Sommar och värme i all ära, det slår det mesta, men jag kommer nog aldrig förstå er som inte tycker om långa kappor, stickat, halloween och att promenera i bilderna ovan:s natur. Jag kommer nog aldrig förstå er som inte tycker om hösten.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 358 Readers

Likes

Comments

http://www.stealherlook.co.uk

Inte för att leka modebloggare, men hallå, kolla vad snyggt?? Lär nog klicka hem ett och annat plagg.

Likes

Comments

Likes

Comments

Ni som har vuxit upp och levt i en liten stad, by, skog, ödemark (kalla det vad ni vill), i alla fall i ett litet samhälle i hela era liv vet precis hur det är. Att vänta i över en timme på att bussen ska passera för att ta oss hem från skolan är inget vi stör oss på. I brist på caféer som har öppet kvällstid och andra mötesplatser så blir det ofta häng hemma hos någon där halva tiden går åt att klura ut vad man ska hitta på. Vi tar oss gärna en längre färd, då en timme i bil går snabbt för oss, till en annan stad för att kika på kläder så man inte behöver gå omkring i exakt samma tröja som alla andra där hemma.

I en storstad finns det olika caféer, restauranger och serveringar runt varje hörn och det skulle ta en livstid att hinna gå igenom alla. Där är det okej att gå ut och ta något glas en måndagkväll, att klaga på att behöva vänta på bussen i tre minuter och på att man sedan ska behöva åka 25 minuter för att ta sig till centrum. Där är man anonym på ett helt annat sätt då man promenerar inne i stan och man möts inte av halva gamla högstadieklassen då man kliver in på GinaTricot.

Även om man alltid kommer sakna alla kära nära till hands och samma gamla underbara lunchbuffé som besöks en gång i veckan, känner jag mig så redo för någonting nytt, stort och främmande.

Likes

Comments

Hur vet man att det är på riktigt? Att det är en äkta känsla, som inte blåser bort med tiden.

Det finns ingen som kan mäta sig med den jag har. Det finns ingen som kan ersätta han till det bättre. Jag ser ingen annan. Ingen som kan ta hans plats. Det är så jag vet att min känsla för honom är på riktigt. Min stora trygghet och största svaghet. 

Likes

Comments

Hon valde musik som extra ämne i skolan av någon konstig anledning. Hon har ju aldrig varit värst musikalisk av sig. Tur att bästa killkompisen också valde det i alla fall. De två vännerna skulle inte spendera de närmsta halvårets alla musiklektioner ensamma, utan deras gemenskap skulle utökas av ännu en person. Han introducerade henne för en annan tjej som också skulle sjunga halvhögt i kören och försöka spela rätt på pianot, gitarren och basen. Det tog inte lång tid innan de började skratta och skämta med varandra, alla tre. Deras humor klickade. Så fortsatte det, varje onsdag på musiklektionen i en halv termin. Under en lektion tänkte hon för sig själv: "Den tjejen hade jag kunnat umgås med. Det hade varit kul." Men de båda flickorna umgicks inte i samma gäng. Terminen tog slut och de träffades inte längre varje onsdag på musiklektionen.

Något år senare började de två tjejerna i samma klass på gymnasiet. Det tog inte lång tid innan de började skratta och umgås med varandra. Idag är de vänner för livet. Vilken tur dem hade.

Likes

Comments

Av impulsivitet skapades en blogg kl halv 1 på natten. Jag fick helt plötsligt upp ögonen för det, efter att tidigare varit så skeptisk och negativ mot de. När man får spontana idéer ska man gå för dem. Antingen kan det leda till någonting riktigt bra, eller till någonting sämre. Men i sådana fall är du i alla fall en erfarenhet rikare, samt att du kanske har bra material att skämta med på närmsta fest eller som ståuppkomiker, angående ditt fiasko.

Likes

Comments