VARDAG

Hej på er!

Idag vaknade jag runt 7 och cyklade till skolan till 8.20. Vi skrev ett religionsförhör i mer än 1h den första lektionen och pratade därefter om jämställdhet o.s.v. Efter det år vi lunch och hade fler lektioner. Jag skrev också ett modersmåls prov som de andra skrev när jag var på resa och det gick väl bra. Direkt efter skolan hade vi handbollsträning och det som är väldigt jobbigt är att vi inte har några raster emellan lektionerna på torsdagar. Efter träningen kom jag hem, åt så fort jag kunde, duschade och började läsa till prov och göra läxor. Det är nu det enda jag har gjort under kvällen, och som ni då förstår är jag väldigt stressad.

Imorgon blir det som tur helg, men jag har fortfarande en massa att göra som ni får höra mer om imorgon. Jag vill bara informera er om att det kanske inte kommer lika många blogginlägg nu när jag är så stressad som jag är!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

TANKAR, VARDAG

Hej på er!

Nu när jag är tillbaka hemma och vardagen har börjat märker jag hur jag blir mer och mer nere hela tiden. Det är så grått,äckligt och tråkigt här. Att gå till skolan klockan 8 på morgonen, vara där i 7 timmar och sedan komma hem för att plugga resten av kvällen, det suger! Dessutom har jag börjat tveka på om jag verkligen vill till det gymnasiet som jag sökt till och har där med en massa beslutsångest. Det känns som att jag inte alls vet vad jag längre vill och var jag hör hemma. Jag behöver verkligen någonting som motiverar mig, något som jag längtar till, så som Mauritius gjorde. Alla vi har väl sämre perioder någon gång antar jag.

Livet var bättre där borta

Likes

Comments

RESOR

Hejsvejs!

Nu är jag tillbaka i Finland och har avklarat första skoldagen efter resan. Igår när vi kom till Frankfurt var vårt flyg till Helsingfors en och halv timme försenat, så vi kom till Finland först runt två på natten. När vi äntligen kom fram tog det en evighet för våra väskor att komma och det sög då vi alla var dödströtta och det ända vi ville var att komma hem. När vi till slut fick väskor gick vi till vår bil i parkeringshuset och märkte att dess "batteri(?)" var tomt och att det inte ens gick att öppna dörrarna. Vi var tvungna att ringa efter hjälp som sedan till slut kom dit och räddade oss från att sova en natt på hotell! Sen tog det ca. 2h att åka med bilen hem så vi var först runt 5 hemma och då ska ni veta att det var gudomligt att få krypa i sin egen säng!


Här får ni några härliga bilder från paradiset

  • Filed under: RESOR

Likes

Comments