Header

En helg precis i min smak tillsammans med Philip fyllt av utgång i fredags, lördagen spenderades på resturang med bästa Ebba som äntligen kommit hem efter 3 veckor i Thailand och denna dagen har jag och P spenderat i sängen och det är precis så en söndag ska vara efter en fartfylld helg.
Hoppas ni har haft en fantastisk helg och får en fin söndag.

Likes

Comments

Vilken dag hörni! Solen skiner och humöret är på topp.
Försöker bota min onda hals genom att varva med glass, te och halstabletter så vi får hoppas att det går över fort.
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för om någon timme kommer min favorit hit och spenderar helgen med mig, vilken bra start på en helg.

Likes

Comments

I dessa kläderna har jag gått från 10-19 då jobb stod på schemat hela dagen lång och efter jobbet åkte jag till Hanna och Emil, kollade hockey och myste med mina gullisar.
Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla ett avsnitt på datorn, hoppas ni haft en bra torsdag!

Likes

Comments

IIIH! Jag är så lycklig och på bilden nedanför ser ni anledningen till varför, äntligen är den här.
Har varit iväg hela morgonen och förmiddagen på olika ärenden, lunchat med Felicia och nu har jag slängt mig i sängen och ska kolla ett avsnitt av U&B. Vi hörs!

Likes

Comments

Hur snyggt är inte detta setet jag fick från P igår?!
Jag har länge kollat på det men har av någon konstig anledning inte klickat hem det så han prickade helt rätt när han gav mig detta paketet igår kväll, han kan han min Philip.
Dem är både supersköna och supersnygga så det rekommenderar jag starkt! Dock är det säkrast att beställa en storlek större än vad man brukar ha för dem är små i storlekarna men oj vad jag är nöjd.

Likes

Comments

Efter en skön sovmorgon drog vi oss upp och gjorde oss iordning för att luncha i stan och kolla vad gott det ser ut(!!) och jag kan lova att det var minst lika gott som det ser ut.
Nu ska vi dra oss upp på stan och strosa lite i affärerna och se om vi hittar något fint, hoppas ni får en bra start på den nya veckan!

Likes

Comments

Efter en liten spontan roadtrip till Kalmar innan idag har vi hunnit äta lite gott och göra oss iordning innan det var dags för oss att gå på bio, som vi gottar oss dessa dagarna vi har tillsammans.

Likes

Comments

Nu lämnar jag och min kärlek Skåne och beger oss hem till mig i Blekinge, en timmes bilfärd kvar och sen väntar tacos.
Kan en lördag bli bättre? Jag tror faktiskt inte det.

Likes

Comments

Igår startade jag och Philip dagen på bästa sätt genom att gå ut och gå 4,5km vilket var både uppfriskande och välbehövligt.
Vi bosatte oss sedan i soffan resten av dagen innan det var dags att göra sig iordning för en kväll med trevligt sällskap och alkohol.
Nu har vi precis gått ombord på båten som ska ta oss till Danmark, ha en fin lördag så hörs vi senare!!

Likes

Comments

Trots denna jobbiga infektionen jag har fått i ögonen och att man känner sig helt slut så krigar jag på rätt bra måste jag få lov och säga.
Gårdagen spenderade jag hos Hanna och Emil där vi kollade hockey och busade med mina favoriter.
Idag stod det jobb på dagens schema mellan 12-20 och nu sitter jag på tåget mot min fina, är alldeles strax framme och då ska jag pussa på honom i massor och njuta av dessa dagarna vi har framför oss.

Likes

Comments