Header

Hejhej på er mina fina prinsessor! <3
Ídag har det varit en super rolig dag, vi har lyssnat på massa musik kompisar spelat & sjungit på stan. Var en massa bråk också.. & det slutade absolut inge bra. Men denna helg var suuuper kul. Ångrar inte ett dugg! :)
Bråket handlade om pengar osv..
Men det gick bra tillslut, hoppas jag! I alla fall vad jag fattade det som, men men. Nu ligger jag & Julia hemma hos mig & myser oss ner i min systers vånings säng, super mysigt faktiskt! <3
Hade bara lust att skriva av mig lite, men vi får höras imorgon! kram <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej på er!
Idag har det varit en ganska seg men mysig dag.
Igår vid 17:30 så samlades all vid kyrkan i Gävle & skulle åka till Uppsala. Det var super kul!
Först åkte vi i 85minuter ungefär till kyrkan, sen när vi väl kom fram fick vi gå in & fick lite information osv...
Sedan fick vi alla gå in i kyrkan, kyrkan var super fin & den var jätte mysig att vara i.
Dock är jag inte kristen eller någon av oss jag åkte dit med, bara några jag knappt kände.
Så jag , Julia , Ida & Linnea satt där & tänkte typ vad håller dom på med? Vi förstod absolut inget vad dom gjorde. Så det slutade med att vi gick ut i kyrkan & bara satt oss ner. Efter ett tag tyckte vi det var tråkigt så vi gick in i en annan kyrksal, så började Ida spela piano, & jag & Julia sprang & jagade varann över hela Salen det slutade med att jag hoppade hit & dit på stolarna & sista stolen höll jag på att ramla hahhaa. Sedan precis då när jag skulle Göra om samma sak kommer en kille in från kristna kyrkan & säger att Idas piano spel låter enda in där alla sitter i kyrkan. Så vi dör av skratt bara.
Efter någon timme går jag Ida , Julia & Linnea till donken i Uppsala, så mysigt så satt vi där någon timme så gick vi tillbaka sedan till kyrkan.
Alla vi satt där & mös sedan var det dags att åka hem, här är några bilder från dagen.
Puss!

Likes

Comments

Hejhej på er!:)
Idag så är jag äntligen i skolan & är Inte hemma & är sjuk utan är äntligen i skolan.
Just nu har vi so.. Så sjukt tråkigt utan dom sitter & pratar om nyheter var som hänt osv..
Inte kul för min del, men kan vara ganska intressant men tycker dock det Inte är kul.:/
10:30 ska vi vara i ishallen med klassen & ska åka skridskor. Super kul hahaha. Men har inget busskort så det är jobbigt..:3
Men hoppas ni har en kul skola ni som går i skolan & ni som är hemma. Kram

Likes

Comments

Hejsan i detta inlägg tänkte jag göra en förfrågat inlägg, & det är 5 saker jag gör på fritiden. Har sätt att det är flera bloggare som har skrivit om detta så tänkte varför inte? Så vi sätter väll igång! :D

Ridning : Jag rider på ridskola en gång i veckan på Gpk, & kommer förmodligen bli flera gånger i veckan fast dock inte på ridskola utan antingen medryttar häst eller foder häst.

Vänner : Brukar oftast vara med vänner, nästan varje dag om jag inte har ridning eller annat för mig. Vi brukar oftast gå på stan, eller åker iväg med bussen någon stans & hittar på något kul :)

Data spel : När jag har fritid & absolut inte har något att göra, eller om jag kommer hem på kvällarna så brukar jag alltid sätta mig vid datan & spela lol eller cs go, eller annat roligt spel. Men oftast något av dom spelen :)

Reser : Brukar resa iväg med mamma & syster någon gång i månaden, det är ganska sällan, men vi brukar åka iväg till stugan & hitta på saker där. :)

Bada : När jag brukar vara hemma, sjuk eller kommer hem sent på kvällarna sätter jag mig alltid i badkaret & badar. Tar antingen med mig telefon, ipad, eller datorn. Så sitter jag där i flera timmar innan jag ska gå upp & lägga mig. Kan sitta där som längst över 7 timmar, tro mig det är länge, hahaha:)

Jajjamensan, detta vad i alla fall allt för mig så ses vi i nästan inlägg kram! :)

Likes

Comments

Äntligen en ny video ute på youtube, gå gärna in & kika lämna gärna kommentar. Glöm inte att prenumerera, kram:)

Likes

Comments