Hejsan, har ni också fått en sjukt stark sommar feeling? jag är SÅ taggad för sommaren och det känns verkligen som att det här kommer bli den bästa sommaren ever!!!! Snart är det sommarlov också, 1 vecka kvar bara. Här är några sommar bilder från förra året som kan få er att bli ännu mer taggad. 

kram Bella

Likes

Comments

Hej!  Nu sitter jag hemma och kom precis hem från skolan. Jag ska inte göra något speciellt idag men imorrn ska jag med skolan till ett ställe där vi kommer spela fotboll, brännboll och volleyboll. Det ska bli superkul fast jag har gjort illa mig när jag har spelat fotboll (en sena i knät vreds om på en match) så kan jag inte vara med på allt. Så det är ju inte lika kul för jag älskar ju verkligen att idrotta men jag får väll heja på typ. Och det betyder ju också att jag inte får spela fotboll och nu har jag vilat i 2 veckor från fotbollen men snart klarar jag inte att vila mer. Jag vill bara spela fotboll eftersom det är verkligen det roligaste som finns.

Sedan på fredag ska vi bara ha en chilldag i skolan. Vi ska ner till löga med klassen och typ fika, köra volleyboll, fotboll oså. Det kommer bli jättemysigt. Vi har sedan en vecka kvar i skolan som bara kommer vara chill eftersom att det inte finns så mycket kvar att göra nu. Hoppas ni har det bra!

kram Ines!

Likes

Comments

He allihopa! Vi har haft väldigt mycket i skolan på sistone, alltså fler prov per vecka. Så vi har inte hunnit tänka på att blogga. När man haft nån dag ledigt har man bara velat vara med vänner och ha kul mellan allt jobbiga. Men nu ska vi sätta i gång med bloggen och försöka uppdatera så mycket som vi kan.

Och snart har vi sommarlov, vi får 11 juni så nu längtar jag ihjäl mig!!!

kram Ines!

Likes

Comments

Hej det är Bella,

föråt för vi inte har skrivit några inlägg. Vi är ledsna, Vi LOVAR att blogga mer. Men hoppas ni mor bra iallafall, jag mår super bra. Är sååå glad att det är fint väder ute och såg att det skulle bli strålande sol hela veckan!!! Jag kom nyss hem från Stockholm, jag åkte dit igår bara träffade pappa oså.

Idag är det valborg och det är så mysigt tycker jag, haha. Hoppas ni får det mysigt idag med!

kram Bella

Likes

Comments

Jag älskaaaaar musik! Jag lyssnar verkligen på musik hela tiden och eftersom att många tycker om musik så tänkte jag dela med mig av min favorit låtar just nu.


Hoppas ni gillar låtarna lika mycket som jag!!

Kram Ines!!

Likes

Comments

Hejhej det är bella. Förlåt för vi inte har uppdaterat er på länge, men det är mycket just nu. Här har jag gjort två collage på outfits.

Den första är väldigt black, men det var det som var poängen. Älskar verkligen denna outfit!! man kan använda den vilken skoldag som helst, när man går på stan osv. Länkar till alla plagg fin under bilden

Tröja//HÄR byxor//HÄR skor//HÄR väska//HÄR

Här har vi outfit 2, gillar verkligen denna med. Jag tänker en sommar eftermiddag när man ska äta middag med sina vänner eller vara lite festlig fast ändå inte för mycket. Länkar finns under bilden.

klänning//HÄR hatt//HÄR väska//HÄR skor//HÄR halsband//HÄR armband//HÄR

​Kram Bella

Likes

Comments