flotte bilder. De er lånt fra Pinterest. Flowerpower!

Likes

Comments

Det er kun en ukes tid siden vi kom hjem fra Thailand, så tenkte det var på sin plass å dele noen feriebilder da. Mini var selvsagt med, han har jo blitt en liten "globetrotter" allerede. Å reise med barn var noe jeg syntes var litt skummelt, men det viste seg å gå mye bedre enn forventet! Expect the worst, og du kan bli gledelig overrasket.

Markus har vært med på cruise og Mexico tidligere, men dette kan vi ta en bildesekvens på senere.


Det var en flytid på 6 + 6 timer og nesten 4 timer mellomlanding, så det var langt nok med en liten en på lasset. Men det er jo litt verdt det når man kommer til paradis på jord. Vi bodde på Katathani Resort & Spa på Kata Noi. Hotellet er så stort at det strekker seg langs hele strandlinjen, noe som betydde lite folk og paradis strand. Vi koste oss bare litt.

Okei, jeg koste meg MYE!

Det var riktignok overskyet noen dager, men det er jo helt fantastisk når man har med bebiser! Lille familien <3


Å reise med barn er en helt annen opplevelse enn å reise uten, men om du har forventningen i sjakk så er det like gøy! Markus storkoste seg på ferie (det var lekerom på hotellet), og gikk rundt i bleien stort sett hele tiden. Vi hadde også med svigers. Kan sterkt anbefales på langtur!


PS. Sjekk ut mammahåret som stikker til alle kanter..

Drinkene måtte testes ut!

Jeg har såå mange reisetips til de som skal med de minste på ferie, så dette må det nok bli en egen post på. Jeg forberedte meg vel i 2 mnd i forveien første turen vi tok, og det angret jeg meg ikke på. Men denne gangen ble det lettere koffert, jeg hadde lært litt.

Det var 6 restauranter på hotellet, 6 bassenger, nærmest privat strand, hage, trær og god stemning. Rett og slett en perfekt ferie!


Neida, jeg prøver ikke å gjøre deg misunnelig. Husk at jeg sitter hjemme i Norge og skriver dette her. So, I feel you.


God natt.

Likes

Comments

En blogg. Jada, det ble det tilslutt. Rett før mammapermen er ferdig. Sikkert smart, men "here we go". Satser på at jeg klarer å følge den opp sånn noenlunde. Om ikke annet så blir det dagbok, som familie, venner og bekjente kan følge med på!


Dette er da min sønn Markus og meg, stort sett det du kommer til å se mest av på denne bloggen.

Ønsk meg lykke til!

Likes

Comments