Header

Förlåt för sämst uppdatering här på bloggisen men jag har spenderat hela helgen hos Philip och tagit vara på varenda sekund med honom vilket man får göra när man är 17 mil ifrån varandra i vanliga fall, jag är lyckligt lottad som har honom.
Och sen jag kom hem igår har jag umgåtts med mina tjejer, jobbat och laddat med ny energi.
Nu ligger jag i sängen och måste strax lägga ner telefonen och försöka sova för imorgon väntar jobb mellan 10-16. Godnatt på er!!

Likes

Comments

Körde och hämtade Ebba på jobbet vid 3 och sen drog vi oss in till stan för en fika vilket var välbehövligt.
Svängde förbi Hanna och barnen en stund innan jag drog mig hemåt för att slänga mig i sängen med datorn i knät och söka lite jobb samt min favorit i telefonen.
Nu ska jag försöka sova eftersom klockan är mycket och jag ska orka upp i tid imorgon, godnatt på er!

Likes

Comments

En morgon i sängen med en kopp te och SKAM på datorn, skulle inte kunna få en bättre start på dagen.
Nu är det dags för mig och göra mig iordning och möta upp Felicia för lite ärenden inne i stan, hoppas ni får en superfin dag.

Likes

Comments

Sitter på tågstationen i Hässleholm och väntar på mitt tåg som ska ta mig hem igen efter några dagar med Philip, det är alltid lika tråkigt och säga hejdå till varandra efter dem dagar man varit med varandra för och sen åka 17 mil hem igen men vetskapen om att det inte är lång tid tills man ses igen gör allting så mycket enklare att klara av det.
Nej nu har jag suttit här ett tag och måste springa för och hinna med tåget.

Likes

Comments

En kraftig inflammation på luftvägarna, en halsinfektion, en ögoninfektion och en släng av magsjuka är ungefär så jag kan beskriva mina senaste tre veckor, fruktansvärt med andra ord.
Men nu har jag äntligen blivit bättre och nu hoppas jag att jag klarar mig från alla virus ett bra tag.

Nu: Dags för hockey och god mat

Likes

Comments

Såhär lät det när två av mina närmsta vänner och min storasyster skulle svara på denna frågan:

"Ines är min lillasyster och har precis som världens alla småsystrar gått mig smått på nerverna i flera år. Men samtidigt är hon en väldigt bestämd och lojal vän som har kunnat hålla alla systerhemligheter hemliga. Hon är en känslomänniska vilket betyder att hon alltid känner väldigt mycket oavsett vilken känsla det är men detta resulterar även i att när hon bryr sig om någon så ger hon dem hela sin själ. Envis som en åsna hade vissa också kunnat säga, när hon bestämmer sig för något är det endast det som gäller.
Kort sagt: en envis lillasyrra med ett stort hjärta"

"Ines är en otroligt bra tjej som alltid finns där för mig i alla lägen, som alltid lyssnar på mig när jag behöver prata om något. En person som jag litar på till 100% & som jag aldrig vill förlora. Alla borde ha en vän som Ines, för hon är världens bästavän"

"Ines, hur ska man börja beskriva henne?
Hon ställer upp för sina vänner, hon är rolig, lojal, omtänksam, snäll och en jättebra vän.
Hon har hjälpt mig igenom så galet mycket både bra och dåligt, och det spelar inte så stor roll vad som än händer så kommer ingen någonsin kunna ersätta min bästa Ines.
Hon är en väldigt målinriktad tjej, och en av de starkaste jag vet. Hon är definitivt en av de bästa människorna som finns runt omkring mig i min omgivning. Hon har kanske ingen vidare värst bra humor, men hon får en ALLTID att skratta, till och med när man inte ens vill. Ines är så himla bra och jag älskar henne till månen och tillbaka!"

Likes

Comments

Det finns nog inte så mycket som slår en nystart.
Igår spenderade jag min dag med dessa två drickandes mängder med te och skitsnack innan vi senare på kvällen begav oss in mot stan för att möta upp några stycken för vin och kortspel, hur trevligt som helst.
Mina planer för idag är att träffa Felicia och vila i massor för att kunna bli frisk från dessa infektioner så fort som möjligt.

Likes

Comments